kwiatki4 04.11.2004 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2004 Witam. Mam do odsprzedania siatkę ogrodzeniową,nowa,ocynk,powlekana,125 cm wysoka. 60 m siatki+ 220m drutu naciągowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 04.11.2004 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2004 GROSZEK - zadzwoń do mnie na 604 551 943 w piątek do południa (może byc od 7 rano) to powinniśmy rozwiązać Twój problem dojazdu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamski 05.11.2004 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 Moja koleżanka małżonka troszkę wczoraj chorowała, mam nadzieję że dzisiaj będzie lepiej. Niestety nie jestem w stanie zjawić się na spotkaniu o 18:00. O tej porze dopiero będę wyjeżdżał z Tczewa, więc mam nadzieję że jak przyjadę to kogoś jeszcze zastanę W razie ewentualnych przenosin proszę dajcie znać pod numer 696408635. Pozdrawiam Adamski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gabi 05.11.2004 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 Adamski bez przesady kogo to maja przenosić? a jak taki siła narodu przyjedzie to nigdzie się nie ruszymy jakby co trzymam ci miejsce bo z kolei o 20 musimy być w domu doglądac inwentarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Benicio 05.11.2004 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 Hej Ja będę z osobą towarzyszącą ... - Docentem - poprosze o identyfikator dla NIego . Do zobaczenia. Pozdrowienia B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kingaa 05.11.2004 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 Hej Ja będę z osobą towarzyszącą ... - Docentem - poprosze o identyfikator dla NIego . A Twoja żona z żoną Docenta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Benicio 05.11.2004 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 Hej Ja będę z osobą towarzyszącą ... - Docentem - poprosze o identyfikator dla NIego . A Twoja żona z żoną Docenta Ja będę single - żona zarabia. A Docent, kurde, nie wiem nawet czy sam czy "+1". Pozdrowienia B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kingaa 05.11.2004 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 Hej Ja będę z osobą towarzyszącą ... - Docentem - poprosze o identyfikator dla NIego . A Twoja żona z żoną Docenta Ja będę single - żona zarabia. A Docent, kurde, nie wiem nawet czy sam czy "+1". Pozdrowienia B. No tak... kobieta zarabia a Ty przepijasz Jakiś podział ról musi być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Benicio 05.11.2004 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 Hej Ja będę z osobą towarzyszącą ... - Docentem - poprosze o identyfikator dla NIego . A Twoja żona z żoną Docenta Ja będę single - żona zarabia. A Docent, kurde, nie wiem nawet czy sam czy "+1". Pozdrowienia B. No tak... kobieta zarabia a Ty przepijasz Jakiś podział ról musi być "Niech każdy wypełni swój obowiązek" - gen. Montgomery (lub Alexander?) przed bitwą pod M.Cassino. I tego się będe trzymać. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OLA.J. 05.11.2004 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 Buduje Agawe Archetonu w okolicach Kolbud http://www.archeton.pl/projekty/index.asp. Etap stan surowy zamknięty, dwa dni temu wstawili mi okna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kingaa 05.11.2004 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 Olu witaj Jeśli masz czas dzisiaj wieczorem to zapraszamy na spotkanie. Benicio Tylko wiesz, nie wiem, czy pozwolę Michałowi z Tobą rozmawiać... jeszcze mu się spodoba taka koncepcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OLA.J. 05.11.2004 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 Czytałam o spotkanu, niestety dzi nie mam czasu, ale dziekuje za zaproszenie. Czy może kto tez buduje w okolicach Kolbud, a dokładniej jesiora Łapińskiego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Benicio 05.11.2004 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 Kingaa - to znaczy, że Michał bez pozwolenia nie może rozmawiać? Troche ŻONA - MASAKRA jesteś . Ola J. - cześć, niestety nie buduje koło Kolbud. Pozdrowienia B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OLA.J. 05.11.2004 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 A przy okazji pytanie, nie wiecie ile rdenio kosztuje poożenie metra styropiany, bo cos czuje że nasz budowlaniec lekko przegina z cenš Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamski 05.11.2004 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 Ola.J: co znaczy położenie? Jeżeli chodzi o ocieplenie budynku to myślę że około 20 zł netto/m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OLA.J. 05.11.2004 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 Nam facet powiedział 30zł/m i nie wiem czy to dużo czy normalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kingaa 05.11.2004 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 Ola - za sam styropian z siatką i klejem, czy tynk też? Bo jeśli z tynkiem, to jeszcze ujdzie(my płacimy 25), ale jeśli bez - to duuużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OLA.J. 05.11.2004 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 Kingaa sam styropian, siatka i klej. Dzięki za odpowiedż, będziemy negocjować Kurcze w dodatku facet cos kręci, miał wejsc wczoraj z tym styropianem, ale jako go nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 05.11.2004 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 Ola - Witaj Olu. U mnie ocieplają za 25zł brutto za m2. Jakbym chciał dodatkowo z tynkiem to byłoby 30zł. Do tego otwory okienne i drzwiowe mniejsze niż 3m2 liczą sie jak normalna ściana, ale to też standard. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 06.11.2004 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2004 Mam nadzieje, że wszyscy trafiliście do domu cało i zdrowo Fajnie tak było się spotkać hmm adamski, ale Ciebie kojarzę z widzenia..... tylko nie wiem gdzie Ciebie poprzednio widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts