Gosia i Krzyś 02.11.2005 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 Gdzie można szukać ekipy do wykończeń (ściany, podłogi, łazienki z białym montażem)? Nie mamy już pomysłów albo jesteśmy tak znużeni tym budowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinU 02.11.2005 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 Gdzie można szukać ekipy do wykończeń (ściany, podłogi, łazienki z białym montażem)? Nie mamy już pomysłów albo jesteśmy tak znużeni tym budowaniem Polecam do wykończeniówki p. Zbyszka Szyca - 600 946 788 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia i Krzyś 02.11.2005 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 Dzięki, dzwoniłam ale trzeba czekać bo mają narazie robotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafalg 02.11.2005 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 Nikt nie wie gdzie kupic ładną, tania brame garażową Czy tania - to rzecz względna. Ja kupowałem bramę z Krispolu. W pomorskim bramy tej firmy sprzedaje Barum. Ja kupowałe dwie bramy z okleiną Mahoń + dwa napędy Hormanna (podobno najlepsze). Elegancko wykonali montaż. Na razie nie narzekam, choć po czasie trzeba je jeszcze wyregulować (jak każde). Namiary: Bartosz Giedrojć: 501 726 239 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 02.11.2005 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 Nikt nie wie gdzie kupic ładną, tania brame garażową ja wiem, gdzie droga srednio ładna i nie wiem czy jeszcze niez robia mnie w konia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 02.11.2005 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 Mam pytanie do -rac Zdzisłąwa Lademanna. U mnie była sytuacja wyjątkowa z tynkami gipsowymi, ponieważ w niektórych ścianach były słupy drewniane (zlicowane). Lademann miał na to sposób, aby połaczyć siatką lub papą ściany po obu stronach każdego słupa i to zatynkować. Niestety po 2 miesiącach (tynki miałem kładzione w sierpniu) mam pęknięcia w tych miejscach. Mieliście jużtakie problemy? Jutro dzwonię do lademanna z reklamacją. Mówił że ma na to sposób, ale ten sposób nie zadziałał. Rafalg mi popękał tynk na kominie - podobną w taką popękaną spoinę dobrze dać silikon a potem zacekolować - tak mi mówił znajomy, jeszcze nie robiłam ale spróbuje. A co do Lademana to zawiodłam się na nim - pozaklejał mi część puszek - w kuchni, w łazience. A w górnych partiach przy strychu odpier...taką fuszerkę, że szkoda gadać Tez będę reklamować....A za te gniazdka to tak jestem wkurzona - jak można je tak po prostu zakleić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 02.11.2005 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 Arku - proponowałem Ci zwykłą castoramowską kozę - pozbędziesz się w ten sposób odpadów drewnianych z budowy. A na dogrzewanie grzejniczek konwekcyjny elektryczny ustawiony na niskie parametry(żeby było +5-10stC) lub olejak elektryczny. Ja właśnie zakupiłam sobie taką kozę (koszt 122 zł + rura 15 zł). Jak jedziemy robić to po 20 minutach od rozpalenia w domu jest tak ciepło, że trzeba się rozbierać. Piecyk na 5 z + ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 02.11.2005 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 Arku - proponowałem Ci zwykłą castoramowską kozę - pozbędziesz się w ten sposób odpadów drewnianych z budowy. A na dogrzewanie grzejniczek konwekcyjny elektryczny ustawiony na niskie parametry(żeby było +5-10stC) lub olejak elektryczny. Ja właśnie zakupiłam sobie taką kozę (koszt 122 zł + rura 15 zł). Jak jedziemy robić to po 20 minutach od rozpalenia w domu jest tak ciepło, że trzeba się rozbierać. Piecyk na 5 z + )A, gdzie kupiłąs?podaj dokłądna nazwe, bo ja tez potrzebuje, na gwałt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 02.11.2005 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 Arku - proponowałem Ci zwykłą castoramowską kozę - pozbędziesz się w ten sposób odpadów drewnianych z budowy. A na dogrzewanie grzejniczek konwekcyjny elektryczny ustawiony na niskie parametry(żeby było +5-10stC) lub olejak elektryczny. Ja właśnie zakupiłam sobie taką kozę (koszt 122 zł + rura 15 zł). Jak jedziemy robić to po 20 minutach od rozpalenia w domu jest tak ciepło, że trzeba się rozbierać. Piecyk na 5 z + )Giergaczy ja dobrze odczytałam Twoja stopke Gratulowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ireneusz M. 02.11.2005 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 Pytanie - czy ktoś z szanownych forumowiczów posiada na zbyciu stęple budowlane, potrzebuję około 120 sztuk długości 2,70Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 02.11.2005 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 Jedno pytanko ,czy mozna dostac jeszcze dzialke (OK.1000m2) w okolicach Rębiechowa z warunkami zabudowy ?i jak wygladaja ceny ,dzieki !!! gregannaNie pomoge, wiem ze w Koleczkowie sa, ceny ok 60 złm2 Witam Z warunkami zabudowy ? Dzieki gregannaNoooo Mam nadzieje ze nie naginam moge prosic o jakies namiary na priv? Dzieki U mojego gospodarza sa działki z aktualnymi warunkami zabudowy, i sa na które dostaniesz warunki ze wzgledu na zasade dobrego sasiedztwa.Swoja droga w grudniu juz bedzie w koleczkowie plan i warunki nie beda potzrebne.Jakby co, to dzwon.Podaje swój namiar 0608 508450 do gospodarza tez moge podac, ale on tak troche inaczej "jarzy" Witam Ados ,gosia@ Dziekuje za odpowiedz ,nara nosi mnie po swiecie ,ale jak zladuje w kraju to sie odezwe ,mam nadzieje ze nie sprawiam klopotu gregannaSpoko, spoko a dla kogo szukasz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 02.11.2005 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 Mam pytanie do -rac Zdzisłąwa Lademanna. U mnie była sytuacja wyjątkowa z tynkami gipsowymi, ponieważ w niektórych ścianach były słupy drewniane (zlicowane). Lademann miał na to sposób, aby połaczyć siatką lub papą ściany po obu stronach każdego słupa i to zatynkować. Niestety po 2 miesiącach (tynki miałem kładzione w sierpniu) mam pęknięcia w tych miejscach. Mieliście jużtakie problemy? Jutro dzwonię do lademanna z reklamacją. Mówił że ma na to sposób, ale ten sposób nie zadziałał. Rafalg mi popękał tynk na kominie - podobną w taką popękaną spoinę dobrze dać silikon a potem zacekolować - tak mi mówił znajomy, jeszcze nie robiłam ale spróbuje. A co do Lademana to zawiodłam się na nim - pozaklejał mi część puszek - w kuchni, w łazience. A w górnych partiach przy strychu odpier...taką fuszerkę, że szkoda gadać Tez będę reklamować....A za te gniazdka to tak jestem wkurzona - jak można je tak po prostu zakleić!U mnie 2 razy poprawial, a puszki kazałam skrobac, no i moja arch jeszcze mu pion przy kontaktach sprawdzila i to dopiero była jazda wszystkie do poprawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 02.11.2005 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 Arku - proponowałem Ci zwykłą castoramowską kozę - pozbędziesz się w ten sposób odpadów drewnianych z budowy. A na dogrzewanie grzejniczek konwekcyjny elektryczny ustawiony na niskie parametry(żeby było +5-10stC) lub olejak elektryczny. Ja właśnie zakupiłam sobie taką kozę (koszt 122 zł + rura 15 zł). Jak jedziemy robić to po 20 minutach od rozpalenia w domu jest tak ciepło, że trzeba się rozbierać. Piecyk na 5 z + )A, gdzie kupiłąs?podaj dokłądna nazwe, bo ja tez potrzebuje, na gwałt Gosia kupiłam w Castoramie w Rumii. Były rozchwytywane jak ciepłe bułeczki Koza naprawdę przydaje się do ogrzewania wewnątrz podczas różnych prac , kiedy docelowe ogrzewanie nie jest jeszcze uruchomione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 02.11.2005 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 Arku - proponowałem Ci zwykłą castoramowską kozę - pozbędziesz się w ten sposób odpadów drewnianych z budowy. A na dogrzewanie grzejniczek konwekcyjny elektryczny ustawiony na niskie parametry(żeby było +5-10stC) lub olejak elektryczny. Ja właśnie zakupiłam sobie taką kozę (koszt 122 zł + rura 15 zł). Jak jedziemy robić to po 20 minutach od rozpalenia w domu jest tak ciepło, że trzeba się rozbierać. Piecyk na 5 z + )Giergaczy ja dobrze odczytałam Twoja stopke Gratulowac? Tak dobrze dobrze odczytałaś za 9 miesięcy !!! - ustaliliśmy już datę 26 sierpnia 2006 r. - wszystko już prawie zaklepane. A ponieważ sentymentalnie podchodzę do sprawy to imprezkę weselną bede miała w Koleczkowie - blisko miejsca zamieszkania, z pięknym widokiem z restauracyjki . Tylko musimuy się spieszyć z wykończeniówką, bo część gości chcę już przenocować w nowym domku Dlatego rozwijamy tempo hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 02.11.2005 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 Mam pytanie do -rac Zdzisłąwa Lademanna. U mnie była sytuacja wyjątkowa z tynkami gipsowymi, ponieważ w niektórych ścianach były słupy drewniane (zlicowane). Lademann miał na to sposób, aby połaczyć siatką lub papą ściany po obu stronach każdego słupa i to zatynkować. Niestety po 2 miesiącach (tynki miałem kładzione w sierpniu) mam pęknięcia w tych miejscach. Mieliście jużtakie problemy? Jutro dzwonię do lademanna z reklamacją. Mówił że ma na to sposób, ale ten sposób nie zadziałał. Rafalg mi popękał tynk na kominie - podobną w taką popękaną spoinę dobrze dać silikon a potem zacekolować - tak mi mówił znajomy, jeszcze nie robiłam ale spróbuje. A co do Lademana to zawiodłam się na nim - pozaklejał mi część puszek - w kuchni, w łazience. A w górnych partiach przy strychu odpier...taką fuszerkę, że szkoda gadać Tez będę reklamować....A za te gniazdka to tak jestem wkurzona - jak można je tak po prostu zakleić!U mnie 2 razy poprawial, a puszki kazałam skrobac, no i moja arch jeszcze mu pion przy kontaktach sprawdzila i to dopiero była jazda wszystkie do poprawkiI to jest najgorsze, ja dopiero teraz jak liszyłam ilosć kontaktów i włączników do zakupienia to stwierdziałm, że gdzieś czegoś brakowało:( Ale zadzwonię do niego...będzie albo ich szukał albo niech zbiera na wykrywacz metali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 02.11.2005 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 Arku - proponowałem Ci zwykłą castoramowską kozę - pozbędziesz się w ten sposób odpadów drewnianych z budowy. A na dogrzewanie grzejniczek konwekcyjny elektryczny ustawiony na niskie parametry(żeby było +5-10stC) lub olejak elektryczny. Ja właśnie zakupiłam sobie taką kozę (koszt 122 zł + rura 15 zł). Jak jedziemy robić to po 20 minutach od rozpalenia w domu jest tak ciepło, że trzeba się rozbierać. Piecyk na 5 z + )Giergaczy ja dobrze odczytałam Twoja stopke Gratulowac? Tak dobrze dobrze odczytałaś za 9 miesięcy !!! - ustaliliśmy już datę 26 sierpnia 2006 r. - wszystko już prawie zaklepane. A ponieważ sentymentalnie podchodzę do sprawy to imprezkę weselną bede miała w Koleczkowie - blisko miejsca zamieszkania, z pięknym widokiem z restauracyjki . Tylko musimuy się spieszyć z wykończeniówką, bo część gości chcę już przenocować w nowym domku Dlatego rozwijamy tempo hihi Superrrrr, strasznie Ci,a własciwie Wam gratuluje a gdzie balanda?W nowym hotelu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 02.11.2005 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 Arku - proponowałem Ci zwykłą castoramowską kozę - pozbędziesz się w ten sposób odpadów drewnianych z budowy. A na dogrzewanie grzejniczek konwekcyjny elektryczny ustawiony na niskie parametry(żeby było +5-10stC) lub olejak elektryczny. Ja właśnie zakupiłam sobie taką kozę (koszt 122 zł + rura 15 zł). Jak jedziemy robić to po 20 minutach od rozpalenia w domu jest tak ciepło, że trzeba się rozbierać. Piecyk na 5 z + )A, gdzie kupiłąs?podaj dokłądna nazwe, bo ja tez potrzebuje, na gwałt Gosia kupiłam w Castoramie w Rumii. Były rozchwytywane jak ciepłe bułeczki Koza naprawdę przydaje się do ogrzewania wewnątrz podczas różnych prac , kiedy docelowe ogrzewanie nie jest jeszcze uruchomione.ma ona jkis symbol czy po prostu mam szukac kozy za 122 zeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 02.11.2005 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 Arku - proponowałem Ci zwykłą castoramowską kozę - pozbędziesz się w ten sposób odpadów drewnianych z budowy. A na dogrzewanie grzejniczek konwekcyjny elektryczny ustawiony na niskie parametry(żeby było +5-10stC) lub olejak elektryczny. Ja właśnie zakupiłam sobie taką kozę (koszt 122 zł + rura 15 zł). Jak jedziemy robić to po 20 minutach od rozpalenia w domu jest tak ciepło, że trzeba się rozbierać. Piecyk na 5 z + )Giergaczy ja dobrze odczytałam Twoja stopke Gratulowac? Tak dobrze dobrze odczytałaś za 9 miesięcy !!! - ustaliliśmy już datę 26 sierpnia 2006 r. - wszystko już prawie zaklepane. A ponieważ sentymentalnie podchodzę do sprawy to imprezkę weselną bede miała w Koleczkowie - blisko miejsca zamieszkania, z pięknym widokiem z restauracyjki . Tylko musimuy się spieszyć z wykończeniówką, bo część gości chcę już przenocować w nowym domku Dlatego rozwijamy tempo hihi Superrrrr, strasznie Ci,a własciwie Wam gratuluje a gdzie balanda?W nowym hotelu? Nie Balande będziemy robili w Klubie jeżdzieckim Dajak w Koleczkowie. To takie kameralne miejsce w środku lasu. A my bardzo lubimy takie klimaty - stare meble, rustykalne wnętrze:) Lokal jest boski i w sam raz na małą fajną imprezę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 02.11.2005 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 Arku - proponowałem Ci zwykłą castoramowską kozę - pozbędziesz się w ten sposób odpadów drewnianych z budowy. A na dogrzewanie grzejniczek konwekcyjny elektryczny ustawiony na niskie parametry(żeby było +5-10stC) lub olejak elektryczny. Ja właśnie zakupiłam sobie taką kozę (koszt 122 zł + rura 15 zł). Jak jedziemy robić to po 20 minutach od rozpalenia w domu jest tak ciepło, że trzeba się rozbierać. Piecyk na 5 z + )A, gdzie kupiłąs?podaj dokłądna nazwe, bo ja tez potrzebuje, na gwałt Gosia kupiłam w Castoramie w Rumii. Były rozchwytywane jak ciepłe bułeczki Koza naprawdę przydaje się do ogrzewania wewnątrz podczas różnych prac , kiedy docelowe ogrzewanie nie jest jeszcze uruchomione.ma ona jkis symbol czy po prostu mam szukac kozy za 122 zeta Symbolu żadnego ni ma (a może ma ...nawet nie zauważyłam Koza stoi tam gdzie wszystkie kominki, wkłady i akcesoria. Jest w kształcie walca z pokrywą. Tylko jedna jest taka i w tej cenie Na etykiecie cenowej pisze, że jest na węgiel, ale nie sugeruj się tym bo drewnem również można w tym palić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 02.11.2005 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 Pytanie - czy ktoś z szanownych forumowiczów posiada na zbyciu stęple budowlane, potrzebuję około 120 sztuk długości 2,70 Pozdrawiam Moje stemple jeszcze "pracują", ale za tydzień ... no może dwa tygodnie będą wolne. Jeśli jesteś zainteresowany, to sprawdzę ile dokładnie mam i jakiej długości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts