anSi 05.09.2005 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Ireneusz, przesłałem wzór umowy z wykonawcą . Przepraszam, że tak późno ale od tygodnia nie było mnie w necie. Pozdrówki Witam, a czy ja tez mogłabym otrzymać wzór takiej umowy na adres [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafalg 05.09.2005 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Rafalg - czy możesz mi przysłać zdjęcia swojego dachu, bo nie wiem kiedy się wybiorę żeby zobaczyć na żywca. Pozstaram się jutro, ale nie obiecuje. Wróciłem po urlopie do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafalg 05.09.2005 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Rafalagpisałam na szybko, bo az mnie ciarki przeszły jak usłyszałam o Hintzu od kominków.Moja architekt 'robiła" pole golfowe i wzieła go do 5 kominków.Nie dosc ze jej spieprzył wszystkie 5, to jeszcze nabrudził i jego pracownik ukradł komórke z placu budowy( Policja potwierdziła) zla opinie słyszałam od 2 osób na jego temat.Kolezanka jest z Sopotu, jak chcesz to Cie z nia skontaktuje, tylko do 9, bo jedzie na urlop No to mnie wystraszyłaś . Wiem, że ktoś na naszym forum polecał Haginza, był z niego zadowolony, stąd i mój wybór. Niestety dałem zaliczkę na kominek. Polecali ale nie tego jest taki facet od wykonczeniówki od jooli o podobnym nazwisku Nie, nie. Polecany był właśnie Haginz - ta firma od kominkówMozliwe, ja bym sie do Niego nawet na metr nie zblizyła, ale moze bedziesz miał farta A ja się go spytam o ten fakt. Zobaczymy jak zareaguje. Niestety dałem zaliczkę na budowę kominka. Poproszę go również o referencje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 05.09.2005 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Rafalagpisałam na szybko, bo az mnie ciarki przeszły jak usłyszałam o Hintzu od kominków.Moja architekt 'robiła" pole golfowe i wzieła go do 5 kominków.Nie dosc ze jej spieprzył wszystkie 5, to jeszcze nabrudził i jego pracownik ukradł komórke z placu budowy( Policja potwierdziła) zla opinie słyszałam od 2 osób na jego temat.Kolezanka jest z Sopotu, jak chcesz to Cie z nia skontaktuje, tylko do 9, bo jedzie na urlop No to mnie wystraszyłaś . Wiem, że ktoś na naszym forum polecał Haginza, był z niego zadowolony, stąd i mój wybór. Niestety dałem zaliczkę na kominek. Polecali ale nie tego jest taki facet od wykonczeniówki od jooli o podobnym nazwisku Nie, nie. Polecany był właśnie Haginz - ta firma od kominkówMozliwe, ja bym sie do Niego nawet na metr nie zblizyła, ale moze bedziesz miał farta A ja się go spytam o ten fakt. Zobaczymy jak zareaguje. Niestety dałem zaliczkę na budowę kominka. Poproszę go również o referencje.Pozdrów go od Pani Makander i zapytaj o pole golfowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirosław 05.09.2005 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Nieustannie poszukuje ludzi do ocieplenia. może ktoś zna kogoś Może ktoś juz ocieplał Może ktoś cos słyszał Witam Spróbuj Addam Bliźniewski 501439384. Tylko nie wiem jak z terminami. Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 05.09.2005 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 gosia@ - bylam widzialam.. pieknie.. i dzialka fajna.. Dach bardzo super - jak dlugo to sie uklada ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ireneusz M. 05.09.2005 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Ad Franciszek - bardzo dziękujęAd. Ania i Piotr - wcześniej już pisałem o bloczkach polecanych na forum kilkakrotnie, jako że sam muszę zobaczyć aby uwierzyć, a ponadto łatwiej się negocjuje patrząc w oczy udałem się do Małkowa k. Żukowa, efekt 2,10 PLN brutto za sztukę, transport do Pręgowa i do Straszyna w cenie, zamówić należy z trzydniowym wyprzedzeniem, nie chciał zejść poniżej 2,20 ( koszty transportu) ale jak powiedziałem że biorę na dwie budowy to opuścił, ponadto wystawia zaświadcznie o zgodności. A teraz się pochwalę - dzisiaj uprawomacnia się moje pozwolenie na budowę , podpisałem umowę z ekipą- nie była wspominana na forum, niestety wszystkim polecanym tu wykonawcom procentuje to pełnym portfelem zamówień, jak moja się sprawdzi to podam namiary, Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 05.09.2005 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 gosia@ - bylam widzialam.. pieknie.. i dzialka fajna.. Dach bardzo super - jak dlugo to sie uklada ?Wiezbe robili mi 4 dni. a dach 1 tydzien ciesze sie, ze Ci sie podoba, pozniej bedzie mial taki ładny stalowy kolor, jak chcesz to Ci wyśle zdjecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 05.09.2005 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 gosia@ - bylam widzialam.. pieknie.. i dzialka fajna.. Dach bardzo super - jak dlugo to sie uklada ?Wiezbe robili mi 4 dni. a dach 1 tydzien ciesze sie, ze Ci sie podoba, pozniej bedzie mial taki ładny stalowy kolor, jak chcesz to Ci wyśle zdjecie Też oglądałem w ubiegłym tygodniu. Bardzo to ciekawie wygląda. Widzę, że zainwestowałaś w lampę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 05.09.2005 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 gosia@ - bylam widzialam.. pieknie.. i dzialka fajna.. Dach bardzo super - jak dlugo to sie uklada ?Wiezbe robili mi 4 dni. a dach 1 tydzien ciesze sie, ze Ci sie podoba, pozniej bedzie mial taki ładny stalowy kolor, jak chcesz to Ci wyśle zdjecie Też oglądałem w ubiegłym tygodniu. Bardzo to ciekawie wygląda. Widzę, że zainwestowałaś w lampę.Nie było wyjscia, dwie kradzieze i cierpliwosc mnie sie skonczyła Mam juz Bossa i gospodarza który pilnuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 05.09.2005 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 ciesze sie, ze Ci sie podoba, pozniej bedzie mial taki ładny stalowy kolor, jak chcesz to Ci wyśle zdjecie Nie było wyjscia, dwie kradzieze i cierpliwosc mnie sie skonczyła Mam juz Bossa i gospodarza który pilnuje Gosia - prosze zdjecia chetnie : [email protected]. A wiele Pani za taki dach przyjdzie ? ( Gosia - nie zebym na gospodarza chciala kablowac bezinteresownie - no i na siebie przy okazji tez;) - ale troche sie krecilam wkolo Twojego dachu - i zaden Boss mnie nie obszczekal. Gospodarz tez nie .. Ale to o 19.00 - za jasnosci bylo- to moze jeszcze nie szychta ) A wiesz jak pieknie mgla sie snuje po tych dolinkach .. miodzio.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 05.09.2005 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 GOSI@ - no to może w ramach bezinteresownej pomocy to i ja podpier... BOS-a i gospodarza. Fakt, że to był środek dnia, ale spędziłem u Ciebie dobre 15-20 minut i miałem nawet ochotę podwędzić Ci taką jedną osikową deszczułkę ale cykor jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 05.09.2005 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Ireneusz, przesłałem wzór umowy z wykonawcą . Przepraszam, że tak późno ale od tygodnia nie było mnie w necie. Pozdrówki Witam, a czy ja tez mogłabym otrzymać wzór takiej umowy na adres [email protected] Czy mogę rownież liczyć na przesłanie wspominanego wyżej wzoru umowy?Mój adres to [email protected] . Pozdr. Alunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 05.09.2005 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 GOSI@ - no to może w ramach bezinteresownej pomocy to i ja podpier... BOS-a i gospodarza. Fakt, że to był środek dnia, ale spędziłem u Ciebie dobre 15-20 minut i miałem nawet ochotę podwędzić Ci taką jedną osikową deszczułkę ale cykor jestem Deszczółke bierz spokojnie, jakby Cie gospodarz capnał, mów ze ode mnie Gospodarz łypie czasem z daleko i dopóki nic nie bierzesz jest oki, On sam sie gubi kto moj znajomy a kto w niecnych celach, tak ze czeka by na goracym uczynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 05.09.2005 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 ciesze sie, ze Ci sie podoba, pozniej bedzie mial taki ładny stalowy kolor, jak chcesz to Ci wyśle zdjecie Nie było wyjscia, dwie kradzieze i cierpliwosc mnie sie skonczyła Mam juz Bossa i gospodarza który pilnuje Gosia - prosze zdjecia chetnie : [email protected]. A wiele Pani za taki dach przyjdzie ? ( Gosia - nie zebym na gospodarza chciala kablowac bezinteresownie - no i na siebie przy okazji tez;) - ale troche sie krecilam wkolo Twojego dachu - i zaden Boss mnie nie obszczekal. Gospodarz tez nie .. Ale to o 19.00 - za jasnosci bylo- to moze jeszcze nie szychta ) A wiesz jak pieknie mgla sie snuje po tych dolinkach .. miodzio..Wiem lubie ta moja mgłe.Niestety dopóki okien nie bedzie nic nie poradze za dach z materiałem 55 zł za m.Ekipa z Suwałk.Szybko, sprawnie, miło, profesjonalnie.Bardzo jestem z nich zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 05.09.2005 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 http://img136.imageshack.us/img136/3944/wirosikowy1nf.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Franciszek 05.09.2005 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Rafalgjak tam twoje okna połaciowe? mam nadzieję, że moi dekarze przesłali pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 05.09.2005 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Rafalg jak tam twoje okna połaciowe? mam nadzieję, że moi dekarze przesłali pozdrowienia. ile płacicie za osadzenie okna pałaciowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 05.09.2005 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 za dach z materiałem 55 zł za m.Ekipa z Suwałk.Szybko, sprawnie, miło, profesjonalnie.Bardzo jestem z nich zadowolona Gosia - ja tez zadnej osiki nie zakosilam- choc mnie kusilo.Dach bajka. niech Ci szybko ciemnym bedzie. A namiary mozesz podac na ekiPe z Suwalk ? w kolejke bym sie wpisala - bo nauczona doswiadczeniem widze ze przynajmniej z pol roku wczesniej trzeba..p.s. Mam nadzieje, ze w koncu tez sie na cos na tym forum przydam ( na razie przepis na ciasto co najwyzej moge wrzucic ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Franciszek 05.09.2005 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Ireneusz, przesłałem wzór umowy z wykonawcą . Przepraszam, że tak późno ale od tygodnia nie było mnie w necie. Pozdrówki Witam, a czy ja tez mogłabym otrzymać wzór takiej umowy na adres [email protected] Czy mogę rownież liczyć na przesłanie wspominanego wyżej wzoru umowy?Mój adres to [email protected] . Pozdr. Alunek Już posyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts