Zachar 03.04.2002 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2002 U nas jeszcze spokój. Ekipa wchodzi w maju, cieśle i dekarze w czerwcu albo lipcu. W sumie nie śpieszy nam się bo kasy nie ma za wiele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 03.04.2002 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2002 Nie uważacie, że przydałaby się świeża krew w naszej grupie. Jesteśmy już trochę czasu a ciągle taka hermetyczna grupa. W końcu mamy tyle odsłonięć a tu nic. Co by tu zrobić.?Kiedy robimy grila?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiak2 04.04.2002 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2002 A może w maju zrobimy sobie majówkę ))))))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 04.04.2002 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2002 My bardzo chętnie - chociaż jak będzie ładna pogoda to mozna zawalczyć szybciej. Tak czy inaczej jesteśmy otwarci na wszelkie terminy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa 04.04.2002 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2002 Może zwiedzimy przy okazji jakiś plac budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 04.04.2002 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2002 Mój jest póki co dość mizerny, ale zapraszam. Od nas jest bliziutko do Seby i Ewy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa 04.04.2002 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2002 Zapraszam do nas. Nie mamy jeszcze grila ale ognisko można zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mishka 04.04.2002 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2002 Witam! W końcu się wbiłem Jestem chyba jedyną osobą, która zna z widzenia większość uczestników tej grupy, a nigdy wcześniej nic tu nie napisała. Jak już Asia wspomniała - zaczęło się przedwczoraj. Wczoraj panowie szykowali zbrojenie na wieniec i wylali ławy fundamentowe pod klatkę schodową. Ogródek zamienił się w plac budowy. A ładny był... Nie polecam kupowania gwoździ w Praktikerze. Wczoraj byliśmy zmuszeni to zrobić - po raz pierwszy i ostatni. Musieliśmy gołymi "ręcami" ładować gwoździe do g...nych woreczków, ważyć je na wadze i przyklejać naklejki. Wykupiliśmy wszystkie 3-calowe Jesteśmy w nietypowej sytuacji w porównaniu z większością uczestników tego formum, bo nie budujemy od zera. U nas jest to nadbudowa i rozbudowa (lub odwrotnie ). Dlatego musieliśmy zamówić wywóz odpadów "rozbiórkowych". Dowiedzieliśmy się przy tym, że utylizacja 1 tony papy kosztuje 530 PLN netto!!! Pan od kontenerów lojalnie mnie uprzedził i zaproponował... nieważne, o tym przy innej okazji Ale gdyby ktoś się tym interesował - służę radą. Co do propozycji Sebastiana - jestem za! Pozdrawiam wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 04.04.2002 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2002 My mamy grilla. Lekko zdezelowany, ale jest. Możemy zabrać ze sobą. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zachar 05.04.2002 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2002 Ja również zapraszam -jest grill i warunki do grillowania a nawet na ognisko. Jedyny termin który mi na razie nie pasuje to długi weekend maja (1-5.V), ale poza tym wszystkie inne tak. Co powiecie na 11-12 lub tylko 12 maja? Trzeba jeszcze ustalić gdzie. Oczywiście jeżeli będzie pogoda bo w deszczu to średnia przyjemność a i rozpalić ogień będzie niezłą sztuką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa 05.04.2002 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2002 Ja proponuje u nas za tydzień. Oczywiście musi być pogoda.Możemy się spotkać przy skrzyżowaniu w Chwaszczynie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 05.04.2002 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2002 Proponuje tym razem spotkanie po stronie gdyńskiej. Nam odpowiadają wszystkie terminy, a spotaknie na skrzyżowaniu przy Chwaszczyńskiej koło Wanogi jest ok. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zachar 08.04.2002 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2002 Pogadam z żoną i zobaczę -jeżeli za tydzień to mogę tylko w niedzielę 14.04 po 16:00. A jak z grilem mam brać w razie czego czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa 09.04.2002 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2002 Wszystkie grile mile widziane Jeżeli spotkanie ma się odbyć w ten weekend to trzeba powoli zbierać skład Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zachar 09.04.2002 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2002 Niestety ja w tym tygodniu odpadam, ale maj mile widzany albo końcówka kwietnia najlepiej któraś niedziela np 28. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 09.04.2002 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2002 My jesteśmy otwarci, ale skoro Zachar nie może to musimy to przesunąć na inny termin. Sebo - będziecie na działce w weekend - jeśli tak to do której. Jutro jadę do Łodzi - wracam w piątek wieczorem a w sobotę rano robię trzecia część ogrodzenia /sobota kopię rów i szaluję/, /niedziela - zalewam/. Jak sprawnie mi pójdzie to chętnie was odwiedzę. Pozdrawiam Grill może faktycznie na maj - będzie cieplej. Teraz jest zimno a do tego ten wiatr. Podobna ma lekko padać w ten weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa 10.04.2002 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2002 Czyli grila przesuwamy na maj.W weekend będziemy na budowie. Nie wiem do której. Zadzwoń kodi jakbyś miał jechać. My też z chęcią zobaczymy Twoje ogrodzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 10.04.2002 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2002 Sebo - będę się odzywał najprawdopodobniej w sobotę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa 15.04.2002 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2002 Kodi - nie robiłeś w sobotę? Coś mi się wydaje, że nasz klub powoli wygasa. Ludzie chyba tak intensywnie budują, że nie mają czasu na komputer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 15.04.2002 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2002 Sebo - witaj kolego. W piątek wieczorem wróciłem z Łodzi a rano na budowę i późno skonczyłem. Chciałem się kontaktować w niedzielę, ale miałem problemy z betoniarką i /chętnie bym przeklnął w tym miejscu/. Spotkamy sie na 100%. Może w tygodniu /mam więcej czasu/ - po południu. Przemyśl. Co do naszej grupy to chyba okrzepła. Zawsze tak jest - wzrost osiąga maksimum i opada. Wierzę, że nie umrze śmiercią naturalną, ale potrzebna jest świeża krew. Druga sprawa to te budowy. Zobacz co się stało z najbardziej aktywnymi na forum - lekko siadło. Sezon ruszył pełną parą - stąd ten spadek. Jak tam postępy na budowie - więźba już stoi? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts