ewusia 09.12.2002 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2002 http://www.ifb.pl/~qba/ikonki/verjaardag.gifGratulacje dla Ciebie i Ewy. Życzę samych szczęśliwych dni z Maleństwem. Buziaczki dla całej RODZINKI http://www.ifb.pl/~qba/ikonki/s11.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lola 09.12.2002 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2002 Cieszymy się z Twoich narodzin nasz drogi Maluszku, Na pewno jesteś śliczny od główki do końca paluszków!!!!! :smile: :smile: :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gabi 10.12.2002 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2002 A to Mikołaj się postarał! Gratulacje! A z bejbikiem wszystko ok? bo to trochę wcześnie się wybrał co? Kodi coś dostałam od ciebie ale na onecie nie mogłam otworzyć. W wolnej chwili puszczam swoje (hiiii tzn domowe) fotki o ile przed świętami takowa istnieje A u was już świątecznie, pierogi ulepione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 10.12.2002 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2002 Gabi - podesłałem Ci 2 fotki Zachara, a na onecie pod moim www. są moje fotki. Otwiera się bez problemu. Bądź cierpliwa. Ja niestety jeszcze nie czuję dobrze świąt. Trzeba jeszcze poczekać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiak2 11.12.2002 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2002 Ewo i Sebastianie - serdeczne gratulacje!!! Cieszę sie razem z Wami!!! Długo się nie odzywałam... co nie znaczy, że nie czytałam o Waszych postępach przy budowie )) U nas wszystko prawie zgodnie z planem... tzn mieszkamy już w naszym domku od 1 wrzesnia (pierwsza noc po ślubie), ale z wykończeniem czekamy na lepsze czasy... chodzimy po betoniku - oprócz sypialń, gdzie położyliśmy wykładzinkę, nie mamy jeszcze kuchni (stołujemy się u dziadków, co ma też i dobre strony)... ale i tak jesteśmy szczęśliwi, bo to przeciez nasze gniazdko )) Pozdrowienia dla wszystkich asiak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa 12.12.2002 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2002 Dziękuję wszystkim za życzenia. Mój syn trochę wcześnie się urodził w czym mu pomogliśmy jadąc na wycieczkę do Elbląga. Na drugi dzień spakowaliśmy się i łamiąc wszystkie przepisy ruchu drogowego:smile: wróciliśmy do Gdyni na poród. Najważniejsze, że oboje są zdrowi. Narodziny spowodowały, że dostałem niezłego kopa przy robotach w domu:smile:. Wywierciłem wszystkie dziury jakie mi przyszły do głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gabi 12.12.2002 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2002 hej szalony młody tato! może znajdziesz sobie mniej szkodliwe zajęcie? Zdrówko mamy i potomka przez cały weekedn (to juz jutro) <font size=-1>[ Ta wiadomość była edytowana przez: Gabi dnia 2002-12-13 08:28 ]</font> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zachar 12.12.2002 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2002 Rany parę dni mnie nie było a tu nas przybyło!! Gratulacje i pozdrowienia dla świeżo upieczonych Rodziców. Gabi sorry za wielkość zdjęć ale przynajmniej są wyraźne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomgor 12.12.2002 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2002 Oj dzieje sie, dzieje... na tym naszym forumTyle postów, że nie wim kiedy je przeczytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gabi 13.12.2002 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2002 dzisiaj piątekhttp://www.ifb.pl/~qba/ikonki/dance.gifi trzymajcie się bo 13http://www.hanys73.republika.pl/ikonki/brick1.gif ja w każdym razie na wszelki wypadek nic szczególnego nie planujęhttp://www.afternight.com/smiles/pint1.gif Zachar w końcu jednak otworzyło się ..i co to było za napięcie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lola 16.12.2002 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2002 Kurczę, ja nic niewidzę! tylko krzyżyki czerwone. Jak moge zobaczyc te zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 16.12.2002 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2002 Lola - nie mam pojęcia. Ja widzę. Może jakieś ustawienia, ale cieńki bolek jestem, więc nic Ci nie pomogę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 16.12.2002 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2002 Sebo - jako nieliczny mieszkasz już we własnej chałupie. Jak tam spalanie, ile idzie Ci tego oleju. Jak tam finansowo to wygląda. Będę miał kilka pytań natury wykończeniowej, ale to w innym czasie i miejscu. Masz jakieś fotki - jak wygląda domek teraz. Mam auto w naprawie - co za kibel - wieć nie mam mowy o odwiedzinach, ponadto święta itd. Pozdrawiam Hej - znacie jakieś fajne i nowatorskie przepisy na Wigilię. Lubię gotować i chciałbym zaskoczyć rodzinkę czymś nowym. Długie przepisy mogą być na maila. Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gabi 17.12.2002 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2002 wrzucę ci wygrzebane ciekawostki z netu moze ci cos podpasuje ja biorę się za śledzie bo u nas mają słabe zejście w standartowych zestawieniachSebo zyjecie? bo to różnie o mówią o tych co wybudowali.. Moi hobbysci klepią jeszcz dach nad garażem...http://www.smilies.nl/groot/cool2.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zachar 20.12.2002 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2002 Co tam słychać w Pomorskim? Niedługo święta, więc się pośpieszę i specjalnie Wam złoże życzenia pomyślności, zdrowia, dobrych decyzji i pomysłów a także wiele uśmiechu, pogody ducha, cierpliwości, góry pieniędzy, ciepła rodzinnego i jak najszybszego zakończenia z sukcesem budowy oraz spełnienia marzeń i wielu łask Bożych z okazji Bożego Narodzenia. W Nowym Roku niech nam rosną fundusze, budowy i morale ... no i żebyśmy się w końcu znowu spotkali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lola 20.12.2002 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2002 To ja tez się przyłączam do tych wspaniałych zyczeń.Zachar - z tego co wiem to ty sie w Pruszczu budujesz? W którym miejscu? Ja chodziłam do ogólniaka w Pruszczu i znam tam dużo osób. No i mieszkam chyba najblizej Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zachar 20.12.2002 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2002 O do LO nr 1? Buduję się niedaleko Starego Kościoła zapraszam do odwiedzin jak by co daj znać na priv. Ja co prawda chodziłem do Technikum w Gdańsku ale parę lat w podstawówce w 1 spędziłem. Hihi moja żona uczyła się w LO nr1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lola 20.12.2002 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2002 A Twoja żonka to który rocznik? (kurczę, zaczynam jak o samochodach) Pytam ,bo moja mama tez tam chodziła, więc nigdy nie wiadomo z kim sie rozmawia.Stary kosciół tzn. podwyzszenia krzyża? Niie idziałam tam żadnego nowego domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 20.12.2002 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2002 Jednego jestem pewien - żona Zachara jak by nie patrzeć nie jest w wieku twojej mamy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa 20.12.2002 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2002 U nas wszystko OK. Fabian zdrowy i CICHY !!!!!!!!!!! Oleju dosyć idzie ( Podobno to normalne w pierwszym sezonie grzewczym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts