mirek_gdynia 08.07.2005 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Kochani, poszukuję wykonawcy takiej oto balustrady; http://www.grot.pl/img/Balustrady/powieksz/31.jpg Do tego poszukuję też solidnego stolarza, który obłoży mi drewnem betonowe schody. Oczywiście żeby cenowo nie zabijał... Ty normalnie jaja sobie robisz. Taka balustrada i żeby cenowo nie zabijała ??? Obawiam się, że będzie trudno znaleźć wykonawcę, bo to i w drewnie i w metalu trzeba rzeźbić, ale spróbuj pod tym adresem: METAL-TECH, Nowy Dwór Wejherowski (przy drodze Koleczkowo-Wejherowo), tel: 672-8442, http://www.metal-tech.com.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 08.07.2005 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Markus, Ty to umiesz człowieka pocieszyć Dzięki za namiary, dobrze się skałada bo dzisiaj jadę do Wejherowa więc zajadę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 08.07.2005 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Markus, Ty to umiesz człowieka pocieszyć Dzięki za namiary, dobrze się skałada bo dzisiaj jadę do Wejherowa więc zajadę. Mówią że nie kopie się leżącego, ale niech tam Bądź przygotowana na jakieś 600-700 PLN za metr bieżący takiego cuda. I to jest cena po rabacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 08.07.2005 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Markus, Ty to umiesz człowieka pocieszyć Dzięki za namiary, dobrze się skałada bo dzisiaj jadę do Wejherowa więc zajadę.a kiedy jedziesz, tzn o której, to moze bys do mnie wpadła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 08.07.2005 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Markus, czy tylko wieczorami w domu bywasz?wybrałabym sie do Ciebie, a ja słaby kierowca jestem i po nocy boje sie jezdzic po tych zakretasach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 08.07.2005 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Markus, czy tylko wieczorami w domu bywasz?wybrałabym sie do Ciebie, a ja słaby kierowca jestem i po nocy boje sie jezdzic po tych zakretasach Tak źle ze mną nie jest Zwykle gdzieś w granicach 17 podchodzę do lądowania. Gorzej z dodzwonieniem się do mnie przed 21, gdyż pracuję wokół domu i nie słyszę telefonu, a komórkę zawsze zapomne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 08.07.2005 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Markus, czy tylko wieczorami w domu bywasz?wybrałabym sie do Ciebie, a ja słaby kierowca jestem i po nocy boje sie jezdzic po tych zakretasach Tak źle ze mną nie jest Zwykle gdzieś w granicach 17 podchodzę do lądowania. Gorzej z dodzwonieniem się do mnie przed 21, gdyż pracuję wokół domu i nie słyszę telefonu, a komórkę zawsze zapomne .to, moze dizisja bym do Ciebie wpadla, tak ok 17.30? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 08.07.2005 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Markus, czy tylko wieczorami w domu bywasz?wybrałabym sie do Ciebie, a ja słaby kierowca jestem i po nocy boje sie jezdzic po tych zakretasach Tak źle ze mną nie jest Zwykle gdzieś w granicach 17 podchodzę do lądowania. Gorzej z dodzwonieniem się do mnie przed 21, gdyż pracuję wokół domu i nie słyszę telefonu, a komórkę zawsze zapomne .to, moze dizisja bym do Ciebie wpadla, tak ok 17.30? WAL JAK W DYM - może być nawet 1700. Chyba zrobię dzisiaj wyjście z pracy "po angielsku". Aha, i wyglądam trochę lepiej od tego zawodnika obok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 08.07.2005 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Markus, czy tylko wieczorami w domu bywasz?wybrałabym sie do Ciebie, a ja słaby kierowca jestem i po nocy boje sie jezdzic po tych zakretasach Tak źle ze mną nie jest Zwykle gdzieś w granicach 17 podchodzę do lądowania. Gorzej z dodzwonieniem się do mnie przed 21, gdyż pracuję wokół domu i nie słyszę telefonu, a komórkę zawsze zapomne .to, moze dizisja bym do Ciebie wpadla, tak ok 17.30? WAL JAK W DYM - może być nawet 1700. Chyba zrobię dzisiaj wyjście z pracy "po angielsku". Aha, i wyglądam trochę lepiej od tego zawodnika obok to, podaj jeszcze jakies namiary, bo ze zdjecia boje sie ze jeszcze sie komus do domu wladuje.Gierga, a moze Ty tez bedziesz w tym czasie w bojano-city Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 08.07.2005 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Bojano-Osada, Bolesława Krzywoustego 14. Najśliczniejszy w okolicy, jasnooliwkowy domek (grunt to skromność ) Zadzwoń 693-482-533 to Cię naprowadzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 08.07.2005 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Bojano-Osada, Bolesława Krzywoustego 14. Najśliczniejszy w okolicy, jasnooliwkowy domek (grunt to skromność ) Zadzwoń 693-482-533 to Cię naprowadzę.Oki, zadzwonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grody 08.07.2005 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Ponieważ moje schody są półokrągłe, a taras biegnie po skosie - umawialiśmy się na kwotę, nie na metry. Kafelkarz, Pan Andrzej - 604453930. Duże dzięki za namiary, Właściwie potrzebuję kafelkarza do wielu robót - czeka mnie łazienka, kuchnia i dopiera później taras, ale nie zawadzi zapytać jeśli jest taki dobry jak mówiłeś. Pozdrowienia Grody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 08.07.2005 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Ponieważ moje schody są półokrągłe, a taras biegnie po skosie - umawialiśmy się na kwotę, nie na metry. Kafelkarz, Pan Andrzej - 604453930. Duże dzięki za namiary, Właściwie potrzebuję kafelkarza do wielu robót - czeka mnie łazienka, kuchnia i dopiera później taras, ale nie zawadzi zapytać jeśli jest taki dobry jak mówiłeś. Pozdrowienia Grody Pan Andrzej u mnie robił na zewnątrz, ale u sąsiadów robił cały dom, a obecnie robi ich drugi garaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 08.07.2005 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Markus jakis czas temu przejeżdżałem w tamtejszej okolicy i pytanie - dojazd do Ciebie to najprościej od Koleczkowa na ostatnim zakręcie prosto w piaskową ,a potem jedną z uliczek za laskiem po prawej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BORAS 08.07.2005 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Cześć . poszukuję ekipy do tynków wew. cem-wap. z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 08.07.2005 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 witam - poszukuje fadromy - do zdjecia humusu ,zniwelowania terenu i narzucenia humusu. Mam 1200 m do zniwelowania ( i czlowiek z fadroma zyczy sobie 130 za godz - c.a. 10 godz - czyli 1300 zl. Czy to przyzwoicie? dzieki + pozdrawiam - zoska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 08.07.2005 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 witam - poszukuje fadromy - do zdjecia humusu ,zniwelowania terenu i narzucenia humusu. Mam 1200 m do zniwelowania ( i czlowiek z fadroma zyczy sobie 130 za godz - c.a. 10 godz - czyli 1300 zl. Czy to przyzwoicie? dzieki + pozdrawiam - zoskaNie, zdecydowanie, nie pzryzwoite a skad Ty jestes?czy aby nie z Koleczkowa?podam Ci namiar na Grablowskiego, o ile jestes z Koleczkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 08.07.2005 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 witam - poszukuje fadromy - do zdjecia humusu ,zniwelowania terenu i narzucenia humusu. Mam 1200 m do zniwelowania ( i czlowiek z fadroma zyczy sobie 130 za godz - c.a. 10 godz - czyli 1300 zl. Czy to przyzwoicie? dzieki + pozdrawiam - zoskaNie, zdecydowanie, nie pzryzwoite a skad Ty jestes?czy aby nie z Koleczkowa?podam Ci namiar na Grablowskiego, o ile jestes z Koleczkowa Z Koleczkowa Gosia z Koleczkowa.. Dawaj Grablowskiego .. qurcze bo mialam takiego poleconego goscia co niby tani mial byc a tu prosze.. tylko ze ja tej ziemi sporo mam do przewalenia no.. A jaka cena przyzwoita jest ? Gosia - a Ty juz z ziemi wystajesz ? I gdzie tak mniej wiecej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinR 08.07.2005 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Witam forumowiczów,Proszę o polecenie fachowców do wykonania ogrodzenia (podmurówka-beton, słupki, siatka). Ceny mile widziane.Druga prośba to namiar na fachowców od CO,CWU - najlepiej jakiś wykonawca kompleksowy (kocioł, podłogówka, osprzęt, podłaczenie kominka z płaszczem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 08.07.2005 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 witam - poszukuje fadromy - do zdjecia humusu ,zniwelowania terenu i narzucenia humusu. Mam 1200 m do zniwelowania ( i czlowiek z fadroma zyczy sobie 130 za godz - c.a. 10 godz - czyli 1300 zl. Czy to przyzwoicie? dzieki + pozdrawiam - zoskaNie, zdecydowanie, nie pzryzwoite a skad Ty jestes?czy aby nie z Koleczkowa?podam Ci namiar na Grablowskiego, o ile jestes z Koleczkowa Z Koleczkowa Gosia z Koleczkowa.. Dawaj Grablowskiego .. qurcze bo mialam takiego poleconego goscia co niby tani mial byc a tu prosze.. tylko ze ja tej ziemi sporo mam do przewalenia no.. A jaka cena przyzwoita jest ? Gosia - a Ty juz z ziemi wystajesz ? I gdzie tak mniej wiecej ?No, ja wystaje juz mam skonczone sciany fundamentowe, a w poniedziąłek sciany mi muruja Podaje namiar na Grablowskiego, powiedz, ze od Gosi z Koleczkowa i ze wiecej niz 110 za duza fadrome nie dasz ja jestem tu przy wulkazizacji 24h, musimy sie umówic w Koleczkowie koniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts