gosia1719499730 09.05.2005 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Do wszystkich: nie pamiętam ale ktoś podawał namiary na kominkarza(chyba gosia@)ę. Mam, ma p.Krysik ul Żródlana 5 nr 0501548239 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa 09.05.2005 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Ewa: czy zastanawiałaś się jak ustrzec się przed odbarwieniami, no wiesz jak stoi doniczka i świeci słońce to po pewnym czasie w tym miejscu robi sie bielszy placek. Czy można to wyeliminować? (ta wiem, nic nie stawiać ) Mam juz część parapetów które sama bejcowałam i lakierowałam (na orzechowo). Po 2 latach nie widzę odbarwień i śladów po wodzie. Tzn. ślady są jak zostawię krople wody do wyschnięcia ale potem schodzą w trakcie ścierania kurzu. To są takie "normalne" parapety, chociaż dosyć nasłonecznione. Nie wiem jak będzie z ogromniastymi wykuszami od południa. Ale z tego co pamiętam u moich rodziców najgorsza była właśnie woda z doniczek-trzeba więc zainwestować w podstawki lub osłonki i w razie czego często przesuwać kwiatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 09.05.2005 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Do wszystkich: nie pamiętam ale ktoś podawał namiary na kominkarza(chyba gosia@)ę. Mam, ma p.Krysik ul Żródlana 5 nr 0501548239 Gosia@ dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Herman_Kruger 09.05.2005 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Również szukając działki rozważałem Wiczlino. Wnioski: drogo, brak infrastruktury (drogi, woda, prąd, kanaliza) podobnie jak na wsi, ceny wysokie, okolica delikatnie mówiąc "taka se". Zdecydowałem kupić działkę "za miedzą" czyli w Bojanie (3 km od Wiczlina polna drogą. Czołem, a możecie zdradzić sekret ile za tą miedzą osztują działki? Pozdrawiam Herman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwizdki 09.05.2005 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Ewa: czy zastanawiałaś się jak ustrzec się przed odbarwieniami, no wiesz jak stoi doniczka i świeci słońce to po pewnym czasie w tym miejscu robi sie bielszy placek. Czy można to wyeliminować? (ta wiem, nic nie stawiać ) Mam juz część parapetów które sama bejcowałam i lakierowałam (na orzechowo). Po 2 latach nie widzę odbarwień i śladów po wodzie. Tzn. ślady są jak zostawię krople wody do wyschnięcia ale potem schodzą w trakcie ścierania kurzu. To są takie "normalne" parapety, chociaż dosyć nasłonecznione. Nie wiem jak będzie z ogromniastymi wykuszami od południa. Ale z tego co pamiętam u moich rodziców najgorsza była właśnie woda z doniczek-trzeba więc zainwestować w podstawki lub osłonki i w razie czego często przesuwać kwiatki a miałam plan nie bejcować a tylko polakierować i zostawić je takie jasne. Ale właśnie zważywszy na doświadczenia z półkami... Chyba że były polakierowane nie tym lakierem co trzeba. No nic, popytam w sklepach, może są jakieś "mocniejsze" preparaty zabezpieczające. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fafik 10.05.2005 03:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 witam.ja jestem z gdyni,wlasnie zalatwiam wszystkie formalnosci z kupnem dzialki,2km od Redy,gmina Puck.Fajna okolica,niskie ceny za ziemie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fafik 10.05.2005 03:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 Czy ma ktos z was namiary na dobrego,taniego architekta z okolic Gdyni.Albo podpowiedzcie gdzie sprzedaja tanie gotowe projekty . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Benicio 10.05.2005 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 Witam wszystkich W najbliższy weekend - sb i ng 10-18 w Renku odbędzie się kiermasz kwiatów i roślin ogrodowych. Dużo wystawców, dobre ceny. Byłem w zeszłym roku i gorąco polecam. Polecała również Ewa. A tu link:http://www.renk.pl/index.php?v=wydarzenia Pozdrowienia B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARJO 10.05.2005 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 Witam budujących, Zakończyłem ocieplenie budynku i pozostało mi sporo styropianu, którego chciałbym się pozybyć... styropian frezowany FS15 firmy SWISSPOR produkt POLMAR (fachowcy chwalili ponoć bardzo równy). grubość 12 cm mam około 15 balotów frubość 10 cm mam 3 baloty Proponuję cenę dużo nizszą niż w hurtowniach 30 zł/balot (i jeszcze do uzgodnienia) Budowa w Dobrzewinie koło Chwaszczyna. Zainteresowanych proszę o telefon: 608-46-66-03 Pozdrawiam Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pagin 10.05.2005 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 witam.ja jestem z gdyni,wlasnie zalatwiam wszystkie formalnosci z kupnem dzialki,2km od Redy,gmina Puck.Fajna okolica,niskie ceny za ziemie. A konkretnie to gdzie? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 10.05.2005 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 Do wszystkich: nie pamiętam ale ktoś podawał namiary na kominkarza(chyba gosia@)ę. Mam, ma p.Krysik ul Żródlana 5 nr 0501548239 Gosia@ dziękuję Daj znac koniecznie, "jak z niego skorzystasz" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 10.05.2005 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 Również szukając działki rozważałem Wiczlino. Wnioski: drogo, brak infrastruktury (drogi, woda, prąd, kanaliza) podobnie jak na wsi, ceny wysokie, okolica delikatnie mówiąc "taka se". Zdecydowałem kupić działkę "za miedzą" czyli w Bojanie (3 km od Wiczlina polna drogą. Czołem, a możecie zdradzić sekret ile za tą miedzą osztują działki? Pozdrawiam HermanZa miedzą na dzien dzisiejszy ok 65 000 za m2.Zobacz Kielno, maja nizsze ceny,a dobra infrastrukture Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 10.05.2005 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 Również szukając działki rozważałem Wiczlino. Wnioski: drogo, brak infrastruktury (drogi, woda, prąd, kanaliza) podobnie jak na wsi, ceny wysokie, okolica delikatnie mówiąc "taka se". Zdecydowałem kupić działkę "za miedzą" czyli w Bojanie (3 km od Wiczlina polna drogą. Czołem, a możecie zdradzić sekret ile za tą miedzą osztują działki? Pozdrawiam HermanZa miedzą na dzien dzisiejszy ok 65 000 za m2.Zobacz Kielno, maja nizsze ceny,a dobra infrastruktureUpsss 65 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OLA.J. 10.05.2005 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 A ja mam juz dosyć podwykonawców, niesłowności i ... opóżnień, jescze nic sie u mnie nie zaczeło dziać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 10.05.2005 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 Czy ma ktos z was namiary na dobrego,taniego architekta z okolic Gdyni.Albo podpowiedzcie gdzie sprzedaja tanie gotowe projekty . Janusz Kempka 504 024 798 mieszka w Gdańsku. Robił mi projekt indywidualny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 10.05.2005 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 Czy macie namiar na jakiegoś dobrego i niedrogiego hydraulika, który będzie potrafił podłączyć piec Vaillant z zamkniętą komorą spalania z zasobnikiem i ogrzewaniem podłogowym i grzejnikowym?Musiałem pogonić już dwóch speców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fafik 10.05.2005 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 witam.ja jestem z gdyni,wlasnie zalatwiam wszystkie formalnosci z kupnem dzialki,2km od Redy,gmina Puck.Fajna okolica,niskie ceny za ziemie. A konkretnie to gdzie? Pozdrowienia Połchowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fafik 10.05.2005 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 Czy ma ktos z was namiary na dobrego,taniego architekta z okolic Gdyni.Albo podpowiedzcie gdzie sprzedaja tanie gotowe projekty . Janusz Kempka 504 024 798 mieszka w Gdańsku. Robił mi projekt indywidualny To ile za metr bierze bo oni chyba tak biora nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pagin 10.05.2005 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 witam.ja jestem z gdyni,wlasnie zalatwiam wszystkie formalnosci z kupnem dzialki,2km od Redy,gmina Puck.Fajna okolica,niskie ceny za ziemie. A konkretnie to gdzie? Pozdrowienia Połchowo Witaj Krajanie, ja takze w Polchowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fafik 11.05.2005 03:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 WITAJ PAGINjestes juz pobudowany w Połchowie czy przymiezasz sie dopiero tak jak ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts