Gierga 08.10.2004 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2004 Dzisiaj spędziliśmy pierwszą noc w naszym nowym DOMU !!! Na razie śpimy wśród kartonów i nieposkręcanych mebli , ale śniadanie jedzone przy palącym się kominku to jest to . Na koniec budowa ostro dała nam w kość i w kieszeń, ale czuję ogromną ulgę i cieszę się jak dziecko SUPER Gratulację ....zdrowo mieszkajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
la_mancha 08.10.2004 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2004 Dzisiaj spędziliśmy pierwszą noc w naszym nowym DOMU !!! Na razie śpimy wśród kartonów i nieposkręcanych mebli , ale śniadanie jedzone przy palącym się kominku to jest to . Na koniec budowa ostro dała nam w kość i w kieszeń, ale czuję ogromną ulgę i cieszę się jak dziecko Gratulacje. A ten kominek... ach... wg sennika - ŻUBR - widzieć go - szczęście w grach i na loterii... Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rispetto 09.10.2004 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2004 wg sennika - ŻUBR - widzieć go - szczęście w grach i na loterii... Powodzenia la_mancha ! No to jestem podbudowany. Zupełnie nieświadomie wysłałem wczoraj Lotto Teraz czekam spokojnie na losowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 09.10.2004 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2004 Gierga się grodzi, u Lusi kładą dach, ekipa Marcina swoją precyzją wykonania przyprawia mnie o histerię i myśli samobójcze, tylko do Mirosława nie dałem rady już dojechać bo z nieba zaczęło żabami padać. Ruch w Bojanie aż miło popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
la_mancha 09.10.2004 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2004 Drodzy Forumowicze W końcu się doczekałem... Urodziła mi się córeczka... Tak niewiele potrzeba mi do szczęścia... Obie zdrowe i piękne. No to muszę mieć większy domek. Pozdrawiam Was wszystkich serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 10.10.2004 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2004 GRATULACJE! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barti 10.10.2004 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2004 Drodzy Forumowicze W końcu się doczekałem... Urodziła mi się córeczka... Tak niewiele potrzeba mi do szczęścia... Obie zdrowe i piękne. No to muszę mieć większy domek. Pozdrawiam Was wszystkich serdecznie. Gratulacje !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 10.10.2004 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2004 La_mancha moje gratulacje Wczoraj postawiliśmy 20 słupków.....nie dało rady dalej robić rozpadało się na dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 10.10.2004 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2004 lamancha - gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Benicio 11.10.2004 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2004 Lamancza Gratulacje Pozdrowienia B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barti 11.10.2004 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2004 Benicio - kiedy moge przyjechać na korepetycje z utrzymania trawnika i stawiania ogrodzenia? All - gdzie kupić kostkę brukową? potrzebny jest mi tez fachowiec od układania kostki. proszę o namiary. Jeżeli macie namiary na fachowca od instalacji woda-gaz-ogrzewanie to prosze o podanie - muszę rozstrzygnąć konkurs na wykonawcę w tym tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Benicio 11.10.2004 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2004 Benicio - kiedy moge przyjechać na korepetycje z utrzymania trawnika i stawiania ogrodzenia? Ty się tu nie nabijaj . Każde popołudnie oprócz poniedziałku i środy lub weekend. Wcześniej lepiej zadzwoń. All - gdzie kupić kostkę brukową? potrzebny jest mi tez fachowiec od układania kostki. proszę o namiary Fachowiec, podawałem strone wcześniej Stefan Krauze (nie mylić z Romanem - tym od Prokomu ) 607 689 799. Gość bierze 20 zł/m2. Duży wybór kostki jest w Bat-cie, a także w skłądzie, który znajduje się na takim małym rondzie na drodze Banino-Żukowo przez Pępowo - uwaga, nie chodzi o drogę Żukowo - Gdynia. Pozdrowienia B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 11.10.2004 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2004 Specjalna licytacja Tylko dzis od godziny 8:30 do jutra do godziny 8.30 rano mozna licytowac kasku muratora z podpisami calej redakcji, jak widzicie kask jest wyjatkowy, mamy tez nadzieje ze sama licytacja bedzie wyjatkowo, zapraszamy. licytacja http://www.dlanikoli.prv.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barti 11.10.2004 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2004 Benicio - kiedy moge przyjechać na korepetycje z utrzymania trawnika i stawiania ogrodzenia? Ty się tu nie nabijaj . Każde popołudnie oprócz poniedziałku i środy lub weekend. Wcześniej lepiej zadzwoń. Benicio - kurde ja się wcale nie nabijam. ogrodzenie masz naprawdę super. Może byśmy w piątek się pouczyli stawiać ogrodzenie i trochę "książek" przeczytali? co Ty na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinU 11.10.2004 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2004 Drodzy Forumowicze W końcu się doczekałem... Urodziła mi się córeczka... Tak niewiele potrzeba mi do szczęścia... Obie zdrowe i piękne. No to muszę mieć większy domek. Pozdrawiam Was wszystkich serdecznie. Gratuluję!! Właściwa postawa - jakoś trzeba zasiedlić budowane domy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinU 11.10.2004 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2004 Informacyjnie donoszę - etap "ściany" został zakończony. Teraz wieniec i będziemy gotowi na dach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 11.10.2004 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2004 BARTI - kostkę kupisz u producentów w B-Complex (Gdańsk), Kombud (Gdynia), Fabruk (Orle, k.Wejherowa). W przypadku dwóch pierwszych ceny katalogowe są identyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirosław 11.10.2004 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2004 Drodzy Forumowicze W końcu się doczekałem... Urodziła mi się córeczka... Tak niewiele potrzeba mi do szczęścia... Obie zdrowe i piękne. No to muszę mieć większy domek. Pozdrawiam Was wszystkich serdecznie. Witam!!!!!!! OGROMNE GRATULACJE !!!!!! Dużo zdrówka dla Mamy i Córeczki. A dla Ciebie dużo siły - będzie Ci teraz bardzo potrzebna. Pozdrówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwiatki4 11.10.2004 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2004 la_mancha Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
la_mancha 11.10.2004 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2004 Dziękuję Wam wszystkim bardzo gorąco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts