Ados 21.11.2005 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 Marcin - wyrabiasz jeszcze ??? Daj spokój. Trzyma mnie tylko wizja końca. ja chyba jeszcze w połowie nie jestem a już nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 21.11.2005 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 Marcin - wyrabiasz jeszcze ??? Daj spokój. Trzyma mnie tylko wizja końca. ja chyba jeszcze w połowie nie jestem a już nie mogęJa dzisiaj na welne mówiłam wanna, a rozmawiajac o parapetach i zamawiajac, histerycznie pytałam ile kosztuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwizdki 21.11.2005 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 A ja nieco z innej beczki. Temat: malowanie ścian; ...........Teraz na pewno nie malowalibyśmy żadną tanią farbą (wydaje nam się, że od tego wszystko się zaczęło) tylko od razu grunt Duluxa, i to nawet 2 warstwy. Ech... Miałem dokładnie to samo co piszesz ale z Duluxem Once (...) Generalnie malowanie na tynkach gipsowych okazało się nie lada sztuką i coś co liczyłem że zajmie mi 3-4 dni zajęło mi prawie 2 tygodnie Wypisz-wymaluj nasz przypadek! Ale my używamy Kolorów Swiata i nie once, za to szorowalnych. Spróbuję z tą pastą duluxa. Właśnie zaczynamy 3 tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 21.11.2005 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 Marcin - wyrabiasz jeszcze ??? Daj spokój. Trzyma mnie tylko wizja końca. ja chyba jeszcze w połowie nie jestem a już nie mogęJa dzisiaj na welne mówiłam wanna, a rozmawiajac o parapetach i zamawiajac, histerycznie pytałam ile kosztuja No to ja może kciuki za Wasze budowlane samopoczucie potrzymam, bo niedobrze mi to wygląda, niedobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkad 21.11.2005 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 Czy możecie polecić mi jakiegoś magika od grzejników i instalacji co? Mam problem ze słabo grzejącymi grzejnikami podejrzewam, że mogły być pomieszane rurki wejscia z wyjściem. Fachowiec mógł wypić za dużo piwa Albo to jest inny pasztet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 21.11.2005 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 Drodzy Bojanowicze W temacie gazu. Czy ktoś po - nie pamiętam dokładnie kwietniowym lub majowym wiecu dotyczącym gazyfikacji Bojana - otrzymał jakąś informacje dotyczące czegokolwiek w tym temacie? Złożyłem ponad 6 miesięcy temu wymagane dokumenty i o ile mnie pamięć nie zawodzi padła deklaracja ze strony gazowni, że odpowiedzą nie później niż po dwóch ale jak do tej pory cisza. Pozdrawiam Ja też nic nie dostałąm i na próżno szukam nawet wszelkich informacji na stronie Szemuda czy gazowni Napisałam również w tej sprawie do gminy ale bez odzewu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elmer 21.11.2005 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 Wenta i Dawidowski, to ta sama brygada Teraz rozumiem Pracują tylko we dwoje? Z którym rozmawiać odnośnie ceny?Nie pracuja w 4, 5 osób.Odnosne cney rozmwaiac z p.Janem(podałam jego telefon) U mnie na budowie sa od poniedziałku.MOzesz podjechac i zerknac na ich dzieło Juz pisąłam drugi dom, tez bym z nimi budowała Gosia chętnie zobaczymy. Czy Twoja ekipa będzie u Ciebie w sobotę? Ten dzień nam najbardziej pasuje. Możesz dać numer do siebie, żeby móc się umówić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ados 22.11.2005 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 Rafalg ponawiam prośbę o fotki tarasu:moj mail: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 22.11.2005 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 Rafalg - z jakiego drewna masz balustrady na tarasie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 22.11.2005 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 Czy możecie polecić mi jakiegoś magika od grzejników i instalacji co? Mam problem ze słabo grzejącymi grzejnikami podejrzewam, że mogły być pomieszane rurki wejscia z wyjściem. Fachowiec mógł wypić za dużo piwa Albo to jest inny pasztet. Zajrzyj proszę na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafalg 22.11.2005 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 Rafalg - z jakiego drewna masz balustrady na tarasie? Musze sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 23.11.2005 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2005 LUDZIE RATUJCIE!!! Czy ktoś zna godnego polecenia dekarza? Potrzebuję od zaraz, bo mój choć umówony parę miesięcy temu właśnie wystawił nas do wiatru , a miał zacząć przedwczoraj. Proszę o pomoc!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 23.11.2005 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2005 Polecany od zawsze to tu był Dejk, ale czy on tak zaraz będzie miał czas to nie wiem telefon, możesz sprobować tel. 605 594634. Miałam jeszcze namiary do kilku innych, ale mój magiczny notesik został w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anekri 23.11.2005 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2005 Ja w swoim notesiku znalazłam:-Stępiński Jarosław - 608-706-953 polecany przez Paginamam zapisane że szczerzy i uczciwi- ale nie weryfikowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anekri 23.11.2005 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2005 Gwizdki jaką masz kolorystykę ścian? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwizdki 23.11.2005 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2005 Kolorystykę to mam super! Tzn. mnie się bardzo podoba Generalnie 3 kolory Duluxa z kolorów świata: delikatny łosoś (przedpokój i klatka schodowa), magnolia (mały pokój i salon) i delikatna brzoskwinia (kuchnia i wykusz). Generalnie bardzo pastelowo i przytulnie. Z tych 3, najbardziej podoba mi się ta brzoskwinka i w dodatku super pasuje do płytek opoczna toscania (pogłębiło kolor płytek, które na tle białej ściany wydawały się prawie białe), i fugi sopro jasny beż, i naxosa białego Ale ile jeszcze roboty , a przeprowadzka tuż, tuż... Dziś zaczęłam nas pakować : ale ten Mikołaj uzbierał zabawek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pagin 23.11.2005 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2005 LUDZIE RATUJCIE!!! Czy ktoś zna godnego polecenia dekarza? Potrzebuję od zaraz, bo mój choć umówony parę miesięcy temu właśnie wystawił nas do wiatru , a miał zacząć przedwczoraj. Proszę o pomoc!!! Patrz post Ankeri, polecam Jaroslawa Stepinskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 23.11.2005 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2005 Kolia i Anerki, dzięki za info. Mój majster, trochę się przestraszył chyba ,że straci robotę. Miałam z nim dzisiaj widzenie. Zaproponował,że zacznie robotę 5 grudnia, ale ... ale jak będzie padał śnieg to nie będzie robił. Nie mam do niego już zaufania, a szkoda bo to dobry fachowiec. Z drugiej strony kierownik hurtowni, w której się zaopatruję dał mi kontakt do firmy budowlanej, która mogłaby wejść na budowę już w najbliższy poniedziałek i w dodatku miałabym dachówki z 7 ,a nie 22 % VAT-em.Już sama nie wiem, co robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anekri 24.11.2005 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 Kolorystykę to mam super! Tzn. mnie się bardzo podoba Generalnie 3 kolory Duluxa z kolorów świata: delikatny łosoś (przedpokój i klatka schodowa), magnolia (mały pokój i salon) i delikatna brzoskwinia (kuchnia i wykusz). Generalnie bardzo pastelowo i przytulnie. Z tych 3, najbardziej podoba mi się ta brzoskwinka i w dodatku super pasuje do płytek opoczna toscania (pogłębiło kolor płytek, które na tle białej ściany wydawały się prawie białe), i fugi sopro jasny beż, i naxosa białego Ale ile jeszcze roboty , a przeprowadzka tuż, tuż... Dziś zaczęłam nas pakować : ale ten Mikołaj uzbierał zabawek Oj fajnie, że już masz pomalowane bo ja dopiero będę zaczynała ale nie wiem kiedy bo to cekolowanie się ciągnie strasznie. Ale generalnie super kolory Mi strasznie sie podobają z kolorów swiata piaski, beże, ciepłe żółte i takie chce mieć. Ale zastanawiam się nad zrobieniem ścian w wykuszu na żywą czerwień jako akcent i tym samym kolorem podwieszony sufit nad częścią salonu i mam dylemat jak to bedzie wyglądało A sufity masz białe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ados 24.11.2005 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 LUDZIE RATUJCIE!!! Czy ktoś zna godnego polecenia dekarza? Potrzebuję od zaraz, bo mój choć umówony parę miesięcy temu właśnie wystawił nas do wiatru , a miał zacząć przedwczoraj. Proszę o pomoc!!! ten który u mnie robił był całkiem do rzeczy, chociaż trochę powoli robili, ale za to robi dosyć tanio 27zł/m2 i w sumie dobrze, moj kierbud chwalił jego robote, możesz zadzwonić: Leszek Sarah :0605 052 277 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts