Franciszek 16.08.2005 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Słuchajcie, bardzo wazne.Dzwonił do mnie pan Wenta, bo dzwoniła do niego jakas dziewczyna z forum, z Osowy, ale nie pamieta nazwiska i telefonu.prosi o namiar.Nie wiecie kto to moze byc????Powołała sie na mnie Ostatnio do pozwolenia na budowę przyznała się Dorota_N, więc to może Ty Dorotko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Franciszek 16.08.2005 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Słuchajcie, bardzo wazne.Dzwonił do mnie pan Wenta, bo dzwoniła do niego jakas dziewczyna z forum, z Osowy, ale nie pamieta nazwiska i telefonu.prosi o namiar.Nie wiecie kto to moze byc????Powołała sie na mnie Ostatnio do pozwolenia na budowę przyznała się Dorota_N, więc to może Ty Dorotko? Przepraszam, ale pomyliłem - nie Dorota _N a Dorota_M. Przepraszam moją przyszłą Sąsiadkę. A tak nawiasem mówiąc podejrzewam, że wiele osób czytuje forum i nigdy się nie ujawniają, korzystając więc z okazji wszystkich "tajnych" forumowiczów pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Franciszek 16.08.2005 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Hej ! widzieliście może gdzieś przy okazji biegania po hurtowniach płytki klinkierowe parapetowe ale koloru ceglanego lub jakiś taki rudawy ? płytki są ale niestety trudno mi znaleźć kolor pozdr EwaJa widziałam chyba w Prestolu na Chwaszczynskiej Oprócz prestolu duży wybór ceramiki ma hurtownia znajdująca się przy wyjeździe z Selgrosu (wyjazd w prawo a nie w lewo, a potem zaraz trzeba skręcić w brame po lewej), niestety nie pamiętam nazwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 16.08.2005 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Heloł bracia i siostry budujący Wróciłam zza światów tzn z urlopu pozbyłam się gości, odkopałam telefon, odkurzyłam komputer...i zabieram się za robotę. Po pierwsze do Markusa, to ja jeszcze mieszkam na swoich starych śmieciach kupcy dopiero pod koniec miesiąca mają dostać kredyt, więc na razie nie jestem jeszcze bezdomna Po drugie do Gosi-żałuję, że nie dotarłam na Twoją wiechę, ale nie zdążyłam pozbierać się po urlopie jak "napadli" mnie znajomi więc... (acha i to nie byłam ja-ta powołująca się na Ciebie )Po trzecie do Martag...mam nadzieję, że się w końcu spotkamy na żywo Od czwartku biorę się ostro za wykończeniówkę, bo jak tak dalej pójdzie, to naprawdę nie będę miała gdzie mieszkać po wakacjach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 16.08.2005 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Czy może ktoś polecić hurtownię gdzie mozna nabyć kominy systemowe Leiera? Czy jest możliwość żeby ktoś z hurtowni przyjechał na budowę i wyjasnił budowlańcom co i jak? Leier (kominy, stropy) Gdańsk ul. Stroma 8 tel./fax 309-46-91 p. Budzich. (jak się jedzie z Gdańska w stronę Pruszcza, to po prawej stronie)-polecam, miła i fachowa obsługa. Hej ! widzieliście może gdzieś przy okazji biegania po hurtowniach płytki klinkierowe parapetowe ale koloru ceglanego lub jakiś taki rudawy ? płytki są ale niestety trudno mi znaleźć kolor pozdr Ewa Miła, duży wybór klinkieru mają w Skat-cie w Gdyni ul. Handlowa 7a (boczna od Hutniczej), sama całkiem niedawno kupowałam tam płytki właśnie w kolorze ceglastym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ados 17.08.2005 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Hej ! widzieliście może gdzieś przy okazji biegania po hurtowniach płytki klinkierowe parapetowe ale koloru ceglanego lub jakiś taki rudawy ? płytki są ale niestety trudno mi znaleźć kolor pozdr EwaJa widziałam chyba w Prestolu na Chwaszczynskiej Oprócz prestolu duży wybór ceramiki ma hurtownia znajdująca się przy wyjeździe z Selgrosu (wyjazd w prawo a nie w lewo, a potem zaraz trzeba skręcić w brame po lewej), niestety nie pamiętam nazwy nazywają się Broker, ale nie jestem pewien czy aby mają takie super ceny, wyceniałem u nich dachówkę i w porównaniu do innych słabo wypadli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 17.08.2005 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Ania i Piotr - zdecydowaliśmy się na hurtownie Patoka, tę samą która polecała martag (przy okazji wielkie dzięki!). Transport gratis, zamówienia na telefon, dowóz małych ilości a nie jak chciał Broker prawie wszystko za jednym zamachem. Na razie kupiliśmy stal za 1,90 kg, bo to było nam potrzebne od zaraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OLA.J. 17.08.2005 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Też tam zaopatrujemy się w niektóre materiały, bo po drodze, mila obsługa i dogadać sie można, ceglane płytki parapetowe też tam kupilam, pokazałam kolar jaki chce i sprowadzili na drugi dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinU 17.08.2005 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Kupiłem w Izobudzie w Osowej bo to trzysta metrów od mojego placu budowy i Izobud sąsiaduje z placem magazynowym Schidla. Kupiłem przewód fi 20 Rondo do kominka wysoki na 6m i fi 14 Rondo Plus do kotła gazowego wysoki na 5m. W początkowej fazie budowy brałem dużo materiału z Izobudu z kominem włącznie. I o ile dobrze pamiętam to nie Izobud sąsiaduje ze składem firmowym Schiedla tylko Izobud jest składem firmowym Schiedla. Ja wziąłem do kominka Rondo Plus fi 20. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 17.08.2005 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 No właśnie obsługa nam się najbardziej spodobała, bo kierownik w Brokerze sprawiał wrażenie jakby nas wielki zaszczyt spotkał, że w ogóle z nami rozmawia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 17.08.2005 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Słuchajcie, bardzo wazne.Dzwonił do mnie pan Wenta, bo dzwoniła do niego jakas dziewczyna z forum, z Osowy, ale nie pamieta nazwiska i telefonu.prosi o namiar.Nie wiecie kto to moze byc????Powołała sie na mnie Ostatnio do pozwolenia na budowę przyznała się Dorota_N, więc to może Ty Dorotko? Przepraszam, ale pomyliłem - nie Dorota _N a Dorota_M. Przepraszam moją przyszłą Sąsiadkę. A tak nawiasem mówiąc podejrzewam, że wiele osób czytuje forum i nigdy się nie ujawniają, korzystając więc z okazji wszystkich "tajnych" forumowiczów pozdrawiam tak, to pewnie Ona o cóz ale i tak nie mam jej numeru telefonu.Zreszta nie jestemszczególnie zachwycona bo u mnie maja jeszcze ogrodzenie i ziemianke, a okazuje sie ze Szef nie wiedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miła 17.08.2005 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 JOOLA ! dzięki - zaraz jadę pozdr EWA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miła 17.08.2005 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 ADOS i FRANCISZEK też dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 17.08.2005 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Znowu śmierdzi mi z oczyszczalni Wschód, kierunek wiatrów się zmienił w tym roku czy jak, bo jakoś w zeszłym tego nie czułam. Mogę albo zamknąć okno i wtedy będzie mi gorąco albo będzie śmierdzieć. Super wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 17.08.2005 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Może by tak odświeżyć bazę danych, która Jaca kiedyś założył na yahoo, lista polecanych wykonawców, hurtowni itp. Co Wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ados 17.08.2005 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 No właśnie obsługa nam się najbardziej spodobała, bo kierownik w Brokerze sprawiał wrażenie jakby nas wielki zaszczyt spotkał, że w ogóle z nami rozmawia. dokładnie takie same wrażenie odniosłem po wizycie u nich, nic tam nie kupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 17.08.2005 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Po drugie do Gosi-żałuję, że nie dotarłam na Twoją wiechę, ale nie zdążyłam pozbierać się po urlopie jak "napadli" mnie znajomi więc...załuj, załuj Fajnie było A u mnie dzisiaj zaczeli szalec z wiórem.Mam tylko strasznego pietra, ze mi go rabna tak jak drewno i napala nim w kominku Słuchajcie szukam ucziwego osobnika który ppilnuje mi chałupy od 0k 17-8 rano za 700 zł miesiecznie.U mnie na wsi, chetnych niet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 18.08.2005 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Słuchajcie szukam ucziwego osobnika który ppilnuje mi chałupy od 0k 17-8 rano za 700 zł miesiecznie.U mnie na wsi, chetnych niet A podobno bezrobocie w tym kraju, a jak przychodzi co do czego to nie ma chętnych. Niestety nie znam nikogo takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 18.08.2005 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Słuchajcie szukam ucziwego osobnika który ppilnuje mi chałupy od 0k 17-8 rano za 700 zł miesiecznie.U mnie na wsi, chetnych niet A podobno bezrobocie w tym kraju, a jak przychodzi co do czego to nie ma chętnych. Niestety nie znam nikogo takiego własnie o tym samym sobie pomyslałam, ze bezrobocie, to FIKCJA,Banda nierobów i tyle.....Powiedz co z Twoim BK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 18.08.2005 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Słuchajcie szukam 60 sz BK o podwyzszonej dokładnosci.Zabrakło moim murarzom i ja nie wiem czy mi dowioza taka mała ilosc Mam jeszcze pytanie.Do jakich pieców sie przymierzacie, lub macie? chodzi mi o piece gazowe, nie bardzo wiemjak to ugryzc, a wolałabym wiedziec jaka jest mniej wiecej cena takiego cuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts