gosia1719499730 27.07.2005 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Właśnie udało mi sie zdobyć nr telefonu domowego p. Klachowicza (dzięki Kindze ), a dokładniej jak sie dowiedziałam Chlechowicza . Niestety dowiedziałam sie, że miał wypadek, najpierw samochodowy, w którym na szczeście nic mu sie nie stało, ale nie miał samochodu i jeździł motorem, i niestety miał kolejny wypadek, który zakończył sie uszkodzeniem kręgosłupa i lezy w szpitalu... Jego żona mówi, że nie predko wróci do zdrowia. A jego praca to było ich jedyne źródło utrzymania... Kurcze, jak to się czasami w życiu układa... Matko! Tak mi sie jakoś dziwnie zrobiło...Ło Matko biedny facet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martag 27.07.2005 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 joola - ale masz piękny domek! Widziałam na żywca. I wielki! Chciałabym Cię jeszcze zapytać jaki masz tynk. Chodzi mi o rodzaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 27.07.2005 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 joola - ale masz piękny domek! Widziałam na żywca. I wielki! Chciałabym Cię jeszcze zapytać jaki masz tynk. Chodzi mi o rodzaj.Znaczy sie dobrze wytłumaczyłam Ja dzisja podłoge drewniana zamówiłam Hurra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martag 27.07.2005 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 joola - ale masz piękny domek! Widziałam na żywca. I wielki! Chciałabym Cię jeszcze zapytać jaki masz tynk. Chodzi mi o rodzaj.Znaczy sie dobrze wytłumaczyłam Dobrze Gosiu, dobrze. Ale dzięki tez za nr telefonu. Pogadałam sobie też z joolą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martag 27.07.2005 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Ja dzisja podłoge drewniana zamówiłam Hurra A jaką? I gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 27.07.2005 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 joola - ale masz piękny domek! Widziałam na żywca. I wielki! Chciałabym Cię jeszcze zapytać jaki masz tynk. Chodzi mi o rodzaj. Martag No aż taki wielki to on nie jest ale dziękuję bardzo Tynk mam silikatowy Caparola, barwiony w masie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 27.07.2005 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 joola - ale masz piękny domek! Widziałam na żywca. I wielki! Chciałabym Cię jeszcze zapytać jaki masz tynk. Chodzi mi o rodzaj.Znaczy sie dobrze wytłumaczyłam Dobrze Gosiu, dobrze. Ale dzięki tez za nr telefonu. Pogadałam sobie też z joolą. Szkoda, że przez telefon...a 10 minut wcześniej i spotkałybyśmy się u mnie na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 27.07.2005 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Ja dzisja podłoge drewniana zamówiłam Hurra A jaką? I gdzie?Zamówiłam u najbardziej profesjonalnych ludzi od drzewa W sklepie Panstwa Hermanowskich, cud miód, jak układaja podłogi i jakimi sa fachowcami, za nich sobie dam łapki odciac. A moja podłoga, to iroko olejowane.Piekna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 27.07.2005 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 joola - ale masz piękny domek! Widziałam na żywca. I wielki! Chciałabym Cię jeszcze zapytać jaki masz tynk. Chodzi mi o rodzaj. Martag No aż taki wielki to on nie jest ale dziękuję bardzo Tynk mam silikatowy Caparola, barwiony w masie.A, ile Cie kosztowała cała elewacja za m2, tzn materiał i robocizna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 27.07.2005 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Ja dzisja podłoge drewniana zamówiłam Hurra A jaką? I gdzie? Gosia@, o ile pamiętam, to miałaś mieć parkiet-akację chyba. Ale czemu już zamawiasz podłogę i gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 27.07.2005 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Ja dzisja podłoge drewniana zamówiłam Hurra A jaką? I gdzie? Gosia@, o ile pamiętam, to miałaś mieć parkiet-akację chyba. Ale czemu już zamawiasz podłogę i gdzie?Bo moja akacja, jest juz robiona w całosci na zachód i nie ma jej w opcji na podłoge ogrzewana, a ta jest.Zamawiam teraz, bo wolne terminy maja dopiero na listopad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 27.07.2005 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 joola - ale masz piękny domek! Widziałam na żywca. I wielki! Chciałabym Cię jeszcze zapytać jaki masz tynk. Chodzi mi o rodzaj. Martag No aż taki wielki to on nie jest ale dziękuję bardzo Tynk mam silikatowy Caparola, barwiony w masie.A, ile Cie kosztowała cała elewacja za m2, tzn materiał i robocizna? No masz babo nie powiem Ci dokładnie ile za wełnę, bo załatwiał mi ją właśnie wykończeniowiec (a fakturek jeszcze nie mam), za robociznę o ile pamiętam 30złm2(wełna+tynk) a za tynk, ok.4tys. na całą elewację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 27.07.2005 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Gosia@ a gdzie ten sklep i jaka cena tego cuda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martag 27.07.2005 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Dzięki joola za szybką odpowiedz . A na budowie jeszcze na pewno się spotkamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martag 27.07.2005 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Zamówiłam u najbardziej profesjonalnych ludzi od drzewa W sklepie Panstwa Hermanowskich, cud miód, jak układaja podłogi i jakimi sa fachowcami, za nich sobie dam łapki odciac. A moja podłoga, to iroko olejowane.Piekna gosia@ - jeśli można to ile za m2 wychodzi taka podłoga? Razem z układaniem oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martag 27.07.2005 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 A i jeszcze mam pytanko o to suszenie pomieszczeń przed położeniem tej drewnianej podłogi. Kto to robi? jakiś namiar poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 27.07.2005 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Z suszeniem, to nie wiem, bo u mnie samo wyschło A skąd to brać hmm, może parkieciarze będą wiedzieli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martag 27.07.2005 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 A gosiu i jeśli już zamawiasz podłogę drewnianą to weź pod uwagę jaką masz grubość desek, bo zwykle są one grubsze niż panele czy płytki, a jeśli są jeszcze do tego długie to zdaje się, że trzeba je układac na legarach. W związku z tym już na etapie "chudej" wylewki trzeba przewidzieć różnice w poziomach wylewk, bo potem może byc kłopot z wysokością drzwi zewnętrznych i tarasowych Ja na etapie wylewek jeszcze o tym nie myślałam i jeżeli będę się decydować na deskę to musi być ona nie grubsza niż 15 mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 27.07.2005 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Gosia@ a gdzie ten sklep i jaka cena tego cuda?Sklep jest na ul Goszczynskiego 2 w Gdansku.Prowadzony pzrez wlascicieli.Obsługuje córka, ma duza wiedze /www.studio-parkietow.iq.pl Cena 120 zł brutto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 27.07.2005 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Zamówiłam u najbardziej profesjonalnych ludzi od drzewa W sklepie Panstwa Hermanowskich, cud miód, jak układaja podłogi i jakimi sa fachowcami, za nich sobie dam łapki odciac. A moja podłoga, to iroko olejowane.Piekna gosia@ - jeśli można to ile za m2 wychodzi taka podłoga? Razem z układaniem oczywiście.Podłoga 120 zł, układanie 75 material i robocizna.Najtansze, a zarazem bardzo ładne sa tzn podlogi przemysłowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts