OLA.J. 10.11.2005 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 Ludzie chyba zwariowłam, ile mozna wybierać kibelek, już poltora miesiąca ogladam , jak tak dalej pojdzie to za 10 lat moze sie wprowadze w dodatku nioc juz mi sie nie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ados 10.11.2005 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 Geodeta potrzebny mi do mapek. może ten będzie tańszy: Pan Jarosław Iwanowski: 501 73 43 50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 10.11.2005 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 Ludzie chyba zwariowłam, ile mozna wybierać kibelek, już poltora miesiąca ogladam , jak tak dalej pojdzie to za 10 lat moze sie wprowadze w dodatku nioc juz mi sie nie podoba a chcesz podwieszany czy stojący? Jak stojący, to mi się podoba Eco2000 Cersanitu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OLA.J. 10.11.2005 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 Podwieszany, na sczescie decyzja juz zapadła w razie czego zaraz wysle zaliczke gdyby miało mi sie odwidziec, umywalke tez wybralam miske nablatowa i teraz juz nie jestem pewna bo chcialam żeby stala na drewnianym stole, a kafelki to sie nawet boje ogladać skoro z kibelkiem to tyle trwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OLA.J. 10.11.2005 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 Hm tu jest tylko EKO20 ale mozę to to samo, taki bez kompaktu (czy jak sie tam to nazywa), ładniutki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 10.11.2005 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 to to samo, widocznie zmienili oznaczenia. Jak rodzice go kupowali w zeszłym roku to był 2000. Nie martw się kafelkami, na pewno się uda Najlepiej zdecyduj się na jakiś kolor, a wtedy już będzie dużo łatwiej szukać [/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OLA.J. 10.11.2005 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 Kolor juz mialam zdecydowany, ale jak byla w jakims sklepie to zobaczyłam inne kafle w zupełnie innym kolorze i pomyślałam, że też piekne, i tez by pasowały juz nie wiem czy tylko ja tak mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinU 10.11.2005 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 Sie przypominam z pytaniem : Czy ktoś ma namiar do kogoś wykonującego usługi cyklinowania?ja, mam ale terminy to beda na styczen, chcesz? Styczeń to ciut za późno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 10.11.2005 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 Sie przypominam z pytaniem : Czy ktoś ma namiar do kogoś wykonującego usługi cyklinowania?ja, mam ale terminy to beda na styczen, chcesz? Styczeń to ciut za późno.No, to lipa.Wiem, ze był jeszcze pan Kubiak, ale nie mam namiarów na niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 10.11.2005 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 Kolor juz mialam zdecydowany, ale jak byla w jakims sklepie to zobaczyłam inne kafle w zupełnie innym kolorze i pomyślałam, że też piekne, i tez by pasowały juz nie wiem czy tylko ja tak mam Nie martw się, ja to jeszcze nawet nie wiem jaki kolor chce, więc też będzie ciekawie. A co ogladam jakis nowy katalog, to wiele różnych rzeczy mi się podoba Jak remontowałam mieszkanie to jakoś bardziej byłam zdecydowana i wiedziałam co chce [/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinU 10.11.2005 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 Markus jako znawca tematu napisz proszę jaki zestaw magicznych czynności należy wykonać aby złożyć papiery do stosownego urzędu celem zakończenia budowy? Powoli się przymierzam i chciałbym zacząć to kompletować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OLA.J. 10.11.2005 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 MarcinU - gratuluje, mi to juz czasami sil brakuje, a z wykończeniem jest najgorzej bo ju z pieniązki topnieją i czasami trzeba isc na kompromis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ados 10.11.2005 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 zdecydowałem się na piłę Stihl MS170 i już nie mogę się doczekać testów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anekri 10.11.2005 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 Bo fajny ten Pruszcz Na Kusocińskiego, koło szkoły nr 4, a Wy? Faktycznie rzut beretem Żałuję że nie kupiłam działki po tamtej stronie - bliżej do szkoły i brak torfu. Mój geodeta to Elżbieta Koza - biuro "DEBET" 683-50-50 lub 601-74-50-85- podpytaj o cenę. A do projektów przyłączy polecam Michała Rejniaka 692-163-274 - bardzo dobrze mi sie z nim współpracuje. My jestesmy na etapie wykańczania siebie i domu - chociaż na zewnątrz tego nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 10.11.2005 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 Markus jako znawca tematu napisz proszę jaki zestaw magicznych czynności należy wykonać aby złożyć papiery do stosownego urzędu celem zakończenia budowy? Powoli się przymierzam i chciałbym zacząć to kompletować. W Powiatowym Inspektoracie Nadzoru Budowlanego w Wejerowie należy pobrać kwit (egzemplarzy 2) wykorzystując KierBud do funkcji gońca o nazwie "Zgłoszenie zakończenia budowy". Wypełnić go i załączyć oryginały: - wypełniony Dziennik Budowy - pozwolenie na budowę - projekt wraz z planem zagospodarowania działki - pomiary zerowania instalacji elektrycznej plus xero uprawnień elektryka do dokonania takowych (Lidzbarski przerabiał temat więc wie) - zaświadczenie o nadaniu numeru (z Gminy) - protokól odbioru przewodów dymowych od kominiarza - zaświadczenie z Gminy o przyłączeniu do wodociągu - geodezja powykonawcza Więcej grzechów nie pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinU 10.11.2005 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 Markus Tenk ju wery macz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 10.11.2005 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 Markus Tenk ju wery macz! Ju welkam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 10.11.2005 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 Markus jako znawca tematu napisz proszę jaki zestaw magicznych czynności należy wykonać aby złożyć papiery do stosownego urzędu celem zakończenia budowy? Powoli się przymierzam i chciałbym zacząć to kompletować. W Powiatowym Inspektoracie Nadzoru Budowlanego w Wejerowie należy pobrać kwit (egzemplarzy 2) wykorzystując KierBud do funkcji gońca o nazwie "Zgłoszenie zakończenia budowy". Wypełnić go i załączyć oryginały: - wypełniony Dziennik Budowy - pozwolenie na budowę - projekt wraz z planem zagospodarowania działki - pomiary zerowania instalacji elektrycznej plus xero uprawnień elektryka do dokonania takowych (Lidzbarski przerabiał temat więc wie) - zaświadczenie o nadaniu numeru (z Gminy) - protokól odbioru przewodów dymowych od kominiarza - zaświadczenie z Gminy o przyłączeniu do wodociągu - geodezja powykonawcza Więcej grzechów nie pamiętamSłuchaj, a długo sie czeka na takie nadanie numeru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 10.11.2005 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 Słuchaj, a długo sie czeka na takie nadanie numeru? Zadzwoń do gminy to pocztą w ciągu kilku dni wyślą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 10.11.2005 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 Słuchaj, a długo sie czeka na takie nadanie numeru? Zadzwoń do gminy to pocztą w ciągu kilku dni wyślą.Naprawde Nawet teraz w trakcie budowy dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts