grody 24.09.2005 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2005 A może to ja jestem jakas malo zorganizowana Nie przejmuj się ja mam to samo wrażenie i niestety przeżycia. Zawsze coś zaczną ale rzadko skończą w 100%. I dotyczy to większości ekip. Be cool. Grody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grody 24.09.2005 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2005 Czy ma ktoś z Was aktualny numer do dekarza, który był tu polecany i wychwalany Witold Dejk? Ten który znalazłam na forum (605 594 634) okazuje się nieaktualny. Pozdrawiam co, nikt z Was nie ma namiarów na tego gościa, to kto kładł u Was dachówkę? Mogę ci polecić b.dobrą ekipę, która kładła u mnie. Szybko, czysto i tanio. 604-218967 (od Jacka z Banina). Grody A przy okazji może ktoś ma namiary na tanie i dobre słupki ogrodzeniowe z siatką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolcia27 24.09.2005 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2005 grody czy ekipa dekarzy ,którą polecasz położy każdą dachówkę? przymierzamy sie do ceramicznej RUPP-a , co myślicie o tej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pagin 24.09.2005 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2005 grody czy ekipa dekarzy ,którą polecasz położy każdą dachówkę? przymierzamy sie do ceramicznej RUPP-a , co myślicie o tej? Witam, Jolcia polecam dekarzy ktorzy kladli u mnie (zdjecia w albumie), Jaroslaw Stepinski 608706953 Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Puzon 24.09.2005 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2005 ... zaden rekord, tempo raczej srednie, raczej bez wielkich przygod (pewnie dlatego ze tylko 4 ekipy goscilem) ............ mieszkamy !!! Wielka radosc i przyjemnosc zarazem czego i Wam zycze! Rębiska 51c k/ Kielna Pozdrawiam i zycze cierpliwosci !!! Jeszcze pytanko:znacie jakas alternatywe dla neostrady ( nie palam miloscia do operatora) w tych okolicach? Pewnie radiowka ala nie mam zadnego kontaktu, widzialem pare anten ale jeszcze jakos nie zaszedlem do nikogo zapytac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolcia27 24.09.2005 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2005 Pagindzięki bardzo....zaraz po niedzieli chyba jednak weźmiemy się za ten dach...a jaka masz Ty dachówkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 24.09.2005 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2005 Cześć Wszystkim! Kupiłam projekt Archonu "Dom w Groszku". Jak Wam się podoba? Zauważyliście jakieś wady? A może macie jakieś pomysły co do aranżacji wnętrza? http://www.archon.pl/index.php?act=12&sid=m41e39f67ab48a Bardzo zgrabny domek. Ja bym (oczywiście jest to tylko moje prywatne zdanie) zamurował jedno z wyjść z kuchni. Dzieki temu zyskujesz jeszcze jedną ścianę pod zabudowę kuchenną. Osobiście optowałbym za likwidacją bezpośredniego przejścia z kuchni do salonu. Kuchnia jest na tyle blisko jadalni, że przeniesienie talerzy nie będzie stanowić najmniejszego problemu Nie budowałbym balkonu na poddaszu tylko dał zwykłe okna. Jest juz taras, a prawidłowe wykonanie i przede wszystkim zaizolowanie balkonu stanowi u nas nadal duże wyzwanie dla wykonawców. Markus O to to, o tym nie pomyślałam - dobry pomysł z tą kuchnią. I balkon też do wycięcia, choć dzieci naciskają, żeby został. Dzięki! Ulcia - faktycznie bardzo foremny i przytomnie zorganizowany domek. Popieram Markusa co do zredukowania liczby drzwi w kuchni. Ale proponuje, zebys do ostatniej chwili zostawila decyzje, z ktorych z nich zrezygnujesz. Mam w tej chwili bardzo podobny uklad w mieszkaniu i gdybym miala rezygnowac, to zamknelabym od strony hallu. To nie wydaje sie tak oczywiste na planie, a w naturze się broni. Zalezy troche od tego jakie bedziesz miala strony swiata, widoki i nawyki, jak naprawde urzadzisz salon, tudziez jakie beda Twe preferencje co do zabudowy w kuchni. Na wprost schodow moze byc piekne duze lustro. Ale przede wszystkim kuchnia wtedy jest duzo latwiejsza do zorganizowania ze stolem i drzwiami, (na krotkiej scianie to zawsze z drzwiami troche problem - wiec predzej czy pozniej zdejmiesz z zawiasow . Drzwi do pokoju pozostawiaja komunikacje z goscmi w salonie jesli tego chcesz, ale pozwalają zachować pewna dyskrecje, jesli ktos wpadnie w poobiednie pobojowisko, bo zabudowa moze miescic bardziej balaganiarskie lady poza zasiegiem wzroku z kanapy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolcia27 24.09.2005 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2005 jak dach to i okna połaciowe muszę kupić....jakie???/może ktoś umie podpowiedzieć....dobre, funkcjonalne, estetyczne no i cenowo niezbyt drogie..... można ręćka dostać .....Vellux - Fakro- czy inne???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pagin 24.09.2005 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2005 Pagindzięki bardzo....zaraz po niedzieli chyba jednak weźmiemy się za ten dach...a jaka masz Ty dachówkę? Brass Celtycka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 24.09.2005 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2005 jak dach to i okna połaciowe muszę kupić....jakie???/może ktoś umie podpowiedzieć....dobre, funkcjonalne, estetyczne no i cenowo niezbyt drogie..... można ręćka dostać .....Vellux - Fakro- czy inne????Ja mam veluxy, kupowane w Seggerze, dali ok 20 % Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 24.09.2005 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2005 PUZON - woelkie gratulacje z okazji zamieszkania na swoim ANEKRI - Okap firmy Mastercook. Kwota 10 tysięcy dotyczy oczywiście zabudowy. Gdyby w tej kwocie miał się jeszcze sprzęt kuchenny zmieścić ...... piękne, ale nierealne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 24.09.2005 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2005 Markus co do owej ceny to uderz do Wojtekkkk - wiem że znajoma w "brzozie patynowanej" zmieściła sie wraz ze sprzętem w 10 tys spokojnie. mebelki :ulala! Pikne,pikne.Byłem ,widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 25.09.2005 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2005 Markus co do owej ceny to uderz do Wojtekkkk - wiem że znajoma w "brzozie patynowanej" zmieściła sie wraz ze sprzętem w 10 tys spokojnie. mebelki :ulala! Pikne,pikne.Byłem ,widziałem. To jest cenna informacja dla ANEKRI. Ja jestem posiadaczem kuchni juz od ponad pół roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Taysha 25.09.2005 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2005 Witam Jestem z trojmiasta, mam małą działkę za Kolbudami i chciałabym w niedalekiej przyszłości rozpocząć budowę, ale jestem laikiem w tej dziedzinie Czy moglibyście polecić mi jakieś dobre (sprawdzone) oraz niedrogie firmy budujące domy z okolic 3miasta... Być moze już o tym bylo napisane w tym temacie, ale narazie nie dalam rady przebrnąć przez 172 str Bedę bardzo wdzięczna za pomoc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafal_G 25.09.2005 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2005 Cześć,Czy ktoś zna ekipę, którą może polecić do budowy fundamentów domu w okolicach Kolbud?PozdrawiamRafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Taysha 25.09.2005 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2005 Rafał, gdzie w okolicach Kolbud zamierzasz się budować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafalg 25.09.2005 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2005 Rafalg wita na forum Rafala_G. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 26.09.2005 04:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 W piątek otrzymałem zamówiony dla moich warunków działki "projekt techniczny ekologicznej oczyszczalni ścieków", którą mam zamiar posadowić na mojej działeczce. Dzisiaj jadę do starostwa aby zatwierdzili niczego sobie projekt i wtedy będę kopał (no koparka będzie kopać) POŚ. Zainteresowanych będę informował jak LEGALNIE ale przez męki można mieć przydomową oczyszczalnię ścieków na własnej działce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 26.09.2005 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 Markus co do owej ceny to uderz do Wojtekkkk - wiem że znajoma w "brzozie patynowanej" zmieściła sie wraz ze sprzętem w 10 tys spokojnie. mebelki :ulala! Pikne,pikne.Byłem ,widziałem. To jest cenna informacja dla ANEKRI. Ja jestem posiadaczem kuchni juz od ponad pół roku Chyba jest na mnie trochę zła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 26.09.2005 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 Witam Jestem z trojmiasta, mam małą działkę za Kolbudami i chciałabym w niedalekiej przyszłości rozpocząć budowę, ale jestem laikiem w tej dziedzinie Czy moglibyście polecić mi jakieś dobre (sprawdzone) oraz niedrogie firmy budujące domy z okolic 3miasta... Być moze już o tym bylo napisane w tym temacie, ale narazie nie dalam rady przebrnąć przez 172 str Bedę bardzo wdzięczna za pomoc...Chyba bedzie ciezko, bo tutaj wszysycy sami zakasali rekawy i buduja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts