anSi 22.05.2006 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 gosia@, kolia - macie może dobre kocie wieści dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 22.05.2006 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 Cmyk - czekam na maila w sprawie dachówek W przyszłym tygodniu przychodzi dekarz, żeby obejrzeć dach i mam nadzieję że zacznie tak jak obiecał czyli w połowie czerwca. A przy okazji, facet z Dach Deku mówił że promocja na Marsylkę jest do 15 czerwca. A czy sprawdzaliscie oferty w innych miejscach na dachowke. Ja w koncu tez zdecydowalem sie na Marsylke, ale nie mam kompletnie czasu jezdzic po inne wyceny. U mnie dekarz tez wchodzi polowa czerwca (taki plan) Ja dostalem gwarancje ze dostane marsylke w cenie jaka jest obecnie bez wzgledu czy cena wzrosnie zreszta do 15 czerwca juz ja kupie powiedzial facet ze zamawiac trzeba tydzien wczesniej; dzis zapomnialem wyceny jutro przesle Sprawdzalem wyceny tez w bacie i nic nie przebije Dach deku glownie pod wzgledem Vatu CMyK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 22.05.2006 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 I w tej chwili wygrywa GE. Jestem w posiadaniu tajemniczego pomarańczowego certyfikatu wydanego przez ów bank, który gwarantuje zero jakichkolwiek opłat, ba dodatkowo bank pokrywa koszt wpisu hipoteki i przez 2 lata opłaca ubezp. nieruchomości. Jedyne co mnie powstrzymuje przed natychmiastowwym złożeniem wniosku to niejasne dla mnie zasady oprocentowania. Niby marża+LIBOR, ale ten LIBOR jakiś dziwny, nie jak wszędzie 1,55 tylko 1,09 i nikt mi dotąd jasno nie odpowiedział dlaczego tak. Pozdrawiam Spójrz jaki w GE jest straszny spread... Patrzyłam, patrzyłam.... Ale policzyłam sobie, że w całym okresie kredytowania różnica między GE i np. MIllenium, które ma jeden z najniższych spread-ów, wynosi 2.000 PLN. a my i tak planujemy spłacić szybciej, jak spieniężymy mieszkanie. Pozdrawiam A ja polecam biuro Open finace w Gdansku naprzeciwko Madisona w rewelacyjnym tempie zalatwili formalnosci w Millenium ja tylko poszedlem do oddzialu i podpisalem papierki pani oblatana w bankach mila i profesjonalna obsluga to Hanna Wakuła POLECAM !!!! CMyK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 22.05.2006 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 CMyk, na budowę przypedałuję najprawdopodobniej w czwartek, chcę pogadać z D. Pozdrowienia dla Żony, bardzo miło się rozmawiało. Zapraszam tylko ja w tym tygodniu mam na 15 szkoda , zonka tez milo wspomina spotkanie CMyK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Śliwka 22.05.2006 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 CMyk, na budowę przypedałuję najprawdopodobniej w czwartek, chcę pogadać z D. Pozdrowienia dla Żony, bardzo miło się rozmawiało. Zapraszam tylko ja w tym tygodniu mam na 15 szkoda , zonka tez milo wspomina spotkanie CMyK Planowałam odwiedziny koło 14-tej Pozdrawiam P.S. W "Openie" byłam, ale nie jestem zachwycona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 22.05.2006 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 Słuchajcie, planuje zakupic folie, tzn nie folie ale taki patent do oczka wodnego. ktos bedzie robił u siebie i byłby zainteresowany?Moze da rade jakas lepsza cene uzyskac? a może dno wyłożyć gliną? folia w końcu się rozerwie, u moich teśców np raz wlazł w oczko pies ... ale oni mieli jakąś lipną folięA, swoja droga miałam zapytac jak kostka?Zadowoleni jestescie? kostka pierwsza klasa cała okolica wybałusza gały z podziwu Witam, jestem nowy w tym towarzystwie ale uważnie prześledziłem większą część tego forum i wyławiam potencjalnych dostawców materiałów i usług. Możesz napisać trochę więcej co to za cud kostka i skąd? Czy to z tego Kostbetu? Gosia@ - czy jeste� jeszcze zainteresowanš tš foliš do oczka? Własciwie to tak, a co?Musze jeszcze podpytac bebeczke od ogrodow, bo cos mówiła, z emi załatwi. Cos mi powiadomienia szwankuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 22.05.2006 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 gosia@, kolia - macie może dobre kocie wieści dla mnie Ja jeszcze nie mam , kolezanka mysli tak ze szukaj dalej. Na siłe nie bede nikogo namawiała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 22.05.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 mam oferte za kierownikowanie + pelen nadzor (nie figurant), kierownik reprezentuje mnie a nie ekipe. oferta przed negocjacja 3000zl. opcjonalnie za doplata koordynacja zamowien materialow. przegladnawszy troche postów stwierdzam, ze to troche duzo?To duzo za duzo. Moim zdaniem max, to 2000, zreszta teraz to i te 2000 uwazam za za duza kwote. No ale moj kierownik ruszył du.... na moja budowe ze 3 razy góra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 22.05.2006 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 pan od robot ziemnych wykopalisk wymiany gruntu itd 0601 622 236 Pozdrawiam Lidke. Tez mialem ten sam numer ze zwrotkš i czekalem bez sensu. CMyK Dzięki wielkie! jak zawsze można na Ciebie liczyć, przecierasz szlaki Przy kopaniu okaże się jeszcze jak rozległa jest ta dziura z namułem, bo głęboka na 2,5m. Trochę się wkurzyłam na to, ale dobrze, że zrobiliśmy te badania, bo jakby wyszło w czasie kopania to dopiero by była niespodzianka. Można Cię nawiedzić w przyszłym tygodniu na placu boju? PozdrawiamBede wredana, a co Zadnej niespodzianki by nie było. Zrobiłabys to amo co teraz. Zreszt a badania gruntu nalezy robic przed kupnem działki, a nie po Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Śliwka 22.05.2006 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 pan od robot ziemnych wykopalisk wymiany gruntu itd 0601 622 236 Pozdrawiam Lidke. Tez mialem ten sam numer ze zwrotkš i czekalem bez sensu. CMyK Dzięki wielkie! jak zawsze można na Ciebie liczyć, przecierasz szlaki Przy kopaniu okaże się jeszcze jak rozległa jest ta dziura z namułem, bo głęboka na 2,5m. Trochę się wkurzyłam na to, ale dobrze, że zrobiliśmy te badania, bo jakby wyszło w czasie kopania to dopiero by była niespodzianka. Można Cię nawiedzić w przyszłym tygodniu na placu boju? PozdrawiamBede wredana, a co Zadnej niespodzianki by nie było. Zrobiłabys to amo co teraz. Zreszt a badania gruntu nalezy robic przed kupnem działki, a nie po Gosia, bo po uchu dostaniesz Wiem, że kolejność niewłaściwa i możemy mieć pretensje tylko do siebie. Darowaliśy sobie te badania po wywiadzie z sąsiadami, nikt nie narzekał. może mieliśmy pecha, a może sąsiedzi złośliwi Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 22.05.2006 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 pan od robot ziemnych wykopalisk wymiany gruntu itd 0601 622 236 Pozdrawiam Lidke. Tez mialem ten sam numer ze zwrotkš i czekalem bez sensu. CMyK Dzięki wielkie! jak zawsze można na Ciebie liczyć, przecierasz szlaki Przy kopaniu okaże się jeszcze jak rozległa jest ta dziura z namułem, bo głęboka na 2,5m. Trochę się wkurzyłam na to, ale dobrze, że zrobiliśmy te badania, bo jakby wyszło w czasie kopania to dopiero by była niespodzianka. Można Cię nawiedzić w przyszłym tygodniu na placu boju? PozdrawiamBede wredana, a co Zadnej niespodzianki by nie było. Zrobiłabys to amo co teraz. Zreszt a badania gruntu nalezy robic przed kupnem działki, a nie po Gosia, bo po uchu dostaniesz Wiem, że kolejność niewłaściwa i możemy mieć pretensje tylko do siebie. Darowaliśy sobie te badania po wywiadzie z sąsiadami, nikt nie narzekał. może mieliśmy pecha, a może sąsiedzi złośliwi Pozdrawiam Dlatego trzeba pisac, pisac i jeszcze raz pisac o badaniach gruntu. Nietstey bardzo czesto jest tak, ze obok działki sa oki, a ta " nasza" cała w torfie. Nie chce Cie straszyc, ale taki torf, to cholerstwo.Ja mialam w miejscu oczka wodnego. Wiedziałam o nim od pocztaku, ale do tej pory szlag mnie trafia, jak pomysle, ze pieniadze wywaliłam w piach. Dosłownie;-)Jednak wywrotka 80 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikabojano 22.05.2006 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 Czy ktoś z Was kupował ostatnio styropian? Jeśli tak to gdzie i za ile? Jak bylem ostatnio na budowie to ktos przykleil mi oferte na tani styropian w naszym rejonie, bede na budowie to zerwe i ci podam to bedziesz mogla sprawdzic, ja jeszcze nie jestem na tym etapie WITAM Ja kupuję większośc materiałów w oddziale BATU w Bojanie. Właściciel hurtowni jest dobrym handlowcem i dla stałych klientów ma zawsze dobre ceny. Słyszałam że przy kupnie styropianu nie można kierować się tylko ceną, ważne jest to żeby był od dobrego producenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Śliwka 22.05.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 pan od robot ziemnych wykopalisk wymiany gruntu itd 0601 622 236 Pozdrawiam Lidke. Tez mialem ten sam numer ze zwrotkš i czekalem bez sensu. CMyK Dzięki wielkie! jak zawsze można na Ciebie liczyć, przecierasz szlaki Przy kopaniu okaże się jeszcze jak rozległa jest ta dziura z namułem, bo głęboka na 2,5m. Trochę się wkurzyłam na to, ale dobrze, że zrobiliśmy te badania, bo jakby wyszło w czasie kopania to dopiero by była niespodzianka. Można Cię nawiedzić w przyszłym tygodniu na placu boju? PozdrawiamBede wredana, a co Zadnej niespodzianki by nie było. Zrobiłabys to amo co teraz. Zreszt a badania gruntu nalezy robic przed kupnem działki, a nie po Gosia, bo po uchu dostaniesz Wiem, że kolejność niewłaściwa i możemy mieć pretensje tylko do siebie. Darowaliśy sobie te badania po wywiadzie z sąsiadami, nikt nie narzekał. może mieliśmy pecha, a może sąsiedzi złośliwi Pozdrawiam Dlatego trzeba pisac, pisac i jeszcze raz pisac o badaniach gruntu. Nietstey bardzo czesto jest tak, ze obok działki sa oki, a ta " nasza" cała w torfie. Nie chce Cie straszyc, ale taki torf, to cholerstwo.Ja mialam w miejscu oczka wodnego. Wiedziałam o nim od pocztaku, ale do tej pory szlag mnie trafia, jak pomysle, ze pieniadze wywaliłam w piach. Dosłownie;-)Jednak wywrotka 80 zł Będziemy płakać i płacić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 22.05.2006 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 Będziemy płakać i płacić Zdrowe podejscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JarL 22.05.2006 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 Będziemy płakać i płacić Zdrowe podejscie Koło mnie gościowi siadł grunt pod fundamentem. Budowa stoi od 5 lat i chyba nie ruszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rispetto 23.05.2006 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Własciwie to tak, a co?Musze jeszcze podpytac bebeczke od ogrodow, bo cos mówiła, z emi załatwi. Cos mi powiadomienia szwankuja W tym tygodniu zaczynam kopanie dołu pod oczko, więc też jestem zainteresowany kupnem folii. Masz już jakš wybranš? jak obdzwoniłem znane mi szkółki i sklepy, to okazało się, że wszyscy majš folię 0,5 mm, a ja szukam trochę grubszej (0,. A już nikt nie ma folii kauczukowej EPDM. Niektórzy nawet o tym nie słyszeli Pozostaje mi więc chyba sprowadzić jš gdzie "z Polski" Muszę się spieszyć, bo lilie "zadołowane" w beczce zasłoniły już prawie całš powierzchnię wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 23.05.2006 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Własciwie to tak, a co?Musze jeszcze podpytac bebeczke od ogrodow, bo cos mówiła, z emi załatwi. Cos mi powiadomienia szwankuja W tym tygodniu zaczynam kopanie dołu pod oczko, więc też jestem zainteresowany kupnem folii. Masz już jakš� wybranš? jak obdzwoniłem znane mi szkółki i sklepy, to okazało się, że wszyscy majš folię 0,5 mm, a ja szukam trochę grubszej (0,. A już nikt nie ma folii kauczukowej EPDM. Niektórzy nawet o tym nie słyszeli Pozostaje mi więc chyba sprowadzić jš gdzie� "z Polski" Muszę się spieszyć, bo lilie "zadołowane" w beczce zasłoniły już prawie całš powierzchnię wody http://www.ogrody.wirtua.net/PartnerReferencje.asp?oper=s&PartnerReferencjeID=39&PartnerID=26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 23.05.2006 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Własciwie to tak, a co?Musze jeszcze podpytac bebeczke od ogrodow, bo cos mówiła, z emi załatwi. Cos mi powiadomienia szwankuja W tym tygodniu zaczynam kopanie dołu pod oczko, więc też jestem zainteresowany kupnem folii. Masz już jakš� wybranš? jak obdzwoniłem znane mi szkółki i sklepy, to okazało się, że wszyscy majš folię 0,5 mm, a ja szukam trochę grubszej (0,. A już nikt nie ma folii kauczukowej EPDM. Niektórzy nawet o tym nie słyszeli Pozostaje mi więc chyba sprowadzić jš gdzie� "z Polski" Muszę się spieszyć, bo lilie "zadołowane" w beczce zasłoniły już prawie całš powierzchnię wody http://www.top-tech.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 23.05.2006 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Własciwie to tak, a co?Musze jeszcze podpytac bebeczke od ogrodow, bo cos mówiła, z emi załatwi. Cos mi powiadomienia szwankuja W tym tygodniu zaczynam kopanie dołu pod oczko, więc też jestem zainteresowany kupnem folii. Masz już jakš� wybranš? jak obdzwoniłem znane mi szkółki i sklepy, to okazało się, że wszyscy majš folię 0,5 mm, a ja szukam trochę grubszej (0,. A już nikt nie ma folii kauczukowej EPDM. Niektórzy nawet o tym nie słyszeli Pozostaje mi więc chyba sprowadzić jš gdzie� "z Polski" Muszę się spieszyć, bo lilie "zadołowane" w beczce zasłoniły już prawie całš powierzchnię wody O,5 niech sobie w nos wsadza Nawet głupia nornica ja przegryzie.Fajnie masz, ja niestety czekam az Pani bedzie miała czas. Moj maz nietechniczny. Powiedział zdecydowane NIE dla kopania apytam ja dzisiaj o folię. Niestety z planowanego oczka 5x3 zostana z bajorkiem 1,5x1,5. Sam kopiesz?Jest rewelacyjuna ksiazka Ogrody Wodne Thomasa Helberga wszystko krok po kroku A skad masz lilie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 23.05.2006 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 gosia@, kolia - macie może dobre kocie wieści dla mnie Pytałam, ale rodzice mi przypomnieli że wyjeżdzają w piątek na 3 tygodnie i niemiałby kto się zająć kociakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts