Śliwka 06.07.2006 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Ania i Piotr,A pytaliście w firmie El-Grześ w Pruszczu? Robią elektrykę i instalacje pt. inteligentny dom, czy cóś takiego. Pare lat temu kładli instalację u mojego tescia. Jest zadowolony.Niestety nie wiem jak teraz cenowo i czasowo, ale możecie zapytać. Tu podaję link.http://el-grzes.pruszcz.com/Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Piotr 06.07.2006 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Ania i Piotr, A pytaliście w firmie El-Grześ w Pruszczu? Robią elektrykę i instalacje pt. inteligentny dom, czy cóś takiego. Pare lat temu kładli instalację u mojego tescia. Jest zadowolony. Niestety nie wiem jak teraz cenowo i czasowo, ale możecie zapytać. Tu podaję link. http://el-grzes.pruszcz.com/ Pozdrawiam Wielkie dzieki zaraz sprawdzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 06.07.2006 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 w sumie do wszystkich, ktorzy juz sa po elektryce, prosilbym o namiary na elektrykow/alarmistow moze byc osobno . bede bardzo zobowiazany w sobote chyba wiecha Wysłałam na priva. Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PAWPIO 06.07.2006 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Witam.Czy ma ktoś może namiary na taniego i dobrego architekta od wnętrz?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Śliwka 07.07.2006 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 O rany, ale cisza na forum. My wczoraj zalaliśmy ławy.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolcia27 07.07.2006 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Witajcie kochani...czy ktoś zakładał oczyszczalnie ekologiczną i wie o nich już troszkę więcej niż ja..jaką wybrać i co wziąć pod uwagę.... i może polecic firmę....pozdrawiam..serdecznie i ufffffffffff gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majcia 07.07.2006 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Witajcie kochani...czy ktoś zakładał oczyszczalnie ekologiczną i wie o nich już troszkę więcej niż ja..jaką wybrać i co wziąć pod uwagę.... i może polecic firmę....pozdrawiam..serdecznie i ufffffffffff gorąco Spróbuj w firmie AGORA w Gdańsku tel : 058 5572968 Moi znajomi u nich robili i byli zadowoleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majcia 07.07.2006 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Mamy pytanko Czy mieliście doczynienia z systemami kominowymi firmy SCHREYER ?? Jest to firma niemiecka a dystrybutor na Polske jest m.in. w Sierakowicach. Moj wykonawca bardzo je poleca Prosze o opinie Bardzo dziekuje i pozdrawiam. Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 07.07.2006 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 te kominy systemowe to moze byc sliska sprawa moja ekipa ciesli powiedziala ze ostatnio rozbierali dach i po kilku latach uzytkowania komina caly byl namokniety jak gabka i spaliny nie chcialy isc w gore i nie mogli dojsc o co chodzi a to wspaniala welna ocieplajaca rure kominowa tak namokla; nie ma to jak komin tradycyjny jest tanszy i sprawdzony. Tez sie dopytywalem w sprawach tych kominow i w ostatniej chwili zdecydowalem sie na tradycyjny. Na poczatku owszem fajnie sie sprawuje i ma wszystko w srodku co potrzeba ale co bedzie za kilka lat ta technologia dopiero wchodzi i jest stale ulepszana. Bardzo czesto ekipa namawia na komin systemowy bo nie chce im sie robic tradycyjnego moj majster z kolei odwrotnie namawial mnie na tradycyjny ale jak to on dyplomatycznie to robil CMyK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin B 07.07.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Mój komin w systemie wychodził ok 8 tys. Zdecydowałem się na tradycyjny z klinkierem.Materiał + robocizna wyszedł mnie ok 2 tys. Szwgier ma system i narzeka na skropliny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana531 07.07.2006 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Do Cmyka.Ja rowniez jestem zdecudowana na komin systemowy .Zastanawia mnie Twoja wypowiedz odnosnie tego ,ze po kilku latach jak stwierdził Twoj fachowiec ze wełna ocieplająca komin była namoknięta jak gabka czyli od czego ona tak namoknęła-to mnie zastanawia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin B 07.07.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Przepraszam, sprawdziłem , jeszcze ok 1tys. na wkład kominowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Piotr 08.07.2006 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2006 w sumie do wszystkich, ktorzy juz sa po elektryce, prosilbym o namiary na elektrykow/alarmistow moze byc osobno . bede bardzo zobowiazany w sobote chyba wiecha Wysłałam na priva. Beata Wielkie dzieki Wyglada na to ze sie dogadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Piotr 08.07.2006 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2006 O rany, ale cisza na forum. My wczoraj zalaliśmy ławy. Pozdrawiam Wszyscy w ferworze budowania lub odpoczywania, nikomu nie chce sie siedziec w domu przed komputerem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Piotr 08.07.2006 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2006 Do Cmyka. Ja rowniez jestem zdecudowana na komin systemowy .Zastanawia mnie Twoja wypowiedz odnosnie tego ,ze po kilku latach jak stwierdził Twoj fachowiec ze wełna ocieplająca komin była namoknięta jak gabka czyli od czego ona tak namoknęła-to mnie zastanawia? Wiele zalezy od tego kto go montuje, podobno nagminne jest montowanie go "do gory nogami". Jezeli sa wszystkie elementy prawidlowo zamontowane, jest czapa betonowa oraz wylot z blachy to nie powinno byc problemu. montowano mi go niedawno i jakos nie widze szans na dostanie sie tam wody, ale moze jestem w bledzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana531 08.07.2006 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2006 Witam ponownie.Nadal jestem zaobsorbowana tematem kominow systemowych.bardzo bym prosiła o wypowiedzi osob ktore mają tego typu kominy i je uzytkują tj. jakie są ich uwagi odnosnie tego typu kominow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elmer 09.07.2006 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 ODDAMY ZIEMIĘ z wykopu pod fundament. Pręgowo Górne koło Kolbud. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 09.07.2006 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 Mam pytanie, jaką papę (bo będzie to papa) stosuje się do izolacji poziomej ław fundamentowych. Czy można kupić gdzieś papę o szerokości około 50 cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majcia 09.07.2006 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 Dziekuje Wam wszystkim za odpowiedz Również bardzo mnie nadal interesuja wypowiedzi osob, ktore uzytkuja takowe kominy. Znam osoby ktore maja kominy schiedla i poki co nie narzekaja. Bylam ciekawa czy tak samo jest z kominami firmy schreyer bo wlasnie te i tylko te zachwala nasz wykonawca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 09.07.2006 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 Dziekuje Wam wszystkim za odpowiedz Również bardzo mnie nadal interesuja wypowiedzi osob, ktore uzytkuja takowe kominy. Znam osoby ktore maja kominy schiedla i poki co nie narzekaja. Bylam ciekawa czy tak samo jest z kominami firmy schreyer bo wlasnie te i tylko te zachwala nasz wykonawca A, ja załuje ze nie mam Schidla, moja archi tez o nich sie supwer wypowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts