martag 22.08.2005 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Proszę bardzo Knauf wełna szklana 5 cm 24m2 - 102,30zł za opakowanie, 15 cm 8,4m2 - 103,28zł za opakowanie. Dlaczego? - wydawało mi się, że najtańsza . Ale nie robiłam dużego riserczu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Piotr 23.08.2005 03:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Na kiedy Ci jest to potrzebne, to sie postara, dowiedziec. Nie pamietam dokladnie jaka to miejscowosc, ale bodajze Gromadzin. Do tego moge dorzucic ze Mach jak budowal swoje blokowisko (Mach Centrum) w pruszczu to z tamtad brali, wiec jak przypuszczam cena bedzie normalna. Potrzebny mi na koniec tego tygodnia. Jak się czegoś dowiesz to daj mi znać. Dzięki. Znalazłam namiary, które podawała Anreki do hurtowni z Jagatowa - Kułakowski Zbigniew ul. Żurawia 13, tel 683-09-03, 0506-080-534. Będziesz mógł sprawdzić czy to to samo miejsce. Postaram sie, a moze lepiej wynajac transport i wziac ten tani zwir o ktorym pisalas wczesniej. Czy wiesz gdzie mozna najac wywrotke? Ja bede potrzebowal za jakis miesiac okolo 120-150 m szesciennych zwiru do zasypania fundamentu, chyba to duzo, a nie musi byc to jakis pierwszy sort jako mi sie zdaje. Z drugiej strony ciezko sie zajmowac budowa na odleglosc, a moja zonka sie troche wkurza jak jej daje wytyczne co ma robic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej100 23.08.2005 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 3-mce temu drazylem temat welny na poddasze i wyszlo mi ze przy 20 cm gr. -Knauff ok 16.5 zl- Rockwool 18.20 (ta cene dobrze pamietam, poniewaz zdecydowalem sie na nia)-Ursa ok.21-22 zlCena za m2 gr. 20cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafalg 23.08.2005 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 3-mce temu drazylem temat welny na poddasze i wyszlo mi ze przy 20 cm gr. -Knauff ok 16.5 zl - Rockwool 18.20 (ta cene dobrze pamietam, poniewaz zdecydowalem sie na nia) -Ursa ok.21-22 zl Cena za m2 gr. 20cm Martag - dziękuję za informacje Andrzej100 - też się najprawdodpobniej zdecyduje na Rockwool'a. A kórą brałeś?. Zdaje się że jest jej kilka gatunków. I gdzie dostałeś najlepszą cenę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lusia 23.08.2005 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 la_mancha - ale poszła u ciebie ta budowa . kiedy można cię odwiedzić? my jesteśmy w bojanie całymi dniami codziennie. mamy do was jakieś 300 metrów w linii prostej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 23.08.2005 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Zostały mi dwa worki zaprawy szamotowej do murowania kominów firmy Schidel. jeżeli ktoś reflektuje to bardzo proszę. To jest ta zaprawa do obudowy tych elementów szamotowych a nie kit tak? Jeśli tak to jestem zainteresowana. Wyślij mi informacje, za ile i gdzie mogłabym ją odebrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirosław 23.08.2005 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Pozdrawiam Wszystkich budujących. U mnie dziś stawiają ścianki szczytowe, w środę zaczyna cieśla i już nie długo będę miał wszystko pod "dachem"(deski i papa). Czy ktoś kupował ostatnio słupki ogrodzeniowe? Jeśli tak jakie i za ile? Witam. Może nie ostatnio ale koniec kwietnia - firma Markmetal z Bolszewa (mają swoją stronę ) cena 20 zł za słupek 1,5 m powlekany z faktórą. Siatka też w przystępnej cenie. Pozdrówka Mirosław - w googlu wyrzuca, że na polskich stronach nie ma Markmetal Sorki pokręciłem nazwę prawidłowa to http://www.mark-metal.pl/ Zakupiony towar dowozi gratis. Pozdrówka Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
la_mancha 23.08.2005 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 la_mancha - ale poszła u ciebie ta budowa . kiedy można cię odwiedzić? my jesteśmy w bojanie całymi dniami codziennie. mamy do was jakieś 300 metrów w linii prostej Lusia, ponieważ przyjeżdżam tam nieregularnie kilka razy dziennie, umówmy się że dam Ci niedługo znać. Będzie nam bardzo miło. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
la_mancha 23.08.2005 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Mirosław, rafalg - dzięki za "namiary" na słupki. Jestem już w trakcie rozeznania w terenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulcia 23.08.2005 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Moja zona znalazla tanie bloczki z Jagatowa k/pruszcza czy ktos moze bral z tamtego miejsca bloczki? Kobiety z Patoki w Lublewie podczas "negocjacji" powiedzialy ze ta cena jest niemozliwa (2,40) Mój wykonawca sam kupuje materiały w Bolszewie czyw Gosciecinie w zaprzyjaźnionej hurtowni - cena netto za bloczek była 2,45 + 7% VAT dla mnie Cześć Arco Czy mógłbyś podać namiary na swojego wykonawcę i jakieś informację na jego temat. Będę budować w Gdańsku i poszukuję kogoś, kto zająłby się nie tylko budową ale także całym zaopatrzeniem. Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafalg 23.08.2005 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Moja zona znalazla tanie bloczki z Jagatowa k/pruszcza czy ktos moze bral z tamtego miejsca bloczki? Kobiety z Patoki w Lublewie podczas "negocjacji" powiedzialy ze ta cena jest niemozliwa (2,40) Mój wykonawca sam kupuje materiały w Bolszewie czyw Gosciecinie w zaprzyjaźnionej hurtowni - cena netto za bloczek była 2,45 + 7% VAT dla mnie Cześć Arco Czy mógłbyś podać namiary na swojego wykonawcę i jakieś informację na jego temat. Będę budować w Gdańsku i poszukuję kogoś, kto zająłby się nie tylko budową ale także całym zaopatrzeniem. Z góry dzięki Ja w bloczki betonowe zaopatrywałem się i zaopatruje w małej hurtowni budowlanej, która jest zarazem producentm tych bloczków. Do marca płaciłem 2 PLN netto, obecnie podrożało 10gr - kosztują 2,1 PLN netto. Oprócz bloczków biorę inne materiały. Dowóz na budowę gratis PS. Mam na tych bloczkach postawioną piwnicę oraz ogrodzenie, są ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Piotr 24.08.2005 02:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Moja zona znalazla tanie bloczki z Jagatowa k/pruszcza czy ktos moze bral z tamtego miejsca bloczki? Kobiety z Patoki w Lublewie podczas "negocjacji" powiedzialy ze ta cena jest niemozliwa (2,40) Mój wykonawca sam kupuje materiały w Bolszewie czyw Gosciecinie w zaprzyjaźnionej hurtowni - cena netto za bloczek była 2,45 + 7% VAT dla mnie Cześć Arco Czy mógłbyś podać namiary na swojego wykonawcę i jakieś informację na jego temat. Będę budować w Gdańsku i poszukuję kogoś, kto zająłby się nie tylko budową ale także całym zaopatrzeniem. Z góry dzięki Ja w bloczki betonowe zaopatrywałem się i zaopatruje w małej hurtowni budowlanej, która jest zarazem producentm tych bloczków. Do marca płaciłem 2 PLN netto, obecnie podrożało 10gr - kosztują 2,1 PLN netto. Oprócz bloczków biorę inne materiały. Dowóz na budowę gratis PS. Mam na tych bloczkach postawioną piwnicę oraz ogrodzenie, są ok. Rafalg 1. A gdzie jest ta mala hurtownia?? 2. Zastanawialem sie jak robiles ogrodzenie, czy masz zwykle siatkowe ogrodzenie, czy jakies wymyslne?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafalg 24.08.2005 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Moja zona znalazla tanie bloczki z Jagatowa k/pruszcza czy ktos moze bral z tamtego miejsca bloczki? Kobiety z Patoki w Lublewie podczas "negocjacji" powiedzialy ze ta cena jest niemozliwa (2,40) Mój wykonawca sam kupuje materiały w Bolszewie czyw Gosciecinie w zaprzyjaźnionej hurtowni - cena netto za bloczek była 2,45 + 7% VAT dla mnie Cześć Arco Czy mógłbyś podać namiary na swojego wykonawcę i jakieś informację na jego temat. Będę budować w Gdańsku i poszukuję kogoś, kto zająłby się nie tylko budową ale także całym zaopatrzeniem. Z góry dzięki Ja w bloczki betonowe zaopatrywałem się i zaopatruje w małej hurtowni budowlanej, która jest zarazem producentm tych bloczków. Do marca płaciłem 2 PLN netto, obecnie podrożało 10gr - kosztują 2,1 PLN netto. Oprócz bloczków biorę inne materiały. Dowóz na budowę gratis PS. Mam na tych bloczkach postawioną piwnicę oraz ogrodzenie, są ok. Rafalg 1. A gdzie jest ta mala hurtownia?? 2. Zastanawialem sie jak robiles ogrodzenie, czuy masz zwykle siatkowe ogrodzenie, czy jakies wymyslne?? Hurtownia: Transmat, kom: 605103371. Hurtownia znajduje się przy drodze Gdynia - Żukowo. Ogrodzenie: 1. Fundament pod ogrodzenie wylany w ziemi 2. Na to podmuruwka z bloczków betonowych (do 30cm ponad poziom gruntu 3. Słupki co 2,5 m. Obecnie siatka, docelowo będę nakładał na nie drewniane pale i robił drewniany płot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldun 24.08.2005 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 A ja nadal poszukuję swojego miejsca. Oglądałem trochę działek i sam nie wiem na co sie decydować. Bardzo podobaja mi się okolice Juszkowa (pomiędzy Straszynem a Pruszczem) ale działka, która mi się podoba jest niestety nie jest równa (różnica poziomów jest ok 3-4 metrów. Za to widok jest piękny. Czy wyrównanie, nawiezienie ziemi, ewentualnie zrobieniue ogrodu tarasowego to drogi interes? A może szukać gdzieś w okolicach Bojana, Straszyn, Tuchom?? To takie moje małe rozterki Najchetniej bym chciał działkę w okolicach 25 km od Gdańska, dużo zieleni, teren nierówny (pagórki), las i woda mile widziana i z dobrym dojazdem do Gdańska, jak największą i jak najtańszą Jeżeli w waszej okolicy jest coś podobnego to dajcie mi znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 24.08.2005 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 słupki - Siatex Reda ul. Obwodowa tel 678 51 63 - 21zł za 2m powlekanewełna Ursa DF40 gr 50mm - 6,87zł za m2 netto minus 35% rabatuUrsa DF40 gr 150mm - 19,85zł netto za m2 minus 35% rabatu - Matelbud ul. Chwaszczyńska 200 lub Piaskowa 5 Gdynia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 24.08.2005 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 A ja nadal poszukuję swojego miejsca. Oglądałem trochę działek i sam nie wiem na co sie decydować. Bardzo podobaja mi się okolice Juszkowa (pomiędzy Straszynem a Pruszczem) ale działka, która mi się podoba jest niestety nie jest równa (różnica poziomów jest ok 3-4 metrów. Za to widok jest piękny. Czy wyrównanie, nawiezienie ziemi, ewentualnie zrobieniue ogrodu tarasowego to drogi interes? A może szukać gdzieś w okolicach Bojana, Straszyn, Tuchom?? To takie moje małe rozterki Najchetniej bym chciał działkę w okolicach 25 km od Gdańska, dużo zieleni, teren nierówny (pagórki), las i woda mile widziana i z dobrym dojazdem do Gdańska, jak największą i jak najtańszą Jeżeli w waszej okolicy jest coś podobnego to dajcie mi znać to u mnie sa takie ja mam pagórki las i dobry dojazd do Gdanska a, ja w Koleczkowe buduje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafalg 24.08.2005 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 słupki - Siatex Reda ul. Obwodowa tel 678 51 63 - 21zł za 2m powlekane wełna Ursa DF40 gr 50mm - 6,87zł za m2 netto minus 35% rabatu Ursa DF40 gr 150mm - 19,85zł netto za m2 minus 35% rabatu - Matelbud ul. Chwaszczyńska 200 lub Piaskowa 5 Gdynia[/quote Znalazłem dystrybutora wełny, kóry organizuje dostawę prosto z fabryki Rockwool'a (a ja taką wybrałem). Porównałem z kilkoma hurtowniami w Gdańsku, Gdyni oraz w powiecie kartuskim. Bezsprzeczeni najtańsi. Dają 41% upustu do cen katalogowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ireneusz M. 24.08.2005 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Ania i Piotr odnośnie bloczków to na forum kilkakrotnie był polecany producent z Miłowa, dzwoniłem tam 2 tyg. temu i usłyszałem 2.20 brutto za bloczek, co do transportu to nie powinno być do Was problemu skoro do mnie się zgodzili, Ad. Franciszek chętnie skorzystam z oferty poznania Twojej ekipy, jakna razie nie jestem do końca przekonany kogo wziąć ( cena przekroczyła moje oczekiwania) jeśli możesz to podaj swój numer tel. na priv. pytanie do wszystkich: czy ktoś miał do czynienia z firmą SAR-BUD z Wejherowa -jeśli tak to jaka opinia, dziękiPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Piotr 25.08.2005 02:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Ania i Piotr odnośnie bloczków to na forum kilkakrotnie był polecany producent z Miłowa, dzwoniłem tam 2 tyg. temu i usłyszałem 2.20 brutto za bloczek, co do transportu to nie powinno być do Was problemu skoro do mnie się zgodzili, Ad. Franciszek chętnie skorzystam z oferty poznania Twojej ekipy, jakna razie nie jestem do końca przekonany kogo wziąć ( cena przekroczyła moje oczekiwania) jeśli możesz to podaj swój numer tel. na priv. pytanie do wszystkich: czy ktoś miał do czynienia z firmą SAR-BUD z Wejherowa -jeśli tak to jaka opinia, dzięki Pozdrawiam Ireneusz a masz jakis dokladniejszy namiar na ta hurtownie w Milowie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Piotr 25.08.2005 03:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Ania i Piotr odnośnie bloczków to na forum kilkakrotnie był polecany producent z Miłowa, dzwoniłem tam 2 tyg. temu i usłyszałem 2.20 brutto za bloczek, co do transportu to nie powinno być do Was problemu skoro do mnie się zgodzili, Ad. Franciszek chętnie skorzystam z oferty poznania Twojej ekipy, jakna razie nie jestem do końca przekonany kogo wziąć ( cena przekroczyła moje oczekiwania) jeśli możesz to podaj swój numer tel. na priv. pytanie do wszystkich: czy ktoś miał do czynienia z firmą SAR-BUD z Wejherowa -jeśli tak to jaka opinia, dzięki Pozdrawiam Jezeli podoba Ci sie Juszkowo to moge Ci polecic p.Hallmana mieszka na sportowej, nie pamietam nr, ale to jest chyba 3 dom po lewej stronie, domek zwykly, nowa elewacja kolor braz/czerwien. Ja kupowalem od niego dzialke. Nie wiem czy facet ma jeszcze jakies dzialki. Poza ty jest kobieta ktora kupila od niego chyba cos kolo hektara kilka lat temu, ale ona ma male dzialki i wyzsza cene, p.Zyśk, jeszcze niedawno byla tam tablica z nr telefonu do niej. Ona miala te dzialki na gorce, najblizej lasu. Poza tym po drugiej stronie drogi jest duzo dzialek, ale tam nie jest juz tak ladnie. Z drugiej jednak strony i tak wszystko to zabuduja chatkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts