joannarusiecka 29.07.2004 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 tak tak zaraz za Łęgowem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kingaa 29.07.2004 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 Markus - w takim razie czekam na raport Hipermarkety już zwiedziłam Słyszałam bardzo pozytywne opinie o Wemie na Trakcie Św Wojciecha, ale tam jeszcze nie dotarłam Joanna - witaj i napisz coś więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joannarusiecka 29.07.2004 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 mój domek jak juz pisałam stanie w Rózynach ( czekam na pozwolenie) będzie drwniany (elewacja mur pruski) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joannarusiecka 29.07.2004 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 wykonawcami będzie firma promopack z gdańska może ktoś juz budował z tą firma czekam na wiadomosć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 29.07.2004 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 Markus - w takim razie czekam na raport Hipermarkety już zwiedziłam Słyszałam bardzo pozytywne opinie o Wemie na Trakcie Św Wojciecha, ale tam jeszcze nie dotarłam Joanna - witaj i napisz coś więcej Salon WEMY też jest na moim szlaku, tyle że w Rumii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 29.07.2004 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 mój domek jak juz pisałam stanie w Rózynach ( czekam na pozwolenie) będzie drwniany (elewacja mur pruski) No to będziesz najbardziej z nas wszystkich zgodna z tradycją regionu. Podoba mi się coś takiego ale chyba duuuużo kosztuje. Chociaż jedni pakująa w elewację, a inni w pompę ciepła Firmy, o której wspominasz, nie znam. Życzę powodzenia i samozaparcia. Ja już nie mogę się doczekać wyjazdu na urlop. Jak będziecie mnie gdzieś widzieć na drodze to omijajcie szerokim łukiem, bo jeżdżę totalnie nieprzytomny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joannarusiecka 29.07.2004 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 dzieki markus za dobre słowo , co do ceny elewacji to nie wychodzi tak drogo. Promopack buduje karczme w gdańsku na tym placu gdzie stał krikoladnd ( mój domek bedzie podobny tylko pokrycie dachu to ceramika a nie strzecha) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Benicio 29.07.2004 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 Wszyscy - czy możecie polecić mi sklepy z dużym wyborem kafli, gresu itp. w przyzwoitych cenach? Najlepiej jeszcze z odpowiednim podejściem do klienta Trzeba się w końcu zacząć rozglądać, bo tak szybko czas leci A zatem: Oprócz hip-ów (wśród nich najlepsze wrażenie to dla mnie Castorama, ale może to przypadek) polecam: - Salony Wemy (m.in. Trakt Sw. Wojciecha, Marynarki Polskiej, Chwaszczyńska na Karwinach, Rumia), - Sklep Rekord - równiez na Trakcie, kawałek dalej w strone Pruszcza - Sklep Domus - wyjazd z Gdyni w strone Rumii (po prawej stornie za Jet-em) - Sklepy Klink - m.in. w Top Meble - Sklepy Chemia - m.in. Grunwaldzka (np. Media Markt) - jest tez kilka jeszcze sklepów na wyjeździe z Gdyni w strone Rumii Pozdrowienia B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rispetto 29.07.2004 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 Jeśli kierujesz się wyborem i ceną, to zajrzyj do sklepu na Marynarki Polskiej w Gdańsku obok banku PKO BP (jadąc w stronę Nowego Portu). Jeśli kierujesz się podejściem do klienta, to raczej nie będziesz zadowolony/na Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kingaa 29.07.2004 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 Benicio dzięki Kurczę, właśnie przeczytałam o Twojej próbie włamania... Współczuję, nerwy pewnie niesamowite A wydawało się, że to takie spokojne miejsce Mam nadzieję, że to pierwszy i ostatni raz... Rispetto - podejście do klienta - mam na myśli dotrzymywanie terminów, możliwość zwrotów itp. Np. w Chemii znajomi mieli wielkie problemy ze zwrotem zamkniętej nienaruszonej paczki kafli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 29.07.2004 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 Co do zwrotów to muszę w tym miejscu pochwalić Castoramę. Jak na Zachodzie - zwrot gotówką bądź na kartę. Pokazuje się dowód zakupu i biorą zwroty jak w dym. Raz oddawałem nawet po miesiącu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Benicio 29.07.2004 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 Co do zwrotów to muszę w tym miejscu pochwalić Castoramę. Jak na Zachodzie - zwrot gotówką bądź na kartę. Pokazuje się dowód zakupu i biorą zwroty jak w dym. Raz oddawałem nawet po miesiącu. ... i mozna oddawać nawet pojedyncze kafle ! ! ! ! ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Benicio 29.07.2004 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 Benicio dzięki Kurczę, właśnie przeczytałam o Twojej próbie włamania... Współczuję, nerwy pewnie niesamowite A wydawało się, że to takie spokojne miejsce Mam nadzieję, że to pierwszy i ostatni raz... Ano bywa. Juz mi przeszło troche, ale fatalnie sie czulem. Ale jak to mówią - czas goi rany (i tabliczka SOLID na froncie ) Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnnaRz 29.07.2004 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 Witam !!!! Wczoraj przyjechał pierwszy transport porotermu Dzisiaj zasypuje piachem ciężko zapracowane , szybko wydane pieniążki . Co z piwem , znalazł już ktoś czy wieczorkiem można jeszcze szukać Pozdrówka jak gruby porotherm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 29.07.2004 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 Gdyby kogoś interesowało to dodałem w albumie kilka zdjęć z instalacji podłogówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 29.07.2004 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 A u mnie prace dobiegają końca i dobrze ........ W poniedziałek murarze sobie pójdą a ja zaczne prace porządkowe. W końcu założyłam swój albumik http://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=25018&q=budowa%20giergi&k=2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirosław 29.07.2004 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 Witam!!!! Porotherm 25 P+W klasa 100 . 250x375x238 Dzisiaj zasypałem fundamenty trwało to aż 10 godzin razem z zagęszczaniem . Jestem wykończony .Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Docent - Gdańsk 29.07.2004 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 Kinga - 100% kafli kupowanych w Castoramie i Wema na ul. Marynarki Polskiej - po prostu najlepsze ceny i akurat towar był na miejscu. Rispetto - jesli chodzi o net - to jest plan, aby wziąć w kilka osób neostradę - chętni z pewnościa będą - potrzebny jest tylko hab i parę setek metrów kabla - jeśli będzie 5 osób to miesięczny koszt wyniesie ok. 40 zł na osobę - sprawa do przemyślenia - na razie ja i sasiad jesteśmy zaiteresowani. A co do "sołtysa" - to rzeczywiście porządna jednostka - sam wiele razy korzystałem z jego doświadczenia budowlanego, a ostatnio to nawet pomagał mi siać trawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JarL 29.07.2004 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 Ha, nareszcie ściany idą do góry! Pojawiły się zarysy okien, dziś stanąłem pośród tych zrębów ścian i poczułem wreszcie że cała ta budowa zaczyna przybierać kształt domu Piękne! No to się zaczęło. Czy wiecie skąd warto kupić cegłę na kominy? (150) Podobno dobra z Bydgoszczy... (to producent) a gdzie dostać w pobliżu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 29.07.2004 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 Witam Trochę mnie tu nie było(chwilowy brak internetu) W sobotę wieszamy wiechę a w poniedziałek wchodzi dekarz - musiałam się pochwalić Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts