OLA.J. 09.09.2005 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Martag dzieki za namiary, ale z tego co mi wiadomo pan Krzysztof zajety bedzie poźniej u Gosia@, więć albo poczekam do stycznia, albo poszukam kogoś innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 09.09.2005 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Słuchajcie po dzisiejzej wizycie pana od ogrodów, jeszcze nie moge dojsc do siebie Fakt robi cuda, ale za smao ukształtowanie terenu 17000( z nawieziona ziemia) to jak dla mnie zdecydowanie za duzo Szukam kogos od ogrodów, ale nie takich ulizanych takich co to nature beda przypominały własnie takich http://www.platanogrody.pl Polecam ogrodnika, który dla mnie robił projekt ogrodu. Nie jest drogi. Chłopak jest młody, miłośnik tego co robi i przede wszystkim zna się na roślinach. Ja jestem zadowolony. I na pewno nie bierze taaaakich pieniędzy: Przemysław Borkowski: +48 888 330 148Umówie sie z Nim.Problem tylko ze ja zakochałam sie w ogrodach Platana i teraz nic mi sie nie podoba A widziałes na zywo jego ogród? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OLA.J. 09.09.2005 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Czt ten Bat jest czynny w soboty ??, ktos wie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OLA.J. 09.09.2005 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Dzięki Gosia@, te ogródki są śliczne, nie mogę przestac ich oglądac, ale pewnie cena wykonania czegoś takiego zwaliła by mnie z nóg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 09.09.2005 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Czt ten Bat jest czynny w soboty ??, ktos wie ? Czynny na pewno, a w te sobotę od 10 do 17 bo jest giełda dachów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OLA.J. 09.09.2005 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 W kokoszkach to jest ? a ile dawaliście za otynkowanie, bo nie wiem czy 12 zł to duzo i czy się targować. Na szczęcie dach już mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 09.09.2005 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 W Kokoszkach, Nowatorów 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafalg 09.09.2005 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Pan Toporek rzucił cenę ok 27 zł/m2 - czy tyle płaciliście? U mnie robił jakiś m-c temu. Płaciłem 21PLN/m2. Może ceny poszły w górę, ale żeby aż tak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafalg 09.09.2005 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Słuchajcie po dzisiejzej wizycie pana od ogrodów, jeszcze nie moge dojsc do siebie Fakt robi cuda, ale za smao ukształtowanie terenu 17000( z nawieziona ziemia) to jak dla mnie zdecydowanie za duzo Szukam kogos od ogrodów, ale nie takich ulizanych takich co to nature beda przypominały własnie takich http://www.platanogrody.pl Polecam ogrodnika, który dla mnie robił projekt ogrodu. Nie jest drogi. Chłopak jest młody, miłośnik tego co robi i przede wszystkim zna się na roślinach. Ja jestem zadowolony. I na pewno nie bierze taaaakich pieniędzy: Przemysław Borkowski: +48 888 330 148Umówie sie z Nim.Problem tylko ze ja zakochałam sie w ogrodach Platana i teraz nic mi sie nie podoba A widziałes na zywo jego ogród? Taa.... "Zakochanie" czasem bywa kosztowne. Nie widziałem jego ogrodu, ale projekty i szkice. To oczywiście nie to samo co ogród na żywo, może i nie taki jak Platana, ale może warto sróbować się spotkać - to nic nie kosztuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anekri 09.09.2005 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Pan Toporek rzucił cenę ok 27 zł/m2 - czy tyle płaciliście? U mnie robił jakiś m-c temu. Płaciłem 21PLN/m2. Może ceny poszły w górę, ale żeby aż tak ? Czy to cena ze styropianem czy bez? i jaka grubość wylewki? bo coś mówił o 1,90 z cm grubości i może z tąd ta róznica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miła 09.09.2005 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Witam fajnie się ogląda te jeziorka - ale na to trzeba duuuuużo miejsca i pewnie dlatego tyle to kosztuje. Mam obok domu mniejsze - równie urokliwe i zrobione własnymi rękami pozdr Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OLA.J. 09.09.2005 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Chyba nikt nie tynkowal, albo śpia, no trudno wezme tego za 21 zł, bo musze dać juz odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 09.09.2005 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Chyba nikt nie tynkowal, albo śpia, no trudno wezme tego za 21 zł, bo musze dać juz odpowiedź U mnie dopiero ściany murują, więc w tym temacie niestety nie pomogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miła 09.09.2005 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Chyba nikt nie tynkowal, albo śpia, no trudno wezme tego za 21 zł, bo musze dać juz odpowiedź OLA J. to tylko za tynkowanie te 21 zl ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miła 09.09.2005 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 OLA J. Ja tynkowałam przedwczoraj - Franciszek może ocenić, bo widział - mogę ewentualnie podać namiary - telefon jak będziesz szukać dalej pozdr Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaD 09.09.2005 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Słuchajcie mam rewelacyjnych dekarzy, podaje namiar gdyby ktos potzrebował p.Leszek Garlak 601643065 A wiecie może ile ten rewelacyjny dekarz sobie liczy za m2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miła 09.09.2005 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Kochani a gdzie kupowaliście tzw. wyczystkę - takie drzwiczki do czyszczenia kominów, co się montuje najbardziej dolnej części w kominie ? Ewa Miałem razem z kominem w komplecie. Natomiast jeżeli nie kupujesz komina systemowego tylko będziesz murować to szukaj w marketach budowlanych. No i kupiłam wyczystkę i dostałam ochrzan, że nie taka tylko ma być z podwójną ścianką od wewnątrz, bo sadze gorące i mi się szybko przepali och! Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 09.09.2005 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Chyba nikt nie tynkowal, albo śpia, no trudno wezme tego za 21 zł, bo musze dać juz odpowiedź Straciłem wątek. Czy chodzi o elewację zewnętrzną ??? Jeżeli tak to swego czasu podawałem namiary na pana ZYŚK. Niestety sam już nie mam numeru do niego, ale może ktoś z forumowiczów przypomni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 09.09.2005 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Kochani a gdzie kupowaliście tzw. wyczystkę - takie drzwiczki do czyszczenia kominów, co się montuje najbardziej dolnej części w kominie ? Ewa Miałem razem z kominem w komplecie. Natomiast jeżeli nie kupujesz komina systemowego tylko będziesz murować to szukaj w marketach budowlanych. No i kupiłam wyczystkę i dostałam ochrzan, że nie taka tylko ma być z podwójną ścianką od wewnątrz, bo sadze gorące i mi się szybko przepali och! Ewa Jak on taki mądry to niech sam znajdzie i kupi. Polecam metodę - po pierwsze leczy przemądrzałych, po drugie wykonawcy doskonale wiedzą co gdzie kupić i wtedy informacja jest cenna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miła 09.09.2005 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Jak on taki mądry to niech sam znajdzie i kupi. Polecam metodę - po pierwsze leczy przemądrzałych, po drugie wykonawcy doskonale wiedzą co gdzie kupić i wtedy informacja jest cenna no właśnie poprosiłam, żeby kupił u siebie na wsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts