Ados 29.06.2005 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Wakmen Czy m[list=]gby Tak się nabija liczbę postów Wakmen Czy mógłbyś umieścić mnie na mapie trójmiejskich budowniczych? Znajduję się pomiędzy napisem "Nw. Świat" a "Gdańsk Osowa". Ta mapka to super pomysł! Pozdrawiam! Spoko ale nie obiecuję kiedy. Cierpię na postępujący brak czasu. Ja widzę z kolei że zniknąłem z tej mapki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 29.06.2005 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Ponawiam pytanie o instalacje alarmowa, czyzby nikt nie robił plizzz, o jaies namiary,Kinga czy Ty sie jeszcze odzywasz na forum?Chciałam Cie zapytac o okna M&S jakie rabaty udało Wam sie wynegocjowac? Gosia@, u mnie alarm robił gość z firmy "ALERT"- Krzysztof Lesnow 602-647-740 lub tel/fax 778-24-24 Wejherowo ul. Św. Jana 7a/34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ados 30.06.2005 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 a zna ktoś jakiegoś sympatycznego koparkarza co by wykopał precyzyjnie dziure pod szambo? najlepiej z okolic Banina lub Rębiechowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 30.06.2005 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Ponawiam pytanie o instalacje alarmowa, czyzby nikt nie robił plizzz, o jaies namiary,Kinga czy Ty sie jeszcze odzywasz na forum?Chciałam Cie zapytac o okna M&S jakie rabaty udało Wam sie wynegocjowac? Gosia@, u mnie alarm robił gość z firmy "ALERT"- Krzysztof Lesnow 602-647-740 lub tel/fax 778-24-24 Wejherowo ul. Św. Jana 7a/34 U mnie Krzysiek też robił.Mieszczą sie w budynku Orlexu w Wejherowie przy wyjeździe z "tunelu dla karetek". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 30.06.2005 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Ponawiam pytanie o instalacje alarmowa, czyzby nikt nie robił plizzz, o jaies namiary,Kinga czy Ty sie jeszcze odzywasz na forum?Chciałam Cie zapytac o okna M&S jakie rabaty udało Wam sie wynegocjowac? Gosia@, u mnie alarm robił gość z firmy "ALERT"- Krzysztof Lesnow 602-647-740 lub tel/fax 778-24-24 Wejherowo ul. Św. Jana 7a/34I zadowolona jestes???Jak cenowo sie kształtuje jego oferta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 30.06.2005 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Wojtekkkk - czemu nie przyznajesz sie do swojej profesji? Wiesz ile ludzi potrzebuje meble kuchenne? I to takie ładne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 30.06.2005 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Ponawiam pytanie o instalacje alarmowa, czyzby nikt nie robił plizzz, o jaies namiary,Kinga czy Ty sie jeszcze odzywasz na forum?Chciałam Cie zapytac o okna M&S jakie rabaty udało Wam sie wynegocjowac? Gosia@, u mnie alarm robił gość z firmy "ALERT"- Krzysztof Lesnow 602-647-740 lub tel/fax 778-24-24 Wejherowo ul. Św. Jana 7a/34I zadowolona jestes???Jak cenowo sie kształtuje jego oferta? Gosiu jak sie zobaczymy na budowie to coś opowiem ,jak nie to - zrobili szybko i dobrze. Przyłączyli całość do telefonu w celu monitoringu (oni raczej wszytkich znają) przez firme ochroniarską. A jak sie pogada to i upust dadzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 30.06.2005 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Ponawiam pytanie o instalacje alarmowa, czyzby nikt nie robił plizzz, o jaies namiary,Kinga czy Ty sie jeszcze odzywasz na forum?Chciałam Cie zapytac o okna M&S jakie rabaty udało Wam sie wynegocjowac? Gosia@, u mnie alarm robił gość z firmy "ALERT"- Krzysztof Lesnow 602-647-740 lub tel/fax 778-24-24 Wejherowo ul. Św. Jana 7a/34I zadowolona jestes???Jak cenowo sie kształtuje jego oferta? Gosiu jak sie zobaczymy na budowie to coś opowiem ,jak nie to - zrobili szybko i dobrze. Przyłączyli całość do telefonu w celu monitoringu (oni raczej wszytkich znają) przez firme ochroniarską. A jak sie pogada to i upust dadzą.A, co mi opowiesz? ze firma lipna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 30.06.2005 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Wojtekkkk - czemu nie przyznajesz sie do swojej profesji? Wiesz ile ludzi potrzebuje meble kuchenne? I to takie ładne?Własnie Wojtekkkk dawaj namiar ja tez bede potzrebowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 30.06.2005 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Dla wszystkich co chcą kupić jakieś krzaczory i inne drzewka na działkę - polecam Szkołkę w Gniewowie. Byłam tam ostatnio z polecenia mojej znajomej i byłam w szoku - tyle różnych dziwactw, cenowo ok i baaardzo miła obsługa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 30.06.2005 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Co do budowania z silki to jeszcze rafalg budował. Gierga zazdroszczę Ci tych wkopanych krzewów... Ja mam na razie tylko trawnik na części działki o reszcie będę mogła zacząć myśleć dopiero za rok. Ponawiam info o stemplach i legarach - mam na sprzedaż. ja na razie tak powoli, żeby chociaż coś było wkopane a nie sam piach i piach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 30.06.2005 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Mam pytanie. Czy ktoś budował z silikatów? Mam taki zamiar budowałam z silikatów i służę pomocą Gierga gdzie kupowałaś silke i jakiego producenta,co wybrałaś klej czy na zaprawę??? Na Allegro można kupić bambus który rośnie w naszym klimacie. Z niego możesz mieć np.fajne podpórki do kwiatów,drzewek itp.Super wygląda jak rośnie ,oraz oszroniony w zimę.Warto się zastanowić,oczywiście o ile podobają się egzotyczne roślinki. Pozdrawiam Wojtek. Przepraszam, że tak późno odpisuję...gdzies mi umknęło Twoje pytanie Silikaty (nie silke!!) kupowałam w Koleczkowie w hurtowni AiZ, dostałam wtedy baaardzo dobry rabat i jeszcze zdążyłam przed 22%VATEM. Co to było za szaleństwo pamiętam do dziś. Silikaty mam z Ostrołęki. A murowałam na klej (chyba się nazwyał ALPOL) i jestem zadowolona Dobry materiał polecam A co do bambusa - to dziękuję za informacje Bardzo mi się podobają egzotyczne roślinki i na pewno Pan Bambus zagości w moim ogrodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rispetto 30.06.2005 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 a zna ktoś jakiegoś sympatycznego koparkarza co by wykopał precyzyjnie dziure pod szambo? najlepiej z okolic Banina lub Rębiechowa Facet z Żukowa, robił u mnie w Baninie - 6817118 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 30.06.2005 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Dla wszystkich co chcą kupić jakieś krzaczory i inne drzewka na działkę - polecam Szkołkę w Gniewowie. Byłam tam ostatnio z polecenia mojej znajomej i byłam w szoku - tyle różnych dziwactw, cenowo ok i baaardzo miła obsługa Byłem tam również kilka dni temu. Potwierdzam bardzo życzliwą i fachową obsługę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maniek_73 30.06.2005 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Może ktoś z forumowiczów jest na etapie kupowania bloczków fundamentowych wys.14 cm.Mój dostawca ma po 2.15-2.20 z fakturą więc niedrogo - polecam. Moi murarze nie narzekali na jakość. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 30.06.2005 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Może ktoś z forumowiczów jest na etapie kupowania bloczków fundamentowych wys.14 cm. Mój dostawca ma po 2.15-2.20 z fakturą więc niedrogo - polecam. Moi murarze nie narzekali na jakość. PozdrawiamJa, niestety juz kupiłam po 3 zł, i tez nie narzekaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola125 30.06.2005 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Dobrzy ludzie podajcie namiary na kogoś sprawdzonego, kto wykonuje ogrodzenia (płot +klinkier) i może od razu układa kostkę brukową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 30.06.2005 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Dla wszystkich co chcą kupić jakieś krzaczory i inne drzewka na działkę - polecam Szkołkę w Gniewowie. Byłam tam ostatnio z polecenia mojej znajomej i byłam w szoku - tyle różnych dziwactw, cenowo ok i baaardzo miła obsługa Dyć przecom godoł... A po cichutku powiem ,że jakieś 500m w prawo (wjeżdżając od Wejherowa) w lesie jest przepiękne, zaciszne miejsce ze sztucznymi stawami oraz altankami do siedzenia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 30.06.2005 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Wojtekkkk - czemu nie przyznajesz sie do swojej profesji? Wiesz ile ludzi potrzebuje meble kuchenne? I to takie ładne?Własnie Wojtekkkk dawaj namiar ja tez bede potzrebowała Wojtek choć duży to skromny chłopak jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 30.06.2005 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 mam prosbe, czy mzoecie mi podac namiary na Waszych fachowcow od instalacji alarmowych Wdowicz Patryk tel. 602 310 180 - niedrogo i dosyć fachowo. Robił też u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts