Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa trójmiasto i okolice

Recommended Posts

• Odpowiedzi 21,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ale jak juz sie ujawniłes, to co za trafienie - 9900 post w Grupie Trójmiasto. Architekta do adaptacji nie znam, ale gdybyś chciał robic projekt indywidualny to moge polecic Panią która projektowała mój dom.

Numerek nie był planowany, zupełny przypadek :)

Projekt mam już kupiony, także nie skorzytam z usług Twojej Pani architekt, ale dziękuję za zainteresowanie.

Kolia ja kupowałam na Kościuszki w hangarze na wprost wjazdu; widziałam w Castoramie ale 3 m-ce temu ;

pozdr Ewa

Tam gdzie po prawej jest hurtownia elektryczna, meblowa a po lewej to rzeczywiście chyba coś budowlanego? Dawne składy węglowe?

:lol: tak po przeciwnej stronie firmy b-complex na kościuszki -kiedyś składy węglowe...popytaj również w hurtowniach budowlanych.

pozdrawiam- ania

ps

http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=48251&highlight=

Rafalg - dziekuje bardzo raz jeszcze za przeslane namiary na ekipy budowlane :)

Generalnie trudno teraz o wolne terminy - ale udalo nam sie dogadac

z polecana ekipa p. Wandtke - zrobil na nas dobre wrazenie - takze za 2 tygodnie (hurra) zaczynamy :) dzieki , pozdro Zoska

Ja również bardzo dziekuję za błyskawiczne przysłanie namiarów :)

Mam pytanie za 100 punktów, gdzie mogę dostać tablice budowalne te żółte na których powinnam umieścić wszystkie namiary inwestora i kierownika budowy. Pytałam w różnych składach budowlanych, ale nie mają. Gdzie Wy kupowaliście swoje?

Witam

Moja budowa ma już trochę ponad rok . Buduję przy samej drodze i do dzisiaj nie dorobiłem się tablicy informacyjnej. Wracając do tematu - tablice widziałem w CASTORAMIE ale jeżeli dobrze pamiętam to nie były to bardzo małe pieniądze jak za kawałek plastiku i postanowiłem je wydać na inne ''potrzebniejsze'' rzeczy.

Pozdrówka :wink:

Kolia - Dziękuję za odwiedziny na działce. Było mi miło Cię poznać. Jeżeli będziesz chciała jeszcze obejrzeć dachówkę to zapraszam.

Niezły był ten zachód słońca :wink:

Hej, hej! - rafalg - zdaje się, że Ty jesteś dość mocno związany z pewną panią! I zdaje się do "póki śmierć Was nie rozłączy"! :wink:

Anka! Czy Ty czytujesz czasem to forum? :wink:

Ale jak juz sie ujawniłes, to co za trafienie - 9900 post w Grupie Trójmiasto. Architekta do adaptacji nie znam, ale gdybyś chciał robic projekt indywidualny to moge polecic Panią która projektowała mój dom.

Numerek nie był planowany, zupełny przypadek :)

Projekt mam już kupiony, także nie skorzytam z usług Twojej Pani architekt, ale dziękuję za zainteresowanie.

Witam moją "ukrywającą się sąsiadkę! :D

Elmer - spróbuj dzwonić do różnych architektów, może ta pani powyżej robi też adaptacje? A może jej kolega lub koleżanka?

A propos kierownika to zadzwoń do mnie proszę. Nr przesłałam Ci w mailu.

joola - podobno już finiszujecie z malowaniem. Ten TWÓJ - MÓJ :D :lol: :D wykonawca ostatnio dzieli tydzień w kratkę :D Jeden dzień u Ciebie - jeden u mnie :D

Mam nadzieję, że przeze mnie nie opóźnia robót u Ciebie?

Pozdrawiam serdecznie.

o Qrcze, mam nadzieje ze3 do mnie ise wyrobi :roll: a do mnie 15 .09 wchodzi Landeman, jutro zas mam pradowca, faceta od ogrodów http://www.platanogrody.pl i kominkarza, uff

Witam.

Czy macie jakieś doświadczenia z firmą SOLAR LTD z Gdyni?

Jeśli to dawniejszy "MM-Solar" z Wejherowa, to ma na swojej stronie zdjęcie naszego Piecuszka. Z tym Solarem mieliśmy konszachty (od roku właśnie mają biuro w Gdyni, gdzieś na Hutniczej).

Wtedy mogli być lepsi. Teraz się poprawili.

Słuchajcie mam rewelacyjnych dekarzy, podaje namiar gdyby ktos potzrebował p.Leszek Garlak 601643065

Jeżeli chodzi o p.Leszka Garlaka z Gdańska to się dopisuję GODNY POLECENIA.W prawdzie u mnie nie robił[ja jeszcze przerabiam papiery!!! :evil: :evil: :evil: ],ale widziałem jego pracę kilkakrotnie u klientów i wszystko super.