Ados 15.07.2005 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 ma ktoś do polecenia kogoś kto wykona projekt przyłącza gazowego i przyłącze? sprawnie szybko, tanio i dobrze ? dzięki z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OLA.J. 15.07.2005 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Ja niestety nie znam nikogo takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wlowikowa 15.07.2005 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 A Ty o tej porze (05:10) to "jeszcze" czy "już" ??? Już wstałam i leciałam do pracy na 6.00 - więc przy ubieraniu się zajmuje się komputerem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 16.07.2005 02:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 Dołożyłem nowe zdjęcia do mojego albumu na stronie:http://wakmen.w.interia.plLink przyda się napewno osobom które chciałyby zobaczyć jak robi się strop monolityczny oraz szczegóły troszeczkę innego wykonania tradycyjnego dachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rispetto 16.07.2005 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 ma ktoś do polecenia kogoś kto wykona projekt przyłącza gazowego i przyłącze? sprawnie szybko, tanio i dobrze ? dzięki z góry Zapomniałem nazwiska (Kubacki ?) tel. 0501031930 - szef firmy Amet, Oliwa ul. Droszyńskiego. One poleci Ci osobę do projektu (taka pani z Wrzeszcza, ale jej namiarów już nie mam), a sam wykona przyłącze wraz z całą potrzebną dokumentacją (tak, że idziesz tylko podpisać umowę z gazownią) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rispetto 16.07.2005 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 miałam do czynienia z Panem Stasiem hydraulikiem , który wie wszystko, nawet gdzie ma być w kiblu półeczka a gdzie nie Jakbym widział moją wczorajszą rozmowę z kafelkarzem Generalnie to nie miałem większych problemów z wykonawcami, ale tak jak czytam Wasze wypowiedzi to jedna rada mi się nasuwa - długo i kilkukrotnie rozmawiać z wykonawcą PRZED zleceniem mu pracy. Jak ma tendencje do wszechwiedzy i padają stwierdzenia "że tak trzeba" albo "te projekty to bez sensu są i nie ma po co na nie patrzyć" to lepiej z kimś takim dość szybko się pożegnać. A z drugiej strony wykonawcy (ci dobrzy) mają sporo wiedzy i warto ich podpytać. Nie zawsze doradzą tylko tak, jak im wygodniej. Przekonałem sie dokładnie o tym dziś - powiedziałem co zmienić i dlaczego (ukryć rurę przesuwając stelaż do kibelka), a usłyszałem - tak jak pan chce to zmienić to nie jest dobrze (bo za daleko wysuniemy kibelek). I godzinę podcinali belkę tak, aby rury ułożyć i schować. Tyle, że wygląda na to, że takich fachowców to ze świeczką trzeba szukać ... Przyznam, że dosyć pobierznie sprawdziłem tego "fahofca", bo wyszedłem z założenia, że położenie płytek na podłodze z miksokreta to zadanie, któremu podołałaby moja córka (prostokątne pomieszczenie i jedyne co może sprawić trudność, to wycięcie otworu w jednym kaflu na kratkę ściekową). Okazało się, że jednak się myliłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 16.07.2005 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 ma ktoś do polecenia kogoś kto wykona projekt przyłącza gazowego i przyłącze? sprawnie szybko, tanio i dobrze ? dzięki z góry Zapomniałem nazwiska (Kubacki ?) tel. 0501031930 - szef firmy Amet, Oliwa ul. Droszyńskiego. One poleci Ci osobę do projektu (taka pani z Wrzeszcza, ale jej namiarów już nie mam), a sam wykona przyłącze wraz z całą potrzebną dokumentacją (tak, że idziesz tylko podpisać umowę z gazownią) Tak, tak- Kubacki. Też miałam do czynienia z firmą "Amet" i muszę powiedzieć, że panowie spisali się na 6-tkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 16.07.2005 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 a, ja mam juz sciany Joolaelewacja skonczona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 16.07.2005 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 Gosia@ skończona . Gratuluję ścian, a zdjęcia są, bo idę na przeszpiegi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 16.07.2005 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 No i powiedz jak skończyła się sprawa z zagęszczaniem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 16.07.2005 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 Gosia@ skończona . Gratuluję ścian, a zdjęcia są, bo idę na przeszpiegi Nie ma, bo mi pi........ni złodzieje ukradli aparat przedwczoraj a, nowe maja byc dopiero w poniedziałek, teraz na aparat sie czeka,jak za komuny na papier toaletowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 16.07.2005 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 No i powiedz jak skończyła się sprawa z zagęszczaniem...Leja woda i zageszczaja, inspektor powiedział, ze bierze odpowiedzialnosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 16.07.2005 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 Gosia@ skończona . Gratuluję ścian, a zdjęcia są, bo idę na przeszpiegi Nie ma, bo mi pi........ni złodzieje ukradli aparat przedwczoraj a, nowe maja byc dopiero w poniedziałek, teraz na aparat sie czeka,jak za komuny na papier toaletowy Uuuuuchchch...nie cierpię złodziejstwa Mojemu mężowi niedawno małolaty świsnęły telefon z samochodu gówniarstwo p.....e. Gosia jak Ci aparat ukradli z budowy, torebki, samochodu... i dlaczego na nowy tak długo czekasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 16.07.2005 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 Gosia@ skończona . Gratuluję ścian, a zdjęcia są, bo idę na przeszpiegi Nie ma, bo mi pi........ni złodzieje ukradli aparat przedwczoraj a, nowe maja byc dopiero w poniedziałek, teraz na aparat sie czeka,jak za komuny na papier toaletowy Uuuuuchchch...nie cierpię złodziejstwa Mojemu mężowi niedawno małolaty świsnęły telefon z samochodu gówniarstwo p.....e. Gosia jak Ci aparat ukradli z budowy, torebki, samochodu... i dlaczego na nowy tak długo czekasz?Bylismy na Monciaku, w knajpie i rabneli z siedzenia Na aparat czekam, bo im sie skonczyły i sa zamwione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wlowikowa 16.07.2005 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 gosia@ będziesz jutro u siebie na budowie tak około 15.00-16.00 ? bo nie wiem, czy będzie mi się chciało, ale jakbym się w pracy jutro mocno nie zmęczyła to może bym się wybrała ? Jeszcze nie wiem na 100% dlatego pytam, czy planowałas - bo jak nie, to nie będe jechała, a jak będziesz to wtedy MOŻEbym podjechała. Ale nie wiem co będzie jutro, bo jak będą deszcze i burze *he he już wierzę prognozom* to nie będę na pewno. A tak w ogóle to wcale nie wiem niczego na pewno - więc nie przyjeżdzaj celowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 16.07.2005 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 gosia@ będziesz jutro u siebie na budowie tak około 15.00-16.00 ? bo nie wiem, czy będzie mi się chciało, ale jakbym się w pracy jutro mocno nie zmęczyła to może bym się wybrała ? Jeszcze nie wiem na 100% dlatego pytam, czy planowałas - bo jak nie, to nie będe jechała, a jak będziesz to wtedy MOŻEbym podjechała. Ale nie wiem co będzie jutro, bo jak będą deszcze i burze *he he już wierzę prognozom* to nie będę na pewno. A tak w ogóle to wcale nie wiem niczego na pewno - więc nie przyjeżdzaj celowo.Jeszcze nie wiem, bo jutro na wystawe psów ide Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wlowikowa 16.07.2005 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 Jeszcze nie wiem, bo jutro na wystawe psów ide No, szczególnie, że ja taka zdecydowana Ale nie będę jutro więc kombinować, w tygodniu odbiorę Wiktora i sobie podjedziemy do Ciebie Dam znać telefonem, jak już będę zdecydowana. Na pewno nie będzie mnie jutro. Decyzję podjęłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 16.07.2005 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 Gosia@ gdzie ta wystawa, na hipodromie? I czy idziesz ze swoją piesuską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 17.07.2005 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 Jeszcze nie wiem, bo jutro na wystawe psów ide No, szczególnie, że ja taka zdecydowana Ale nie będę jutro więc kombinować, w tygodniu odbiorę Wiktora i sobie podjedziemy do Ciebie Dam znać telefonem, jak już będę zdecydowana. Na pewno nie będzie mnie jutro. Decyzję podjęłam Dobrze:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrek 17.07.2005 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 Tak prosiliscie a tu nic, zero odpowiedzi. No moze przesadzilem. Ktos prosil o zdjecia. Ja sie do tego dostosowalem i wkleilem do podpisu. Ale widocznie naprawde nie macie czasu aby obejzec. spoko. Przeciez budujecie domyPozdrowko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts