mirek_gdynia 18.03.2005 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 Jeżeli chodzi o przepisy, to właśnie dzisiaj zakończyłem budowę i przed południem odebrałem dokumentacje z Inspektoratu w Wejherowie. W w rzeczywistości to jeszcze huuuu huuuu. Ale widać światełko w tunelu, byleby go nikt nie zgasił P.S. Jak widzę co siędzieje za oknem to już mi się wszystkiego odechciewa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinU 18.03.2005 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 Jeżeli chodzi o przepisy, to właśnie dzisiaj zakończyłem budowę i przed południem odebrałem dokumentacje z Inspektoratu w Wejherowie. W w rzeczywistości to jeszcze huuuu huuuu. Ale widać światełko w tunelu, byleby go nikt nie zgasił P.S. Jak widzę co siędzieje za oknem to już mi się wszystkiego odechciewa. Gratuluję Markus. Komplet papierów w garści to już naprawdę dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 18.03.2005 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 Cześć wszystkim. Przejeżdżałem dziś przez Bojano-rany julek to jest ulica czy tor crossowy??? mało sobie kół nie poobrywałem -a gratulowałem Markusowi pięknych widoków... Miałem ochote stanąć i do gazety zdjęć narobić. U nas na wiosce staram sie cisnąć sołtysa-ale w ogóle nic to nie daje. Ten cały kraj jest jakis poroniony-unia daje kupe kasy a my ją oddajemy ,bo nie potrafimy wykorzystać-i co tu zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 18.03.2005 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 Aha- Gościcino zalane-8 czy 10 wozów strażackich-do rana kolega ze straży ewakuował rodziny z baraków ,a dziś ledwo sie ruszał,wiekszość piwnic pozalewanych-horror! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wlowikowa 18.03.2005 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 Wieczorem Asieńka wstawi fotki. Asieńka już wrzuca na serwer, zaraz będzie można oglądać. Nawet opisy postarałam się zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 18.03.2005 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 Przejeżdżałem dziś przez Bojano-rany julek to jest ulica czy tor crossowy??? mało sobie kół nie poobrywałem -a gratulowałem Markusowi pięknych widoków... Niestety, tak ten nasz tzw. asfalt wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 19.03.2005 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2005 Wieczorem Asieńka wstawi fotki. Asieńka już wrzuca na serwer, zaraz będzie można oglądać. Nawet opisy postarałam się zrobić NORMALNIE POWÓDŹ....SZOK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirosław 19.03.2005 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2005 Witam Tworzymy już fundusz dla ofiar powodzi czy poczekamy jeszcze troszkę. A tak poważnie proponuję zajżyjcie do tematu ile za ułożenie dachu- http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?p=593849#593849 -dzieją się tam ciekawe rzeczy. Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 19.03.2005 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2005 Ale ale mam ciekawą wiadomość: dziś był u mnie kolega ,który ma działkę w okolicach Szemuda i dostał ostatnio wezwanie do postawienia na owej działce (letniskowej) kosza na śmieci i żądanie podpisania umowy z odbiorcą tych śmieci!Dodam że on tam prawie nie bywa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maniek_73 19.03.2005 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2005 Proszę o namiary na dostawców najtańszych szamb przydomowych oczywiście z atestem.Jaką polecacie firmę dostarczającą gaz i montującą przydomowe zbiorniki gazowe. Jakiego rzędu sa to koszty?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirosław 19.03.2005 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2005 Witam Widzę że parę osób przeczytało polecany przeze mnie temat(ile za ułożenie dachu). Powiedzcie skąd się biorą takie debile. Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 19.03.2005 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2005 Witam Widzę że parę osób przeczytało polecany przeze mnie temat(ile za ułożenie dachu). Powiedzcie skąd się biorą takie debile. Pozdrówka Myślę, że on wogóle nie ma żadnego interesu, a jak ma to współczuje jego klientom jak on taki nerwowy i uwag do siebie nie przyjmuje. Niestety istnieją jeszcze tacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 19.03.2005 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2005 Proszę o namiary na dostawców najtańszych szamb przydomowych oczywiście z atestem. Jaką polecacie firmę dostarczającą gaz i montującą przydomowe zbiorniki gazowe. Jakiego rzędu sa to koszty? Pozdrawiam MANIEK - w sprawie gazu cofnij sie 1-2 stronu wstecz. Temat dopiero co był wałkowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 19.03.2005 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2005 Dorzuciłem w albumie zdjęcia zabudowy kuchni i panele podłogowe w pierwszym pokoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wlowik 19.03.2005 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2005 Dorzuciłem w albumie zdjęcia zabudowy kuchni i panele podłogowe w pierwszym pokoju. Noo kuchnia extra ! Sprawdziłeś, czy bateria zlewozmywakowa nie będzie zawadzała przy otwieraniu okna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirosław 19.03.2005 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2005 Dorzuciłem w albumie zdjęcia zabudowy kuchni i panele podłogowe w pierwszym pokoju. Witam Panele frezowane całkiem całkiem , tylko przy tym systemie układania musiało zostać dużo odpadów. Jak to wygląda procentowo? Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 19.03.2005 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2005 Markus ja też popatrzyłam sobie na zdjęcia-super! kuchnia extra ale nie widzę lodówki i piekarnika i mam jeszcze pytanie odnośnie paneli, czy to QUICK STEP albo PERGO (nie pamiętam..) deska laminowana, specjalnie sfazowana na końcach, do złudzenia przypominająca prawdziwe deski? Właśnie ostatnio oglądałam takie cudo i przyznam, że naprawdę wygląda nieźle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 19.03.2005 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2005 WLOWIK - przewidziałem to i mam już kupioną baterię z opuszczanym "żurawiem". MIROSŁAW - robiłem dzisiaj jednocześnie drugi pokój. Miałem więcej szczęcia niż rozumu, to to co zostawało w jednym niemalże idealnie pasowało w drugim. Jak do tej pory starty własne wynoszą łącznie około 3-4 paneli, na 120 położonych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 19.03.2005 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2005 JOOLA - no jakoś tak sprytnie zrobiłem te zdjęcia, że udało mi sie ukryć. Patrząc na zdjęcie "kuchnia 2", to co jest w lewo poza kadrem, to wysoki komin, a w nim od dołu licząc: duża szafka z półkami, nad nią piekarnik, nad piekarnikiem mikrofala zamykana drzwiczkami, a nad mikrofalą, ten tego hmm - jak dobrze policzyć to wychodzi 16-pak, znaczy się kszynka wina wchodzi. I dalej na lewo czyli w narożniku jest lodówka wolnostojąca szerokości 70 cm, w INOX-ie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 19.03.2005 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2005 JOOLA - to jeszcze raz ja. PERGO jest za drogie jak na mój gust. Te panele kupowałem w OBI, powiedzmy średnia półka. Mocuje się je na zamek. Trochę jest z tym zabawy, bo o ile nie ma problemu z krawędzią podłużną o tyle krawędź poprzeczna musi być dobijana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts