anSi 02.06.2006 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 ... też buduje z tą ekipą. Już widzę, że w tym temacie nie będzie skuchy ... A ja będę budowala...w lipcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Śliwka 02.06.2006 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 ... też buduje z tą ekipą. Już widzę, że w tym temacie nie będzie skuchy ... A ja będę budowala...w lipcu I ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 02.06.2006 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 marjucha - spróbuj może dodzwonić się do biura Państwa Szyłańskich GEODOM Gdańsk, ul. Bulońska 8c/11 tel: 058 3485283 Wielkie dzięki. Już zadzwoniłem i okazało się, że p. Szałański wyjechał po prostu do Niemiec. Będzie we wtorek, ale syn odpowiedział na moje pytania i już wiem co chciałem wiedzieć. Jeszcze raz dziękuje za namiary i szybką odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 02.06.2006 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 marjucha jestem troche zakrecony gdzie bedziesz sie budowal w PruszczuCMyK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 02.06.2006 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 marjucha jestem troche zakrecony gdzie bedziesz sie budowal w Pruszczu CMyK Widzisz, ja będę budował się obok Pruszcza. Jest taka mała wioska przy trasie na Mierzeszyn. Do Ajkada(jeśli nie pomyliłem nicka) mam kilometr. Nawet byłem tam dwa tygodnie temu, ale sie nie zapowiedziałem i nikogo nie zastałem. A jego domek bardzo mi się podoba. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 02.06.2006 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Czy ktos z 3-miasto Foprumowiczow ma kolektory sloneczne? Jestem zainteresowny systemem grawitacyjnym. Mam instalacje, a nie mam koletkowrow. Szukam sprawdzonych kontaktow i dobrych produktow. System grawitacyjny jest o wiele mniej efektywny (większy przekroje rur, więcej płynu niezamarzającego, panele muszą być poniżej zasobników ...) - same problemy. Oszczędności są tylko pozorne (jeżeli są). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 02.06.2006 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Czy ktos z 3-miasto Foprumowiczow ma kolektory sloneczne? Jestem zainteresowny systemem grawitacyjnym. Mam instalacje, a nie mam koletkowrow. Szukam sprawdzonych kontaktow i dobrych produktow. Atakuj Wlowika, on ma zainstalowane kolektory Ja już też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 02.06.2006 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Ja, dzięki Gosi, też buduje z tą ekipą. Już widzę, że w tym temacie nie będzie skuchy Co najważniejsze myślą jak robią i dokładnie czytają projekt. Żebym mógł tak jeszcze pogodę z polecenia sobie załatwić pozdrawiam FinNo, niezły rozmach maja chłopcy AnSi, Sliwka, Ty?3 chałupy na raz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Piotr 02.06.2006 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Potrzebuję namiary na kogoś,kto zrobiłby mi na działce badania struktury gruntu. Niestety namiary na p. Szałańskiego(geolog od Cmyka) chyba nieaktualne, bądź gość gdzieś wyjechał, bo nawet na pocztę głosową nie można się nagrać. Jeślibyście znaleźli czas i ochotę to poszukajcie proszę w swoich zapiskach. Może znajdziecie namiary na kogoś sprawdzonego. Pozdrawiam u mnie niestety robil wlasnie pan Szylanski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 02.06.2006 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 ...No, niezły rozmach maja chłopcy AnSi, Sliwka, Ty?3 chałupy na raz? Gosia@ nie kracz, bo zaczne paznokcie obgryzac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gaba73 02.06.2006 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Namiary na pana Szyłańskiego: 502 526 801, 058 348 52 83 pozdrawiamyG&P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryza2005 02.06.2006 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Witam!Pytanie do Ciebie FIN oraz do budujących w okolicy; z jakich hurtowni budowlanych się zaopatrujecie? W najbliższej okolicy od naszej działki działa z 6 hurtowni, ceny można porównać ciekawe jak z jakością.Prośba o namiary na spycharkę do zdjęcia humusu, najlepiej z okolicy.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klimas_gdynia 02.06.2006 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Czy ktos z 3-miasto Foprumowiczow ma kolektory sloneczne? Jestem zainteresowny systemem grawitacyjnym. Mam instalacje, a nie mam koletkowrow. Szukam sprawdzonych kontaktow i dobrych produktow. Atakuj Wlowika, on ma zainstalowane kolektory Ja już też. A jaki masz system? Ja robilem instalacje pod SOLAHART ( grawitacja, 3 panele ). Teraz mysle o rurkowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wlowik 02.06.2006 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Czy ktos z 3-miasto Foprumowiczow ma kolektory sloneczne? Jestem zainteresowny systemem grawitacyjnym. Mam instalacje, a nie mam koletkowrow. Szukam sprawdzonych kontaktow i dobrych produktow. Atakuj Wlowika, on ma zainstalowane kolektory Ja już też. A jaki masz system? Ja robilem instalacje pod SOLAHART ( grawitacja, 3 panele ). Teraz mysle o rurkowych. ...Ano, atakujcie Solary grzeją wodę aż milo (przez to zbiera mi się sterta śmieci papierkowych do spalenia). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klimas_gdynia 02.06.2006 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 wlowik, chetnie dowiedzialbym sie jaki masz, system, maker-a i wykonawce. a jeszcze kilka slow o ekonomii ( jak nie tajemnica ) to super: - ile to kosztuje? - jakie oszczednosci? - po jakim czasie zwroci ci sie inwestycja? pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 03.06.2006 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 A jaki masz system? Ja robilem instalacje pod SOLAHART ( grawitacja, 3 panele ). Teraz mysle o rurkowych. Ja mam (dopiero od kilkunastu dni) pompowy Hewalexa: 2 panele, 2 zasobniki po 250l z jedną wężownicą. Do tego podłączony jeszcze (albo tylko) kominek i grzałka elektryczna. Schemat jest taki http://www.hewalex.com.pl/graph/schematy/schema6.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 03.06.2006 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 marjucha jestem troche zakrecony gdzie bedziesz sie budowal w Pruszczu CMyK Widzisz, ja będę budował się obok Pruszcza. Jest taka mała wioska przy trasie na Mierzeszyn. Do Ajkada(jeśli nie pomyliłem nicka) mam kilometr. Nawet byłem tam dwa tygodnie temu, ale sie nie zapowiedziałem i nikogo nie zastałem. A jego domek bardzo mi się podoba. Pozdrawiam. Oczywiście, że pomyliłem nicka. Chodziło mi AMYS - budowa w Będzieszynie. Ale plama. Taka pomyłka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klimas_gdynia 03.06.2006 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 Wakmen, Masz pelen wypas Pewnie "kaska", ktora to kosztowalo tez byla wypasiona. Czy masz jakas wizje, kiedy to sie zwroci. Twoja hybryda jest rozbudowana, a wiec oszczednosci wieloplaszczyznowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fin 03.06.2006 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 Witam! Pytanie do Ciebie FIN oraz do budujących w okolicy; z jakich hurtowni budowlanych się zaopatrujecie? W najbliższej okolicy od naszej działki działa z 6 hurtowni, ceny można porównać ciekawe jak z jakością. Cóż, ja się na razie zaopatruje u Wrońskiego w Baninie, jednak zwróciłbym uwagę na innych dostawców, niekoniecznie lokalnych. Szczególnie myślę o betonie, piasku, stali, deski, etc. Transport i tak będzie konieczny w przypadku tych materiałów, a najczęściej jest wliczony w cenę. Kontakty łatwo można odszukać na Forum Prośba o namiary na spycharkę do zdjęcia humusu, najlepiej z okolicy. Pozdrawiam! Tu niestety nie pomogę, bo miałem od śwagra , a wiem, że nie ma teraz czasu .. pozdrawiam Fin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryza2005 03.06.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 Dzięki FIN, również zastanawiam się nad ''Wrońskim", zabaczę co uda się wynegocjować.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts