Ania i Piotr 30.08.2006 04:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 poszukuje dobrego kafelkarza ktory ladnie wycina wzory i robi to z glowa no i ladnie uklada kafelki pozdrawiam CMyK jak daleko jestes, bo widze ze juz kafelki kladziesz Ja czekam dalej bez skutku, ciekawe co teraz koles wymysli? na tynki i posdzki chcialem powiedziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gaba73 30.08.2006 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 jak daleko jestes, bo widze ze juz kafelki kladziesz Ja czekam dalej bez skutku, ciekawe co teraz koles wymysli? Może trzeba gościowi podziękować. U nas tynki juz są, ale posadzkarz też nas zwodził, to z niego zrezygnowaliśmy. Zadzwoniłam do dwóch polecanych tu na forum i obydwaj szczęśliwie mieli wolne terminy. W związku z tym zaliczyliśmy tylko tydzień obsuwu względem oryginalnego terminarza. To chyba nieźle. Nasza sytuacja pokazuje, że czasem warto dzwonić w środku sezonu do tych wydawać by sie mogło najbardziej obleganych. G. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fafik66 30.08.2006 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Witam wszystkich! Dołączam do Waszego Klubu. Startujemy! Warunki już załatwione, działka kupiona . Zamówiłam też już projekt http://www.boduch.pl/plan.php?planID=116 i mapę do celów projektówych no i czekamu na pozwolenie. Na razie tylko papierologia , papierologia Pozdrawiam wszystkich klubowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana531 30.08.2006 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Witam.Jestem na etapie zamawiania wiezby i potrzebuję namiary na dobry i niedrogi tartak w okolicy Redy,będę wdzieczna za informacje.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 31.08.2006 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Witam wszystkich! Dołączam do Waszego Klubu. Startujemy! Warunki już załatwione, działka kupiona . Zamówiłam też już projekt http://www.boduch.pl/plan.php?planID=116 i mapę do celów projektówych no i czekamu na pozwolenie. Na razie tylko papierologia , papierologia Pozdrawiam wszystkich klubowiczów. Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 31.08.2006 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Czy ktoś z Was korzystał bądź zna speca od wentylacji, takiego co to zarówno rozwiąże problem teoretycznie jak i wykona praktycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fijak9 31.08.2006 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 witaj! Polecam firmę Litwin Chłodnictwo Klimatyzacja. Pracuje tam Pan Wójcik, dużo nam doradził i potem wykonali instalację. Fachowo i przystepne ceny. Pozdrawiam!Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 31.08.2006 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 poszukuje dobrego kafelkarza ktory ladnie wycina wzory i robi to z glowa no i ladnie uklada kafelki pozdrawiam CMyK jak daleko jestes, bo widze ze juz kafelki kladziesz Ja czekam dalej bez skutku, ciekawe co teraz koles wymysli? na tynki i posdzki chcialem powiedziec Jutro koncza dach tynki juz dawno wyschniete za tydzien wylewki w ciagu tygodnia ogrzewanie podlogowe w calym domu bedzie rozlozone. dlatego szukam kafelkarza bo juz powoli trzeba bedzie rozgladac sie za kaflami. CMyK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota_M 31.08.2006 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 fijak9 - czy masz jakie namiary na firmę Litwin Chłodnictwo Klimatyzacja. Jeli tak, to bardzo, bardo poproszę o ujawnienie. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 31.08.2006 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Witam.Jestem na etapie zamawiania wiezby i potrzebuję namiary na dobry i niedrogi tartak w okolicy Redy,będę wdzieczna za informacje. Pozdrawiam polecam tartak w Barlominie - Roman Stenka tel 58 678 1716 A ja krzynke piwa albo łyski za dobrego ciesle od zaraz chyba wszyscy w Irlandii siedza .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana531 31.08.2006 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Zochna bardzo dziekuję i jutro będę do nich dzwonic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hos 01.09.2006 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Witam.Jestem na etapie zamawiania wiezby i potrzebuję namiary na dobry i niedrogi tartak w okolicy Redy,będę wdzieczna za informacje. Pozdrawiam polecam tartak w Barlominie - Roman Stenka tel 58 678 1716 A ja krzynke piwa albo łyski za dobrego ciesle od zaraz chyba wszyscy w Irlandii siedza .. tak tylko teraz trzeba ok 2 miesiace czekac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 01.09.2006 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 poszukuje dobrego kafelkarza ktory ladnie wycina wzory i robi to z glowa no i ladnie uklada kafelki pozdrawiam CMyK Pan Andrzej: 604 453 930 Byłem z niego bardzo zadowolony. Jest przede wszystkim myslący. Tylko ciężko u niego z terminami, bo ma jeszcze pracę etatową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 01.09.2006 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 fijak9 - czy masz jakie namiary na firmę Litwin Chłodnictwo Klimatyzacja. Jeli tak, to bardzo, bardo poproszę o ujawnienie. Pozdrawiam, Dzięki. Już znalazłem namiary na niego w Internecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Piotr 01.09.2006 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 jak daleko jestes, bo widze ze juz kafelki kladziesz Ja czekam dalej bez skutku, ciekawe co teraz koles wymysli? Może trzeba gościowi podziękować. U nas tynki juz są, ale posadzkarz też nas zwodził, to z niego zrezygnowaliśmy. Zadzwoniłam do dwóch polecanych tu na forum i obydwaj szczęśliwie mieli wolne terminy. W związku z tym zaliczyliśmy tylko tydzień obsuwu względem oryginalnego terminarza. To chyba nieźle. Nasza sytuacja pokazuje, że czasem warto dzwonić w środku sezonu do tych wydawać by sie mogło najbardziej obleganych. G. Czekam, bo facet ma bardzo dobre referencje, a juz zdazylem zauwazyc, ze warto czekac na dobrych fachowcow, polecanych, ale macie chyba racje, bo sa pewne granice. Prosze wiec o namiary na dobre tynki cem-wapienne i posadzki pozdrawiam piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M_M 01.09.2006 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Witam jako nowa użytkowniczka - i do tego z trójmiasta zaczynam od Henbudu - bo kto pytał Firma została nam polecona przez osobe, która ja zna prywatnie i sama siedzi w budowlance. Cennika nie znam - sami jeszcze się na firmę nie zdecydowlaimy i od razu tak do was po probie: a archeologa nie znacie?? bo nam sie działka z ochronš trafiła Rozmawialismy z archeologiem z muzeum i chce jakies 1400 zł za pół godz. roboty na naszym sprzęcie - przy załozeniu, że nam nic atrakcyjnego nie wykopie. bo jakby nie daj Boze wykopał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gaba73 01.09.2006 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 (...) Czekam, bo facet ma bardzo dobre referencje, a juz zdazylem zauwazyc, ze warto czekac na dobrych fachowcow, polecanych, ale macie chyba racje, bo sa pewne granice. Prosze wiec o namiary na dobre tynki cem-wapienne i posadzki pozdrawiam piotr Mogę polecić do posadzek pana Kazimierza Wickiego (polecanego na forum) 693 379 089. U nas właśnie skończył wylewać posadzki (dokładnie rzecz biorąc to jego ekipa) - zapraszamy do obejrzenia . Nasza chatka (150m2 + garaż 38m2) zajęła im jakieś 8 godzin (wcześniej był ułożony styropian). Nasza pani kierownik nie miała uwag. Robi też tynki cem-wap, ale nie wiem jak - my mamy gipsowe i robił nam kto inny. pozdrawiam, P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota_M 01.09.2006 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 fijak9 - czy masz jakie namiary na firmę Litwin Chłodnictwo Klimatyzacja. Jeli tak, to bardzo, bardo poproszę o ujawnienie. Pozdrawiam, Dzięki. Już znalazłem namiary na niego w Internecie Widzę, że złoliwoci nigdy za mało ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M_M 01.09.2006 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 fijak9 - czy masz jakie namiary na firmę Litwin Chłodnictwo Klimatyzacja. Jeli tak, to bardzo, bardo poproszę o ujawnienie. Pozdrawiam, http://www.litwin-ck.com.pl/ a ja powaznie o tego archeologa Bo musimy papierek odpowiedni dopozwolenia przedstawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 01.09.2006 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 i od razu tak do was po pro�bie: a archeologa nie znacie?? bo nam sie działka z ochronš trafiła ... Witaj, też trafiła się nam podobna działka (strefa pradziejowa ) Obeszło się jednak bez kopania, wydano nam opinię, że nie są zainteresowani kopaniem, ale...gdybyśmy na coś natknęli się - natychmiast mamy o tym powiadomić Mam dwa namiary na archeologów z czasów moich poszukiwań - niestety - nic nie wiem na temat kosztów. Może spróbuj popytać Sylwia Kurzyńska - 692503401 lub Zbigniew Borcowski - 502757019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts