Pagin 20.09.2004 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2004 Czy ktoś z Was może mi dać namiary na dobrego i niedrogiego stolarza od schodów? Witam, Kinga - a co ze stolarzem z Dzierzazna o ktorym swego czasu wspominalas na forum?. Nie sprawdzil sie? Inne przyczyny? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamski 20.09.2004 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2004 Mój stolarz ma do końca tego tygodnia wstawić nam drzwi wejściowe. Zrobię kilka zdjęć i wrzucę na forum do ocenienia.PozdrowionkaAdamski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Benicio 20.09.2004 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2004 Czy ktoś z Was może mi dać namiary na dobrego i niedrogiego stolarza od schodów? Witam po latach Kingaa - kiedys wysyłałem Ci namiar na stolarza od drzwi zewnętrznych - Irek Wałdoch 602 426 960. Schody tez zrobi. Drzwi sa niedrogie - to schody też chyba nie zrujnują Pozdrowienia B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barti 20.09.2004 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2004 Witam po latach A gdzie sie Szanowny Kolega podziewał? Kolega olewa Forum?! Może się spotkamy???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kingaa 20.09.2004 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2004 Adamski - dzięki Benicio, rozmawiałam z nim i pewnie będzie nam robił drzwi, ale powiedział, że schodów nie lubi robić, a że ma dużo zleceń na drzwi, to robi tylko drzwi... Pagin - szczerze mówiąc nie mogę się z nim skontaktować, mam tylko jego tel. stacjonarny, a przyznam się też, że nie wysilałam się specjalnie, po podobno ma obłędnie długie terminy. No ale będę pewnie jeszcze próbować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Benicio 20.09.2004 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2004 A gdzie sie Szanowny Kolega podziewał? Kolega olewa Forum?! Kolega nie olewa, ale wiesz dom wybudowany, drzewo zasadzone, to o inne rzeczy trzeba się troszczyć ... Może się spotkamy???? Spoko ... schodów nie lubi robić ... A to łobuz. Pozdrowienia B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinU 20.09.2004 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2004 TOTALNA PLAŻA. Ja sam niewiele teraz melduję na Forum bo i niewiele się u mnie dzieje. Zdążyłem wykafelkować oba pomieszczenia gospodarcze i czekam na wykonawcę elewacji. Reszta to pierdoły, którymi sam się zajmuję. Niestety są one bardzo czasochłonne. Skończyłem murowanie parapetów zewnętrznych z płytek klinkierowych, pomalowałem na poddaszu sufity z karton-gipsów, a w następnej kolejności będzie szlifowanie i malowanie ścian. A w weekend będę pewnie montował parapety wewnętrzne. Kruca bomba - czasu brak. Jaka plaża. Ja po prostu czasu na forum nie mam - budowa + wyjazdy służbowe (IV kwartał zawsze pracowity). Zakończyłem WRZESZCIE fundamenty zasypując je dowiezioną ziemią (26 ciężarówek po 20t każda). I tu muszę pochwalić p. Grablowskiego. Wziąłęm jego fachowca do zasyspywania bo mojemu zepsuła się kopara w trakcie roboty. Bardzo dobry fachowiec - precyzyjny, sprawny i godny polecenia. Bierze tyle co inni a wyrobił sie poniżej planowanego czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamski 20.09.2004 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2004 A gdzie sie Szanowny Kolega podziewał? Kolega olewa Forum?! Kolega nie olewa, ale wiesz dom wybudowany, drzewo zasadzone, to o inne rzeczy trzeba się troszczyć ... No tak - trzeba zacząć się starać co by pustostanów nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 20.09.2004 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2004 Witam wszystkich,U mnie właśnie zaczynają tynkować wiec robota znowu idzie.Mam do was pytanie, macie może namiar na kogoś kto robi projekty przyłącza gazowego?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirosław 21.09.2004 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2004 Witam!!!! No to parter skończony , teraz dach i poddasze . Właśnie skończyli stawiać działówki na dole , nawet nieźle to wygląda. Jes tylko mały kłopot z umiejscowieniem kominka , ale coś trzeba wykombinować. Mam straszny poślizg czasowy z więźbą już dwa tygodnie. Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinU 21.09.2004 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2004 Witam!!!! No to parter skończony , teraz dach i poddasze . Właśnie skończyli stawiać działówki na dole , nawet nieźle to wygląda. Jes tylko mały kłopot z umiejscowieniem kominka , ale coś trzeba wykombinować. Mam straszny poślizg czasowy z więźbą już dwa tygodnie. Pozdrówka Gratulacje! U mnie dopiero zaczęli parter ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rispetto 21.09.2004 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2004 Witam Pilnie sprzedam barak dla ekipy budowlanej (chyba, że ktoś znajdzie inne zastosowanie hihi) Oddam za symboliczną opłatę i transport we własnym zakresie. Gratis dokładam kłódkę Chętnych zapraszam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 21.09.2004 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2004 Qurcze, nawet nie mam się za bardzo czym pochwalić. Dwa dni roboty z pomocą mojego ojca i udało się raptem założyć dziewięć parapetów okiennych wewnętrznych. Mozolna dłubanina i permanentny brak czasu. Na dodatek, jak w końcu ma się zjawić ekipa do tynkowania domu to zaczyna padać. Albo pod górkę albo pod wiatr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafalg 21.09.2004 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2004 TOTALNA PLAŻA. Ja sam niewiele teraz melduję na Forum bo i niewiele się u mnie dzieje. Zdążyłem wykafelkować oba pomieszczenia gospodarcze i czekam na wykonawcę elewacji. Reszta to pierdoły, którymi sam się zajmuję. Niestety są one bardzo czasochłonne. Skończyłem murowanie parapetów zewnętrznych z płytek klinkierowych, pomalowałem na poddaszu sufity z karton-gipsów, a w następnej kolejności będzie szlifowanie i malowanie ścian. A w weekend będę pewnie montował parapety wewnętrzne. Kruca bomba - czasu brak. Jaka plaża. Ja po prostu czasu na forum nie mam - budowa + wyjazdy służbowe (IV kwartał zawsze pracowity). Zakończyłem WRZESZCIE fundamenty zasypując je dowiezioną ziemią (26 ciężarówek po 20t każda). I tu muszę pochwalić p. Grablowskiego. Wziąłęm jego fachowca do zasyspywania bo mojemu zepsuła się kopara w trakcie roboty. Bardzo dobry fachowiec - precyzyjny, sprawny i godny polecenia. Bierze tyle co inni a wyrobił sie poniżej planowanego czasu. MarcinU - możesz przesłać mi namiary na gościa z koparką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinU 21.09.2004 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2004 MarcinU - możesz przesłać mi namiary na gościa z koparką? Michał Górski tel. 605 935 601 - właśnie usuwa awarię ale bardzo sensowny człowiek i dokładny dojeżdża z Kielna. Franciszek Grablowski - 603 642 014 z Bojana - facet ma 3 różne maszyny i pewnie operatorów. Ten u mie to jego brat. Był bardzo sensowny jak już pisałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 21.09.2004 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2004 A ja nie piszę bo nic ciekawego u mnie się nie dzieje. Oprócz tego, ze pozabijałam dom na cztery spusty i będzie tak sobie stał samotny i czekał do wiosny....Ogrodzenie też nie wiem czy robić w tym roku, czy na wiosnę, pogoda w kratkę, szkoła się zaczęła a ja ni mam czasu :*( A jutro jadę na wymarzony, wyczekany urlop ...co prawda na tydzień ...ale zawsze coś , prawda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ludwa 21.09.2004 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2004 hejeczka przymierzam sie do budowy w Chwaszczynie z firma Kowlaski-siedziba w Gdyni,czy ktoś może mi coś powiedzieć na temat Pana Kowalskiego, jaki to fachowiec i w ogóle jakieś ciekawostki ważne dla budującego:) pozdrawiam i czekam na wieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwizdki 22.09.2004 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2004 U nas wreszcie zaczeli kłaść folę na dachu, tylko ta pogoda coś nie chce współpracować Potem szambo, obsypanie fundamentów (znowu tyle kasy w piach), prowizoryczne ogrodzenie i odeskowanie otworów. Niestety musimy sie wstrzymać z budową do wiosny (siła wyższa czyli wysyłaja mi męża, bez możliwości odmowy, do ciepłych krajów-Irak ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chyciu 22.09.2004 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2004 Tomi-3miasto Wiatm po długiej przerwie (witam wszystkich). co do projektu instalacji gazowej i przyłšcza polecam ekipę która mi tš robote wykonuje.zadzwoń do p. Kazimierza Fetty - tel. 677 34 92, kom. 0604 20 72 91. jego kuzyn, czy szwagier (dokładnie nie wiem) p. Pietruszka - robi projkety, a on wykonuje instalacje.dodam tylko, że cała w/w rodzna ma niezłe wejcia w gazowni w Rumii i generalnie nie ma problemów. ze złych rzeczy: kasa na to idzie jak woda. ale takie sš ceny. gaz to najdroższa inwestycja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OLD_IDAHO 22.09.2004 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2004 Witam wszystkich budujących w grupie Trójmiejskiej, Moja przygoda z budowaniem własnego domu dopiero się zaczyna, z tego co czytałem większość z Was już zaczęła, a często już jest bliżej końca budowy. Jestem w Trójmieście od kilku miesięcy, przyszedł więc czas poszukać działki, czy możecie podzielić się ze mną informacją w jakich okolicach Trójmiasta warto jej szukać - biorąc pod uwagę cenę, jakość, czas dojazdu do Trójmiasta? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts