CMYK 20.09.2005 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 moze ktos powie gdzie dokladnie ta hurtownia Patoka w Lublewie ktora tak reklamujecie i jaki namiar telefoniczny Mam juz dzis dosyc przegladania listy i spisywania telfeonow do fachowcow roznej masci ale jestem zadowolony zawsze bez latania Dzieki i pozdrawiam CMyK Patoka. Centrum materiałów budowlanych i farb tel: 691 71 00 83-050 (p-ta Kolbudy) Lublewo Gdańskie, Wybickiego 58 pow.gdański, woj.pomorskie czynne od 7 do 17 w soboty nie pamiętam Dzieki za informacje CMyK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolcia27 20.09.2005 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 witam grupę 3-miasta ale Was tu sporo....i pewnie wszyscy wszystko wiedzą..... cieszę sie bardzo....czy może ktoś mi pomoże namierzyć dobrych TANICH i porządnych dekarzy ? macie jakieś napewno namiary??...będę wdzięczna.....budujemy w Rębiechowie....pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrek 20.09.2005 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 moze ktos powie gdzie dokladnie ta hurtownia Patoka w Lublewie ktora tak reklamujecie i jaki namiar telefoniczny Mam juz dzis dosyc przegladania listy i spisywania telfeonow do fachowcow roznej masci ale jestem zadowolony zawsze bez latania Dzieki i pozdrawiam CMyK Patoka. Centrum materiałów budowlanych i farb tel: 691 71 00 83-050 (p-ta Kolbudy) Lublewo Gdańskie, Wybickiego 58 pow.gdański, woj.pomorskie czynne od 7 do 17 w soboty nie pamiętam W soboty do 13 a hurtownia jest w samym centrum Lublewa tuz przy drodze na Kolbudy (albo w druga strone do Gdanska) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirosław 20.09.2005 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Miroslaw - a podzielze sie namiarami na tych mistrzow swiata Pozdrowienia Witam Jeszcze przez miesiąc są zawaleni robotą ,późniejsze terminy do uzgodnienia. Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-p-o 20.09.2005 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 witajcie, jestem żółtodziobem i stąd kilka moich pytań:Kupuję działkę ale zanim to zrobię chcę mieć aktualne warunki zabudowy na tą działkę. Czy ktoś może mi powiedzieć jakie papierki muszę zdobyć i gdzie, aby wystąpić o takie warunki???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 20.09.2005 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 czy ktoś ma na zbyciu deski szalunkowe? ja mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 20.09.2005 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Witam Jeżeli chodzi o koszt tynków zewnętrznych to uzyskałem całkiem niezłą cenę 22zł za ułożenie styropianu siatka + tynk. Ale co najciekawsze robotę ciągną dwaj panowie z ukrainy mistrzowie świata w układaniu i robieniu dekoracji ze styropianu. Jak położą tynk dopiero zobaczę jak narazie są super. Żałuję że nie poznałem ich wcześniej , można się z nimi dogadać bez pośredników byłoby jeszcze taniej. Pozdrówka podrzucisz namiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 20.09.2005 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Witam Jeżeli chodzi o koszt tynków zewnętrznych to uzyskałem całkiem niezłą cenę 22zł za ułożenie styropianu siatka + tynk. Ale co najciekawsze robotę ciągną dwaj panowie z ukrainy mistrzowie świata w układaniu i robieniu dekoracji ze styropianu. Jak położą tynk dopiero zobaczę jak narazie są super. Żałuję że nie poznałem ich wcześniej , można się z nimi dogadać bez pośredników byłoby jeszcze taniej. Pozdrówka Ja też niesmiało proszę o namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 20.09.2005 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 witajcie, jestem żółtodziobem i stąd kilka moich pytań: Kupuję działkę ale zanim to zrobię chcę mieć aktualne warunki zabudowy na tą działkę. Czy ktoś może mi powiedzieć jakie papierki muszę zdobyć i gdzie, aby wystąpić o takie warunki???? Żadnych papierków. W gminnym wydziale architektury (lub o podobnej nazwie) należy złożyć wniosek o wydanie warunków zabudowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 21.09.2005 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 Słuchajcie bede sie wybierała po jakies krzaczory, tzn byliny, iglaste itd.Cjhetni proszeni o wystapienie, bo moze jak wybierzemy sie razem lepsze ceny beda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OLA.J. 21.09.2005 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 Znopwy następna ekipa zrobiła mnie w tak zwane jajo, następni od tynków i dokończenia parapetów i klinkieru po poprzednich partaczach nie przychodzą od ponad tygodnia. Ludzie czy to normalne, przeciez ja osiieje i zawriuje (o ile można bardziej)jesli ktoś ma namiar na NORMALNYCH ludzi od tynku to bardzo prosze o namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 21.09.2005 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 a u mnie trwa obecnie wymiana gruntu wykopali taki krater ze z kosmosu chyba go widac wstepnie wyliczyli ze wejdzie tam 520 m3 zwiru czyli 26 -36 tonowych wozkow. ekipa umowiona majster wczoraj byl zlozyl wyliczenie budowy milo mnie zaskoczyl obecnie robi mi remont starej chalupy z 1890 r.(chyba) potem wchodzi na nowa (pilnuje go zeby przypadkiem nie uciekl na inna robote) moja zona wymysla mu tylko robote zeby dluzej trwalo :)a on sie tylko smieje i uspokaja ze zdazymy ze wszystkim.PozdrawiamCMyK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greganna 21.09.2005 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 Witajcie Pozdrawiam z Gorzowa Wlkp. i prosze o pomoc. Córcia moja w przedszkolu ma organizowaną imprezę pt "Kulinarny Atlas Polski" Cała rzecz polega na tym że rodzice muszą przygotować potrawy regionalne. Padło na KASZUBY a ja nie mam zielonego pojęcia co mozna by zrobić. Znalazłam co prawda strony internetowe z przepisami kaszubskimi ale tego jest dość dużo. Czy znacie może jakieś sprawdzone przepisy typowych dań kaszubskich? Chodzi mi o coś smacznego i sprawdzonego. Chciałabym też wiedzieć jakie potrawy najbardziej odzwierciedlają kaszubską kulturę czy tradycje. Aby nie zaśmiecać Wam wątku można pisać na priv. Z góry dziękuję. ps. po przejrzeniu stron internetowych o Waszych okolicach nabrałam ochoty na wakacje w tych rejonach Pozdrawiam MALINKA Witam Chociaz nie jestem 100% Kaschäbä stawiam" skromny"Dom letniskowy na kaszubach moze Tobie pomoge : -Ryby -Ryby i jeszcze raz Ryby,raczej logiczne duzo jezior i morze. Naj znany Sledz po Kaszu. Sielawa wedzona-albo smarzona,dostanie sie tylko tam gdzie woda jest b.czysta-zywi sie planktonem Do tego swieza kapusta duszona na polslodko pycha -polecam knajpke w Suleczynie"Maraska" No i oczywiscie bez bajeru i smiechu tylko na Kaschäbä do kupienia -RUCHANKI-TYLKO BEZ GLUPICH DOMYSLOW!!!!. Jeszcze 5 dni i na ten rok starczy -deski na dach ,sciany dzialowe ,trawke posiac i za tydzien oblewanie wiezby -o dwa tygodnie pozniej Wszystkim starym i nowym budowlancom niech moc---pieniedzy---i szczescia bedzie z wami sp greganna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 21.09.2005 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 Czy ma ktoś z Was aktualny numer do dekarza, który był tu polecany i wychwalany Witold Dejk? Ten który znalazłam na forum (605 594 634) okazuje się nieaktualny. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwizdki 21.09.2005 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 Markus czu możesz zdradzić ile kosztowała Cię kuchnia? Wydaje mi się, ze wielkościowo mamy podobnie, już wiem na ile wyceniają w studiach kuchennych, i pomyślałam sobie, że może stolarz bierze jednak mniej niż 10 000... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 21.09.2005 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 Moi Drodzy! Pragnę podzielić się z Wami szczęśliwą nowiną - dzisiaj ruszyliśmy z murami Zaczyna wreszcie widać dom. Budujemy z porothermu 25 i w związku z tym mam pytanko.Czy ktoś z Was również buduje z tego materiału i w jakiej cenie kupował? Będę wdzięczna za informacje Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirosław 21.09.2005 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 Witam Jeżeli chodzi o koszt tynków zewnętrznych to uzyskałem całkiem niezłą cenę 22zł za ułożenie styropianu siatka + tynk. Ale co najciekawsze robotę ciągną dwaj panowie z ukrainy mistrzowie świata w układaniu i robieniu dekoracji ze styropianu. Jak położą tynk dopiero zobaczę jak narazie są super. Żałuję że nie poznałem ich wcześniej , można się z nimi dogadać bez pośredników byłoby jeszcze taniej. Pozdrówka Ja też niesmiało proszę o namiary Witam. Niestety kończy się wiza moich fachowców , a pracę mają zagwarantowaną do końca pobytu . Zapytam jak wyglądają z robota na przyszły rok wracają w kwietniu. Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 21.09.2005 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 Markus czu możesz zdradzić ile kosztowała Cię kuchnia? Wydaje mi się, ze wielkościowo mamy podobnie, już wiem na ile wyceniają w studiach kuchennych, i pomyślałam sobie, że może stolarz bierze jednak mniej niż 10 000... Moja kuchnia ma powierzchnię 10 m2. Fronty szafek są zrobione w drewnie. Okucia to Blum. Zapłaciłem stolarzowi dokładnie 10.000. Za to samo, w studiach mebli kuchennych wołali od 16.000 (Classic Meble Kosakowo) do 25.000 (HTH Gdynia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Franciszek 21.09.2005 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 witajcie, jestem żółtodziobem i stąd kilka moich pytań: Kupuję działkę ale zanim to zrobię chcę mieć aktualne warunki zabudowy na tą działkę. Czy ktoś może mi powiedzieć jakie papierki muszę zdobyć i gdzie, aby wystąpić o takie warunki???? do wniosku o wydanie decyzji o warunkach zabudowy będziesz musiał dostarczyć mape z określeniem granic terenu objetego wnioskiem, warunki techniczne gestorów sieci (woda, prąd). Nie kupuj zanim nie zdobędziesz tej decyzji i nie bedziesz miał pewności, że mozna tam budować swój wymażony domek, ewentualnie podpisz umowe przedwstępną, acha i zbadaj warunki gruntowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OLA.J. 22.09.2005 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 nie ma nikt namaiaru na tynkarzy, juz druga ekipa mnie olała, dwa trygodnie mówili, że już juz zaraz wchodzą na budowę i nic, juz nie wiem co robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts