Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa trójmiasto i okolice

Recommended Posts

Rafalg - zdjęcia otrzymałem i wiesz co powiedziałem jak je zobaczyłem?

OOOOOOOOO wwwwwwwww mmmmmmoooorrrrddddeeeee!!!!!!!!!!!

W polsce mało jest podobnych tarasów a już wiele oglądałem. Ten jest naprawdę super. Nic a nic go nie przechwaliłeś. Powinieneś takie zdjęcia udostępniać innym budującym bo skąd mają czerpać przykłady i wzorce.

Mój przyszły tarasik nie będzie aż tak fantastyczny bo ... Żoneczka uparła się, że chce mieć prosty i bez żadnych udziwnień więc pierwszy projekt naszego tarasu musiałem pozmieniać.

Tarasy drewniane można bardzo łatwo i czytelnie zaprojektować w programie z Muratora TARASY. Jest dobry.

Dzięki Wakmen.

Ponawiam prosbe, wyslesz mi tez?

• Odpowiedzi 21,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Jakiś czas temu ktoś z forumowiczów - chyba rafalg - rozsyłał listę wykonawców. Czy mogę też taką otrzymać? Będę wdzięczna.

Na dzień dzisiejszy poszukujemy wykonawców stanu surowego.

Tak. Rozsyłałem taką listę. Niestety straciłem ją.. razem z moim komputerem na lotnisku w Kijowie. Może ktoś, do kogo słałem, będzie mógł Ci odesłać tą listę.

Ale Wakmen narobił szumu z tym tarasem :wink:

Prześlę wszystkim zainteresowanym zdjęcia tarasu w najbliższym czasie. Proszę o namiary mailowe (nie wszyscy mają udostępnione).

ja tez poprosze nie zdazylem przed wysylka ale widze ze soie deklarujesz podejsc na poczte jeszcze raz

dziekuje i pozdrawiam

Ale Wakmen narobił szumu z tym tarasem :wink:

Prześlę wszystkim zainteresowanym zdjęcia tarasu w najbliższym czasie. Proszę o namiary mailowe (nie wszyscy mają udostępnione).

ja tez poprosze nie zdazylem przed wysylka ale widze ze soie deklarujesz podejsc na poczte jeszcze raz

dziekuje i pozdrawiam

Posłałem Wam i Gosi

A Ty Gośka też nie chcesz pokazać co się dzieje na Twoim polu bitwy. Ciekawe dlaczego?

Ktoś jeszcze jest ciekaw?

Chce, ale nie mam czasu bawic sie w zmniejszanie zdjec, szlag mnie trafia.U mnie karton gipsy sie robia, kominek juz jest z moim cudnym marmurem.Odpalona kotłownia.Wpadnijcie kiedys do mnie, z Kielna, to rzut beretem.A, i mur oporowy robie :evil: Wróciła moja ekipa mi go zrobic, bo jak gosc sie zabrał za robote, to wszystko mam do wypirzenia :evil: :evil: :evil:

... U mnie karton gipsy sie robia, kominek juz jest z moim cudnym marmurem.Odpalona kotłownia.Wpadnijcie kiedys do mnie, z Kielna, to rzut beretem.A, i mur oporowy robie :evil: Wróciła moja ekipa mi go zrobic, bo jak gosc sie zabrał za robote, to wszystko mam do wypirzenia :evil: :evil: :evil:

Chyba kiedyś będę musiał się zatrzymać bo i Koleeczkowo jest na mojej trasie z Redy do Kielna.

Ja ze względu na mrozy na zewnątrz musiałem się przenieść z pracami do wewnątrz i ... już jeden dzień ocieplam dach. Jutro ciąg dalszy ale dopiero jak rano zdam swoją pracę zawodową.

... U mnie karton gipsy sie robia, kominek juz jest z moim cudnym marmurem.Odpalona kotłownia.Wpadnijcie kiedys do mnie, z Kielna, to rzut beretem.A, i mur oporowy robie :evil: Wróciła moja ekipa mi go zrobic, bo jak gosc sie zabrał za robote, to wszystko mam do wypirzenia :evil: :evil: :evil:

Chyba kiedyś będę musiał się zatrzymać bo i Koleeczkowo jest na mojej trasie z Redy do Kielna.

Ja ze względu na mrozy na zewnątrz musiałem się przenieść z pracami do wewnątrz i ... już jeden dzień ocieplam dach. Jutro ciąg dalszy ale dopiero jak rano zdam swoją pracę zawodową.

Ja mam juz dach ocieplony, ale z zewnatzr nie zdazyłam :( mam nadzieje ze sie ociepli jeszcze