ewusia 15.10.2004 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2004 nr tel znajduje sie juz na mapce dzialek:) dzięki Aniu serdeczne i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 15.10.2004 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2004 Mój dom nabiera kolorów. Wczoraj otynkowali pierwszą ścianę tynkiem ozdobnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 15.10.2004 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2004 Dzisiaj kupiłam świeżego Muratora....jest w nim artykuł o Zacharze Zachar tak trzymaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 16.10.2004 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2004 Dostałem wczoraj pytanie na priva odnośnie moejgo ogrodzenia. Przez przypadek skasowałem wiadomość i nie pamiętam teraz dokładnie kto mnie pytał (chyba KINGA). By nie wyjść na chama odpowiadam na forum: Całość ogrodzenia brałem z firmy SIATEX, Reda ul: Obwodowa 78, tel: 678 5163. Rozmawiać z właścicielką /bardzo negocjowalna kobieta/ a nie z jej mężem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lusia 16.10.2004 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2004 witam wszystkich po długiej nieobecności u nas robota wre. właśnie postawiliśmy ogrodzenie (tanio i solidnie ),kończymy ocieplać dom i kłaść dachówkę. już widać jak dom będzie docelowo wyglądał chciałabym się dowiedzieć kiedy i gdzie dokładnie będzie spotkanie forumowiczów z okolic bojana ???????? też chcę się przyłączyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 17.10.2004 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2004 LUSIA - spotkanie Grupy Trójmiasto jest zaplanowane na piątek 5 listopada, godz. 1800, bar Miszewko w Miszewku. Jadąc od strony Gdyni, po lewej stronie za stacja Rafinerii Gdańskiej (Lotos-u) TRAGEDIA na budowie - ten cholerny deszcz spłukał mi z elewacji frontowej świeżo położony tynk. Nie zdążył związać i stało się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 17.10.2004 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2004 markus kurczę współczuję, faktycznie nieciekawie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
groszek 3 18.10.2004 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2004 W tym miejscu będę notował wszystkie zgłoszenia na spotkanie 05.11.2004 W Miszewku w Barze (jeszcze nie wiem gdzie to jest) o godz. 18:00 : 1. Kingaa 2. kores 3. markus_gdynia 4. Pagin 5. Gierga 6. Benicio 7. Wakmen 8. joola Oraz tych, którzy nie będą: 1. MarcinU 2. la_mancha Zgłoszenia podawać. Będę je aktualizował co 4 dni albo ktoś z Was mnie wyręczy. Kurcze.........a o mnie to już zapomnieliście???? Ja rozumiem że dawno się nie udzialałam......dobra bardzo dawno temu...ale jeszcze żyję i mam się dobrze, więc jeśli będziecie mieli ochotę to też bym przybyła na spotkanie. Co Wy na to????Pozdrawiam Groszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Benicio 18.10.2004 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2004 Hej Matrix reaktywacja - Groszek reaktywacja Markus - współczuje, przykra sprawa. Pozdrowienia B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kingaa 18.10.2004 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2004 Groszek!!! Czekamy na raporcik co tam na budowie Markus tak, to ja pytałam, dzieki Z tym tynkiem to przykre Ale goń za to ekipę, powinni mieć płachty osłaniające w razie niepogody... Przynajmniej moi takie mają i twierdzą, że będą używać jakby co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 18.10.2004 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2004 KODI, BEA - jak czytacie to się pokażcie na spotkaniu 5 listopada. W końcu od baru w Miszewku mieszkacie oboje na dwa rzuty beretem. Niestety nie da się położyć części tynku tylko trzeba całą ścianę zrobić od nowa - jestem w plecy na jakieś 1200 zł. Ale bym sobie zaklął szpetnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gabi 18.10.2004 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2004 Ja w sprawie spotaknia uprzjmnie proszę o dopisanie do listy + 1 w porywach +2 jak niania nawali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kingaa 18.10.2004 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2004 KODI, BEA - jak czytacie to się pokażcie na spotkaniu 5 listopada. W końcu od baru w Miszewku mieszkacie oboje na dwa rzuty beretem. Wysłałam Kodiemu smsa, mam nadzieję, ze się pojawi Benicio zawiadomisz Docenta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zachar 18.10.2004 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2004 Witam po przerwie delegacyjnej! Jako inicjator spotkania w Miszewku też będę - ale pewnie na liście nie było sensu mnie umieszczać bo to oczywiste markus-gdynia w sobotę kończyłem elewację - spłynęła 1/6 słupa - też trzeba będzie od nowa - to tak na pocieszenie - na szczęście mam jeszcze trochę tynku. Benicio powiedziałem trochę dobrego o Tobie -pewien wykonawca elewacji powinien Ci się nisko kłaniać za reklamę Kingaa świat jest mały - Ci twoi czyli byli moi od elewacji faktycznie mają plandeki tylko jak pisałem powyżej nie zostawiają po skończeniu roboty ... ale w czasie prac używają płacht jak najbardziej. groszek 3 ja o Tobie pamiętam ... napisz co u Ciebie na budowie? Gierga chyba się za późno pochwaliłem na privie ... ale tak to bywa sława mnie wyprzedza hihi - w sumie jestem z naszej grupy chyba najstarszy stażem razem z Kodim i jak widać o mnie też pojawił się artukuł - ciekawe kto następny ? Stażem chyba Benicio? Czy ewusia? Chyba zaraz sprawdzę kto następny w kolejce do sławy ... All zakończyłem etap elewacji - ekipę mogę z czystym sumieniem polecić a domek zmienił się nie do poznania na plus oczywiście. Pozdrawiam wszystkich szczególnie tych którzy dołączyli ostatnio i tych którym rodzina się powiększa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Benicio 18.10.2004 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2004 Hej Kingaa - zawiadomie Docenta. Miałem taki zamiar, czyli Twoje pytanie nic nie wymusiło . Zachar - czy ja dobrze rozumiem, że pan Klachowicz sie udzielał u Ciebie? Porządny gość. Co do stażu na forum, to za 4 dni będą 2 lata. Jak teraz oceniam przebieg mojej budowy, to "zapisałem się tu" o rok za późno ... Pozdrowienia B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kingaa 18.10.2004 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2004 Proszę do listy spotkaniowej dopisać Kodiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 18.10.2004 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2004 proszę do listy spotkaniowej dopisać kodiego chwała bohaterom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirosław 18.10.2004 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2004 Witam!!! Wiecha wisi dumnie od soboty . Tylko świętowanie mi nie wyszło . Grypsko pokręciło mi całe plany , noc przed spędziłem w szpitalu- tak mnie pokręciło( jakaś odmiana grypy jelitowej). Ale jeszcze sobie to odbije, narazie dietka. Cieśle w ostatniej chwili przrobili mi więźbę nad garażem, powstał nowy wielki pokój . Pozdrówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 18.10.2004 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2004 TRAGEDIA na budowie - ten cholerny deszcz spłukał mi z elewacji frontowej świeżo położony tynk. Nie zdążył związać i stało się. brak słów...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bea3 18.10.2004 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2004 Niniejszym informuję,że żyję i pozdrawiam wszystkich (także Groszka3) Dziękuję za zaproszenie do Miszewa-wpadnę z przyjemnością.ponieważ jak ktoś zauważył mieszkam obok. Podczytuję sobie od czasu do czasu o waszych zmaganiach,jestem pełna podziwu i szczęśliważe mam to za sobą Powodzenia.bea3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts