Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa trójmiasto i okolice

Recommended Posts

• Odpowiedzi 21,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

No, no...Tylko nie po imieniu :wink: Mówisz miesiąc temu...Zabiję dziada. Zaraz do niego dzwonię , a potem zabiję :wink:

Jak Ty tak do niego, to już nigdy nie przyjedzie do Ciebie :lol:

Jutro jadę do niego, już dzwoniłam i nie wyjdę jak mi na miejscu nie zrobi półek i innych pierdół. Reszta może poczekać...tydzień :wink:

budowa rusza w czwartek lub w piatek

CMyK

Zaczynaj czem prędzej, bo i ja z p. Dawidowskim jestem po słowie i po umowie, a tu taaaakie opóźnienie :roll: :) :)

Witam poniedziałkowo wszystkich starych i nowych forumowiczów :D Co jest rodacy, wiosna a tu nikt nie buduje? :wink:

Gosia@, gdzie są Twoje zdjęcia, dlaczego nie chwalisz się barierką :o

Markus czy wiesz coś może na temat naszego stolarza, zamawiałeś coś u niego ostatnio? Qrcze albo facet ma totalny brak pracowników albo...ma dość mojej upierdliwości i pomysłów :wink: Czekam i czekam na kilka rzeczy a tu nic.... :cry:

ps.O antence pamiętam, chyba, że już masz, to daj znać.

Wszelki duch.. Jola wraca :o :D Znaczy się wiosna idzie :p A tak przy okazji to też byś się mogła pochwalić swoją kuchnią, którą Franciszek tak się zachwycał, chętnie bym zobaczyła :wink:

Mam okna, prawie wszystkie :wink: na łukowe i trójkąty muszę trochę poczekać, zakupione u polecanego tutaj pana Zielińskiego, rzeczywiście polecam, super obsługa no i okna ładne :D

Cieszę się, że jesteś zadowolona ze współpracy z nim :p

Wszelki duch.. Jola wraca Znaczy się wiosna idzie A tak przy okazji to też byś się mogła pochwalić swoją kuchnią, którą Franciszek tak się zachwycał, chętnie bym zobaczyła

Eee tam...duch :wink: Franciszek zachwycał się kuchnią powiadasz :oops: :oops: Moja kuchnia jest podobna do kuchni Markusa, tylko ciemna. Kolia pochwalę się, pochwalę tylko muszę porobić zdjęcia a chwilowo nie mam czym, bo dziecie wywlokło aparat do kolegi. Postaram się coś wrzucić pod koniec tygodnia.

Witam poniedziałkowo wszystkich starych i nowych forumowiczów :D Co jest rodacy, wiosna a tu nikt nie buduje? :wink:

Gosia@, gdzie są Twoje zdjęcia, dlaczego nie chwalisz się barierką :o

Markus czy wiesz coś może na temat naszego stolarza, zamawiałeś coś u niego ostatnio? Qrcze albo facet ma totalny brak pracowników albo...ma dość mojej upierdliwości i pomysłów :wink: Czekam i czekam na kilka rzeczy a tu nic.... :cry:

ps.O antence pamiętam, chyba, że już masz, to daj znać.

EEE, nie mam czasu

:( Walcze z elewacja.Swoja droga daj namir gdzie kupiłas podbitke.Plizzz.Kiedy wpadniesz na kawke.Siedze w domu, szkodnik chory, to i rano jestem

:lol:

Na razie kupilismy działkę i wybieramy projekt, ale już przymierzamy się do budowy domu. Chętnie skorzystamy z Waszych doświadczeń, ponieważ wiemy, że nie jest to prosta sprawa...

Dzizłkę mamy w Mechelinkach i chcielibyśmy poznać ludzi z tych okolic.

Pozdrawiamy, Kasia i Mariusz

Na razie kupilismy działkę i wybieramy projekt, ale już przymierzamy się do budowy domu. Chętnie skorzystamy z Waszych doświadczeń, ponieważ wiemy, że nie jest to prosta sprawa...

Witajcie!!!

Jestemy prawie sšsiadami :) , bo my budujemy się w Mostach (a na razie też jeszcze Gdynia).

Życzę powodzenia przy wyborze projektu i óniejszej budowie.

Witajcie!!!

Jestemy prawie sšsiadami :) , bo my budujemy się w Mostach (a na razie też jeszcze Gdynia).

Życzę powodzenia przy wyborze projektu i óniejszej budowie.

No to my też niedaleko - Kosakowo (są też inni).

Szykuje się niezła ekipa na grillowanie. :lol: :lol: :lol:

budowa rusza w czwartek lub w piatek

CMyK

Zaczynaj czem prędzej, bo i ja z p. Dawidowskim jestem po słowie i po umowie, a tu taaaakie opóźnienie :roll: :) :)

Pan Dawidowski zmienil nieco opcje w szybkosci budowania niedawno mowil ze 2 miesiace teraz ze 1,5, na razie gromadze materialy, kupilem juz deski na szalunki dzis wlasnie dzwigalem je z samochodu ktory sie zakopal jutro pewnie tez mnie to czeka bo bedzie druga dostawa, stal zaplacona bedzie w poniedzialek (mam nadzieje ze dojada bo nie bede jej dzwigal), bloczki beda w srode za tydzien. Na razie na tym zaoszczedzilem 3 tys od cen jakbym kupowal brutto w hurtowni.

Pozdrawiam

CMyK