mirek_gdynia 01.12.2004 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2004 Najwyraźniej szykuje nam się wiosenny desant do gminy SZEMUD . Baniniaki - szukajcie nowych lokatorów bo zaczynacie odstawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 01.12.2004 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2004 Markus, Ty sie nie nabijaj .ja juz w obłed popadam i alkoholizm tez Biegam z dzikim obłedem w oczach za działka, ta "moja' jak Was poczytalam to dopiero mnie zaczeła martwic i dalej.....szukam:-)dzisiaj nawet po Rogulewie wydzwaniałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 01.12.2004 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2004 Tak wogole, to jak sie patrzy na te skarpe (czy tez stok) tam na miejscu, to nie wyglada ona tak stromo. Zapraszam wiec na miejsce ul. Matemblewska zaraz za warsztatem samochodowym. Sasiedzi maja numer 43. Zazdroszcze spadku:-)a ze stokiem to wiem, mój tez nie wyglada na duzy:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 01.12.2004 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2004 Markus, Ty sie nie nabijaj .ja juz w obłed popadam i alkoholizm tez Biegam z dzikim obłedem w oczach za działka, ta "moja' jak Was poczytalam to dopiero mnie zaczeła martwic i dalej.....szukam:-)dzisiaj nawet po Rogulewie wydzwaniałam GOSI@ - tyle działek w Bojanie, a Ty się uparłaś na wsi mieszkać. Przecież bijemy Koleczkowo w każdej dyscyplinie - więcej mieszkańców, piękna szkoła, że o kościele nie wspomnę. A ostatnio coraz częściej marzy nam się przenieść stolicę gminy z Szemudu do Bojana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 02.12.2004 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2004 Markus, Ty sie nie nabijaj .ja juz w obłed popadam i alkoholizm tez Biegam z dzikim obłedem w oczach za działka, ta "moja' jak Was poczytalam to dopiero mnie zaczeła martwic i dalej.....szukam:-)dzisiaj nawet po Rogulewie wydzwaniałam GOSI@ - tyle działek w Bojanie, a Ty się uparłaś na wsi mieszkać. Przecież bijemy Koleczkowo w każdej dyscyplinie - więcej mieszkańców, piękna szkoła, że o kościele nie wspomnę. A ostatnio coraz częściej marzy nam się przenieść stolicę gminy z Szemudu do Bojana. popieram ....zwłaszcza ostatnie zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Koral1 02.12.2004 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2004 Witam, mam pytanie, czy ktoś może miał do czynienia i może podzielic się opinią o firmie VENA-DACH z ul. Wielkopolskiej w Gdynii i Gdyńskiej Fabryki Okien Boshor?Mają dosyć korzystne ceny ale nie wiem, czy można im zaufać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinU 02.12.2004 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2004 Markus, Ty sie nie nabijaj .ja juz w obłed popadam i alkoholizm tez Biegam z dzikim obłedem w oczach za działka, ta "moja' jak Was poczytalam to dopiero mnie zaczeła martwic i dalej.....szukam:-)dzisiaj nawet po Rogulewie wydzwaniałam GOSI@ - tyle działek w Bojanie, a Ty się uparłaś na wsi mieszkać. Przecież bijemy Koleczkowo w każdej dyscyplinie - więcej mieszkańców, piękna szkoła, że o kościele nie wspomnę. A ostatnio coraz częściej marzy nam się przenieść stolicę gminy z Szemudu do Bojana. ale mają jedno czego u nas nie ma - pocztę. Przez to adres nasz pomimo, że w Bojanie na Koleczkowo musi byc wysłany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinU 02.12.2004 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2004 Witam!!!! Dwie wiadomości pierwsza dobra druga zła. Druga -Sąsiad wstawił okna za 9000 zł , prace ukończono późno wieczorem a rano już ich nie było , ktoś je w nocy podprowadził. To pewnie ekipa montująca okna Tak się nad tym zastanawiam - co robi się ze skradzionymi oknami? Czy kiedykolwiek dostaliscie propozycję zakupu okien o podejrzanie niskiej cenie? Przeciez nawet wymiary okien nie pasują. Nie rozumiem gdzie jest zbyt na skradzione okna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 02.12.2004 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2004 GOSI@ - tyle działek w Bojanie, a Ty się uparłaś na wsi mieszkać. Przecież bijemy Koleczkowo w każdej dyscyplinie - więcej mieszkańców, piękna szkoła, że o kościele nie wspomnę. A ostatnio coraz częściej marzy nam się przenieść stolicę gminy z Szemudu do Bojana. Ale ja wybredna jestem, a te najładniejsze w Bojanie juz Wy kupiliście Mam prosbe jakbyscie jednak mieli jakies napiary, to plizzzzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinU 02.12.2004 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2004 GOSI@ - tyle działek w Bojanie, a Ty się uparłaś na wsi mieszkać. Przecież bijemy Koleczkowo w każdej dyscyplinie - więcej mieszkańców, piękna szkoła, że o kościele nie wspomnę. A ostatnio coraz częściej marzy nam się przenieść stolicę gminy z Szemudu do Bojana. Ale ja wybredna jestem, a te najładniejsze w Bojanie juz Wy kupiliście Mam prosbe jakbyscie jednak mieli jakies napiary, to plizzzzz Namiary na działki można znaleźć jeżdżąc po okolicy i szukając tabliczek o treści "Działki sprzedam tel ...." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 02.12.2004 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2004 MARCIN - ten kurnik w Koleczkowie trudno pocztą nazwać. Jakbysmy się zrzucili po 10 pustaków z BK i 2 tafle styropianu to lepsza zbudujemy w Bojanie. GOSI@ - a propos kurników. Toż w Koleczkowie właśnie same kurniki stoją. Przejedź się wieczorem i powąchaj jaki smród gdy właściciele padlinę palą. Między mną, Marcinem i Giergą jest jeszcze pełno działek. Trójkąt tzw. ulic: Chrobrego, majora Bojana, Pawła Hebla. W kierunku Czarnej Góry. Czy też zaraz koło Luśki - przedłużenie majora Bojana w kierunku Mirosława czyli Wiczlina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 02.12.2004 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2004 Namiary na działki można znaleźć jeżdżąc po okolicy i szukając tabliczek o treści "Działki sprzedam tel ...." : Ty wiesz ile ja juz razy tak jezdziłam :cry:Koleczkowo na pamiec juz znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 02.12.2004 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2004 GOSI@ - a propos kurników. Toż w Koleczkowie właśnie same kurniki stoją. Przejedź się wieczorem i powąchaj jaki smród gdy właściciele padlinę palą. Między mną, Marcinem i Giergą jest jeszcze pełno działek. Trójkąt tzw. ulic: Chrobrego, majora Bojana, Pawła Hebla. W kierunku Czarnej Góry. Czy też zaraz koło Luśki - przedłużenie majora Bojana w kierunku Mirosława czyli Wiczlina. Zaraz jade do Bojana i Koleczkowa, poszukam.A, moze ktos jest u siebie , a te kurniki, to juz dawno puste stoją, tak przynajmniej mi sie wydawało.Dziekuje jednak za zwrócenie konstruktywnej uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 02.12.2004 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2004 GOSI@ - zadzwoń w dwa miejsca 1) Pan Olejnik czyli mój przesympatyczny sąsiad, który dysponuje dużą wiedzą o naszej okolicy 501 571 390. Jest cały dzień w domu. Powołaj się na Mirka. 2) Grablowski, który "zmonopolizował" przyłącza wody i prace ziemne. Wydaje się że nie jest związany z tematem, ale ma dużą wiedze co się dzieje w Koleczkowie i Bojanie. Weź poprawkę że jest dość pazerny i to co mówi trzeba odfiltrować. Tel: 603 642 014. Ma w Bojanie sklep hydrauliczny, tuż za szkołą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 02.12.2004 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2004 Markus przecież i tak grupa trójmiejska jest opanowana przez Bojano , nie zabieraj Wlowikowej sąsiadki -Sąsiad wstawił okna za 9000 zł , prace ukończono późno wieczorem a rano już ich nie było , ktoś je w nocy podprowadził. Rany złodziejstwo piep.... może jakimś wyjściem jest posiadanie okien nietypowych, bo na takie złodzieje nie będą mieli zbytu (bo przecież, ktoś te okna skradzione odkupuje od nich..)No to mnie niedługo też czeka nerwówa, bo okna mam mieć we wtorek...w końcu No ale PUK,PUK odpukuję w niemalowane, żeby nie zapeszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 02.12.2004 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2004 2) Grablowski, który "zmonopolizował" przyłącza wody i prace ziemne. Wydaje się że nie jest związany z tematem, ale ma dużą wiedze co się dzieje w Koleczkowie i Bojanie. Weź poprawkę że jest dość pazerny i to co mówi trzeba odfiltrować. Tel: 603 642 014. Ma w Bojanie sklep hydrauliczny, tuż za szkołą. Cudnie dziekuje:-)a, tego Grablowskiego bys polecał?U mnie własciwie po powrocie decyzja zapadła na Koleczkowo, ale i tak zobacze. W przyszłym tygodniu bede miała warunki wzizt i teraz w popłoch wpadam, ze to juz nie zarty:-)Dobrze, ze jestescie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinU 02.12.2004 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2004 2) Grablowski, który "zmonopolizował" przyłącza wody i prace ziemne. Wydaje się że nie jest związany z tematem, ale ma dużą wiedze co się dzieje w Koleczkowie i Bojanie. Weź poprawkę że jest dość pazerny i to co mówi trzeba odfiltrować. Tel: 603 642 014. Ma w Bojanie sklep hydrauliczny, tuż za szkołą. Cudnie dziekuje:-)a, tego Grablowskiego bys polecał?U mnie własciwie po powrocie decyzja zapadła na Koleczkowo, ale i tak zobacze. W przyszłym tygodniu bede miała warunki wzizt i teraz w popłoch wpadam, ze to juz nie zarty:-)Dobrze, ze jestescie Grablowski, pomimo że nieco drogi, jest rzetelny i godny polecenia. Ciężko negocjowalny bo przy zbyt niskiej cenie "bardziej mu się opłaca jak maszyna stoi na podwórku" . Taki już jest, ale robi dobrze. Ja nie mam zastrzeżeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 02.12.2004 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2004 [Grablowski, pomimo że nieco drogi, jest rzetelny i godny polecenia. Ciężko negocjowalny bo przy zbyt niskiej cenie "bardziej mu się opłaca jak maszyna stoi na podwórku" . Taki już jest, ale robi dobrze. Ja nie mam zastrzeżeń. Super, juz go sobie zapisałam, a ekip,e masz?Przepraszam, za pytania ktore juz były 1000 razy wałkowane, niestety w "szukaj" nic mi ciekawego nie wyskakuje:-(czytam Wasze watki od poczatku, jednak jest tego ze 108:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 02.12.2004 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2004 GOSI@ - nikt nie obiecywał, że będzie lekko. Te 108 stron to tylko część towarzysko-muzyczna naszej grupy, ale przy konkretnych problemach liczebność grupy bywa za mała i wtedy należy zaliczyc obowiązkową wizytę w "Wymianie Doświadczeń", że o sporadycznych wizytach u "Psychologa dyżurnego" nie wspomnę. Jeżeli chodzi o ekipę to podaje namiary na moich: szeryfem jest Jankowski Marek, tel: 605 400 172. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 02.12.2004 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2004 GOSI@ - nikt nie obiecywał, że będzie lekko. Te 108 stron to tylko część towarzysko-muzyczna naszej grupy, ale przy konkretnych problemach liczebność grupy bywa za mała i wtedy należy zaliczyc obowiązkową wizytę w "Wymianie Doświadczeń", że o sporadycznych wizytach u "Psychologa dyżurnego" nie wspomnę. Dziekuje:-)A, mam takie sobie pytanko, skoro wszyscy nowi wałkuja temat ekip, to czy nie warto by było gdzies zamiescic polecane ekipy?Mam na mysli te z 3 miasta, bo jednak wyłowic je w gaszczu innych trudno:-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts