joola 19.03.2005 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2005 Markus, jeszcze jedno-jaki to kolor i czy są frezowane z dwóch czy z czterech stron. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 20.03.2005 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2005 Markus, jeszcze jedno-jaki to kolor i czy są frezowane z dwóch czy z czterech stron. Ty mi mów jaki to kolor . W OBI jest to nazwane jako dąb "jakiś tam". Któregoś dnia będę to sprawdze. Panele są frezowane z 4 stron. Podoba mi się to chociaż wciąż mam wątpliwości czy w tych wszystkich szparach nie będzie się zbierac brud, pewnie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirosław 20.03.2005 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2005 Podoba mi się to chociaż wciąż mam wątpliwości czy w tych wszystkich szparach nie będzie się zbierac brud, pewnie będzie. Nie chciałem o tym pisać jako pierwszy ale skoro już poruszyłeś ten temat. Oglądaliśmy ten wzór paneli w OBI i bardzo się nam podobał , lecz po zastanowieniu ja stwierdziłem że przy układoniu muszą być duże odpady. Natomiast główny specjalista od spraw utrzymania porządku stwierdził że szpary będą zbierać kurz a co gorsze wodę podczas mycia. I tak piękne panele z frezami odpadły w przedbiegach a szkoda bo śliczne. Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 20.03.2005 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2005 MIROSŁAW - ponieważ bilans musi być na zero, to coś za coś. Z panelami jak z kupowaniem butów przez moją koleżankę małżonkę - zawsze ją pytam czy chce kupić buty ładne czy wygodne? JOOLA - specjalnie dla Ciebie. Panele pochodzą z serii MONTANA (Laminate Click), Kolor - OAK COUNTRY. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BORAS 20.03.2005 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2005 Witam i pozdrawiam bojanowskich budowniczych. Za 3 tygodnie mają u mnie zacząą montaż elektryki i hydrauliki byłbym wdzięczny za namiary na jakieś tanie hurtownie z tymi akcesoriami z okolic Trójmiasta. Pozdrawiam. Acha jak by ktoś potrzebował namiary na drewno konstrukcyjne wykopałem tani i dobry tartak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 20.03.2005 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2005 Witam i pozdrawiam bojanowskich budowniczych. Za 3 tygodnie mają u mnie zacząą montaż elektryki i hydrauliki byłbym wdzięczny za namiary na jakieś tanie hurtownie z tymi akcesoriami z okolic Trójmiasta. Pozdrawiam. Acha jak by ktoś potrzebował namiary na drewno konstrukcyjne wykopałem tani i dobry tartak. Witaj Boras, myslę, że namiar na tani i dobry tartak przyda się wielu zaczynającym budowę, więc gdybyś tak mógł ujawnić go na forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
la_mancha 20.03.2005 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2005 Markus - kuchnia jest super. Bardzo nam się podoba.Boras - ja też jestem zainteresowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 20.03.2005 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2005 MIROSŁAW - ponieważ bilans musi być na zero, to coś za coś. Z panelami jak z kupowaniem butów przez moją koleżankę małżonkę - zawsze ją pytam czy chce kupić buty ładne czy wygodne? Markus a co jeśli żona chce buty i ładne i wygodne JOOLA - specjalnie dla Ciebie. Panele pochodzą z serii MONTANA (Laminate Click), Kolor - OAK COUNTRY Dzięki serdeczne, sorki,że tak zamęczam ale mam jeszcze jedno pytanko:czy kuchnia jest drewniana czy w okleinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 21.03.2005 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2005 Witam i pozdrawiam bojanowskich budowniczych. Za 3 tygodnie mają u mnie zacząą montaż elektryki i hydrauliki byłbym wdzięczny za namiary na jakieś tanie hurtownie z tymi akcesoriami z okolic Trójmiasta. Pozdrawiam. Acha jak by ktoś potrzebował namiary na drewno konstrukcyjne wykopałem tani i dobry tartak. Boras ja kupowałem całą elektrykę w Morsie. Maja oddziały praktycznie wszędzie. Ja kupowałem w Gdyni na ul.hutniczej. Bardzo kompetentna obsługa. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej100 21.03.2005 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2005 Dolacam sie do Kodiego: MORS w Gdyni a jest jeszcze w Wejherowie. Ostatnio u nich kupowalem elektryke ,tyle ze do konca lutego byla promocja. Ale tak na marginesie zabraklo mi (w zeszlym tygodniu) co nieco teraz i elektryk dokupil mi ze swoim rabatem w tej samej cenie w w/w hurtowni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 21.03.2005 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2005 Też polecam MORS-a w Gdyni na Hutniczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 21.03.2005 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2005 JOOLA - a czy Ty widziałaś buty ładne i wygodne ? Te dwie rzeczy nie idą w parze. Nooo, bardzo rzadko idą. Co do kuchni - fronty są z pełnego drewna, korpusy są z płyty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 21.03.2005 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2005 JOOLA - a czy Ty widziałaś buty ładne i wygodne ? Te dwie rzeczy nie idą w parze. Nooo, bardzo rzadko idą. Co do kuchni - fronty są z pełnego drewna, korpusy są z płyty. Oj Markus widziałam ,tylko na cenę patrzeć nie wolno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 21.03.2005 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2005 JOOLA - a czy Ty widziałaś buty ładne i wygodne ? Te dwie rzeczy nie idą w parze. Nooo, bardzo rzadko idą. Co do kuchni - fronty są z pełnego drewna, korpusy są z płyty. Oj Markus widziałam ,tylko na cenę patrzeć nie wolno Chciałem ten wątek jakoś delikatnie pominąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OLA.J. 21.03.2005 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2005 Czy ktos moze polecić producenta szamba z okolic trójmiasta. Chyba najwyższa pora o tym pomyślec , ale niestety nie mam opjecia od czego zacząć. Czy kupuje się gotowe i tylko wkpuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 21.03.2005 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2005 Czy ktos moze polecić producenta szamba z okolic trójmiasta. Chyba najwyższa pora o tym pomyślec , ale niestety nie mam opjecia od czego zacząć. Czy kupuje się gotowe i tylko wkpuje Temat szamba był kiedyś omawiany. Wariantów jest kilka od plastikowego, metalowgo, po betonowe. Ja mam stalowe i z tego co wiem jest to najtańsze rozwiązanie. W ziemi już blisko 2 lata i jest ok. namiarów nie mam, szukaj w naszej grupie jakieś 60 stron do tyłu. Betonowe wiem, że do zamówienia w firmie MG Żuraw na hutniczej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OLA.J. 21.03.2005 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2005 Dzieki za odpowiedz, ale raczej chodzi o szambo ekologiczne czyli zbiornik plastikowy. Tak mam wpiszne w warunkach z gminy. Nie wiem dlaczego, ale mieli taki wymóg. Bed szukać 60 stron wcześńiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 21.03.2005 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2005 Jeśli chodzi o plastikowe to juz nie jestem pewien czy było to szeroko komentowane wcześniej. Musisz mieć świadomośc, że z 5tys. będziesz musiała wydać. Co to za gmina. Aż mi się wierzyć nie chce, aby mieli tak sprecyyzowane szambo. Szambo ma być szczelne i mieć atest. Zbadaj temat bo po co przepłacać. No chyba że nie robi Ci różnicy 5tys. czy 2 tys. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OLA.J. 21.03.2005 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2005 Gmina Kolbudy, sprawdze jeszcze ale jestem pewna ze musi takie byc niestety, może dlatego ze to na terenie rezerwatu przyrody "jar Reknicy", sama juz nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 21.03.2005 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2005 Dla zainteresowanych trasa Lęborską: http://www.gdansk.gddkia.gov.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts