gosia1719499730 28.11.2005 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 gosi@ w kotłowni tak sterylnie...że aż kompleksów można się nabawić Okna super, tyle świata przez nie można zobaczyć; jako pomysł na zasłonięcie przychodzą mi na myśl rzymskie rolety - chyba pasowałyby bardzo dobrze Kotłownia jest moja pralnia i suszarnia, nie było rady zrobic inaczej o roletach tez myslalam, teraz tylko bede szukała gdzie je zamowic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 29.11.2005 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 gosi@ w kotłowni tak sterylnie...że aż kompleksów można się nabawić Okna super, tyle świata przez nie można zobaczyć; jako pomysł na zasłonięcie przychodzą mi na myśl rzymskie rolety - chyba pasowałyby bardzo dobrze Kotłownia jest moja pralnia i suszarnia, nie było rady zrobic inaczej o roletach tez myslalam, teraz tylko bede szukała gdzie je zamowic Roletę rzymską do kuchni zamawiałem w sklepie Stella w Gdyni na Starowiejskiej. Rewelacyjne rolety rzymskie (na angielskich materiałach) robi facet na Morskiej. Jakieś 200 metrów po prawej, za Estakadą, w kierunku Rumii. Niestety cena też jest rewelacyjna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 29.11.2005 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 gosi@ w kotłowni tak sterylnie...że aż kompleksów można się nabawić Okna super, tyle świata przez nie można zobaczyć; jako pomysł na zasłonięcie przychodzą mi na myśl rzymskie rolety - chyba pasowałyby bardzo dobrze Kotłownia jest moja pralnia i suszarnia, nie było rady zrobic inaczej o roletach tez myslalam, teraz tylko bede szukała gdzie je zamowic Roletę rzymską do kuchni zamawiałem w sklepie Stella w Gdyni na Starowiejskiej. Rewelacyjne rolety rzymskie (na angielskich materiałach) robi facet na Morskiej. Jakieś 200 metrów po prawej, za Estakadą, w kierunku Rumii. Niestety cena też jest rewelacyjna. Jeśli te rolety zamówione są takie drogie, to proponuję samodzielnie uszyć lub przez krawcową. Jeśli jesteś zainteresowana to mogę podesłać ci krótki opis wykonania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 29.11.2005 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 gosi@ w kotłowni tak sterylnie...że aż kompleksów można się nabawić Okna super, tyle świata przez nie można zobaczyć; jako pomysł na zasłonięcie przychodzą mi na myśl rzymskie rolety - chyba pasowałyby bardzo dobrze Kotłownia jest moja pralnia i suszarnia, nie było rady zrobic inaczej o roletach tez myslalam, teraz tylko bede szukała gdzie je zamowic Roletę rzymską do kuchni zamawiałem w sklepie Stella w Gdyni na Starowiejskiej. Rewelacyjne rolety rzymskie (na angielskich materiałach) robi facet na Morskiej. Jakieś 200 metrów po prawej, za Estakadą, w kierunku Rumii. Niestety cena też jest rewelacyjna.Dzieki, zerkne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 29.11.2005 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 gosi@ w kotłowni tak sterylnie...że aż kompleksów można się nabawić Okna super, tyle świata przez nie można zobaczyć; jako pomysł na zasłonięcie przychodzą mi na myśl rzymskie rolety - chyba pasowałyby bardzo dobrze Kotłownia jest moja pralnia i suszarnia, nie było rady zrobic inaczej o roletach tez myslalam, teraz tylko bede szukała gdzie je zamowic Roletę rzymską do kuchni zamawiałem w sklepie Stella w Gdyni na Starowiejskiej. Rewelacyjne rolety rzymskie (na angielskich materiałach) robi facet na Morskiej. Jakieś 200 metrów po prawej, za Estakadą, w kierunku Rumii. Niestety cena też jest rewelacyjna. Jeśli te rolety zamówione są takie drogie, to proponuję samodzielnie uszyć lub przez krawcową. Jeśli jesteś zainteresowana to mogę podesłać ci krótki opis wykonania.Ja, niestety mam dwie lewe rece i na bank nie uda mi sie ich uszyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anekri 29.11.2005 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Jak te rolety rzymskie wyglądają?? Ja poproszę "przepis" na nie "A ja mam dwie lewe ręce, ale dobrze nimi kręcę ..." Wczoraj pomalowałam ścianę w wykuszu na czerwień "karmazynowy przypływ" i sufit podwieszany w salonie - nie powiem ... rzuca się w oczy - jak tylko zrobię zdjęcia to wrzucę na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 29.11.2005 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Rolety rzymskie do wglądu: http://www.dekoracjeokien.pl/foto/rzymskie_4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 29.11.2005 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Rolety rzymskie - dwa malutkie przykłady: http://www.curtainz.co.nz/images/roman3.jpg http://www.curtainz.co.nz/images/recessed-romanblind.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anekri 29.11.2005 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 ... no fajnie ... ale w czym problem - są droższe od zwykłych rolet? bardziej funkcjonalne czy bardziej pasują - bo chyba kolosalnej róznicy w cenie być nie powinno ale nigdy się do nich nie przymierzałam więc nie wiem ... ... ładnie wyglądałyby w moim wykuszu ale chyba zrobię firanki - tylko jeszcze pomysłu brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 29.11.2005 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 ... no fajnie ... ale w czym problem - są droższe od zwykłych rolet? bardziej funkcjonalne czy bardziej pasują - bo chyba kolosalnej róznicy w cenie być nie powinno ale nigdy się do nich nie przymierzałam więc nie wiem ... ... ładnie wyglądałyby w moim wykuszu ale chyba zrobię firanki - tylko jeszcze pomysłu brak cena, cena, cena..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anekri 29.11.2005 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 .. no aż tak to mi się nie podobają nie znam ceny ale nie zachęciliście mnie pozostanę przy pierwotnej wersji firanki +rolety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinU 29.11.2005 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Powiedzcie jak się otwiera okno przy takich roletach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wlowikowa 29.11.2005 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 hej hej czy jeszcze ktos nas pamięta ?? Na razie nie mam jakoś weny twórczej na pisanie, ciągle coś się dzieje - ale jakby się jednak jakieś spotkanko szykowało to bardzo proszę o kontakt na jakiś priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 29.11.2005 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Powiedzcie jak się otwiera okno przy takich roletach?Rolety musza byc podciagniete do góry i wtedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 29.11.2005 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Jak te rolety rzymskie wyglądają?? Ja poproszę "przepis" na nie "A ja mam dwie lewe ręce, ale dobrze nimi kręcę ..." Wczoraj pomalowałam ścianę w wykuszu na czerwień "karmazynowy przypływ" i sufit podwieszany w salonie - nie powiem ... rzuca się w oczy - jak tylko zrobię zdjęcia to wrzucę na forum Wysyłam na priv. Będą to dwa skany, więc może ich jakość nie jest najlepsza. Gdyby były problemu z odczytaniem to służę pomocą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana531 29.11.2005 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Witam wszystkich.Bardzo prosze o pomoc ,otoz stoje przed wyborem okien i nie wiem na ktore sie zdecydowac.W mojej najblizszej okolicy mam do wyboru okna o profilu salamander,aluplast oraz veka.Nie wiem na ktore sie zdecydowac ,ktore sa dobre?Bede wdzieczna za pomoc.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 29.11.2005 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 hej hej czy jeszcze ktos nas pamięta ?? Na razie nie mam jakoś weny twórczej na pisanie, ciągle coś się dzieje - ale jakby się jednak jakieś spotkanko szykowało to bardzo proszę o kontakt na jakiś priv Pamięta, pamięta i o nowe zdjęcia prosi i o częstsze odwiedziny też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej100 30.11.2005 02:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 Witam wszystkich. Bardzo prosze o pomoc ,otoz stoje przed wyborem okien i nie wiem na ktore sie zdecydowac.W mojej najblizszej okolicy mam do wyboru okna o profilu salamander,aluplast oraz veka.Nie wiem na ktore sie zdecydowac ,ktore sa dobre?Bede wdzieczna za pomoc. Pozdrawiam Co do salamandra to nie wiem, ale przez wiele lat (mam za soba dwie wymiany okien) veka miala lepsza opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anekri 30.11.2005 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 Wysyłam na priv. Będą to dwa skany, więc może ich jakość nie jest najlepsza. Gdyby były problemu z odczytaniem to służę pomocą. Dzieki odebrałam Dzisiaj maluję ściany na żółto, i kończe haftować obraz na przedpokój, a wtedy zabiorę się za zasłony bo w wykuszu moja koncepcja się wali i sprawa rolet jest bardzo aktualna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojcik9 30.11.2005 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 Witam, Zamierzam kupić dzialkę w Kielnie lub Bojanie i mam parę pytań do osób którzy tam mieszkają lub budują się w tych miejscowościach: - czy w B lub K jest gaz? - czy znacie kogoś kto chce sprzedać działkę w B lub K? - jak oceniacie te dwie miejscowości, pod względem infrastruktury, komunikacji i ogolnie tzw. " spokojności" Dziekuję Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts