kores 11.04.2005 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2005 UWAGA!!!Chcialbym wszystkich ostrzec przed sklepem CHEMIA w Gdańsku przy ul. Grunwaldzkiej 363. Są to oszusci i naciagacze.Jak beda zainteresowani moja historia i znajde wolna chwile to opisze co mi lezy na watrobie! Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 11.04.2005 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2005 Witaj,napisz koniecznie co się stało. Ostrożności nigdy za wiele.Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARJO 11.04.2005 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2005 Witam,Czy ktoś z Was wykonywał podpitkę z PCV, jakiego producenta zastosowaliście rozwiązanie?, gdzie kupowaliście ? PozdrawiamMarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 11.04.2005 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2005 Kores napisz koniecznie o co chodzi. Sama kupuję u nich i jak dotąd nie narzekam, ale warto wiedzieć co może człowieka spotkać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amys 11.04.2005 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2005 Cześć, Pytania, pytania, pytania...1) Kto kupował ostatnio drewno konstrukcyjne, gdzie i za ile?2) deski podłogowe, boazeria, gdzie i za ile? 3) czy to prawda, że panele podłogowe są bardzo akustyczne - jakie macie doświadczenie? Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OLA.J. 11.04.2005 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2005 Szukam hurtowni budowlanej z płytami karton-gips, czy ktoś może cos polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 11.04.2005 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2005 Pytasz - masz. Panele podłogowe - akustyka to rzecz względna, zależy w czym chodzisz. Ja chodzę w "papuciach" i ani mru-mru Płyty G-K - prowadzi je praktycznie każda hurtownia budowlana, zero problemu ze znalezieniem dostawcy. Pozostaje tylko kwestia ceny. Ja swoje barłemz WKT Polska, Gdynia, Łużycka. CHEMIA-Gdańsk - ten lokal zawsze sprawiał wrażenie jakby prowadziło go kilku gości spod budki z piwem. P.S. Rozpoczałem codzienne mozolne przewożenie rupieci do domu. Rany, skąd ja tyle tego szmelcu nazbierałem. Za dwa weekendy będę w Bojanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 11.04.2005 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2005 Walkmen - to niech i ja Ci gratuluję. Powiem Ci tylko jedno - chwytaj chwilę, bo wszystko szybko pędzi do przodu i juz sie nie powtórzy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej100 11.04.2005 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2005 [/b]drewno konstrukcyjne -tartak chwalony na forum to Robakowo za Luzinem. Tez mam z tamtego miejsca i bardzo jestem zadowolony. Polecam robic impregnacje na budowie. Wlasciciel nie ukrywa, ze tylko wrzuca na 10min. do wanny i to cala impregnacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej100 11.04.2005 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2005 Sorry za to smieszne pogrubienie. Cos mi sie pokrecilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kingaa 11.04.2005 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2005 Amys drewno konstrukcyjne kupowaliśmy w Complexie we Wrzeszczu. Co dziwne - cena za impregnowane ciśnieniowo była minimalnie wyższa niż w większości kaszubskich tartaków, a jakość super, obsługa też. Tyle, że to było prawie rok temu - nie jestem pewna jak teraz ceny wyglądają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rispetto 11.04.2005 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2005 Amys drewno konstrukcyjne kupowaliśmy w Complexie we Wrzeszczu. Co dziwne - cena za impregnowane ciśnieniowo była minimalnie wyższa niż w większości kaszubskich tartaków, a jakość super, obsługa też. Tyle, że to było prawie rok temu - nie jestem pewna jak teraz ceny wyglądają? To samo można zamówić w ich "fabryczce" w Dziemianach. Tam są do tego elastyczni jeśli chodzi o negocjacje cenowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kingaa 12.04.2005 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Amys drewno konstrukcyjne kupowaliśmy w Complexie we Wrzeszczu. Co dziwne - cena za impregnowane ciśnieniowo była minimalnie wyższa niż w większości kaszubskich tartaków, a jakość super, obsługa też. Tyle, że to było prawie rok temu - nie jestem pewna jak teraz ceny wyglądają? To samo można zamówić w ich "fabryczce" w Dziemianach. Tam są do tego elastyczni jeśli chodzi o negocjacje cenowe. Z tego co się orientowałam to cenowo wyglądało podobnie... chyba, że w Dziemianach można wynegocjować większy rabat? No, w każdym razie warto z nimi pogadać, bo jeśli chodzi o jakość, to nie było się do czego przyczepić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rispetto 12.04.2005 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 No, w każdym razie warto z nimi pogadać, bo jeśli chodzi o jakość, to nie było się do czego przyczepić Zgadzam się. Brałem u nich ostatnio sztachety i nie mam absolutnie nic do zarzucenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinU 12.04.2005 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 No to zacząłęm sezon budowalny - wczoraj zwiozłem drzewo na strop. Na pytanie o tartaki polecam 2 - w Starej Kiszewie (impregnują ciśnieniowo - na jesieni brałem za 650 zł / m3 netto) oraz w Kościerzynie (Kaszub - wziąłem suszone i strugane za 800 zł netto). Oba zrobiły naprawdę dobry materiał. Na tartak w Starej Kiszewie trzeba trochę uważąć - kombinują. Trzeba składać jasne zamówienie i liczyć przed załadunkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 12.04.2005 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 INFORMACJA DLA TYCH CO CHCĄ MIEĆ GAZ W BOJANIE !!! Na stronie http://www.gazownia.gdansk.pl można pobrać specjalny wniosek (wejść w CHCĘ ZOSTAĆ ODBIORCĄ, potem wybrać FORMULARZE WNIOSKÓW i WNIOSEK o określenie warunków przyłączenia dla podmiotu ubiegającego się o przyłączenie do sieci gazowej................w ilości do 10m3/h (grupa przyłączeniowa I)!!! Wypełniony wniosek wysłąc albo bezpośrednio do Gminy Szemud albo do gazowni. W przypadku zebrania ok 200 deklaracji gaz będziemy mieli już w przyszłym roku !!! Jeżeli możecie to powiadomcie sąsiadów i znajomych, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Baranowska 12.04.2005 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Baranowska 12.04.2005 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Witam wszystkich.moze ktos mi pomoze w znalezieniu tynkarzy do wnetrz?Buduje dom w Gosciecinie(5kmza Wejherowem)Bardzo bym byla wdzieczna,prosze tez o rade -jaka metoda jest lepsza,reczna? czy tez maszynowa?. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 12.04.2005 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Anno -zajrzyj na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 13.04.2005 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 JOOLA - zaprzyjaźnione jaskółki ćwierkają, że pewien stolarz wybiera się do Ciebie. Jakbyś chciała wcześniej obejrzeć efekt jego pracy to zapraszam do siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts