wodzio 25.07.2006 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 WitamPrzepraszam że tak ni z gruchy ni z pietruchy, ale mam do Was pytanie, macie może jakieś namiary na dobrego dekarza. Otóz bujam się z dekarzem z którym się umówiłem już od miesiąca, ciągle przekłada terminy, albo po prostu nie przychodzi, a później nie można się do niego dodzwonić. Pewnie gdzieś tu ktoś na forum już pewnie podawał namiary, ale nie jestem wstanie przejżeć tego wszystkiego, więc z góry przepraszam. Dodam tylko że chodzi o montaż blachodachówki w okolicach gdyni chyloni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 25.07.2006 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 A o jeszcze jednym nie zameldowałem: Dnia 2 lipca 2006 poraz drugi zostałem szczęśliwym tatusiem. Urodził nam się drugi synek Remigiusz. Zaczeliśmy budowe i z Żoneczką byliśmy sami - kończymy budowę i mamy dwóch wspaniałych synów. Co to się dzieje?... Gratulacje - a nad naszym domem w niedzielę kršżył bocian...a ja nic nie wiem...jeszcze...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wlowikowa 25.07.2006 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 A te zdjęcia to kiedy bendom A i na ciąg dalszy wlowikowego dziennika czekam, który w forumowych czeluściach gdzieś zaległ był... Wkrótce Co do wlowikowej retrospekcji to nic nie mogę powiedzieć, bo to nie ode mnie zależy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 25.07.2006 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 Witam Przepraszam że tak ni z gruchy ni z pietruchy, ale mam do Was pytanie, macie może jakieś namiary na dobrego dekarza. Otóz bujam się z dekarzem z którym się umówiłem już od miesiąca, ciągle przekłada terminy, albo po prostu nie przychodzi, a później nie można się do niego dodzwonić. Pewnie gdzieś tu ktoś na forum już pewnie podawał namiary, ale nie jestem wstanie przejżeć tego wszystkiego, więc z góry przepraszam. Dodam tylko że chodzi o montaż blachodachówki w okolicach gdyni chyloni. Ja jestem zadowolona z moich, tylko nie wiem czy do Chyloni będzie chciał dojeżdzać, ale spróbowac możesz - Mariusz Ługowski 693 376 328 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arecki1338 25.07.2006 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 Musze przygotowac dla banku ogolny kosztorys dla przygotowania oferty kredytowej, jednak nie wiem jakie sa stawki za robocizne za poszczegolne etapy. Gdzie mozna znalezc przykladowe stawki robocizny? najlepiej dla woj.pomorskiego. Arek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelwi 26.07.2006 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Witam, niedawno kupiłem działkę w Baninie i zabieram się za budowę. Okolice Algidy, Wiem długa droga przede mną, ale po kalkulacjach stwierdziłem że warto.Na wstępie mam pytanie co do planu zagospodarowania Banina, czy może ma ktoś potwierdzone wiadomości kiedy ten plan będzie?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelwi 26.07.2006 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Witam, niedawno kupiłem działkę w Baninie i zabieram się za budowę. Okolice Algidy, Wiem długa droga przede mną, ale po kalkulacjach stwierdziłem że warto.Na wstępie mam pytanie co do planu zagospodarowania Banina, czy może ma ktoś potwierdzone wiadomości kiedy ten plan będzie?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elmer 26.07.2006 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Witam Przepraszam że tak ni z gruchy ni z pietruchy, ale mam do Was pytanie, macie może jakieś namiary na dobrego dekarza. Otóz bujam się z dekarzem z którym się umówiłem już od miesiąca, ciągle przekłada terminy, albo po prostu nie przychodzi, a później nie można się do niego dodzwonić. Pewnie gdzieś tu ktoś na forum już pewnie podawał namiary, ale nie jestem wstanie przejżeć tego wszystkiego, więc z góry przepraszam. Dodam tylko że chodzi o montaż blachodachówki w okolicach gdyni chyloni. Dejk Witold 605 594 634, 601 156 163 polecany przez Ivo, Okrój Wiesław 505 073 064 polecany przez Tomi_3miasto, Sarah Leszek 605 052 277 polecany przez Ados. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fikol 26.07.2006 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 HejZnacie moze kogos kto moglby zrobic projekt wentylacji mechanicznej? I cos doradzic w tym temacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gaba73 26.07.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Musze przygotowac dla banku ogolny kosztorys dla przygotowania oferty kredytowej, jednak nie wiem jakie sa stawki za robocizne za poszczegolne etapy. Gdzie mozna znalezc przykladowe stawki robocizny? najlepiej dla woj.pomorskiego. Arek Jeśli sam nie jesteś biegły w budowlance, zleć wykonanie kosztorysu profesjonaliście - często zajmują się tym kierownicy budowy albo specjalni kosztorysanci. Namiar na panią, która przygotowała dla nas taki kosztorys posyłam na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 26.07.2006 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 przydomowa OCZYSZCZALNIA ścieków ---kto montował u siebie takie ustrojstwo - jakieś namiary na firmy,które polecacie, jak się sprawuje urządzenie , jaki typ,itp...oczywiście za wszelkie informacje dodatkowe będę wdzięczna Mam oczyszczalnię NEVEXPOL Wykonawca (polecany przeze mnie) KOŚCIERZYNA SZARBUD 058/686 2348, 0605 573255 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 26.07.2006 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 witam, Mam wielka prośbe - za 3 tygodnie zaczynam sie budowac szukam firmy ktora ma doswiadczenie z instalowaniu pomp ciepla......... z terenu trojmiasto i okolice..... Pozdrwaiam Ela Mam pompę Neuratherm, instaluje ją firma pod poniższym adresem: http://www.climakomfort.pl rozmawiać z Panem Andrzejem Fiałkowskim Pompa również do obejrzenia u mnie w Bojanie + u 3 moich sąsiadów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 26.07.2006 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Witam, niedawno kupiłem działkę w Baninie i zabieram się za budowę. Okolice Algidy, Wiem długa droga przede mną, ale po kalkulacjach stwierdziłem że warto. Na wstępie mam pytanie co do planu zagospodarowania Banina, czy może ma ktoś potwierdzone wiadomości kiedy ten plan będzie? Pozdrawiam witaj. No patrz, a ja własnie wczoraj byłem tam na drobnej regulacji Viessmanna...szkoda, że nie wiedziałem bo bym się zapytał (już)mieszkańca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VanGelerth 27.07.2006 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Witam ! Ponawiam pytanie. Czy ktoś mógłby polecić firmę która zajmuje się projektowaniem i wykonawstwem instalacji odkurzaczy centralnych na terenie trójmiasta ? Pozdrawiam. Michał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 27.07.2006 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Witam ! Ponawiam pytanie. Czy ktoś mógłby polecić firmę która zajmuje się projektowaniem i wykonawstwem instalacji odkurzaczy centralnych na terenie trójmiasta ? Pozdrawiam. Michał. Na Trakcie św Wojciecha w okolicach Zrembu widziałam reklamę takiej firmy, ale nie wiem czy to dobra firma B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 27.07.2006 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 przydomowa OCZYSZCZALNIA ścieków ---kto montował u siebie takie ustrojstwo - jakieś namiary na firmy,które polecacie, jak się sprawuje urządzenie , jaki typ,itp...oczywiście za wszelkie informacje dodatkowe będę wdzięczna Mam oczyszczalnię NEVEXPOL Wykonawca (polecany przeze mnie) KOŚCIERZYNA SZARBUD 058/686 2348, 0605 573255 U mnie oczyszczalnię montował Jan Jekiel tel. 344-96-88, 603790031, nazwy nie pamiętam, musiałabym sprawdzić...od roku mieszkam i użytkuję bez zastrzeżeń. Wrzucam raz, dwa razy w miesiącu tabletkę i to wszystko. Opróżnia się to ponoć raz na dwa lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 27.07.2006 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Witam ! Ponawiam pytanie. Czy ktoś mógłby polecić firmę która zajmuje się projektowaniem i wykonawstwem instalacji odkurzaczy centralnych na terenie trójmiasta ? Pozdrawiam. Michał. Paweł Hołownia znany na forum jako Paweł.001 tel. 501-034-156. Reszty dowiesz się tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 27.07.2006 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Markus, czy już się wyurlopowałeś czy dalej się byczysz łobuzie Franciszek, czy żona upiekła nowe ciasto czy mam przyjechać na to stare (i jak tam prace "płotowe" , "łodciski na rencach som"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Franciszek 28.07.2006 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 Markus, czy już się wyurlopowałeś czy dalej się byczysz łobuzie Franciszek, czy żona upiekła nowe ciasto czy mam przyjechać na to stare (i jak tam prace "płotowe" , "łodciski na rencach som"? Zapraszamy !!! zapraszamy!!! płot się robi.....relacja jak go skończę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Antyey 28.07.2006 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 Witam, Fakt, faktem zadałem już stosowne pytanie w dziale "Wymiana doświadczeń" ale po przemyśleniu stwierdziłem, że to miejsce będzie ciut lepsze Mianowicie biorę się za budowę domu (jest działka, projekt). A właściwie to poszukuje firmy deweloperskiej z rejonu Trójmiasto - Wejherowo, której mógłbym powierzyć to zadanie Na razie najpoważniej myślę o Marbo albo Multidom... Przy czym o pierwszym przeczytałem średnio zachęcające opinie na tym forum Czy ktoś może polecić mi jakąś firmę? Z góry dziękuję za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts