Barti 23.07.2004 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 BARTI - właściciel firmy od tynków gipsowych to Zdzisław LADEMANN tel: 604-424-811. Cenę uzgadniaj sam /są naprawdę przyzwoite/. Ja dostałem konkurencyjną, ze względu na fakt, że ściany mam bardzo równe i kable były w bruzdach, a nie przyklejane z wierzchu. Po drugie strasznie uczciwie liczył metry i tym mnie bardzo pozytywnie zaskoczył. Drugim wykonawcą wspominanym niegdyś przeze mnie jest Andrzej HENNIG. Niestety gdzieś mi wcięło telefon do niego. Również bardzo dobra jakość wykonania, ale strasznie uparty co do ceny. Chyba ze dwa miesiące temu, ktoś z forum korzystał z jego usług. MARKUS - czemu nie chcesz podać ceny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinU 23.07.2004 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 Oto zdjęcie mojej działki. http://foto.onet.pl/mojalbum/zdjecie.html?no=0&id=24677&zid=299698&r=1 Nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinU 23.07.2004 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 ... No i problem mam z najbliższym sąsiadem czyli MarcinemU - Rumiankowa ??? Jakoś takoś. Jakoś tak. Dokładnie Ziołowa P.s. Dzisiaj rano zalałem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lusia 23.07.2004 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 la_mancha - niestety sąsiedzie -zdjęć obejrzeć się nie da podaj dokładniejszy namiar - to się do ciebie przejdę i polookam w naturze pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
la_mancha 23.07.2004 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 WitajcieMoże teraz zadziała.http://foto.onet.pl/mojalbum/zdjecie.html?no=0&id=24677&zid=299956&r=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lusia 23.07.2004 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 la_mancha niestety - ciągle wyświetla się strona prosząca mnie o zarejestrowanie się , a nie twoje fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
la_mancha 23.07.2004 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 Spróbujmy raz jeszcze. Mam nadzieję, że teraz wszystko dobrze poustawiałem. http://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=24677&grupa=0&kat=18&a=la_mancha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinU 23.07.2004 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 Spróbujmy raz jeszcze. Mam nadzieję, że teraz wszystko dobrze poustawiałem. http://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=24677&grupa=0&kat=18&a=la_mancha Tera działa. Ale za Chiny nie wiem gdzie to jest. Jana III powiadasz. Ano poszukamy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lusia 23.07.2004 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 MarcinU-no to trochę poszukamu sobie - kto pierwszy znajdzie wygrywa piwko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinU 23.07.2004 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 MarcinU-no to trochę poszukamu sobie - kto pierwszy znajdzie wygrywa piwko OK. Darek - LaMancha stawia na działce i kto znajdzie wygrał, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirosław 23.07.2004 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 Witam!!! Markus trochę przesadziłeś z tymi poległymi nieboszczykami . Osobiście wolę mieszkać na Sosnowych Wzgórzach no w ostateczności przy Prawie Półkowniku B. A tak naprawdę to nazwę ulicy dopiero sobie wybiorę ( Ulica jeszcze nie ma nazwy) i napewno nie będzie to żaden nieboszczyk . Myślałem o Modrzewiowych Wzgórzach ewentuanie Modrzewiowa. W wyścigu o piwo nie będę brał udziału , byłoby to nie uczciwe , mam ściągawkę w postaci planu Bojana . Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 23.07.2004 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 Witam Was ponownie. Działkę mam przy Jana III Sobieskiego. A gdzie są Wasze? Czy mógłbym podjechać zobaczyć Wasze ogrodzenia? Pozdrawiam. ja Wiem gdzie to jest...koło mnie Witaj bliski sąsiedzie...w końcu ktoś blisko mnie To co to kiedy to piwo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 23.07.2004 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 Też jestem ciekawa w jakim zakątku masz działkę ? Jak widać Bojano rośnie w siłę Czytałem Twój dziennik. Robi wrażenie. Pomimo trudności jakie napotykasz na drodze do upragnionego domu, świetnie sobie radzisz. Gratulacje. dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lusia 23.07.2004 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 mirosław- to, że masz mapkę nic nie daje bo ulica sobieskiego trochę długa , a na zdjęciu korony drzew jakby schował piwko nawet przy kamieniu granicznym to jest ich trochę do obszukania ja też mam mapkę - no .... la_mancha - stawiaj piwo w trawie - będziem szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirosław 23.07.2004 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 Witam!!! No to szukamy Ale najpierw niech KTOŚ TO COŚ czyli piwo schowa. Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 23.07.2004 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 Witam!!! Markus trochę przesadziłeś z tymi poległymi nieboszczykami . Osobiście wolę mieszkać na Sosnowych Wzgórzach no w ostateczności przy Prawie Półkowniku B. A tak naprawdę to nazwę ulicy dopiero sobie wybiorę ( Ulica jeszcze nie ma nazwy) i napewno nie będzie to żaden nieboszczyk . Myślałem o Modrzewiowych Wzgórzach ewentuanie Modrzewiowa. W wyścigu o piwo nie będę brał udziału , byłoby to nie uczciwe , mam ściągawkę w postaci planu Bojana . Pozdrówka Kurde, znowu podpadłem . Byłem przekonany na 100% że z żołnierzami było coć na rzeczy, a może to już zwichrowanie zawodowe. A Sosnowe Wzgórz to fajna nazwa, Modrzewiowe jakoś ciężko sie wymawia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 23.07.2004 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 MARKUS - czemu nie chcesz podać ceny? Powinieneś dogadać się na 20PLN/m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirosław 23.07.2004 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 Witam !! Markus dlaczego od razu podpadłem każdy ma prawo się pomylić lepiej napisz czy przyłączasz się do szukania piwa . Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barti 23.07.2004 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 MARKUS - czemu nie chcesz podać ceny? Powinieneś dogadać się na 20PLN/m2 Dzęki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barti 23.07.2004 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 Drodzy Bojanowcy Wybieramy się jutro z małżonką obejrzeć Wasze dokonania.Może pomoglibyście mi opracowaniu planu wycieczki.Wszelkie instrukcje mile widziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts