kores 13.10.2004 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2004 rispetto - bede wdzieczny za wszelkie info dot drzwi PORTA. markus_gdynia - przeslij prosze namiary na swojego zaufanego dystrybutora INTER-DOOR. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Benicio 13.10.2004 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2004 Witam mam pytanie do Baninian szukam działki budowlanej w tej okolicy, w miarę możliwości uzbrojoną, może być też z rozpoczętą budową. Za wszelkie informacje będę wdzięczna ............ Hej hej Nie mam namiarów na działke, ale może warto by było zadzwonić do sołtysa - taki gość powinien się orientować , kto sprzedaje działki. Tel. 681 89 33. Nie wiem jak się sołtys nazywa , ale to dość konkretny gość. Pozdrowienia B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 13.10.2004 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2004 dzięki Benicio, spróbuję, ale pytanie dalej aktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 13.10.2004 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2004 rispetto - bede wdzieczny za wszelkie info dot drzwi PORTA. markus_gdynia - przeslij prosze namiary na swojego zaufanego dystrybutora INTER-DOOR. Pozdrawiam, Tajne to nie jest. Po prostu pozostali tłumaczyli się, że są jedynie firmami handlowymi, a nie handlowo-usługowymi. Dlatego maja 22% VAT. No cóż pies ich trącał. Firma nazywa się BAZA, Gdańsk-Grunwaldzka 481, naprzeciw Hali Olivia w budynku BIMET-u. tel: 345 0893 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 13.10.2004 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2004 Markus A tak apropos kiedy przeprowadzka do Bojana ????? Wszystko zależy czy moja koleżanka małżonka przyjedzie do kraju na dłuższą przerwę czy nie. Wariant optymistyczny /mało realny/ to grudzień, natomiast wariant mniej optymistyczna /ale realny/ to luty. Jak juz zawisły żarówki /nieważne że na kablach/ i można wieczorem dłużej popracować w domu to już jest coś. A jak się spojrzy z zewnątrz i zobaczy światło wewnątrz domu to dopiero robi się ciepło na sercu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rispetto 13.10.2004 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2004 Jak juz zawisły żarówki /nieważne że na kablach/ i można wieczorem dłużej popracować w domu to już jest coś. A jak się spojrzy z zewnątrz i zobaczy światło wewnątrz domu to dopiero robi się ciepło na sercu. Komu Ty to mówisz ? A rozpal jeszcze w kominku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinU 13.10.2004 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2004 Wymysliłem sobie na wykończenie komina i cokołu klikier Terca Kosmo. I tu mam problem - chwilowo nigdzie nie ma cegły pełnej Terca Kosmo - planowana dostęność to byc może następny miesiąc. Może ktoś z Was używał takiego materiału i zostało mu kilka pełnych cegieł? Potrzebuję 20 szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 13.10.2004 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2004 Pytanie do bardziej zaawansowanych w budowie ode mnie - czy ma ktoś z Was drzwi z firmy DOOR-POL ? Opinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnnaRz 13.10.2004 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2004 Witam mam pytanie do Baninian szukam działki budowlanej w tej okolicy, w miarę możliwości uzbrojoną, może być też z rozpoczętą budową. Za wszelkie informacje będę wdzięczna ............ zapraszam do odwiedzenia: http://www.rzeuscy.neostrada.pl/dzialka/dzialki.jpg http://www.rzeuscy.neostrada.pl/dzialka/ludzie_banina.jpg jak bedziesz zainteresoana to podam nr tel dzialki sa uzbrojone (woda, prad), gaz trzeba doprowadzic z ul zrodlanej, ostatnio byla cena 65zl za m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 14.10.2004 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 Aniu, dzięki, jak możesz to podaj ten telefon. Wysłałam Ci info na gg. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 14.10.2004 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 ... W końcu się doczekałem... Urodziła mi się córeczka... Tak niewiele potrzeba mi do szczęścia... Obie zdrowe i piękne. ... Szczere gratulacje a ja nie mogę się już doczekać co mi kochana Żoneczka ... przyniesie. Za jakiś tydzień może dowiemy się jaka to będzie płeć ale jak na razie to kopie jak nie wiem co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 14.10.2004 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 ...Jestem nowy w tym towarzystwie. ...Mieszkam w Rumi i zacząłem od tych wakacji marzyć o domku. Na razie jest tylko marzenie i wiara że się uda. Za trzy lata chciałbym spędzić B. Narodzenie w nowym domku, najlepiej dalej w Rumi (wciąż nie mam działki)... No to zobaczymy jak spełnisz te marzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BogdanP 14.10.2004 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 sam jestem ciekawy - ale jestem dobrej mysli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirosław 14.10.2004 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 Witam !!!!! Powoli kończą konstrukcję dachu. Prawdopodonie w sobotę zawiśnie wiecha a mnie dopadło jakieś grypsko . Muszę się szybko wyleczyć bo ominie mnie ta impreza. Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gabi 14.10.2004 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 Hej hej to sa jacys chętni na miłe i pilnujace domu pieski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnnaRz 14.10.2004 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 Aniu, dzięki, jak możesz to podaj ten telefon. Wysłałam Ci info na gg. Pozdrawiam nic na gg nie dostalam:( nr tel znajduje sie juz na mapce dzialek:) http://www.rzeuscy.neostrada.pl/dzialka/dzialki.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barti 14.10.2004 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 [Może byśmy w piątek się pouczyli stawiać ogrodzenie i trochę "książek" przeczytali? co Ty na to? W piątek mam obowiązkową impreze rodzinną. Może inny termin? Ja się dostosuje. Pozdrowienia B. Benicio - No to może następny piątek lub sobota? All - elewacja prawie skończona, swiatło już w domu działa, brama garażowa działa, woda i kanaliza podłaczone. SZUKAM FACHOWCÓW OD INSTALACJI WOD-KAN-OGRZEWANIE !!! Może ktoś jeszcze ma namiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Puzon 14.10.2004 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 mam pytanie - poniewaz do dzis nie bralem pod uwage ogrzewania podlogowego- jakiego rzedu sa koszty z taka instalacja zwiazane. Ile trzeba zaplacic za materialy i wykonanie (orientacyjnie) m2. Moze jakies namiary na wykonawcow o dobrym wspolczynniku "jakość/cena".Dzieki!Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
la_mancha 14.10.2004 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 Jeszcze raz wielkie dzięki dla Wszystkich.Co do spotkania - niestety w tym czasie nie będzie mnie z Wami (wyjeżdżam służbowo na ponad miesiąc). Szkoda.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 14.10.2004 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 W tym miejscu będę notował wszystkie zgłoszenia na spotkanie 05.11.2004 W Miszewku w Barze (jeszcze nie wiem gdzie to jest) o godz. 18:00 :1. Kingaa2. kores3. markus_gdynia4. Pagin5. Gierga6. Benicio7. Wakmen8. joola Oraz tych, którzy nie będą:1. MarcinU2. la_mancha Zgłoszenia podawać. Będę je aktualizował co 4 dni albo ktoś z Was mnie wyręczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts