gosia1719499730 20.11.2005 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2005 Rafalg - zdjęcia otrzymałem i wiesz co powiedziałem jak je zobaczyłem? OOOOOOOOO wwwwwwwww mmmmmmoooorrrrddddeeeee!!!!!!!!!!! W polsce mało jest podobnych tarasów a już wiele oglądałem. Ten jest naprawdę super. Nic a nic go nie przechwaliłeś. Powinieneś takie zdjęcia udostępniać innym budującym bo skąd mają czerpać przykłady i wzorce. Mój przyszły tarasik nie będzie aż tak fantastyczny bo ... Żoneczka uparła się, że chce mieć prosty i bez żadnych udziwnień więc pierwszy projekt naszego tarasu musiałem pozmieniać. Tarasy drewniane można bardzo łatwo i czytelnie zaprojektować w programie z Muratora TARASY. Jest dobry. Dzięki Wakmen.Ponawiam prosbe, wyslesz mi tez? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafalg 20.11.2005 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2005 Jakiś czas temu ktoś z forumowiczów - chyba rafalg - rozsyłał listę wykonawców. Czy mogę też taką otrzymać? Będę wdzięczna. Na dzień dzisiejszy poszukujemy wykonawców stanu surowego. Tak. Rozsyłałem taką listę. Niestety straciłem ją.. razem z moim komputerem na lotnisku w Kijowie. Może ktoś, do kogo słałem, będzie mógł Ci odesłać tą listę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafalg 20.11.2005 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2005 Ale Wakmen narobił szumu z tym tarasem Prześlę wszystkim zainteresowanym zdjęcia tarasu w najbliższym czasie. Proszę o namiary mailowe (nie wszyscy mają udostępnione). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elmer 20.11.2005 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2005 Ale Wakmen narobił szumu z tym tarasem Prześlę wszystkim zainteresowanym zdjęcia tarasu w najbliższym czasie. Proszę o namiary mailowe (nie wszyscy mają udostępnione). Też proszę o zdjęcia tego słynnego tarasu [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elmer 20.11.2005 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2005 Zochna zdaje się, że Ty byłaś jedną z ostatnich osób, które dostały od rafalg listę wykonawców. Proszę o przesłanie. Proszę także inne osoby, które dostały taką listę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia Z. 20.11.2005 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2005 Ale Wakmen narobił szumu z tym tarasem Prześlę wszystkim zainteresowanym zdjęcia tarasu w najbliższym czasie. Proszę o namiary mailowe (nie wszyscy mają udostępnione). Bardzo proszę również o zdjęcia tarasu na maila: [email protected] serdeczne dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafalg 20.11.2005 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2005 Właśnie wysłałem zdjęcia wszystkim tym, kórzy podali lub mieli adresy e-mail. Reszcie osób wyślę jak dostanę namiary (np. Gosia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Piotr 20.11.2005 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2005 Ale Wakmen narobił szumu z tym tarasem Prześlę wszystkim zainteresowanym zdjęcia tarasu w najbliższym czasie. Proszę o namiary mailowe (nie wszyscy mają udostępnione). ja tez poprosze nie zdazylem przed wysylka ale widze ze soie deklarujesz podejsc na poczte jeszcze raz dziekuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 20.11.2005 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2005 Ale Wakmen narobił szumu z tym tarasem Prześlę wszystkim zainteresowanym zdjęcia tarasu w najbliższym czasie. Proszę o namiary mailowe (nie wszyscy mają udostępnione). No nie chciałem . Tak mi tylko się wymsknęło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 20.11.2005 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2005 Właśnie wysłałem zdjęcia wszystkim tym, kórzy podali lub mieli adresy e-mail. Reszcie osób wyślę jak dostanę namiary (np. Gosia)[email protected] Dzieki piekne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafalg 20.11.2005 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2005 Ale Wakmen narobił szumu z tym tarasem Prześlę wszystkim zainteresowanym zdjęcia tarasu w najbliższym czasie. Proszę o namiary mailowe (nie wszyscy mają udostępnione). No nie chciałem . Tak mi tylko się wymsknęło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafalg 20.11.2005 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2005 Ale Wakmen narobił szumu z tym tarasem Prześlę wszystkim zainteresowanym zdjęcia tarasu w najbliższym czasie. Proszę o namiary mailowe (nie wszyscy mają udostępnione). ja tez poprosze nie zdazylem przed wysylka ale widze ze soie deklarujesz podejsc na poczte jeszcze raz dziekuje i pozdrawiam Posłałem Wam i Gosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 20.11.2005 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2005 A Ty Gośka też nie chcesz pokazać co się dzieje na Twoim polu bitwy. Ciekawe dlaczego?Ktoś jeszcze jest ciekaw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 20.11.2005 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2005 A Ty Gośka też nie chcesz pokazać co się dzieje na Twoim polu bitwy. Ciekawe dlaczego? Ktoś jeszcze jest ciekaw?Chce, ale nie mam czasu bawic sie w zmniejszanie zdjec, szlag mnie trafia.U mnie karton gipsy sie robia, kominek juz jest z moim cudnym marmurem.Odpalona kotłownia.Wpadnijcie kiedys do mnie, z Kielna, to rzut beretem.A, i mur oporowy robie Wróciła moja ekipa mi go zrobic, bo jak gosc sie zabrał za robote, to wszystko mam do wypirzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 20.11.2005 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2005 ... U mnie karton gipsy sie robia, kominek juz jest z moim cudnym marmurem.Odpalona kotłownia.Wpadnijcie kiedys do mnie, z Kielna, to rzut beretem.A, i mur oporowy robie Wróciła moja ekipa mi go zrobic, bo jak gosc sie zabrał za robote, to wszystko mam do wypirzenia Chyba kiedyś będę musiał się zatrzymać bo i Koleeczkowo jest na mojej trasie z Redy do Kielna. Ja ze względu na mrozy na zewnątrz musiałem się przenieść z pracami do wewnątrz i ... już jeden dzień ocieplam dach. Jutro ciąg dalszy ale dopiero jak rano zdam swoją pracę zawodową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 20.11.2005 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2005 ... U mnie karton gipsy sie robia, kominek juz jest z moim cudnym marmurem.Odpalona kotłownia.Wpadnijcie kiedys do mnie, z Kielna, to rzut beretem.A, i mur oporowy robie Wróciła moja ekipa mi go zrobic, bo jak gosc sie zabrał za robote, to wszystko mam do wypirzenia Chyba kiedyś będę musiał się zatrzymać bo i Koleeczkowo jest na mojej trasie z Redy do Kielna. Ja ze względu na mrozy na zewnątrz musiałem się przenieść z pracami do wewnątrz i ... już jeden dzień ocieplam dach. Jutro ciąg dalszy ale dopiero jak rano zdam swoją pracę zawodową.Ja mam juz dach ocieplony, ale z zewnatzr nie zdazyłam mam nadzieje ze sie ociepli jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 20.11.2005 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2005 ... Ja mam juz dach ocieplony, ale z zewnatzr nie zdazyłam mam nadzieje ze sie ociepli jeszcze Ja również nie zdążyłem i tylko liczę na jakieś ocieplenie do +5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 20.11.2005 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2005 rafalg bardzo dziekuję za zdjęcia, naprawdę bardzo solidne i staranne wykonanie. Jest się czym pochwalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 20.11.2005 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2005 ... Ja mam juz dach ocieplony, ale z zewnatzr nie zdazyłam mam nadzieje ze sie ociepli jeszcze Ja również nie zdążyłem i tylko liczę na jakieś ocieplenie do +5.W przyszłym tygodniu, podobno ma sie ocieplic, wtedy biegiem do ocieplania budynku Na razie mam w budynku + 13c Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 20.11.2005 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2005 rafalg bardzo dziekuję za zdjęcia, naprawdę bardzo solidne i staranne wykonanie. Jest się czym pochwalić Ja tez dziekuje cudnie.cały taras zrobił Ci stolarz rany, ale miał roboty.Powiedz ile metrów masz tego tarasu?jakie drewno na niego dawales? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts