kolo 31.05.2005 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Szukam projektanta ogrodów, pamiętam że ktoś się kiedyś tym interesował, nie wiem czy to przypadkiem nie był Markus. Jeśli znacie kogos takiego to dajcie znać. Pozdrawiam Ja też mam projektanta ogrodów: robi projekt papierowy i Garden Composerze. Mi i mojemu sąsiadowi juz zaprojektował ogród. Jestem zadowolony, równiez co do ceny. Przemysław Borkowski: +48 888 330 148 A możesz powiedzieć jaki to jest rząd wielkości ceny i od czego jest ona uzależniona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danuta Morawska 31.05.2005 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Cześć,Zamierzam wybudować dom w Grzybnie , niedaleko Kartuz.Czy o okolicy ktoś buduje z silikatów? Gdzie można kupić na Pomorzu najtaniej bloczki silikatowe, niekoniecznie z firmy Xella (tylko takie znalazłam w pobliskich hurtowniach).Czy macie namiary na rzetelnego kierownika budowy z tych okolic, który będzie często na budowie?Dzięki za wszelkie odpowiedzi.Danka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hos 31.05.2005 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 W REDZIE LUB OKOLICACH Witaj Hos, Buduje w Rekowie (Gornym). Jest tam kilkadziesiat dzialek do sprzedania. Pozdrowienia witaj rzuć mi namiary na sprzedających tam i czy ładna ololica?moje gg9414005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hos 31.05.2005 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 W REDZIE LUB OKOLICACH W Rekowie są działki w miare normalnych cenach ale pamietaj ,że Rekowo Dolne należy do Redy a Górne do Pucka. Druga sprawa uważaj na zakup koło ulicy Obwodowej - tam są wstrzymane wszelkie inwestycje w związku z (prawdopodobną) budową obwodnicy na Władysławowo (wczoraj sie o tym dowiedziałem). Miasto Reda ma działki ale droższe niz na wolnym rynku i w kijowej okolicy (od przejazdu puckiego w lewo). Z kolei bardzo ładne są za przejazdem w prawo na Rekowo Dolne ,ale droższe. witaj wiem wiem ale za torami na Puck w lewo na 12-go marca są przepiękne działeczki pod lasem ale w wiekszości ma to UM i chyba troche im sie pokręciło od ich nadmiaru .... a okolice obwodowej a dokładnie Moście Błota to podobno faktycznie same błotko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hos 31.05.2005 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 a jak tam Połchowo wiecie coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 01.06.2005 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Markus, a Ty jesteś zadowolony ze swojego ogródka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arco 01.06.2005 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Witam, Możecie podac namiar na kogoś kto w miarę tanio wybuduje przyłącze wod-kan i energetyczne - na razie na czas budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 01.06.2005 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 A ja nie dałem za wygraną i pojechałem do Gminy kolejny raz i ... jedna pani pozwoliła sobie zająć czas i poszukać dla mnie Uchwałę Wojewody w sprawie planowania przestrzennego gminy i ... chyba będę miał legalnie POŚ ale jeszcze pani w Starostwie musi zgodzić się z pismem opieczętowanym w Gminie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 01.06.2005 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 witaj wiem wiem ale za torami na Puck w lewo na 12-go marca są przepiękne działeczki pod lasem ale w wiekszości ma to UM i chyba troche im sie pokręciło od ich nadmiaru .... a okolice obwodowej a dokładnie Moście Błota to podobno faktycznie same błotko... No włanie miałem wątpliwą"przyjemność" zimą podjechać tam na poszukiwanie działki na sprzedaz dla kogoś. Bez trekra lepiej nie ryzykować. Co do Rekowa górnego to są za lasem po prawej u pana z takim dłuższym nazwiskiem - nie mogę skojarzyć. Ale chyba juz wszystkie sprzedane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafalg 01.06.2005 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Szukam projektanta ogrodów, pamiętam że ktoś się kiedyś tym interesował, nie wiem czy to przypadkiem nie był Markus. Jeśli znacie kogos takiego to dajcie znać. Pozdrawiam Ja też mam projektanta ogrodów: robi projekt papierowy i Garden Composerze. Mi i mojemu sąsiadowi juz zaprojektował ogród. Jestem zadowolony, równiez co do ceny. Przemysław Borkowski: +48 888 330 148 A możesz powiedzieć jaki to jest rząd wielkości ceny i od czego jest ona uzależniona? Za projekt ogrodu \(w sumie kilkanaście stron), w tym projekt techniczny podłoża, komponentów, szczególowej listy roiślinności, kilka najciekawszych szkiców jak wygląda gotowy ogród, zestawienie ceny roślinności, planu działań budowy ogrodu z podziale na etapu + kilka innnych rzeczy + projekt w Garden Comoser - w sumie 350 PLN. Ogórd docelowy z wszystkimi roślinami, podlożem (ziemia, kora , żwir) do 3000 tys, ale w tym mi wyliczył 1500 za rosliny. Napomne tylko, że szuka najbardziej korzystnych cen roslin, a ja byłem wybredny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafalg 01.06.2005 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Cześć, Zamierzam wybudować dom w Grzybnie , niedaleko Kartuz.Czy o okolicy ktoś buduje z silikatów? Gdzie można kupić na Pomorzu najtaniej bloczki silikatowe, niekoniecznie z firmy Xella (tylko takie znalazłam w pobliskich hurtowniach).Czy macie namiary na rzetelnego kierownika budowy z tych okolic, który będzie często na budowie? Dzięki za wszelkie odpowiedzi. Danka Ja właśnie nie chciałem Silki. Kupiłem bloczki z Silikatów Ostrołęka. W Gdyni bardzo solidnie obsłużył mnie jeden pan. Właściwie, to nieruszyłem się z domu a dostałem lepsze ceny niż na Silkę z transportem na działkę gratis (z Ostrołęki !). Jak znajdę namiary to podam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 01.06.2005 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Markus, a Ty jesteś zadowolony ze swojego ogródka? Z ogródka nie jestem zadowolony bo go jeszcze nie mam, natomiast jestem zadowolony ze swojego projektu. I chyba bezpieczniej będzie jak nie będę wypowiadał się o kwotach, bo nie wiem skąd tak małe wyniki wychodzą. Sam żywopłot wychodzi u mnie drożej niz Rafalg ma zamiar wydać na cały ogród Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia i Krzyś 01.06.2005 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Przyjmiemy ziemię z wykopów. Jeżeli ktoś z Was nie ma co z nią zrobić niech da nam znać. Budujemy w Leźnie. A może wiecie gdzie robią teraz wykopy i wywożą taką ziemię???Dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafalg 02.06.2005 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Markus, a Ty jesteś zadowolony ze swojego ogródka? Z ogródka nie jestem zadowolony bo go jeszcze nie mam, natomiast jestem zadowolony ze swojego projektu. I chyba bezpieczniej będzie jak nie będę wypowiadał się o kwotach, bo nie wiem skąd tak małe wyniki wychodzą. Sam żywopłot wychodzi u mnie drożej niz Rafalg ma zamiar wydać na cały ogród Nie wiem, jaki żywopłot kupujesz. Mogę Ci podesłac zestawienie roslin i wyceny jak chcesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rispetto 02.06.2005 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Jak już rozmawiamy o ogrodach, to gdyby ktoś chciał tanio 2-metrowe tuje i świerki srebrne w bardzo przystępnych cenach, to proszę o kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarekN 02.06.2005 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Dla szukających działek podaję ciekawą stronkęhttp://www.mls.pomorze.pl/LocumNet.asp pozdrawiamDarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 02.06.2005 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Nie wiem, jaki żywopłot kupujesz. Mogę Ci podesłac zestawienie roslin i wyceny jak chcesz. Rafalg - ja chce ! bardzo prosze. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fafik 02.06.2005 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 a jak tam Połchowo wiecie coś? Połchowo jest super fajne,ja sie zakochalem od pierwszej wizyty w tej wiosce,mam juz tam swoj kawalek tej planety,zalatwiam papierzyska.ceny przystepne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 02.06.2005 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 gdzie jest to Połchowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hos 02.06.2005 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 a jak tam Połchowo wiecie coś? Połchowo jest super fajne,ja sie zakochalem od pierwszej wizyty w tej wiosce,mam juz tam swoj kawalek tej planety,zalatwiam papierzyska.ceny przystepne witaj ja tez juz tam znalazłam przepiękną i tanią działeczke w przyszłym tygodniu bede ją kupować jak sie okaze ze wszystko ok z papierami a dokładnie w którym miejscu Ty masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts