joola 29.07.2005 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Ola, jeśli masz styropian, to wal śmiało zwykły tynk mineralny a na to farbę STO. Farba ponoć jest baaardzo dobra, samozmywalna i kolor nie płowieje. Naprawdę słyszałam o tej farbie tylko dobre opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa 29.07.2005 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Gosia, a ja już się dziwiłam, że Wena się przemianowała Ale skoro się udało kupić gdzie indziej to też dobrze Poza tym możliwe, że oni się znowu przenieśli bo to pomieszczenie było strasznie ciasne. Wcześniej byli po drugiej stronie Praktikera ale tam chyba był remont czy coś takiego. Ale domek w Chwaszczynie nadal stoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OLA.J. 29.07.2005 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Dzięki joola chyba mi troche pomogłaś rozwiązać problem, pogadam dziś z facetem który to bedzie robił co on o tym myśli, bo jak widze takie szare lub zielone tynki to mi sie słabo robi ze mój dom tez tak bedzie wygladał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarekN 29.07.2005 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 OlaA jaką ci podał fachowiec cenę za ocieplenie i otynkowanie i jaki masz materiał - styropian czy wełna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OLA.J. 29.07.2005 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Darek, ja juz mam położony styropian+ siatka i klej kurcze nie pamietam iel za to płaciłam dokładnie musiała bym sprawdzic, a za połozenie tynku , klinkieru i parapetów 4000 , około 200M powierzchni o ile dobrze licze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarekN 29.07.2005 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Ola, dzięki. Ja będę miał wełnę mineralną na ocieplenie w całym systemie Rockwoola -materiał za darmo!!!! Wygrałem taką jedną nagrodę w TV - w soboty jest program "Mieszkać z wyobraźnią" i co rusz ogłaszają tam różne ciekawe konkursy - no i na jeden z takich odpowiedzieliśmy z żoną. Niesamowite uczucie jak coś takiego się wygrywa. Dlatego zachęcam też innych forumowiczów, aby próbowali swoich szans. Pozdrawiam Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martag 29.07.2005 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 joola - a tak a propos tynków to jak Ty masz na swoich ścianach od zewnątrz? Licząc od ściany: wełna,......... i jak dalej po kolei? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OLA.J. 29.07.2005 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 No fajnie jest wygrać konkurs, ja ma dom zbudowany w systemie szkiletu drewnainego, dlatego jest ocieplony styropianem, a oddychać będzie rekuperacją i wymiennikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martag 29.07.2005 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 OLA.J. - Tak czytam te Twoje posty i czytam i zaczyna mi coś świtać. Czy Ty aby nie jesteś moją sąsiadką z ulicy obok? Ja mieszkam w Kowalach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OLA.J. 29.07.2005 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 A jestem twoja sąsiadka z ulicy obok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 29.07.2005 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Poszukuję kontaktów wśród sprzedawców mebli do sypialni i salonu z firm VOX i FORTE. Rabat, rabat, rabat mi dajcie ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OLA.J. 29.07.2005 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 ja nie znam nikogo z tych firm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 29.07.2005 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Poszukuję kontaktów wśród sprzedawców mebli do sypialni i salonu z firm VOX i FORTE. Rabat, rabat, rabat mi dajcie ....... Uderz do Wojtekkkk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martag 29.07.2005 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 A jestem twoja sąsiadka z ulicy obok No proszę!!!! Ale duzo czasu mi zajęła ta dekonspiracja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martag 29.07.2005 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Ola - właśnie się wybieram z dzieciakami na drugą stronę dużej ulicy, żeby pooglądać jak ludzie mają podjazy z kostki zrobione (za dwa tygodnie mam robiona). Może wybierzesz się ze mną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OLA.J. 29.07.2005 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Ja w pracy siedze niestety i nie bardzo moge się wybrać, a podjazdy pewnie dppiero w przyszłym roku będe robić. P.S. Kidey wyprowadzka, a raczej wprowadzka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 29.07.2005 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Uderz do Wojtekkkk. Właśnie znikł z Forum i nie mozna go wywołać, po drugie ja mam juz meble upatrzone natomiast interesuje mnie żeby jak najwięcej ugryźć z ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martag 29.07.2005 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Ja w pracy siedze niestety i nie bardzo moge się wybrać, a podjazdy pewnie dppiero w przyszłym roku będe robić. P.S. Kidey wyprowadzka, a raczej wprowadzka ? Do końca roku musimy się wprowadzić. Mam nadzieję, że uda nam się przeprowadzać w październiku - listopadzie. Ola musimy się kiedyś spotkać i powymieniać doświadczeniami "na żywca", dawno Cię nie widziałam "na osiedlu". A teraz lecę oglądć bruczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OLA.J. 29.07.2005 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Zapraszam na budowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 29.07.2005 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Uderz do Wojtekkkk. Właśnie znikł z Forum i nie mozna go wywołać, po drugie ja mam juz meble upatrzone natomiast interesuje mnie żeby jak najwięcej ugryźć z ceny Był w trasie w Polsce i Niemczech (tam też robi...). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts