anSi 24.05.2006 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Sliwka, kiciula też jest malutka, może udałoby się ułożyć stosunki z dzieciakami? Zresztą, kiciula mieszka w Straszynie, to od Ciebie niedaleko, możesz sama zobaczyć - bez zobowiązań - jak słodkie i bardzo spokojne jest to zwierzę . Może się skusisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Śliwka 24.05.2006 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Boję się, że jak bym zobaczyła to już bym bez niej nie wyszła. Wiesz, rozmawiałam nawet z mężem w sprawie kici, ale doszliśmy do wniosku, że to ciut za wcześnie. Ania to by jej pewnie krzywdy nie zrobiła, ale Radek to taki mały "bandyta" . Nie boi się starszej siostry atakować, a co dopiero takiego małego kociaka. Zrobiłam też przegląd znajomych, którzy mogliby się zaopiekować, ale zdecydowana większość nie lubi kotów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 24.05.2006 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Jasne, na wszystko musi przyjść odpowiednia pora Dzięki za próbę pomocy, kotka jest naprawdę bardzo sympatyczna, myślę, że domek w końcu znajdzie Sama mam ochotę ją wziąć i tylko resztki zdrowego rozsądku bronią mnie przed trzecim futrzakiem w domu, ale...niech no tylko wybuduję dom... P.S. Mówisz, że znajomi nie lubią kotów..no cóż...:Człowiek , który nie lubi kotów, musiał być myszą w poprzednim wcieleniu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 25.05.2006 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Kicia jest śliczna, mi właśnie takie szare najbardziej się podobają, ale muszę poczekać aż skończę domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 25.05.2006 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Kolia to takie same mamy dylematy Ale czarny już na pewno ma domek, prawda? Komu więc śliczną szarą? (zdjęcie kilka postów wyżej) A może szarą z rudą czapeczką? (zdjęcie poniżej) Coś nie ma kocina szczęscia - najpierw jedni Państwo się rozmyślili, teraz dziewczyna, która wczoraj na 100 % była chętna, dzisiaj też się wycofała Obiecuję, że to ostatnie niebudowlane zdjęcie, w naszym wątku http://foto.onet.pl/upload/41/68/_602490_n.jpg Komu cukier w kotkach?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 25.05.2006 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Ansi, ja się rozchoruję przez te zdjęcia Najchętniej miałabym w domu cały kociniec, ale jakoś moja druga połowa mniej radośnie podchodzi do tego tematu I co tu robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 25.05.2006 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Kolia to takie same mamy dylematy Ale czarny już na pewno ma domek, prawda? Teraz dopiero zauważyłam zaaferowana zdjęciem Tak, tak na pewno ma, mama potwierdziła w końcu jak im przywiozę to i tak nie będą mieli wyjścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rolek 25.05.2006 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Cześć , jestem nowy na Forum i chciałbym poprosić o pomoc Szanownych Forumowiczów. (...) Obawiam się, że takowej tu nie uzyskasz. Obecnie ta część forum przypomina raczej czat, a nie miejsce wymiany informacji i udzielania pomocy. Tu się zaprasza na ognisko i dyskutuje o nim przez kilkadziesiąt wątków, cytując w jednym poście sześć innych; tu się rozmawia o kotkach i zachwyca nimi przez kolejne ileśtam wątków. Jak nie należysz do TWA, to nie masz szans. Przegrasz z karkówką i Mruczkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 25.05.2006 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Cześć , jestem nowy na Forum i chciałbym poprosić o pomoc Szanownych Forumowiczów. (...) Obawiam się, że takowej tu nie uzyskasz. Obecnie ta część forum przypomina raczej czat, a nie miejsce wymiany informacji i udzielania pomocy. Tu się zaprasza na ognisko i dyskutuje o nim przez kilkadziesiąt wątków, cytując w jednym poście sześć innych; tu się rozmawia o kotkach i zachwyca nimi przez kolejne ileśtam wątków. Jak nie należysz do TWA, to nie masz szans. Przegrasz z karkówką i Mruczkiem. Zawsze można zabrać swoje zabawki i iść do innej piaskownicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 25.05.2006 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Oj Rolku, a i Ty chyba niezbyt często dzielisz się swoim doświadczeniem, skoro od 2002 roku udało Ci się popełnić tylko 3 posty Zaraz, zaraz...czyżby troll TROLLOM mówimy nie, a do dyskusji z otwartą przyłbicą zawsze zapraszamy, choćby i o karkówce była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 25.05.2006 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 ... Jakby ktoś z Was miał jakieś namiary na uczciwą, solidną ekipę byłbym bardzo wdzięczny. Pozdrawiam Krzychu Witaj, jeśli podasz mi adres mailowy to wyślę Ci listę ekip, którą kiedyś sama otrzymałam Może akurat któraś będzie wolna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rolek 25.05.2006 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Oj Rolku, a i Ty chyba niezbyt często dzielisz się swoim doświadczeniem, skoro od 2002 roku udało Ci się popełnić tylko 3 posty (..) Nie dzielę się, bo nie mam czym. Zresztą nawet gdybym miał, to z moim dorobkiem każda porada uważana byłaby za spam i traktowana niewiarygodnie. A na nabijaniu sobie licznika komentarzami o pogodzie i rybkach mi nie zależy. Nie mam czasu na zadawanie pytań i niedoczekanie się odpowiedzi. Zadałem kilka tygodni temu jedno i gdybym miał polegać na odpowiedzi, to czekałbym do... Czytam więc Was i wartościowe dla mnie informacje zapisuję. Pytać nie muszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rolek 25.05.2006 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 (...) Zawsze można zabrać swoje zabawki i iść do innej piaskownicy Pozwolisz jednak, że zostanę. Podoba mi się tu. PS. Tnij cytaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 25.05.2006 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 ...A na nabijaniu sobie licznika komentarzami o pogodzie i rybkach mi nie zależy. Nie mam czasu na zadawanie pytań i niedoczekanie się odpowiedzi. Zadałem kilka tygodni temu jedno i gdybym miał polegać na odpowiedzi, to czekałbym do... Czytam więc Was i wartościowe dla mnie informacje zapisuję. Pytać nie muszę. No cóż..."grzeczność nie jest nauką łatwą ani małą" - jak mawiał wieszcz... Prawda Rolku, że wymiana zdań z Tobą to nie czat... Niektórzy o rybkach i pogodzie, a niektórzy piwo domowej roboty, wolność Tomku... A..., żeby było na temat - k.kowal zadał pytanie - może podzielisz się z nim namiarem na jakąś dobrą ekipę Wszak sam piszesz, że wartościowe informacje zapisujesz, przez cztery lata musiało się ich trochę nazbierać...No nie bądź egoistą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rolek 25.05.2006 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 (...) A..., żeby było na temat - k.kowal zadał pytanie - może podzielisz się z nim namiarem na jakąś dobrą ekipę Wszak sam piszesz, że wartościowe informacje zapisujesz, przez cztery lata musiało się ich trochę nazbierać...No nie bądź egoistą... Złośliwiec. Mam namiary na dobrą ekipę, a właściwie na dwie. Jedna z nich wchodzi na moją budowę w lipcu, druga zaś pierwszy wolny termin ma na wiosnę... przyszłego roku. Obie wysondowane, łącznie z wywiadami z poprzednimi klientami. Obie na plus. Pierwsza z niech, to p. Ludwik Kryszewski (Sitno k. Żukowa), druga to ekipa p. Pipki (imienia nie pomnę, właściciel hurtowni budowlanej, bodajże Bojano). Obie wykonują prace od A do Z, do poszczególnych prac najmując gwarantowanych podwykonawców. Telefony podam potem, w tej chwili nie mam przy sobie notesu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 25.05.2006 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Złośliwiec. ... ...Mam namiary na dobrą ekipę, a właściwie na dwie. Jedna z nich wchodzi na moją budowę w lipcu... Witaj w klubie, wygląda na to, że zaczynamy mniej więcej w tym samym czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stasiupomorze 25.05.2006 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 [Mam namiary na dobrą ekipę, a właściwie na dwie. Jedna z nich wchodzi na moją budowę w lipcu, druga zaś pierwszy wolny termin ma na wiosnę... przyszłego roku. Rolku bądz rozważny, bo ci ktoś ich podkupi i będziesz rozpaczliwie wołał o pomoc o nowych wykonawców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rolek 25.05.2006 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 (...) Rolku bądz rozważny, bo ci ktoś ich podkupi i będziesz rozpaczliwie wołał o pomoc o nowych wykonawców Khem khem... Kłamałem. Nazwiska i miejscowości są fałszywe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 25.05.2006 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Cześć , jestem nowy na Forum i chciałbym poprosić o pomoc Szanownych Forumowiczów. (...) Obawiam się, że takowej tu nie uzyskasz. Obecnie ta część forum przypomina raczej czat, a nie miejsce wymiany informacji i udzielania pomocy. Tu się zaprasza na ognisko i dyskutuje o nim przez kilkadziesiąt wątków, cytując w jednym poście sześć innych; tu się rozmawia o kotkach i zachwyca nimi przez kolejne ileśtam wątków. Jak nie należysz do TWA, to nie masz szans. Przegrasz z karkówką i Mruczkiem.No, Rolek musze ci powiedziec, ze masz bardzo dobre wejscie Na sam poczatek, wlezc z buziorami do kogos do domu, beknac, zamiast dzien dobry i poobrazac. Tak trzymaj brachu A, umiejetnosci obsługiwania wyszukiwarki, rozumiem wcieło Wszyscy nowi zaczynaja od czytania wszystkich postów i notowaniato jedyna dobra rada jaka Ci dam, na reszte nie licz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stasiupomorze 25.05.2006 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Dajcie mu spokój. On tylko prowokuje. Po dobranocce mamusia położy go do snu i będzie spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts