gosia1719499730 22.09.2005 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 nie ma nikt namaiaru na tynkarzy, juz druga ekipa mnie olała, dwa trygodnie mówili, że już juz zaraz wchodzą na budowę i nic, juz nie wiem co robićpodaje na słynnego Landemana 0604424811 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 22.09.2005 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 nie ma nikt namaiaru na tynkarzy, juz druga ekipa mnie olała, dwa trygodnie mówili, że już juz zaraz wchodzą na budowę i nic, juz nie wiem co robićpodaje na słynnego Landemana 0604424811acha, u mnie konczy szybciej bo góry nie robi, przycisnij go, i wcsisnij sie w to miejsce U mnie konczy w piatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 22.09.2005 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 Słuchajcie bede zamawiała brame Hromanna mozecie polecic jakas firme montujaca.W Gdynskiej Fabryce Okien olali mnie odnosnie bramy i do dzisiaj nikt sie nie odezwał Kurcze, ludziom na zleceniach nie zalezy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ireneusz M. 22.09.2005 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 ad. Alunek (Budujemy z porothermu 25 i w związku z tym mam pytanko.Czy ktoś z Was również buduje z tego materiału i w jakiej cenie kupował? ) Z tego co wiem nadal obowiązuje 40% promocja producenta na ten akurat materiał tzn. 4,40 netto -40% + VAT, reszta jak Ci się uda wynegocjować, ja sam zauważyłem że wiedza ile co rzeczywiście kosztuje bardzo pomaga w negocjacjach, no i musisz pamiętać że transport wliczją w cenę, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OLA.J. 22.09.2005 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 Dzięki wielkie Gosia, zaraz dzwonię, chodzi mi o tynk zewnętrzny + parapety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 22.09.2005 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 Dzięki wielkie Gosia, zaraz dzwonię, chodzi mi o tynk zewnętrzny + parapetya, to niestety nie, to namiar na wewnetrzne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwizdki 22.09.2005 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 Markus czu możesz zdradzić ile kosztowała Cię kuchnia? Wydaje mi się, ze wielkościowo mamy podobnie, już wiem na ile wyceniają w studiach kuchennych, i pomyślałam sobie, że może stolarz bierze jednak mniej niż 10 000... Moja kuchnia ma powierzchnię 10 m2. Fronty szafek są zrobione w drewnie. Okucia to Blum. Zapłaciłem stolarzowi dokładnie 10.000. Za to samo, w studiach mebli kuchennych wołali od 16.000 (Classic Meble Kosakowo) do 25.000 (HTH Gdynia) Dzięki. Myślisz, że będzie w stanie pofatygować się do Pruszcza? (mam traumę po p. Andrzeju ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 22.09.2005 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 Markus czu możesz zdradzić ile kosztowała Cię kuchnia? Wydaje mi się, ze wielkościowo mamy podobnie, już wiem na ile wyceniają w studiach kuchennych, i pomyślałam sobie, że może stolarz bierze jednak mniej niż 10 000... Moja kuchnia ma powierzchnię 10 m2. Fronty szafek są zrobione w drewnie. Okucia to Blum. Zapłaciłem stolarzowi dokładnie 10.000. Za to samo, w studiach mebli kuchennych wołali od 16.000 (Classic Meble Kosakowo) do 25.000 (HTH Gdynia) Dzięki. Myślisz, że będzie w stanie pofatygować się do Pruszcza? (mam traumę po p. Andrzeju )włąsnie jak Andrzej, bo mi tezma kafle robic, boje sie ze zniknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 22.09.2005 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 Markus czu możesz zdradzić ile kosztowała Cię kuchnia? Wydaje mi się, ze wielkościowo mamy podobnie, już wiem na ile wyceniają w studiach kuchennych, i pomyślałam sobie, że może stolarz bierze jednak mniej niż 10 000... Moja kuchnia ma powierzchnię 10 m2. Fronty szafek są zrobione w drewnie. Okucia to Blum. Zapłaciłem stolarzowi dokładnie 10.000. Za to samo, w studiach mebli kuchennych wołali od 16.000 (Classic Meble Kosakowo) do 25.000 (HTH Gdynia) Dzięki. Myślisz, że będzie w stanie pofatygować się do Pruszcza? (mam traumę po p. Andrzeju ) Nie wiem. Spytaj i zaznacz od początku gdzie ma to być. Podaje namiary: Leszek Czerwionka 601 631 952. Po mnie robił też kuchnię u Jooli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 22.09.2005 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 ad. Alunek (Budujemy z porothermu 25 i w związku z tym mam pytanko.Czy ktoś z Was również buduje z tego materiału i w jakiej cenie kupował? ) Z tego co wiem nadal obowiązuje 40% promocja producenta na ten akurat materiał tzn. 4,40 netto -40% + VAT, reszta jak Ci się uda wynegocjować, ja sam zauważyłem że wiedza ile co rzeczywiście kosztuje bardzo pomaga w negocjacjach, no i musisz pamiętać że transport wliczją w cenę, Ireneusz, Małe sprostowanie> producent proponuje promocję: 4.25 zł netto - 20%. Cena loco skład w Lęborku ( informacja od przedstawiciela regionalnego na woj. pomorskie ). Dostałam 3.90 brutto, czyli raczej nieźle .Oczywiście z transportem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwizdki 22.09.2005 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 Markus czu możesz zdradzić ile kosztowała Cię kuchnia? Wydaje mi się, ze wielkościowo mamy podobnie, już wiem na ile wyceniają w studiach kuchennych, i pomyślałam sobie, że może stolarz bierze jednak mniej niż 10 000... Moja kuchnia ma powierzchnię 10 m2. Fronty szafek są zrobione w drewnie. Okucia to Blum. Zapłaciłem stolarzowi dokładnie 10.000. Za to samo, w studiach mebli kuchennych wołali od 16.000 (Classic Meble Kosakowo) do 25.000 (HTH Gdynia) Dzięki. Myślisz, że będzie w stanie pofatygować się do Pruszcza? (mam traumę po p. Andrzeju )włąsnie jak Andrzej, bo mi tezma kafle robic, boje sie ze zniknie Nie zniknie Robi aż miło patrzeć, naprawdę. Czyli jednak są jeszcze fachowcy, którzy przykładają się do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 22.09.2005 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 Markus czu możesz zdradzić ile kosztowała Cię kuchnia? Wydaje mi się, ze wielkościowo mamy podobnie, już wiem na ile wyceniają w studiach kuchennych, i pomyślałam sobie, że może stolarz bierze jednak mniej niż 10 000... Moja kuchnia ma powierzchnię 10 m2. Fronty szafek są zrobione w drewnie. Okucia to Blum. Zapłaciłem stolarzowi dokładnie 10.000. Za to samo, w studiach mebli kuchennych wołali od 16.000 (Classic Meble Kosakowo) do 25.000 (HTH Gdynia) Dzięki. Myślisz, że będzie w stanie pofatygować się do Pruszcza? (mam traumę po p. Andrzeju )włąsnie jak Andrzej, bo mi tezma kafle robic, boje sie ze zniknie Nie zniknie Robi aż miło patrzeć, naprawdę. Czyli jednak są jeszcze fachowcy, którzy przykładają się do pracy to, dobrze.Powiedz ze sie przypominam Gosia z Koleczkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grody 22.09.2005 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 nie ma nikt namaiaru na tynkarzy, juz druga ekipa mnie olała, dwa trygodnie mówili, że już juz zaraz wchodzą na budowę i nic, juz nie wiem co robić A o jakie tynki ci chodzi? Bo jeśli wewnętrzne tradycyjne, z maszyny to dobrze kładzie ekipa Kazimierza Wickiego z Pępowa. Namiary były kiedyś na forum ale jeśli nie znajdziesz to przyniosę je w pon. Grody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 22.09.2005 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 Słuchajcie bede zamawiała brame Hromanna mozecie polecic jakas firme montujaca.W Gdynskiej Fabryce Okien olali mnie odnosnie bramy i do dzisiaj nikt sie nie odezwał Kurcze, ludziom na zleceniach nie zalezy Bardzo dziwnie bo ja mam jak na razie same pozytywy o tej firmie. Może niedogadaliście się. Zadzwoń i ... targuj się. Otwarci są na dyskusje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OLA.J. 22.09.2005 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 Tynki zewnetrzne, we wnątrz nie mam tynków tylko karton-gipsy (budownictwo szkieletowe), klinkier, parapety, karton gipsy też i koparka, wszystko mam rozbabrane trafiam na jakis pseudofachwcó co sie umawiaja i nie przychodzą albo zaczna i sie zmywaja, szlag mnie trafi w końcu, szambo mam do połowy wkopane, klinkier do połowy ulozony, i rekuperato dziura do połowy wykopana, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OLA.J. 22.09.2005 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 A może to ja jestem jakas malo zorganizowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 22.09.2005 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 ktos zna jakiegos geologa z polecenia potrzebna mi ekspertyza zageszczenia gruntuCMyK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 22.09.2005 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 ktos zna jakiegos geologa z polecenia potrzebna mi ekspertyza zageszczenia gruntu CMyKJa Ci nie polece, bo mój zrobił mi zła ekspertyze do teraz bujam sie z torfem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 22.09.2005 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 Słuchajcie, mam ekipe od Landemana i.....mam sporo watpliwosci.Wczoraj dosłownie 1 godzine sobie lezakowali, tzn 0,5 godziny pozerali pomidorka na górze, a nastepne pół lezeli w moim sosnowym lasku, na moje zapytanie odpowiedzieli ze zbijaja rusztowania.Zaskoczyli mnie, czy u Was landemann nie miał swoich rusztowan?Swoja droga nikt mnie nie zapytał czy moga z moich desek szlunkowych sobie klepac Dzisiaj byłam i przez 2 dni, otynkowali tylko garaz 30 m to normalne?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 22.09.2005 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 Czy ma ktoś z Was aktualny numer do dekarza, który był tu polecany i wychwalany Witold Dejk? Ten który znalazłam na forum (605 594 634) okazuje się nieaktualny. Pozdrawiam co, nikt z Was nie ma namiarów na tego gościa, to kto kładł u Was dachówkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts