rispetto 16.03.2005 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 Markus wczoraj był chyba Dzień Wściekłego Urzędnika Nadzoru Budowlanego. Dawno już nie widziałem tak zdenerwowanej małżonki jak wczoraj, gdy wróciła z nadzoru z Kartuz i obsługiwał ją za przeproszeniem jakiś burak. Zero rzeczowości i uprzejmości (nie mówiąc już o czymś takim, jak pomoc dla petenta), ale za to pełna gęba uszczypliwych uwag i lekceważące traktowanie. Jestem o krok od napisania skargi na tego urzędasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa 16.03.2005 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 My bakterie kupujemy (na zamowienie) w sklepiku ogrodniczym który znajduje się na ulicy ? przy wejsciu do kościoła (tego przy Armii Krajowej (chyba). Ulic nie znam Ale mozna wjechać od 10lutego przy Nordei. Sklepik jest w uliczce pierwszej w prawo. Namotałam Koszt ok 50zl My telefon mamy z radiolinii bo nie chcą nam położyć kabla - może ktoś zna kogoś wpływowego? Niestety przez radiolinię nie ma sensu korzystanie z internetu Zostaje nam czekać na bezprzewodowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 16.03.2005 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 Ewo - jeśli dobrze myślę, to jest to ulica Batorego, a sklep znajduje się zaraz przy biurowcu Alfa Plaza. Na dole biurowca jest Citibank. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia i Krzyś 16.03.2005 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 Do Wszystkich !!!Szukam sprawdzonego kierownika budowy (nie tylko na papierze, ale również z pojęciem). Jeżeli znacie kogoś takiego kogo możecie z czystym sumieniem polecić bedziemy bardzo wdzięczni za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martag 16.03.2005 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 Kodi - łał! Tyle czasu się nie odzywałeś. Pamiętam, że jak zaczynałam się udzielać na forum, Ty już się prawie wprowadzałeś. Pomogłeś mi nawet przy wyborze projektu. Chylę czoła przed żywą legendą Kolia - to ja pytałam o k-g. Wielkie dzięki za namiary A może poza namiarami ktoś coś konkretnego może powiedzieć o tych wykonawcach? Gosiu i Krzysiu - moj kierownik (póki co , bez zarzutu) - Jerzy Wójcik (Kolbudy) tel. 682 75 53, kom. 0691 670 530, Kierownik od rafalga - pojawiał się już na forum- Stanisław Kordek 504 715 622 Pagin i Barti - bardzo bym chciała zobaczyć Wasze niemal ukończone budowy. Czy któremuś pasuje jutro? Przed południem, lub po 17:00. Elmer - byliśmy w Pręgowie kilka dni po Twojej wiadomości, ale niestety nie udało nam się wjechać w ulicę Polną . Mam nadzieję, że to tylko incydent. W końcu ludzie tam mieszkają i dojeżdzają . Wiatr tak naiewał śnieg z pola, że na środku drogi była wielka zaspa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pagin 16.03.2005 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 Pagin i Barti - bardzo bym chciała zobaczyć Wasze niemal ukończone budowy. Czy któremuś pasuje jutro? Przed południem, lub po 17:00. Mi najbardziej odpowiada sobota przed lub po poludniu PS A co do ukonczenia to jeszcze daleko Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martag 16.03.2005 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 Pagin - to ja przekręcę w piątek i jeśli czas pozwoli to bardzo chętnie w sobotę przed południem. Dzięks. P.S. No, ale w porównaniu z moją to już prawie na ukończeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej100 16.03.2005 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 KODI, dziekuje bardzo za podpowiec. Widze ,ze zawsze mozna na ciebie liczyc (drugi raz potrzebuje podpowiedzi i Twoj odzew jest natychmiastowy). A moze ktos jeszcze ma cos do dodania . Probuje wybrac dostawce gazu plynnego i nie wiem na co zwrocic uwage aby wybrac najlepiej. Kazdy z nich jest najlepszy w bezposredniej rozmowie a jak jest naprawde? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 16.03.2005 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 Pan Stanisław KORDEK był równiez u mnie Kierownikiem Budowy, za co dostał ustną pochwałę w Muratorze Osobiście polecam - ma duzo znajomości wśród wykonawców, potrafi zasugerować ale nie narzuca swojej woli (jednak przepisów złamac nie da), tylko dyskretnie stoi z boku. KODI - dzieki za topografię. Rejon dawnego kina Bałtyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barti 16.03.2005 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 Pagin i Barti - bardzo bym chciała zobaczyć Wasze niemal ukończone budowy. Czy któremuś pasuje jutro? Przed południem, lub po 17:00. Martag - zapraszam w piatek lub sobotę lub niedzielę lub.... Markus - kiedy przeprowadzka, bo ja jestem już prawie gotowy. Trochę problemów pojawiło się na etapie bejcowania parkietu na parterze. Jak już skończą będę mógł dokończyć malowanie i ...... czeka nas przeprowadzka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 16.03.2005 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 BARTI - prawie gotowy to ja jestem od dwóch miesięcy Tylko ciągle - jak nie urok, to rozwolnienie, albo przemarsz wojska. Najpierw zasypało, jak juz sobie z tym poradziłem to wczoraj mało nie zawisłem na tej cholernej breji. W każdym bądź razie mogę już zamieszkać legalnie. Natomiast realistycznie rzecz biorąc myślę, że gdzieś za miesiąc zacznę wykonywać jakieś ruchy robaczkowe w kierunku Bojana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 16.03.2005 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 Oddam w każde ręce dużą ilość śniegu...czy są chętni transport gratis Kurza d...a no nic nie mogę robić przez to białe cholerstwo Markus zazdroszczę postępów, ja cały czas stoję z wykończeniówką, bo przez tą piękną zimę, którą mamy tej wiosny nie mogą mi podłączyć gazu czyli nie mogę uruchomić podłogówki, czyli mam zimno w domu, czyli kafelkarz mnie chyba rzuci, czyli... ech... aby do wiosny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 17.03.2005 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 JOOLA - przyszła odwilszszszsz, głowa do góry. Zimówki wymieniamy na kajaki i do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 17.03.2005 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 martag, andrzej 100 zawsze możecie liczyć na mnie. jeśli wiem to mówię. Co do gazu, zbierz oferty, umów się z każdym przedstawicielem. Zobacz umowę. Mają gotowe druki co i ile. Kruczków jest wiele. Podkreślam to znowu - jak możesz zrezygnowac z umowy. Na jakich warunkach montują butle, naziemna, podziemna, kto robi projekti za niego płaci, kto wykonuje płytę betonową pod zbiornik - no masa jest tego. Na końcu patrzysz na cenę. Choć nie jest to ostateczne kryterium. Ja zdecydowałem się na Gaspol bo przez rok zwolnili mnie z opłaty za zbiornik. Czyli wszystkie firmy chciały coś ok. 1800zł, tyle tylko że z gaspolem zaoszczędziłem 1000zł. I to zdecydowało. Pzodrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rispetto 17.03.2005 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 Tutaj nie kajaki potrzebne, ale takie długie kalosze, jak używają wędkarze Jak śnieg spadał z dachu w nocy, to aż się obudziłem - ty;e huku narobił. Cały czas te obrazki z Leroya chodziły mi po głowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinU 17.03.2005 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 Wczoraj wieczorem pojechałem do Bojana coby sprawdzić czy mi rynien nie urwało. $#@%%%@**!(#&(!&^&&@#*$#*!&**$#@&*&!#@* - juz wolałem ten snieg. Breja taka, że strach wysiadać! Teraz to faktycznie czekać do wiosny. Ale tej prawdziwej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 17.03.2005 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 Czy zauważyliście, że: Polami, polami, po miedzach, po miedzach, po błocku skisłym w mgłę i wiatr, nie za szybko kroki drobiąc, idzie wiosna, idzie nam, idzie wiosna, idzie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kitek 17.03.2005 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 potrzebuję gwałtowo kierownika budowy z pomorskiego budowa w gdańsku.wiem wiem że to już było ale bardzo bardzo prosze może macie gdzieś pod ręką namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 17.03.2005 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 potrzebuję gwałtowo kierownika budowy z pomorskiego budowa w gdańsku. wiem wiem że to już było ale bardzo bardzo prosze może macie gdzieś pod ręką namiary Witaj kitek, mniej więcej w połowie tej strony znajdziesz podpowiedź... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 17.03.2005 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 Właśnie spojrzałam na prognozę pogody i w sobotę ma znowu padać....śnieg,Może się nie sprawdzi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts