joola 23.06.2005 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Nooo, jest jeszcze BADI, JATOBA i kilka innych sie śmiej naprawdę strasznie mi się to drewno podoba ale cena Pewnie s ie nadaje, i tak jest bardziej trwałe od sosny a jaki był koszt Twojego płotu? Gosia, na razie mam tylko ogrodzenie z siatki (część klinkierowa dopiero się robi), cena za słupki Bekaerta (ok.50szt.) 2100+ 3900 za 130mb siatki. Ceny robocizny, cementu, piasku itp. nie podam bo mam to "wymieszane" z innymi cenami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 23.06.2005 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Nooo, jest jeszcze BADI, JATOBA i kilka innych sie śmiej naprawdę strasznie mi się to drewno podoba ale cena Pewnie s ie nadaje, i tak jest bardziej trwałe od sosny a jaki był koszt Twojego płotu? Gosia, na razie mam tylko ogrodzenie z siatki (część klinkierowa dopiero się robi), cena za słupki Bekaerta (ok.50szt.) 2100+ 3900 za 130mb siatki. Ceny robocizny, cementu, piasku itp. nie podam bo mam to "wymieszane" z innymi cenami .Joola, nie smiej sie ale jakiej welkosci Ty masz działke, jakos nie wychodzi mi przeliczanie tych metrów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 23.06.2005 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Gosia@ moja działka ma 950m2, tyle że jest w romb a wjazd jest nawęższy, bo ma ok. 13 mb. stąd niewiele będę potrzebowała tego drewna na płot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 23.06.2005 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Gosia@ moja działka ma 950m2, tyle że jest w romb a wjazd jest nawęższy, bo ma ok. 13 mb. stąd niewiele będę potrzebowała tego drewna na płot A, to masz fajnie, ja mam 2600 do ogrodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 23.06.2005 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Gosia@ moja działka ma 950m2, tyle że jest w romb a wjazd jest nawęższy, bo ma ok. 13 mb. stąd niewiele będę potrzebowała tego drewna na płot A, to masz fajnie, ja mam 2600 do ogrodzenia No też masz fajnie, bo masz dużą działeczkę Gosia@ sama siatka nie jest chyba aż tak droga, to te słupki "robią" cenę ogrodzenia. Z tego co pamiętam zwykła powlekana siatka i słupki są dużo tańsze niż Brekaerta. Poza tym przy takiej ilości możesz się nieźle targować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtekkkk 23.06.2005 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Dobry WieczórW tym roku zaczynam budowę,więc dołączę do Was.I na pewno będę miał dużo pytań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 23.06.2005 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Gosia@ moja działka ma 950m2, tyle że jest w romb a wjazd jest nawęższy, bo ma ok. 13 mb. stąd niewiele będę potrzebowała tego drewna na płot A, to masz fajnie, ja mam 2600 do ogrodzenia No też masz fajnie, bo masz dużą działeczkę Gosia@ sama siatka nie jest chyba aż tak droga, to te słupki "robią" cenę ogrodzenia. Z tego co pamiętam zwykła powlekana siatka i słupki są dużo tańsze niż Brekaerta. Poza tym przy takiej ilości możesz się nieźle targować Tiaaa, tylko ja odnosnie targowania, to jestem cienka jak barszcz całe szczescie ze moge sie dopytac na forum, bo tak bym pewnie wszedzie pzrepłacała Jak mi mówia "pani kochana, to naprawde dobra cena, to łykam jak młoda rybka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtekkkk 23.06.2005 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Mam pytanie.Czy ktoś budował z silikatów?Mam taki zamiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtekkkk 23.06.2005 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Mam pytanie.Czy ktoś budował z silikatów?Mam taki zamiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 23.06.2005 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Gosia@, targowania "naumiesz" się już niedługo jak to mówią "terning czyni mistrza" Dobry Wieczór W tym roku zaczynam budowę,więc dołączę do Was. I na pewno będę miał dużo pytań. Witaj Wojtekkkk Z tego co pamiętam, to Gierga i Wakmen budują z silki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wlowik 23.06.2005 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Mam pytanie. Czy ktoś budował z silikatów? Mam taki zamiar ... Anoo, znam takich... Teraz mieszkam w tych silikatach Markus - czekamy z cherbatką. Z tego Bojana to rzut beretem przez dwie góry, góra trzy... Pagin - poprawię się, jak mi zejdą odciski z palców ... A tak suma sumarum, to mogłaby się skrzyknąć cała grupa na sobotę, choćby i najbliższą, i wpaść do nas na Grilla. W tym roku nie wyjeżdżamy na Majorkę... Zapraszamy, może być wesoło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Franciszek 23.06.2005 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 WakmenCzy m[list=]gby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Franciszek 23.06.2005 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Wakmen Czy m[list=]gby Tak się nabija liczbę postów Wakmen Czy mógłbyś umieścić mnie na mapie trójmiejskich budowniczych? Znajduję się pomiędzy napisem "Nw. Świat" a "Gdańsk Osowa". Ta mapka to super pomysł! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Franciszek 23.06.2005 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Nie jestem specjalistą od komputrów , czy ktoś może mi podpowiedzieć jak umieścić zdjęcie, które mam na twardym dysku aby zawsze pokazywało się wraz z moimi wiadomościami i jak stworzyć link do własnego albumu ze zdjęciami z budowy.Musisz umiescic zdjecie na jakims ogólnodostepnym serwerze, np na onecie w albumach, potem klikasz na własciwosci i te własciwosci wklejasz w swój profil, to tak na szybko Gosiu Dzięki serdeczne za wyjaśnienia, może mi się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Franciszek 23.06.2005 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Gonię Gosie, u mnie też dzisiaj wylewali ławy. Teraz podlewanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 24.06.2005 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Dobry Wieczór W tym roku zaczynam budowę,więc dołączę do Was. I na pewno będę miał dużo pytań. Ooooo. widzę ,że w koncu i ktoś z Goscicina sie pojawił. (nie ma to jak net). Witamy,witamy. Myślę ,że będziesz miał niedaleko do opłacania rachunków (może przy jakimś browarku...) w agencji PKO...No ,a przy okazji oczywiście można porozmawiać o budowie. A w którym miejscu budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 24.06.2005 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Witaj Franciszek zdaje się, że MarcinU też budował z silikatów Wlowik, a masz taką dużą działkę żeby wszyscy się zmieścili, o chałupce już nie wspomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 24.06.2005 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Gosiu i jak poradziliście sobie ze słupami? Mam nadzieje ,że bez większego stresu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 24.06.2005 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Mam pytanie. Czy ktoś budował z silikatów? Mam taki zamiar ... Anoo, znam takich... Teraz mieszkam w tych silikatach Markus - czekamy z cherbatką. Z tego Bojana to rzut beretem przez dwie góry, góra trzy... Pagin - poprawię się, jak mi zejdą odciski z palców ... A tak suma sumarum, to mogłaby się skrzyknąć cała grupa na sobotę, choćby i najbliższą, i wpaść do nas na Grilla. W tym roku nie wyjeżdżamy na Majorkę... Zapraszamy, może być wesoło.Ja byłam chet na, nawet do sibei zapraszałam, ale nikt nie chciał jak cos bedzie działali dajcie znac, bo ja polewam, tak ze codziennie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 24.06.2005 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Wakmen Czy m[list=]gby Tak się nabija liczbę postów Wakmen Czy mógłbyś umieścić mnie na mapie trójmiejskich budowniczych? Znajduję się pomiędzy napisem "Nw. Świat" a "Gdańsk Osowa". Ta mapka to super pomysł! Pozdrawiam! A, dokładnie w którym miejscu?szukałam tam dzialek swego czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts