mirek_gdynia 11.10.2004 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2004 La Mancha - powinieneś zarezerwować dla pociechy pierwszy post gdzieś tak na stronie 400-ileś tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
la_mancha 11.10.2004 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2004 La Mancha - powinieneś zarezerwować dla pociechy pierwszy post gdzieś tak na stronie 400-ileś tam Na 10 urodziny? Będę pilnował. Jak się sprawuje Twoja pompa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
la_mancha 11.10.2004 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2004 Nie wiem czy wszyscy wiedzą (dotyczy sąsiadów z Koleczkowa i Bojana ) o planach ( podobno do trzech lat ) budowy oczyszczalni i podłączeniu nas do kanalizacji miejskiej. Po wybudowaniu tychże, podobno wszyscy będą mieli "dobrowolny przymus" podłączenia się do istniejącej sieci. Co stawia przed dylematem tych, którzy mają lub planują np. przydomową oczyszczalnię... Ale pewnie już o tym wiecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kingaa 12.10.2004 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2004 La_mancha gratulacje!!! Jeśli chodzi o kanalizację, to jeśli ktoś ma działającą przydomową oczyszczalnię, to gmina nie może go zmusić do podłączenia się do kanalizacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinU 12.10.2004 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2004 La_mancha gratulacje!!! Jeśli chodzi o kanalizację, to jeśli ktoś ma działającą przydomową oczyszczalnię, to gmina nie może go zmusić do podłączenia się do kanalizacji. Zgadza się. Tak wyglądają dzisiejsze przepisy. Gorzej jak przepisy się zmienią ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BogdanP 12.10.2004 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2004 Witam wszystkich. Jestem nowy w tym towarzystwie. zaprosił mnie Pagin (dzięki).Kilka słów o mnie. Mieszkam w Rumi i zacząłem od tych wakacji marzyć o domku. Na razie jest tylko marzenie i wiara że się uda. Za trzy lata chciałbym spędzić B. Narodzenie w nowym domku, najlepiej dalej w Rumi (wciąż nie mam działki).Pozdrawiam. BP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pagin 12.10.2004 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2004 Witaj Bogdan, Za trzy lata rozliczymy Cie z realizacji marzen Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 12.10.2004 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2004 Witam wszystkich. Jestem nowy w tym towarzystwie. zaprosił mnie Pagin (dzięki). Tak, Pagin słynie z tego, że wynajduje osoby z naszego regionu i zaprasza tutaj. Ze mnią było podobnie, choć o grupie trójmiejskiej wiedziałem już wcześniej tylko się nie ujawniałem . Pozdrowienia dla naszego dobrego pasterza- Pagina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pagin 12.10.2004 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2004 Pozdrowienia dla naszego dobrego pasterza- Pagina Dzieki owieczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zachar 12.10.2004 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2004 Witam! Z powodu kilku pilnych spraw mam zaledwie kilka chwil .. Rozumiem, że spotykamy się 5 listopada o 18 w barze wiadomo gdzie. Listy chyba nie robię - już pierwsze 3 osoby się zadeklarowały i to wystarczy myślę, żeby reszta też dołączyła Gratulacje z narodzin córeczki - hihi 9 miesięcy temu miałem podobne przeżycie -wspaniała sprawa. Jeżeli chodzi o pieski to mam kłopot - pytalem się kilku znajomych i nikt nie może się zdecydować Witam i pozdrawiam nowych forumowiczów - mam nadzieję, że skorzystacie. Gierga podaj mail (może być na priv) to wyślę Ci mapkę wtedy trafisz bez pudła. Do usłyszenia w ..... poniedziałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Benicio 12.10.2004 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2004 [Może byśmy w piątek się pouczyli stawiać ogrodzenie i trochę "książek" przeczytali? co Ty na to? W piątek mam obowiązkową impreze rodzinną. Może inny termin? Ja się dostosuje. Ad spotkania, ja chętnie. Pozdrowienia B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kingaa 12.10.2004 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2004 Ad spotkania, ja chętnie. Pozdrowienia B. No, ja myślę... tym razem już się nie wykręcisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Benicio 12.10.2004 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2004 Ad spotkania, ja chętnie. Pozdrowienia B. No, ja myślę... tym razem już się nie wykręcisz Ja się nigdy nie wykręcałem. Ja nie mogłem . Pozdrowienia B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 12.10.2004 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2004 LA MANCHA - myślałem o pierwszym poście jak już Twoja pociecha zacznie pisać. Myślę że nie trzeba będzie czekać na 400 stronę aż 10 lat. Pierwszą setkę Grupa Trójmiasto rozmieniła w dwa lata, potem juz z górki.Moja pompa ciepła powinna zacząć funkcjonować pełną parą za jakieś dwa tygodnie. Dzisiaj hydraulik zamyka ostatecznie instalację wod-kan. wewnątrz domu, jutro telefon do firmy i czekam na przyjazd ekipy. GIERGA - jakby co to mogę Cię /Was/ zabrać na imprezę 5 listopada z naszego Koksywia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinU 12.10.2004 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2004 Witam! Z powodu kilku pilnych spraw mam zaledwie kilka chwil .. Rozumiem, że spotykamy się 5 listopada o 18 w barze wiadomo gdzie. Szlag by to trafił! Akurat 5 muszę wyjechać. Może jednak inny termin ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amys 12.10.2004 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2004 la_mancha dołączam się do gratulacji! Gierga bardzo proszę o powtórkę z słupkologii - jak, gdzie i za ile pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 12.10.2004 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2004 Amys - niestety słupki miałam załatwiane po znajomości z tzw. odzysku za 100 zł 65 sztuk. Trzeba je tylko oszlifować i pomalować. Dlatego niestety nie mogę Ci podac namiarów...wiąże mnie tajemnica Markus - dziękuję(+my) za transport z Koksowa na imprezę 5 listopada....chętnie się zapakujemy razem z Tobą A tak apropos kiedy przeprowadzka do Bojana ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amys 12.10.2004 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2004 Gierga ok. mam wokół działki słupki żelbetowe jak wszyscy w całej wiosce - to pozostałość po dawnej epoce i PGRze, lekko nadszarpnięte zębem czasu poza tym każdy "patrzy" w inna stronę i zastanawiałem sie czy nie łatwiej bedzie wymienić na nowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 13.10.2004 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2004 Witam mam pytanie do Baninian szukam działki budowlanej w tej okolicy, w miarę możliwości uzbrojoną, może być też z rozpoczętą budową. Za wszelkie informacje będę wdzięczna ............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rispetto 13.10.2004 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2004 Ja również zarzucę pytanie . Może ktoś ma jeszcze u siebie jakąś ekpię budowlaną, któa chciałaby dokończyć płot ? Chodzi o wymurowanie kilkunastu słupków z gotowych kształtek i zrobienie podmurówki. Zawziąłem się podpatrując Benicia, że sam to zrobię, ale nie mam absolutnie żadnych szans, żeby skończyć przed zimą, a materiał stoi już na miejscu. Będę wdzięczny za wszelkie namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts