majcia 11.09.2006 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Wlasnie dzwonilam poraz nie wiem juz ktory dzisiaj do Tartaku i podobno zaraz ma kierowca wyjechac do nas Maja do mnie dzwonic jak beda blisko. Zobaczymy jak in tym razem wyjdzie Bo w sobote tez do mnie jechal ale kiedy po dwoch godzinach czekania na budowie do nich zadzownilam okazalo sie ze to nie do mnie ale gdzies inndziej pojechal a Pani ktora mi o tym powiedziala sie poprostu pomylila Rece opadaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 11.09.2006 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 A my już od tygodnia mieszkamy na swoim )) Tylko mam mały problem z Internetem Dzisiaj byłam w TP i Pani mi oświadczyłą, że nie ma wolnych portów i nie mogę dostać neostrady, Bojano się rozbudowuje, coraz więcej ludzi chce mieć dostęp i popyt przewyższył podaż pewnie z netią będzie podobnie - poradźcie mi co zrobić z tym fantem ? Zostaje Blue Conect , czy podłączanie do internetu za pomocą telefonu . Ktoś z Was napotkał taki problem? GRATULUJĘ zamieszkania a co do internetu to próbowałaś chello z kablówki? nie wiem jak tam UPC u Was działa ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinU 11.09.2006 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 GRATULUJĘ zamieszkania a co do internetu to próbowałaś chello z kablówki? nie wiem jak tam UPC u Was działa ...... UPC w Bojanie!?!?! To chyba wczesniej byk gospodarza się ocieli! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 11.09.2006 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Niestety mam podobne doświadczenia z tym tartakiem. Drewno konstrukcyjne na więźbę miałem mieć na budowie w ubiegłą środę. potem było że w sobotę. Ostateczny termin miał być dzisiaj. Dzisiaj dowiedziałem się że będzie w nastepną środę. Chyba po prostu olewają indywidualnych odbiorców i jak trafi się większe zamówienie to wpychają bez kolejki. Obsługa klienta dziadostwo nie stać ich nawet na telefon z informacją do klienta. A ty kwitniesz na budowie od rana razem z zamówioną ekipą cieśli Myslę że tartak w Starej Kieszewie powinien zostać usuniety z listy polecanych na tym forum podwykonawców/producentów. Nie ukrywam że zamówiłem drewno w Starej Kiszewie po lekturze tej grupy. Opisywano go tu w samych superlatywach. Pozdrawiam i życzę abyś się jednak doczekała swojego drewna. mcseb Ech... rownowaga w przyrodzie zachowana .. Ja mam drewno - a nie mam ciesli Moze bym podkupila Twoich na malutkie dwa tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 11.09.2006 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Pomocy, stemple pilnie potrzebne wraz z łatami i klinami!!!!!!!!! Facet z którym sie umówiłam zawiódł, a stemple potrzebne na "gwałt" Napiszcie, gdzie kupić stemple w dobrej cenie i żeby mieli transport. Dzisiaj obdzwoniłam tartaki i skorzystałam z ogłoszeń z anonsów, ale tam gdzie stemple są i kosztują niewiele brak transportu. Tak więc napiszcie gdzie wy kupywaliście stemple? A może ktoś z was ma kliny, z chęcią odkupię (już raz o tym pisałam)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryza2005 11.09.2006 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Valdizet!Skąd brałeś strop .Widzieliśmy Twój domek z drogi, tempo imponujące-gratulacje i pozdrowienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majcia 11.09.2006 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Drewno jednak do mnie dzisiaj dojechalo Kierowca mowil ze szefostwo klamie jak z nut. Takze jak ktos chce od nich brac to proponuje uzbroic sie w cierpliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek11 11.09.2006 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Czy WY tak mieliscie z tartakiem ze Starej Kiszewy?? Totalnie zlewaja klienta. Juz drugi raz mieli dostarczyc drewno na dzialke na umowiona godzine i nic. Czekalam ponad 2 godziny ( w sobote i dzis ) a drewna NIE MA!! Nawet nie zadzwonia do czlowieka ze drewno bedzie jutro, zaraz czy kiedys tam. U was tez tak bylo??? Pozdrawiam Witam, Majcia czy możesz mi zdradzić z jakim wyprzedzeniem trzeba w tej chwili zamawiać drewno na konstrukcję dachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bruce Lee 11.09.2006 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Witam! Obecnie na derwno w STAREJ KISZEWIE trzeba czekac ponad 1,5 miesiaca i mam slodka nadzieje po tych opisach na 30 wrzesnia drewno po 1,5 miesiaca czekania bede mial na budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 12.09.2006 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Tak więc napiszcie gdzie wy kupywaliście stemple? A może ktoś z was ma kliny, z chęcią odkupię (już raz o tym pisałam)? Ja kupowałam własnie przez Anonse. Ale za transport dopłacalismy dodatkowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majcia 12.09.2006 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Czy WY tak mieliscie z tartakiem ze Starej Kiszewy?? Totalnie zlewaja klienta. Juz drugi raz mieli dostarczyc drewno na dzialke na umowiona godzine i nic. Czekalam ponad 2 godziny ( w sobote i dzis ) a drewna NIE MA!! Nawet nie zadzwonia do czlowieka ze drewno bedzie jutro, zaraz czy kiedys tam. U was tez tak bylo??? Pozdrawiam Witam, Majcia czy możesz mi zdradzić z jakim wyprzedzeniem trzeba w tej chwili zamawiać drewno na konstrukcję dachu. Witaj, U nas drewno bylo zamawiane juz 3 miesiace temu tylko szczegóły dostawy byly omawiane jakies 3 tyg temu. Widac , ze tartak ma kupe roboty i sie nie wyrabiaja dlatego pewnie tez klienta nie szanuja U mnie naszczeście drewno już leży na budowie Pozdrawiam i powodzenia wszystkim zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majcia 12.09.2006 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 WITAJCIE CZY MACIE MOZE NAMIARY NA DOBREGO KIEROWNIKA BUDOWY, NAJLEPIEJ ZEBY BYL Z TROJMIASTA. DZIEKUJE BARDZO MAJA Witaj, Polecam Pana Stanisława Bielawskiego, tel 601056475. Pozdrawiam ZB Mozesz mi jeszcze powiedziec jakiego typu to jest kierownik?? Czy to jest z tych co tylko robia wpisy czy jest bardziej pomocny na budowie ?? Dzieki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 12.09.2006 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Drewno jednak do mnie dzisiaj dojechalo Kierowca mowil ze szefostwo klamie jak z nut. Takze jak ktos chce od nich brac to proponuje uzbroic sie w cierpliwość Ja też mam zamówione drewno w Starej Kiszewie, ciekawa jestem jak z jakością drewna i impregnacją. Czy nie masz do tego zastrzeżeń? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 12.09.2006 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 czy ktos potrzebuje styropianu do ocieplenia fundamentow 10 cm z frezem mam 7 m3CMyK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
valdizet 12.09.2006 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Valdizet! Skąd brałeś strop . Widzieliśmy Twój domek z drogi, tempo imponujące-gratulacje i pozdrowienia! Strop brałem bezposrednio od producenta z Osowy - nie mam niestety dokładnego adresu, poniewaz zalatawialem to przez mojego dostawce materiałow - p. Piotra z PolBetu (tel 601187938), ktorego przy okazji goraco polecam:) Co do tempa, to w sumie nie narzekam, poza dekarzami, co do ktorych nie mam juz sil Jeden zaczal deskowac, co robil miesiac czasu i ... wyjechal do Danii, drugo wpadl, zaczal nabijac laty i kontrlaty. Porobil jeden dzien i.. tyle go widzialem... Teraz jestem na etapie szukania innego. Mam zamiar najpozniej w listopadzie sie wprowadzic:) Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majcia 12.09.2006 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Drewno jednak do mnie dzisiaj dojechalo Kierowca mowil ze szefostwo klamie jak z nut. Takze jak ktos chce od nich brac to proponuje uzbroic sie w cierpliwość Ja też mam zamówione drewno w Starej Kiszewie, ciekawa jestem jak z jakością drewna i impregnacją. Czy nie masz do tego zastrzeżeń? No niestety ale drewno jest raczej średniej jakosci ( musimy troche nawet zwrocic bo jest sprochniale ). Oprocz tego mimo zapewnien szefa ze bylo impregnowane dwa dni temu w rzeczywistosci bylo tego samego dnia co dostawa ( kierowca sie wygadal ). Dlatego przyjechala mokre Ale nic nasi wykonawcy i tak stwierdzili ze widzieli gorsze drewno no i na suche nie mamy co liczyc bo zaden tartak takiego nam nie zapewni. Trzeba sie cieszyc tym co sie juz ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VanGelerth 12.09.2006 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Witam ! Szukam namiarów na wykonawcę drewnianych schodów zabiegowych w przyzwoitej cenie. Michał Gdynia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Śliwka 12.09.2006 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 I znów o stemplach.Macie odsprzedać? najlepiej w okolicach Pruszcza.Brakuje mi jeszcze ze 30.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterfox 13.09.2006 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Odnośnie zapytania o stemple to mam do sprzedania po dobrej cenie około 100 stempli, ale jeśli potrzeba tylko 30 to też nie ma problemu. Niestety do odbioru z Osowej.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 13.09.2006 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Witam ! Szukam namiarów na wykonawcę drewnianych schodów zabiegowych w przyzwoitej cenie. Michał Gdynia ja tez sie podlaczam do prosby o schody CMyK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts