Ireneusz M. 02.11.2005 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 Ad Alunek za tydzień najpóźniej by mi pasowałopozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pagin 02.11.2005 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 Nikt nie wie gdzie kupic ładną, tania brame garażową Bramy segmentowe garazowe BigTor: Rumia, firma APUS tel 6711730, 0501297350 lub Rumia, RANT 6711311, 7711340, 602676573. APUS jest troche tanszy od RANTa. Ja wzialem brame od APUSa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 03.11.2005 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 Nie Balande będziemy robili w Klubie jeżdzieckim Dajak w Koleczkowie. To takie kameralne miejsce w środku lasu. A my bardzo lubimy takie klimaty - stare meble, rustykalne wnętrze:) Lokal jest boski i w sam raz na małą fajną imprezę No, Giergadom zbudowałas, dzrewa zasaziłas, to teraz tylko........SYN Ci został Kiedy sie chcecie wprowadzic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OLA.J. 03.11.2005 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 Serdeczne dzieki wszystkim za namiary na bramy garażowe, mysle ze w najbliższy łikęd udam się na objazd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grody 03.11.2005 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 Przestrzegam przed ekipą tynkarską Wickiego. Jego spier... tynki można zobaczyć u nas. Miało być bez cekolowania, trochę drożej. Teraz musimy wszystko cekolować i wyjdzie nam bardzo drogo porównywalnie do gipsowych czy nawet suchych. Na jutro jestem umówiony z p. Wickim na budowie na ustalenie zakresu robót i czasu ich trwania - dziwi mnie twoja wypowiedź - widziałem tynki położone w jakimś bliźniaku na osowej i sa na prawde bardzo równe - nie miałbym żadnych zastrzeżeń. Muszę powiedzieć, że u mnie też robiła jego ekipa i teraz powoli odkrywam krzywe ściany. Już jestem po cekolowaniu salonu. Więc choć cena była dobra to dziś brałbym innych albo w ogóle K-G. Grody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 03.11.2005 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 Co do okien PVC to przestrzegam przed firmą BOSCHOR - Gdyńka Fabryka Okien z Gdyni Dąbrówka. Miałem (jeszcze mam) z nimi przeboje. Dla niewtajemniczonych proponuję zajrzeć ze 3/4 strony wcześniej.14.11 maja mi montowac brame garazowa, juz sie boje A jak sie z oknami skonczyło? W zgłoszeniu reklamacyjnym napisali, że usterki usuną w ciągu 3 tygodni bo najdłużej będą czekać na listwy przyszybowe które muszą skądś sprowadzić. Od przyszłego tygodnia będę dzwonił bo już będę miał samochód i znowu roboty na działce się zaczną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 03.11.2005 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 Nikt nie wie gdzie kupic ładną, tania brame garażową Przejrzyj ofertę i wyślij zapytanie przez formularz na stronie : http://www.apus.comweb.pl/oferta.html . Ja chyba od nich będę kupował bramę bo można "dogadać się" co do ceny ale to już nie tak publicznie. Firma w Rumi. Oczywiście są inne Wiśniowski, Hormann ale cena też jest o wiele wyższa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 03.11.2005 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 W ostatni poniedziałek, dzień przed zaduszkami na działeczce zakończyliśmy montowanie POŚ. Teraz problem kanalizacji mamy już z głowy na najbliższe 20 - 30 lat. A do tego czasu chyba podłączą mnie do kanalizacji choć wcale nie będę o to zabiegał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 03.11.2005 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 do wszystkich ktorzy szukaja kozy do grzania zimowego sa w castoramie na osowej i na grunwaldzkiej za 109 zl (przecenione ze 122 zl). widzialem tez w leroyu za 99 zl ale nie wiem jak jest roznica poniewaz tych z castoramy nie widzialem jedynie dzwonilem i maja a osowej 5 sztuk a na grunwaldzkiej 2 palety nie pytalem sie ile sztuk. W koncu po dlugich rozmowach z zona wybralismy ekipe od Gosi z Koleczkowa dziekuje wszystkim za porady. Stwierdzilismy ze lepiej zaplacic dobrze za dobrze zrobiona robote niz sie potem bujac z poprawkami i niedorobkami.Obdzwonilismy jeszcze kilka firm i ceny byly podobne wiec lepiej brac to co sprawdzone niz isc w ciemno. W urzedzie powiedzieli ze pozwolenie powinno byc do odebrania jutro i to zalatwia od razu to prawomocne wiec sukces. Trzeba tylko do babki z czekoladkami podskoczyc.PozdrawiamCMyK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OLA.J. 03.11.2005 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 Dzięki Wakmen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anekri 03.11.2005 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 W koncu po dlugich rozmowach z zona wybralismy ekipe od Gosi z Koleczkowa dziekuje wszystkim za porady. Stwierdzilismy ze lepiej zaplacic dobrze za dobrze zrobiona robote niz sie potem bujac z poprawkami i niedorobkami. Obdzwonilismy jeszcze kilka firm i ceny byly podobne wiec lepiej brac to co sprawdzone niz isc w ciemno. W urzedzie powiedzieli ze pozwolenie powinno byc do odebrania jutro i to zalatwia od razu to prawomocne wiec sukces. Trzeba tylko do babki z czekoladkami podskoczyc. Pozdrawiam CMyK No to kiedy zaczynacie? w tym roku czy na wiosnę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 03.11.2005 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 w tym roku sąsaidko CMyK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anekri 03.11.2005 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 w tym roku sąsaidko CMyK Nooooo to GRATULACJE Widzę, widzę że pędzisz - ale nie spodziewałam się Będę zaglądała co jakiś czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 03.11.2005 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 Oczywiscie ze pedze mam okna dachowe do odebrania koniec grudnia i Twoje steple tez leza. Najwieksza przeszkoda to bank jeszcze nie wybraliśmy, ale jutro bedziemy wiedzieli. Trzeba liczyc minimum 20 dni na formalnosci bankowe i wchodzimy na dzialeczke. Chyba ze wykombinujemy kase wcześniej chocby na materialy.CMyK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 03.11.2005 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 Oczywiscie ze pedze mam okna dachowe do odebrania koniec grudnia i Twoje steple tez leza. Najwieksza przeszkoda to bank jeszcze nie wybraliśmy, ale jutro bedziemy wiedzieli. Trzeba liczyc minimum 20 dni na formalnosci bankowe i wchodzimy na dzialeczke. Chyba ze wykombinujemy kase wcześniej chocby na materialy. CMyK Szczerze mówiąc zobacz w PKO BP ostatnio szybko i dużo dają...chyba się coś rozpędzili... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 03.11.2005 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 Oczywiscie ze pedze mam okna dachowe do odebrania koniec grudnia i Twoje steple tez leza. Najwieksza przeszkoda to bank jeszcze nie wybraliśmy, ale jutro bedziemy wiedzieli. Trzeba liczyc minimum 20 dni na formalnosci bankowe i wchodzimy na dzialeczke. Chyba ze wykombinujemy kase wcześniej chocby na materialy. CMyK Szczerze mówiąc zobacz w PKO BP ostatnio szybko i dużo dają...chyba się coś rozpędzili... Bo i bardzo dużo zarabiają na dawaniu kredytów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 03.11.2005 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 Jak zresztą każdy bank... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 03.11.2005 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 Ale jego zarobki są aż beszczelne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 03.11.2005 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 Nie do końca...kwestia wyhandlowania sobie odpowiedniej prowizji.Tak w banku jak i w agencji. A co do kosztów kredytu co powiesz na "najniższe oprocentowanie" i maciupkim druczkiem "przez pierwsze dwa lata"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 03.11.2005 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 Nie do końca...kwestia wyhandlowania sobie odpowiedniej prowizji.Tak w banku jak i w agencji. A co do kosztów kredytu co powiesz na "najniższe oprocentowanie" i maciupkim druczkiem "przez pierwsze dwa lata"... Dlatego nie będę brał żadnych kredytów długoterminowych. Jak tu żyć z kredytem na 25 czy 30 lat? No może jakiś niewielki na rok czy 2 to na pewno się nie obejdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts