ewusia 13.11.2002 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2002 On 2002-10-11 11:22, Kruk68 wrote: Czy ktoś wie jak odkleic folie na ramach okien po roku? ja u siebie zmyłam elegancko wszystkie resztki folii naftą kosmetyczną (do dostania w aptekach). Pozdrawiam Forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaca_V40 14.11.2002 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2002 Hellou, widze ze ladna pogoda to cisza jak makiem... U mnie leca teraz prace ogrodzeniowo-ziemno-murkowe-oporowe. Nie wiedzialem ze moze to tyle trwac, tyle zabierac dziesiatek ton ziemi i tyle kosztowac (( Ale przynajmniej w nastepnym roku jak juz sie wprowadzimy (oby) bedziemy mieli przynajmniej z grubsza uksztaltowany teren wokol chalupy no i przyszly ogrod. Owocnych prac w tak piekna pogode Jaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yacek 14.11.2002 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2002 Jaca czy to nie czsem V40 które mnie korciło?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yacek 14.11.2002 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2002 :smile::smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaca_V40 15.11.2002 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2002 On 2002-11-14 20:43, Yacek wrote: Jaca czy to nie czsem V40 które mnie korciło?? Tzn. nie wiem w jakim sensie - ale byc moze tak. Niemniej jednak musialbys rozwinac ta mysl )) Chetnie sie czegos dowiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Docent - Gdańsk 15.11.2002 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2002 Kodi: Jak dla mnie to, to co zobaczyłem ostatnio - wygląda zupełnie zaskakująco , może jeszcze wpadnę w weekend zobaczyć jak sobie dajecie radę z blachodachówką. Na pewno chciałbym z Tobą porozmawiać trochę o kosztach. Jak już się skończy twój urlop to pewnie coś wspomnisz na stronach forum. Czekam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Docent - Gdańsk 15.11.2002 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2002 Jaca- V40: W ostatnie święto państwowe odwiedziłem na budowie Kodiego i jak się nie myliłem praca tam wrzała w związku ztym postanowiłem także zajrzeć gzie jest twoja budowa - szukałem ulicy Budowlanych - ale niestety - to już jest zdaje się Księżycowa czy coś takiego. W każdym bądź razie znalazłem ją dzięki prawidłowej tablicy na baraczku. Powiem Ci szczerze , że wygląda TO ZUPEŁNIE nieźle. Miałem nadzieję, że Cię spotkam - jak widać lubisz świętować i niestety nie zastałem Ciebie. Może następnym razem. Pozdrowienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Docent - Gdańsk 15.11.2002 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2002 Jaca - zapomniałem jeszcze zapytać jak nazywa się twój projekt i z jakiej jest pracowni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yacek 15.11.2002 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2002 Jaca, na pytanie oczywiście odpowiedziałem drogą zwrotną i czekam niecierpliwie nas odpowiedź, jestem ciekaw czy trafiłem ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 17.11.2002 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2002 Oj sporo się dzieje. Dzisiaj położyliśmy do końca blachę, jutro obróbki i myślę, że we wtorek albo najpóźniej w środę będę w pracy to się rozpiszę. Wrzucę coś w dziennik budowy i jak to wszystko obejmę swym rozumem to napiszę coś o kosztach. Warto budować, choć siwych włosów przybyło. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaca_V40 18.11.2002 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2002 Docent: To nie jest tak, ze my swietowalismy. W ten dlugi-swiateczny-weekend robila u nas kopara - zakopywala rurki od pompy ciepla. W poniedzialek bylismy od ok. 10 do 11:30/12:00. Ciesze sie ze udalo Ci sie upolowac nasza budowe. Szkoda ze sie nie spotkalismy ) Projekt nazywa sie Nasz Wymarzony Dom, a stworzony zostal przeze mnie i moja szanowna malzonke. Narysowalismy nasz wymarzony dom a architekt go ubral w projekt. Czyli od poczatku do konca nasza inwencja. Specyficzne ulozenie dzialki wymusilo rezygnacje ze wszelkich domow dostepnych. Nie wyszlo drogo, bo architekt znajomy. Yacek. Masz juz moja odpowiedz... Kodi - a nie bedziesz ty sie na Swieta wprowadzal. Z takim tepem to sie wcale nie zdziwie. Gratuluje i zycze dalszych sukcesow. Jak tak patrzymy na naszego sasiada - wlasnie zamontowal okna - to tak nas rusza, ze chcielibysmy juz koczyc chalupsko i wprowadzac sie - byle szybciej. Ale nie da sie Wszystko po kolei i powoli. A propos - czy ktos sie orientowal - jakie kredyty warto brac? I drugie pytanko - czy ktos korzystal z kredytow zwiazanych z ochrona srodowiska? Wiecie BOS + Ministerstwo == TANI KREDYT... Pozdrawiam Jaca <font size=-1>[ Ta wiadomość była edytowana przez: Jaca_V40 dnia 2002-11-18 17:40 ]</font> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 20.11.2002 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2002 Witam grupę po miesięcznym urlopie. Stan na dzisiaj to stan surowy otwarty z blachodachówką, lecz bez kominów i schodów. Chodziło głównie o czas i pogodę. Teraz wszystko przezimuje i na wiosnę powalczymy dalej. Musimy sprtzedać mieszkanko, aby ruszyć dalej. Pozdrawiam wszystkich nowych sympatyków forum, tych co mieszkają już we własnych domkach i tych co walczą na polu boju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomgor 20.11.2002 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2002 Kodi właśnie myślałem o Tobie co sie dzieje, ze nic na moją skrzynkę pocztową nie przychodzi. Zajrzałem po długiej przerwie na forum i czytam, że byłeś na urlopie aż tu nagle dwie wiadomości nowe od Kodiego. Ta z Adamem M. jest niezła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomgor 20.11.2002 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2002 Sebo! Jak Twoje postępy z instalacją elektryczną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 20.11.2002 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2002 Tomgor pozdrawiam po latach. Jak tam potomek. Napisałem parę słów w dzienniku budowy. Zachęcam. Do zobaczenia na e-mailu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa 21.11.2002 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2002 Hej Instalacja już prawie skończona. U góry szło szybciej bo ścianki z k-g. Mam nadzieje, że o niczym nie zapomniałem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 21.11.2002 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2002 Hej Sebo, Zachar, Jaca - macie fotki to podeślijcie. jestem ogromnie ciekaw jak wyglądają wasze osiągnięcia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 25.11.2002 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2002 Co za pustki. Już Śpicie w zimowym amoku?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaca_V40 25.11.2002 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2002 No fakt, cicho jak makiem zasial...U mnie dzis i jutro ostatnie roboty - bede mial w koncu z boku siatke. Ech, jeszcze tylko przod i ogrodzone. Ale to juz w przyszlym roku. Troche se szacowalem ilosc klinkierow i wyszlo mi prawie 2500 sztuk - 20m + smietnik. Nawet nie chce przeliczac na zlotowki.... PozdrawiamJaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaca_V40 25.11.2002 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2002 No nie wiem czy znajde "tani"? Z tego co mi sie zdaje, to raczej powinien pasowac do reszty, a to oznacza, ze jak znam zycie to bedzie pasowal ten za 3,70/szt.... Oczywiscie zartuje, ale mam nadzieje ze uda sie znalezc tanszy - tak ok. 1PLN a nie 3.... Inna sprawa, ze jak by mial nie pasowac to wole wziac wiekszy kredyt i dolozyc. W koncu przez nastepne kilkadziesiat lat bede na to codziennie patrzyc, a za kilka lat zapomne o tych 5 kola wiecej kredytu (no moze za 10 Pozdrawiam Jaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts