Puzon 03.10.2004 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2004 Jeden weekend a ile dało sie zrobic- z pomaca tescia i kolegow udalo sie wciagnac na dach 2000 dachowek i polowe z nich ulozyc. Mój dom zaczyna przypominać dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kingaa 04.10.2004 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2004 no no Kingaa moje gratulację w związku z przeprowadzką, pewnie nie możesz się doczekać Gierga żebyś wiedziała... szczególnie, że mieszkamy teraz u mamy na walizkach Wszyscy - gdzie kupowaliście bramę wjazdową? Możecie polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarekN7 04.10.2004 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2004 Witam wszystkich forurmowiczów zaciekle budujących swe domki. Jestem z wami Czy ktoś z was buduje się może niedaleko Władysławowa? Czy tylko mnie tam zaniosło? Szukam właśnie namiarów na dobre ekipy w tej okolicy, aby na wiosnę ruszyć z budową (kupiłem domek w stanie surowym): 1/ ekipa do drobnych prac murarskich (postawienie ścianek, poprawa otworów okiennych 2/ hydraulik 3/ elektryk 4/ ekipy do poprawy bardzo trudnego dachu (dużo bawolich oczek) i niestety dach dosyć schrzaniony (mam co prawda jedną wybraną, na którą się chyba zdecyduje, ale jeszcze chciałem sprawdzic innych wykonawców) 5/ no i szukam w miarę tanich i dobrych okien PCV (okna też w sumie dosyć trudne do wykonania): otrzymałem nawet jedną ciekawą ofertę z firmy INTUR KFS, ale okazało się, ze cena nie obejmowała okien na górze - 3 bawole oka, a z ceną tych okien oferta ta przestała być atrakcyjna) Pozdrawiam Darek Moje Motto na Zimę (właśnie teraz je wymyśliłem) "Wiosno przybywaj - dom pozwól zbudować nam" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majcia 04.10.2004 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2004 Witam wszystkich budujacych z Trojmiasta:)Mam zamiar z mezusiem :)w przyszlym roku rozpoczac budowe domu z projektu Antonella firmy Archipelag. Czy ktos moze go juz wybudowal albo tez ma taki zamiar?. Prosze o kontakt. Pozdr Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pagin 04.10.2004 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2004 Witaj Majo w Klubie, O ile mi wiadomo to nikt z Grupy Trojmiejskiej nie buduje wg tego projektu (albo nie ujawnil sie ). Lecz niech ten fakt nie zniecheca Cie do pozostania w Klubie. W grupie zawsze razniej (no i cieplej ). A i informacyje pozyteczne znajdziesz czasami Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majcia 04.10.2004 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2004 Witam Szkoda ze nikt nie buduje "Antosi" Ale nic to forum bardzo mi sie podoba i juz od dluzszego czasu jestem Wasza "cicha" wielbicielka Trzymam za wszystkich kciuki i zostaje oczywiscie w klubie Serdecznie pozdr Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 04.10.2004 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2004 Serdecznie witam wszystkich nowych "klubowiczów", ani chybi nowy sezon budowlany zbliża się milowymi krokami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
la_mancha 04.10.2004 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2004 Witam serdecznie Zaczynam dostrzegać światełko w tunelu. Moje zmagania "papierkowe" pomału zbliżają się do finału. Udało mi się ( no prawie ) odsprzedać poprzedni projekt i znalazłem nowy. Teraz jeszcze decyzja z czego budować. Każda technologia ma swoje plusy i minusy a wariantów naprawdę sporo. Wakmen - dzięki za link na "silikowców". Jak dobrze pójdzie to za ok. cztery tygodnie składam dokumenty o pozwolenie na budowę i od wiosny... Czy mówi Wam coś : Wiesław Stenka z Łebna ? Lada dzień będę miał dzidziusia Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pagin 05.10.2004 05:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 pomylka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Benicio 05.10.2004 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 Witam wszystkich Zachar - w golfa to na moim trawniku nie da się zagrać, ale może być. Troche przydatnych informacji zakładaniu trawnika jest tutaj. Pozdrowienia B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gabi 05.10.2004 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 Hej hej są chetni na pieski Dobrze wychowane i z tradycjami budowlanymi polecam. Pagin ładna chata a jak plany zagospodarowania wnętrza? bo ja mam tyle koncepcji że nie wiem czy "plan minimum" to wytrzyma Ktoś pytał o bramy polecam Big Tor z Rumi /mają servis gdański ale to nie ta sama obsługa/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kingaa 05.10.2004 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 Gabi, dzięki A masz jakieś dokładniejsze namiary? Czy ktoś jeszcze mi poleci bramy wjazdowe? Aaaa, i jeszcze może polecicie kogoś do układania kostki brukowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinU 05.10.2004 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 Jeszcze jedno moje pytanie ....nie związane z budowaniem (przepraszam): Wczoraj u siebie w bloku pod schodami znalazłam małego kotka (ma 3 dni), prawdopodobnie ktoś go wyrzucił. Zaopiekowałam się nim, a raczej mama-kotka moich znajomych, która ma małe i przyjeła obcego maluszka do wykarmienia. Jednak jak urośnię i będzie troszkę większy trzeba znaleźć dla niego właściciela. Sama z chęcią wzięłabym to maleństwo, ale mam już psa i mieszkam z rodzicami, którzy nie zaakceptują kolejnego zwierzaka. Może ktoś jest chętny???? Mam nadzieje, tylko, ze kotek przeżyje, bo był bardzo wyziębiony . Po rozmowach z sąsiadami zalecałbym hodowanie kotka na własne potrzeby. Z okolicznych pól myszy na zimę stadami do domów biegną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Benicio 05.10.2004 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 Gabi, dzięki A masz jakieś dokładniejsze namiary? Czy ktoś jeszcze mi poleci bramy wjazdowe? Aaaa, i jeszcze może polecicie kogoś do układania kostki brukowej? Hej hej Firmę o której mówi Gabi znajdziesz tutaj. Jestem z nimi ustawiony na brame wjazdową (niestety chyba dopiero na przyszły rok). Gość (pan Jacek jakośtam) jest negocjowalny (0 % VAT, dobre ceny, które obniża jak się go podstawi pod ścianą). Robił bramy u Gabi i Zachara. Ponadto mam namiar na firme Parkan ze Straszyna. Ładnie robia, ale są troche drodzy. 682 00 13 - pan Nałęcz. Co do kostki. Stefan Krauze - gość jest z Pępowa i jeździ traktorem (może samochód tez ma - nie wiem), więc nie wiem czy do SObieszewa dojedzie. Ale zadzwoń i pogadaj. 607 689 799. Cena 20 zl/m2 - taniej już chyba nie da rady znaleźć. Pozdrowienia B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majcia 05.10.2004 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 Witam Dajcie prosze namiary na dobra firme budowlaną. Planujemy start z budowa w przyszlym roku . Budowa w Gdyni -Wiczlino. Z gory dzieki. Pozdr Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinU 05.10.2004 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 Witam serdecznie Zaczynam dostrzegać światełko w tunelu. Moje zmagania "papierkowe" pomału zbliżają się do finału. Udało mi się ( no prawie ) odsprzedać poprzedni projekt i znalazłem nowy. Teraz jeszcze decyzja z czego budować. Każda technologia ma swoje plusy i minusy a wariantów naprawdę sporo. Wakmen - dzięki za link na "silikowców". Jak dobrze pójdzie to za ok. cztery tygodnie składam dokumenty o pozwolenie na budowę i od wiosny... Czy mówi Wam coś : Wiesław Stenka z Łebna ? Lada dzień będę miał dzidziusia Pozdrawiam serdecznie Jestem w stanie polecić mojego, zwłaszcza do silikatów. Opisywany wcześniej Jan Sikora. Spotkasz go wciąż u mnie na budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 05.10.2004 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 Zapraszamy do wylicytowania przedmiotów przekazanych przez forumowiczów. Na obecną chwile licytujemy kask budowlany muratora przekazany przez Edzie i kubek muratora przekazany przez Maksia. Kolejny darczyńcy mile widziani. Wszystkie zebrane środki zostaną przekazane na operacje Nikoli. Mamy czas do 11 października. Gorąco zachęcamy do wzięcia udziału w licytacji. Przypominamy nr konta: Stowarzyszenie Przyjaciół Osób Niesłyszących i Niedosłyszących 'Człowiek - Człowiekowi'ul. Pstrowskiego 1; 01-943 Warszawa PKO S.A. IV O/W-wa 47 1240 1053 1111 0000 0443 2036 koniecznie z dopiskiem: Na zakup implantu ślimakowego dla Nikoli Żybury W sprawach organizacyjnych kontakt [email protected] Edzia & Maksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirosław 05.10.2004 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 Witam !!!!! Co do tematu MYSZY to kot jet bardzo dobrą inwestycją. Jesienią myszki stoją pod drzwiami całymi stadami. Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 05.10.2004 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 Jeszcze jedno moje pytanie ....nie związane z budowaniem (przepraszam): Wczoraj u siebie w bloku pod schodami znalazłam małego kotka (ma 3 dni), prawdopodobnie ktoś go wyrzucił. Zaopiekowałam się nim, a raczej mama-kotka moich znajomych, która ma małe i przyjeła obcego maluszka do wykarmienia. Jednak jak urośnię i będzie troszkę większy trzeba znaleźć dla niego właściciela. Sama z chęcią wzięłabym to maleństwo, ale mam już psa i mieszkam z rodzicami, którzy nie zaakceptują kolejnego zwierzaka. Może ktoś jest chętny???? Mam nadzieje, tylko, ze kotek przeżyje, bo był bardzo wyziębiony . Po rozmowach z sąsiadami zalecałbym hodowanie kotka na własne potrzeby. Z okolicznych pól myszy na zimę stadami do domów biegną. Kotka na własne potrzeby będe miała jak już będe mieszkała na swoim:) Na razie nie mam warunków. ALE NIE SZUKAM JUŻ WŁĄŚCICIELA bo maleństwo zdechło....szkoda Temu kto go tak potraktował i doprowadził do tego, życzę solidnej nagrody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pagin 05.10.2004 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 Witam Dajcie prosze namiary na dobra firme budowlaną. Planujemy start z budowa w przyszlym roku . Budowa w Gdyni -Wiczlino. Z gory dzieki. Pozdr Maja Witam, Maja - spojrz na 1 strone wczesniej. Podalem tam namiary na kilku wykonawcow Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts