joola 02.04.2005 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2005 Alunek: ALTUS Wojciech Pleskaczyński Gdańsk Wrzeszcz ul. Grunwaldzka 209 tel. 345-83-27 fax 345-83-28 kom. 501-290-824 (jadąc z Gdańska w stronę Gdyni po prawej stronie, przed ciągiem sklepów Top meble, Biedronka itp.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 04.04.2005 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2005 Dziękuję za namiary. Napewno skorzystam, choć jeszcze nie wiem kiedy, bo smutek po odejściu Papieża nie pozwala mi na myślenie o takich przyziemnych sprawach.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lola 05.04.2005 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2005 Kochani Sąsiedzi. Poszukuję murarza do budowy w okolicach Trąbek Wielkich. Czy ktoś może jest chętny?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinU 05.04.2005 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2005 Kochani Sąsiedzi. Poszukuję murarza do budowy w okolicach Trąbek Wielkich. Czy ktoś może jest chętny?????? Wielu ich tu padało. Poszukaj - każdy pewnie wybuduje dom gdzie tylko zechcesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrek 05.04.2005 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2005 A ja do WAKMENa! Pisalem juz kiedys (nie wiem czy nie w zeszlym roku) abys dokleil mnie do mapki forumowiczow. Do dzis mnie nie ma. Czyzbym byl niegodzien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamski 05.04.2005 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2005 WTOREK19:00 Zapraszamy młodzież, ich rodziny, przyjaciól, wszystkich, którzy chcą się wspolnie pomodlić w intentcji OJCA ŚWIĘTEGO jutro tj we wtorek 5 kwietnia o godz. 19.00. Prosimy o wzięcie ze sobą białych świec. Po spotkaniu o 19.00 pod pomnikiem młodzież pojedzie na Długi Targ aby o godz. 20.30 wraz z harcerzami modlić się w intencji Papieża. 20:30Z inicjatywy prezydenta Gdańska Pawła Adamowicza oraz Związku Harcerstwa Polskiego w Gdańsku we wtorek, 5 kwietnia 2005 roku o godzinie 20.30 na Długim Targu, odbędzie się wspólna modlitwa w intencji Papieża. Program spotkania przygotowali gdańscy harcerze. Wszystko rozpocznie się od wspomnień pielgrzymki Ojca Świętego do Gdańska w 1987 roku, później zaplanowano Apel Jasnogórski i czytanie wybranych fragmentów poezji Jana Pawła II (jeden z fragmentów będzie czytał prezydent Paweł Adamowicz).Punktualnie o 21.37 (godzina śmierci papieża) odśpiewana zostanie przez harcerzy pieśń pożegnalna "Idzie Noc". Ponieważ całą uroczystość zaplanowano przy pochodniach, wyłączone zostaną latarnie przy Długim Targu. ŚRODA 20:00Serdecznie zapraszamy zatem wszystkich na to nabożeństwo, które odbędzie się dnia 6.IV(środa) o godz.20.00 w kolegiacie Najświętszego Serca Jezusowego w Gdańsku Wrzeszczu, który znajduje się przy ulicy ks. Józefa Zator Przytockiego 3 (kiedyś Mireckiego- niedaleko stacji kolejki SKM).Prosimy zabrać ze sobą świece, które zostaną zapalone w trakcie czuwania na znak naszej jedności z Ojcem Świętym. Planujemy również, abyśmy na nabożeństwo przynieśli żółte, bądź białe tulipany, a po czuwaniu udali się pieszo pod pomnik Jana Pawła II na Zaspie i złożyli mu w ofierze kwiaty, świece oraz modlitwę. CZWARTEKW czwartek 7 kwietnia - Msze św. pogrzebowe za śp. Papieża Jana Pawła II na Placu Trzeciego Tysiąclecia - przed Pomnikiem Jana Pawła II o godz. 9.00,17.00 i 20.00. Parafia Opatrzności Bożej PIĄTEK 10:00 W piątek, 8 kwietnia 2005 roku, z inicjatywy księdza arcybiskupa Tadeusza Gocłowskiego i prezydenta Gdańska, w Katedrze w Oliwie przy ulicy Cystersów 15 (świątyni położonej nie opodal Domu Papieskiego, gdzie podczas pielgrzymek do Gdańska mieszkał Ojciec Święty) oraz na placu przed Katedrą, ustawione zostaną telebimy, na których wierni od godziny 10.00 będą mogli oglądać uroczystości pogrzebowe z Rzymu. Tego dnia przy Katedrze zapalmy również świeczkę w intencji papieża Jana Pawła II. SOBOTA 20:00Wszystkich młodych archidiecezji gdańskiej zapraszam na modlitwę w intencji +Ojca Świętego Jana Pawła II 'Młodzi Ojcu Świetemu" w sobotę o godz. 20.00 na Westerplatte - miejscu spotkania Papieża z młodzieżą 12 czerwca 1987 roku. Bardzo proszę o przekazanie tej informacji wszystkimi możliwymi kanałami (e-mail; sms, telefon, inne). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 05.04.2005 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2005 A ja do WAKMENa! Pisalem juz kiedys (nie wiem czy nie w zeszlym roku) abys dokleil mnie do mapki forumowiczow. Do dzis mnie nie ma. Czyzbym byl niegodzien Człowieku sorki z całego serca ale mam tyle spraw na głowie, że czasami zapominam jak się nazywam. Szukanie materiałó, narodziny syna, opieka nad Żoneczkę (złapała doła) i syneczkiem, przeprowadzka do Teśció , a jeszcze praca zawodowa. Obiecuję dzisiaj, albo najpóźniej jutro przysiądę i zrobię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kingaa 06.04.2005 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2005 ...narodziny syna... Wakmen albo coś przegapiłam, albo się nie chwaliłeś... Gratulacje i pozdrowienia dla Żony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 06.04.2005 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2005 Po długiej nieobecności pojawiam się i oświadczam, ze u mnie zaczyna się powoli sezon budowlany Markus- co do Twojego pytania o Fundacje Rozwoju Bojana, to jak na razie nie ma "tajnych zebrań" Mój Jarek na ostatnim zebraniu dostał zadanie walki o kanalizacje w Bojanie. Jak będzie następne potajemne spotkanie to dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 06.04.2005 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2005 ...narodziny syna... Wakmen albo coś przegapiłam, albo się nie chwaliłeś... Gratulacje i pozdrowienia dla Żony Chyba jednak nie chwalił się... Wakmen GRATULACJE! Pozdrów Żonkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 06.04.2005 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2005 Po długiej nieobecności pojawiam się i oświadczam, ze u mnie zaczyna się powoli sezon budowlany Gierga, jak już zaczniecie na dobre, to daj znać, tym razem na pewno Cię odwiedzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 06.04.2005 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2005 Po długiej nieobecności pojawiam się i oświadczam, ze u mnie zaczyna się powoli sezon budowlany Gierga, jak już zaczniecie na dobre, to daj znać, tym razem na pewno Cię odwiedzę oczywiście, jak najbardziej )) będzie nam miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 07.04.2005 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 GIERGA - chodzi mi o to, że w ramach aktualnie obowiązujących przepisów podatkowych każdy z nas może odprowadzić 1% zapłaconego podatku na rzecz tzw. "Organizacji pożytku społecznego". Fundacja, jeżeli będzie posiadała statut i zostanie zarejestrowana stanie się taką organizacją. Pieniądze bęzie można przeznaczyć na drogi i na kanalizację. Tak już robią na Osowej, a głównym menago tego pomysłu jest właściciel planetobusów.Największym zadaniem będzie akcja informacyjna i przekonanie mieszkańców Bojana, aby podjęli "jedynie słuszną decyzję" i poinformowali w przyszłym roku US, gdzie ma oddać ten 1%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia i Krzyś 07.04.2005 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 Dzisiaj wieczorem (7.04) o godzinie 21:00 zapalamy świece na wszystkich ulicach Jana Pawła II i trwamy w modlitwie do 21:37. Przekażcie tą wiadomość innym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 07.04.2005 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 Do wypowiedzi Markusa (POPIERAM!!!) Wszystkie dane (telefon i adres) można znaleźć na poniższej stronie: http://bazy.ngo.pl/search/info.asp?id=101161 W najbliższym czasie Fundacja ma utworzyć własną stronkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 09.04.2005 01:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2005 ...narodziny syna... Wakmen albo coś przegapiłam, albo się nie chwaliłeś... Gratulacje i pozdrowienia dla Żony Chyba jednak nie chwalił się... Wakmen GRATULACJE! Pozdrów Żonkę A może jednak tak troszeczkę, pocichu: http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?p=602378#602378 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 09.04.2005 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2005 Moje gratulacje z okazji narodzin syna Wakmen. Pamiętam , jakie to wspaniałe uczucie, kiedy w rodzinie pojawia się mały człowieczek. Mam 7 letniego Piotrusia i roczną Julkę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 09.04.2005 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2005 GRATULACJE WAKMEN! Spóźnione ale szczere. A byłeś przy...? Bo ja tak-wspaniałe uczucie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rispetto 10.04.2005 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2005 Gratulacje dla Wakmena I pytanie do wszystkich: czy wiecie może skąd można zdobyć podkłady kolejowe? Chodzi oczywiście o te dębowe. Przydałyby mi się w ogródku, który wreszcie zaczyna przypominać ogród Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
la_mancha 10.04.2005 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2005 ...narodziny syna... Wakmen albo coś przegapiłam, albo się nie chwaliłeś... Gratulacje i pozdrowienia dla Żony Chyba jednak nie chwalił się... Wakmen GRATULACJE! Pozdrów Żonkę A może jednak tak troszeczkę, pocichu: http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?p=602378#602378 Wakmen - najserdeczniejsze gratulacje i dużo radości z pociechy. Pozdrowienia dla mamy i maleństwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts