anekri 20.10.2005 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2005 Z tego co ja oglądałam, to sie troche różnią. Np. te w Pruszczu były jakieś cieńsze od tych w Wojarze. Poza tym są różni producenci tych materiałów. Najpierw obejrzyj,a potem bierz gdzie taniej A gdzie w Pruszczu sprawdzałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 20.10.2005 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2005 Dzisiaj byłem oglądać na OSowej pracę druzyny pana Wickiego. Tynki mi sie bardzo podobaja - cana ciut wyższa niz w postach powyzej ale mysle ze do zejscia do podanych cen. Zobacze co na te ceny mój dotychczasowy wykonawca Widiząłem sie tez dzisiaj z elektrykiem - robi dobre wrażenie umie podpowiedzieć itd. Mam tylko pytanie czy 20 PLN za punkt to duzo? Do tego jeszcze skrzynki z bezpiecznikami za 400PLN.Ja płąciłam ryczałtem 1500 zł za pietro, a elektryki mam od zaniedbania z materiałem czy bez?bez materiału, ale biorac pod uwage ilosc i wymagania mojej archi, to bardzo dobra cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwizdki 20.10.2005 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2005 Z tego co ja oglądałam, to sie troche różnią. Np. te w Pruszczu były jakieś cieńsze od tych w Wojarze. Poza tym są różni producenci tych materiałów. Najpierw obejrzyj,a potem bierz gdzie taniej A gdzie w Pruszczu sprawdzałaś? Na rondzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renkolak 20.10.2005 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2005 Kurcze Zochnadzisiaj mój pKaziu powiedział ze dzwoniła dziewczyna z Koleczkowa i ma jej robic wykop.No toja mu rodosnie, ze to moja znajoma i chetnie sie z nim zabiore poznac sasiadke Jezdiemy, patrze a ja wyladowałam na poczatku Koleczkowa, ni jak to sie miało do Twojej opowiesci o drodze na lesniczówke.Niezle sie machnełam, dobrze ze nie poleciałam sie witac witać, witać chociaż początek jeszcze dość chaotyczny u nas i nic do oglądania poza wielką dziurą po tak ciepłej rekomendacji chciałam żeby Pan Kaziu nas wspomógł lub zrobił przyłącze wody ale niestety nie ma niezbędnego sprzętu Dzięki za "zbiorowe"namiary Kto poleci kogoś do przyłącza wody? Cena 1500 za 17m OK? Będę wdzięczna za typ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 20.10.2005 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2005 Kurcze Zochnadzisiaj mój pKaziu powiedział ze dzwoniła dziewczyna z Koleczkowa i ma jej robic wykop.No toja mu rodosnie, ze to moja znajoma i chetnie sie z nim zabiore poznac sasiadke Jezdiemy, patrze a ja wyladowałam na poczatku Koleczkowa, ni jak to sie miało do Twojej opowiesci o drodze na lesniczówke.Niezle sie machnełam, dobrze ze nie poleciałam sie witac .. moj p. Kaziu ma na imie Marian ..i zaczyna w poniedzialek ( oby ! bo juz chyba na msze dam w intencji..) U mnie na razie ugor .. jak to sasiedzi nasi mowia : na razie to s..cie krajobraz Bywam w łikendy i zapraszam. Z tym ze w ten nie - bo goscie sie zjezdzaja. Ale od nastepnego - mam nadzieje:) Gosia - a mialam zapytac - czy Ty deskowalas i papowalas pod osike ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ados 21.10.2005 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 Dzisiaj byłem oglądać na OSowej pracę druzyny pana Wickiego. Tynki mi sie bardzo podobaja - cana ciut wyższa niz w postach powyzej ale mysle ze do zejscia do podanych cen. Zobacze co na te ceny mój dotychczasowy wykonawca Widiząłem sie tez dzisiaj z elektrykiem - robi dobre wrażenie umie podpowiedzieć itd. Mam tylko pytanie czy 20 PLN za punkt to duzo? Do tego jeszcze skrzynki z bezpiecznikami za 400PLN.Ja płąciłam ryczałtem 1500 zł za pietro, a elektryki mam od zaniedbania z materiałem czy bez?bez materiału, ale biorac pod uwage ilosc i wymagania mojej archi, to bardzo dobra cena upewnij się czy jej wymagania są zbieżne z Twoimi ale cena w sumie, zakładając że masz dwa poziomy to tylko trochę wyższa niż średnia wg mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 21.10.2005 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 Dzisiaj byłem oglądać na OSowej pracę druzyny pana Wickiego. Tynki mi sie bardzo podobaja - cana ciut wyższa niz w postach powyzej ale mysle ze do zejscia do podanych cen. Zobacze co na te ceny mój dotychczasowy wykonawca Widiząłem sie tez dzisiaj z elektrykiem - robi dobre wrażenie umie podpowiedzieć itd. Mam tylko pytanie czy 20 PLN za punkt to duzo? Do tego jeszcze skrzynki z bezpiecznikami za 400PLN.Ja płąciłam ryczałtem 1500 zł za pietro, a elektryki mam od zaniedbania z materiałem czy bez?bez materiału, ale biorac pod uwage ilosc i wymagania mojej archi, to bardzo dobra cena upewnij się czy jej wymagania są zbieżne z Twoimi ale cena w sumie, zakładając że masz dwa poziomy to tylko trochę wyższa niż średnia wg mnietym razem sa a chłopaki robia po mistrzowsku.Zapraszam na wizytacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 21.10.2005 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 Kurcze Zochnadzisiaj mój pKaziu powiedział ze dzwoniła dziewczyna z Koleczkowa i ma jej robic wykop.No toja mu rodosnie, ze to moja znajoma i chetnie sie z nim zabiore poznac sasiadke Jezdiemy, patrze a ja wyladowałam na poczatku Koleczkowa, ni jak to sie miało do Twojej opowiesci o drodze na lesniczówke.Niezle sie machnełam, dobrze ze nie poleciałam sie witac .. moj p. Kaziu ma na imie Marian ..i zaczyna w poniedzialek ( oby ! bo juz chyba na msze dam w intencji..) U mnie na razie ugor .. jak to sasiedzi nasi mowia : na razie to s..cie krajobraz Bywam w łikendy i zapraszam. Z tym ze w ten nie - bo goscie sie zjezdzaja. Ale od nastepnego - mam nadzieje:) Gosia - a mialam zapytac - czy Ty deskowalas i papowalas pod osike ?Deskowałam, ale bez papy, bo papy nie mozna.Mam dobra folie pod deskami.Donosze,z e dach nie przecieka i na razie sprawuje sie super Jakos mocno emocjonalnie sie z nim zwiazalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 21.10.2005 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 Kurcze Zochnadzisiaj mój pKaziu powiedział ze dzwoniła dziewczyna z Koleczkowa i ma jej robic wykop.No toja mu rodosnie, ze to moja znajoma i chetnie sie z nim zabiore poznac sasiadke Jezdiemy, patrze a ja wyladowałam na poczatku Koleczkowa, ni jak to sie miało do Twojej opowiesci o drodze na lesniczówke.Niezle sie machnełam, dobrze ze nie poleciałam sie witac witać, witać chociaż początek jeszcze dość chaotyczny u nas i nic do oglądania poza wielką dziurą po tak ciepłej rekomendacji chciałam żeby Pan Kaziu nas wspomógł lub zrobił przyłącze wody ale niestety nie ma niezbędnego sprzętu Dzięki za "zbiorowe"namiary Kto poleci kogoś do przyłącza wody? Cena 1500 za 17m OK? Będę wdzięczna za typO, witaj, witaj a gdzie w Koleczkowie sie budujesz Do ciezkiej mokrej roboty, to jest Grablowski A, pan Kaziu mistrzowsko do dzieła przystepuje pozniej.Obecnie znowu mnie ratuje z opresji.....cudo nie człowiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 21.10.2005 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 Kurcze Zochnadzisiaj mój pKaziu powiedział ze dzwoniła dziewczyna z Koleczkowa i ma jej robic wykop.No toja mu rodosnie, ze to moja znajoma i chetnie sie z nim zabiore poznac sasiadke Jezdiemy, patrze a ja wyladowałam na poczatku Koleczkowa, ni jak to sie miało do Twojej opowiesci o drodze na lesniczówke.Niezle sie machnełam, dobrze ze nie poleciałam sie witac witać, witać chociaż początek jeszcze dość chaotyczny u nas i nic do oglądania poza wielką dziurą po tak ciepłej rekomendacji chciałam żeby Pan Kaziu nas wspomógł lub zrobił przyłącze wody ale niestety nie ma niezbędnego sprzętu Dzięki za "zbiorowe"namiary Kto poleci kogoś do przyłącza wody? Cena 1500 za 17m OK? Będę wdzięczna za typA, dopiero zajazyłam to Ty byłas???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 21.10.2005 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 MarcinU - dzięki za polecenie Jana Sikory na majstra. Bardzo sympatyczny facet i wydaje się bardzo solidny. Prawie przekonał mnie do Silki choć wcześniej byłem zdecydowany na BK. Budowałem z silki i polecam. Choć BK też ma swoje dobre strony. Sikora jest specem od silki i doradcy regionalni Xelli polecają go. Witam, ja też dołączam do tych, co z silki budują. Jesteśmy po rozmowach z p. Sikorą. Zaczynamy na wiosnę. I tu pojawia się pytanie. Otóż p. Sikora powiedział nam, że może jednocześnie trzy budowy prowadzić, bo ma trzy ekipy. Czy ktoś może powiedzieć mi, czy wszystkie są jednakowo dobre, a może na którąś powinnam szczególną uwagę zwrócić? Podzielcie się swoimi doświadczeniami, please Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 21.10.2005 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 Kurcze Zochnadzisiaj mój pKaziu powiedział ze dzwoniła dziewczyna z Koleczkowa i ma jej robic wykop.No toja mu rodosnie, ze to moja znajoma i chetnie sie z nim zabiore poznac sasiadke Jezdiemy, patrze a ja wyladowałam na poczatku Koleczkowa, ni jak to sie miało do Twojej opowiesci o drodze na lesniczówke.Niezle sie machnełam, dobrze ze nie poleciałam sie witac witać, witać chociaż początek jeszcze dość chaotyczny u nas i nic do oglądania poza wielką dziurą po tak ciepłej rekomendacji chciałam żeby Pan Kaziu nas wspomógł lub zrobił przyłącze wody ale niestety nie ma niezbędnego sprzętu Dzięki za "zbiorowe"namiary Kto poleci kogoś do przyłącza wody? Cena 1500 za 17m OK? Będę wdzięczna za typA, dopiero zajazyłam to Ty byłas????Podaje namiar na Grablowskeigo 06033642014 i pamietaj targuj sie, bo zdziera niemiłosiernie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 21.10.2005 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 Kurcze Zochnadzisiaj mój pKaziu powiedział ze dzwoniła dziewczyna z Koleczkowa i ma jej robic wykop..... Gosia - a Pan Kaziu u Ciebie znowu wykop robi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 21.10.2005 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 Kurcze Zochnadzisiaj mój pKaziu powiedział ze dzwoniła dziewczyna z Koleczkowa i ma jej robic wykop..... Gosia - a Pan Kaziu u Ciebie znowu wykop robi ?Nieeee Pan Kaziu "spina" mi kable do szafki w kotłowni i grzejniki bedzie wieszał.On nie robi wykopów tylko wod kan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia i Krzyś 22.10.2005 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2005 Gdzie kupowaliście grzejniki i piec i jakie dostaliście rabaty? Jakie firmy wybraliście? Pytanie kieruję do tych, który przebrneli juz przez wykończeniówkę.Z góry dziękuję za namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rispetto 22.10.2005 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2005 Gdzie kupowaliście grzejniki i piec i jakie dostaliście rabaty? Jakie firmy wybraliście? Pytanie kieruję do tych, który przebrneli juz przez wykończeniówkę. Z góry dziękuję za namiary Jak będziecie się targować, to powinniście wiedzieć, że np na kotły dobry sprzedawca dostaje od producenta 40-45 % upustu od "ceny katalogowej". Jak Wam opuści o 10-15 % to żadna łaska U nas (na Junkersie skończyło się na 33 %, kaloryfery Purmo 28% (też od "zalecanej ceny producenta") Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 22.10.2005 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2005 Gdzie kupowaliście grzejniki i piec i jakie dostaliście rabaty? Jakie firmy wybraliście? Pytanie kieruję do tych, który przebrneli juz przez wykończeniówkę. Z góry dziękuję za namiary Ja bede miała grzejniki Kermi, niestety jeszcze nie wiem jaki abat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 22.10.2005 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2005 Gdzie kupowaliście grzejniki i piec i jakie dostaliście rabaty? Jakie firmy wybraliście? Pytanie kieruję do tych, który przebrneli juz przez wykończeniówkę. Z góry dziękuję za namiary Jak będziecie się targować, to powinniście wiedzieć, że np na kotły dobry sprzedawca dostaje od producenta 40-45 % upustu od "ceny katalogowej". Jak Wam opuści o 10-15 % to żadna łaska U nas (na Junkersie skończyło się na 33 %, kaloryfery Purmo 28% (też od "zalecanej ceny producenta") Nie wiem skąd masz te 45% -chyba że firma robi sobie narzut +50% . Co do grzejników to żadna łaska 28% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rispetto 22.10.2005 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2005 Gdzie kupowaliście grzejniki i piec i jakie dostaliście rabaty? Jakie firmy wybraliście? Pytanie kieruję do tych, który przebrneli juz przez wykończeniówkę. Z góry dziękuję za namiary Jak będziecie się targować, to powinniście wiedzieć, że np na kotły dobry sprzedawca dostaje od producenta 40-45 % upustu od "ceny katalogowej". Jak Wam opuści o 10-15 % to żadna łaska U nas (na Junkersie skończyło się na 33 %, kaloryfery Purmo 28% (też od "zalecanej ceny producenta") Nie wiem skąd masz te 45% -chyba że firma robi sobie narzut +50% . Co do grzejników to żadna łaska 28% Mam znajomego, który handluje tego typu rzeczami, więc od niego wiem jakie upusty ma sprzedawca. Szkoda, że tak późno się o tym dowiedziałem Uprzedzam ewentualne pytania. Mieszka kilkaset kilometrów od Trójmiasta Rabat na grzejniki rzeczywiście przeciętny, ale na innych rzeczach kupowanych od tego sprzedawcy sobie odbiłem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 22.10.2005 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2005 A co do kociołków to te na paliwo stałe są raczej słabiutko rabatowane ... ale klienci bardzo rzadko są w stanie to zrozumieć.i uważają sprzedawce za naciągacza(standard). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts