Gaba73 19.09.2006 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 U nas też Wicki perfekcyjnie, w umówionym terminie, szybko i fachowo, a my mieliśmy go z łapanki - wyrolował nas gość, z którym umawialiśmy się wcześniej. Czasem warto podzwonić, może akurat ktoś z obleganych fachowców ma nagłą i niespodziewaną lukę w robocie. Poszukujemy wykonawcy podbitki drewnianej (więźba z wiązarów kratowych od Complexu, więc nie mamy swojej "drewnianej" ekipy) i tarasu drewnianego. Zabiedziliśmy i nie zmówiliśmy się z nikim wcześniej. Może któryś z Waszych fachowców byłby chętny. PILNE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 19.09.2006 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Poczekam do 16, mówiliśmy się że wtedy zadzwoni a jak nie będzie odbierał i moich telefonów to dzwonię do innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 19.09.2006 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 z wylewkami nie ma problemu Wicki robi zapisy na 2 tygodnie naprzod czyli dzis dzwonisz za 2 tygodnie masz wylewki. ale moze uda sie wczesniej jaks luka CMyK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-p-o 19.09.2006 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 witam, poszukuję ziemii do zasypania fundamentów może ktoś ma na zbyciu troche, badz ma kontakt do kogos kto moze miec??? pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 19.09.2006 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Zaczynam się wkurzać na Toporka, który miał robić wylewki w zeszłym tygodniu, najpierw był czwartek, potem piatek, potem sobota, w końcu poniedzialek rano, potem poniedziałek popołudniu a potem przestał odbierac telefony od mężą I to ewidentnie nie odbiera jego numeru telefonu, jak dzisiaj ja zadzwoniłam to odebrał i powiedział, że jutro ale już sama nie wiem czy mu wierzyć Ja rozumiem, że jakaś robota się przeciąga, ale to nie powód żeby o tym nie powiadomić klienta, albo unikać z nim kontaktu - tak mnie wścieka takie zachowanie zastanawiam sie czy nie dzwonić do innych, tylko kto wie co z terminami Najgorsze jest własnie (dla mnie bynajmniej) nie czekanie, ale nieświadomość, czy ten ktoś, z którym się umawialiśmy przyjdzie, czy nie Jakby nie mogli powiedzieć klientom np. będę, ale za 2 tygodnie. A nie jutro, jutro, jutro itd B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M_M 19.09.2006 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 i od razu tak do was po pro�bie: a archeologa nie znacie?? bo nam sie działka z ochronš trafiła ... Witaj, też trafiła się nam podobna działka (strefa pradziejowa ) Obeszło się jednak bez kopania, wydano nam opinię, że nie są zainteresowani kopaniem, ale...gdybyśmy na coś natknęli się - natychmiast mamy o tym powiadomić Mam dwa namiary na archeologów z czasów moich poszukiwań - niestety - nic nie wiem na temat kosztów. Może spróbuj popytać Sylwia Kurzyńska - 692503401 lub Zbigniew Borcowski - 502757019 dziękuję zadzwonilimy i pani Sylwia się tym zajmie. Nawet podpowiedziala inne rozwišzanie - mniej kosztowne Witam nowych budujšcych w okolicy trójmiasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izi7 19.09.2006 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Możesz napisać ile kosztuje komin Leier? Ciekawa jestem, czy tańszy od Presto. Cena Leiera bardzo podobna do Presto. Zapłaciliśmy ok. 2,5 tys. za komin o przekroju 200 bez wentylacji (akurat nie jest nam potrzebna, ale to różnica tylko ok. 50pln). Do tego będziemy musieli dokupić jeszcze jakąś płytkę czołową do trójnika, czy jakoś tak (za 80pln), bo akurat w fabryce nie było. Nasz komin jest trochę dłuższy od Twojego (9m), więc można powiedzieć, że suma sumarum ceny są bardzo zbliżone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 20.09.2006 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 A my już od tygodnia mieszkamy na swoim )) Tylko mam mały problem z Internetem Dzisiaj byłam w TP i Pani mi oświadczyłą, że nie ma wolnych portów i nie mogę dostać neostrady, Bojano się rozbudowuje, coraz więcej ludzi chce mieć dostęp i popyt przewyższył podaż pewnie z netią będzie podobnie - poradźcie mi co zrobić z tym fantem ? Zostaje Blue Conect , czy podłączanie do internetu za pomocą telefonu . Ktoś z Was napotkał taki problem? GRATULUJĘ zamieszkania a co do internetu to próbowałaś chello z kablówki? nie wiem jak tam UPC u Was działa ...... Nie próbowałam , ale wiem, że jest to nie możliwe, na razie w TPSIE złożyłam stosowne papiery i czekam od nich na odpowiedź ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 20.09.2006 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Zaczynam się wkurzać na Toporka, który miał robić wylewki w zeszłym tygodniu, najpierw był czwartek, potem piatek, potem sobota, w końcu poniedzialek rano, potem poniedziałek popołudniu a potem przestał odbierac telefony od mężą I to ewidentnie nie odbiera jego numeru telefonu, jak dzisiaj ja zadzwoniłam to odebrał i powiedział, że jutro ale już sama nie wiem czy mu wierzyć Ja rozumiem, że jakaś robota się przeciąga, ale to nie powód żeby o tym nie powiadomić klienta, albo unikać z nim kontaktu - tak mnie wścieka takie zachowanie zastanawiam sie czy nie dzwonić do innych, tylko kto wie co z terminami Najgorsze jest własnie (dla mnie bynajmniej) nie czekanie, ale nieświadomość, czy ten ktoś, z którym się umawialiśmy przyjdzie, czy nie Jakby nie mogli powiedzieć klientom np. będę, ale za 2 tygodnie. A nie jutro, jutro, jutro itd B. Beti jest dokładnie tak jak mówisz, wczoraj znowu się umówił i sie nie pojawił, straciliśmy 1,5 godziny licząc dojazdy i czekanie i sam nie zadzwonił! Przyjechał dzisiaj z ekipą i robią, jak zaczęli to mma nadzieje, że i skończą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1sara 20.09.2006 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Co mozecie mi powiedziec na temat tego miejsca? Warto tam sie budowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 20.09.2006 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Co mozecie mi powiedziec na temat tego miejsca? Warto tam sie budowac? Jak dla mnie troche daleko do Gdańska... Tłumy latem, pusto poza sezonem. Ale ma duzo plusów, np. bliskość morza, takie niby małe miasteczko, klimat B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldun 20.09.2006 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Witam, Czy już wiadomo jak będzie przebiegała Trasa Lęborska?Interesuje mnie dokładnie południe Bojana, okolice ul. Na Dębnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 20.09.2006 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Czy ktoś z JANKOWA kontaktował się z kimś z Rumii n/t instalacji wew gazowej? Szlag trafił telefon firmowy, a z z nim kontakt do klienta... . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 20.09.2006 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Co mozecie mi powiedziec na temat tego miejsca? Warto tam sie budowac? Warto może pogadać z niejakim Jankowskim(zawód - prałat) boć i tam bursztyny wydobywają (choć ostatnie zawody były organizowane na zasadzie własnego "wysypu"... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdorota11 21.09.2006 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 czuję, że należę do tej grupy Chociaż nieustannie szukam działki w Kiełpinie...i zadroszczę wam;) Jak szukać działki? Sprawdzam anonse, gratkę, objeżdżam teren...i co jeszcze można zrobić? Przygotowałam kartki na słupy, ale nie wiem, czy to skuteczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 21.09.2006 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Doroto, znasz Kiełpino jak własną kieszeń - czy znalazłaś tam taki kawałek ziemi, na którym chciałabyś zbudować dom i który jeszcze jest wolny? Jeśli tak, to spróbuj zrobić wywiad w okolicy do kogo należy i udaj się tam na osobiste negocjacje. Tak mniej więcej my trafiliśmy na naszą działkę Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Piotr 21.09.2006 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Zaczynam się wkurzać na Toporka, który miał robić wylewki w zeszłym tygodniu, najpierw był czwartek, potem piatek, potem sobota, w końcu poniedzialek rano, potem poniedziałek popołudniu a potem przestał odbierac telefony od mężą I to ewidentnie nie odbiera jego numeru telefonu, jak dzisiaj ja zadzwoniłam to odebrał i powiedział, że jutro ale już sama nie wiem czy mu wierzyć Ja rozumiem, że jakaś robota się przeciąga, ale to nie powód żeby o tym nie powiadomić klienta, albo unikać z nim kontaktu - tak mnie wścieka takie zachowanie zastanawiam sie czy nie dzwonić do innych, tylko kto wie co z terminami Kolia Daj sobie spokoj z panem Toporkiem, ja na tynki czekalem od 20 lipca, tak bylo umowione w kwietniu przy tym terminie ja zadzwonilem to powiedzial poczatek sierpnia, jeszcze wtedy sie tym nie zmartwilem bo mialem male tyly i bylo mi to na reke. Terminy sie coraz to przesuwaly, niby juz byly coraz krotsze, nastepny poniedzialek, koniec tygodnia za dwa dni i tak do tej pory dobrnelismy. W koncu znalezlismy kogo innego. Chyba ze 4 razy umawialismy sie na budowie, w koncu na budowe dotarl, ale do pracy jednak nie. Mialem nadzieje ze jak dotrze na budowe, obejzy omowi to juz tylko kwestia terminu, ale niestety. Jezeli mialbym kolesiowi wystawiac jakakolwiek opinie to tylko ogromny NEGATYW. Za telefony ktore na niego wydalem polozylbym chyba ze 20 kwadratowych tynku. Wszystkim radze odpuscic sobie tego goscia, bo niewazne czy terminy sa zaklepywane pol roku do przdu, czy od zaraz on wogole nie dociera pozdrawiam Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 21.09.2006 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Kolia Daj sobie spokoj z panem Toporkiem, ja na tynki czekalem od 20 lipca, tak bylo umowione w kwietniu przy tym terminie ja zadzwonilem to powiedzial poczatek sierpnia, jeszcze wtedy sie tym nie zmartwilem bo mialem male tyly i bylo mi to na reke. Terminy sie coraz to przesuwaly, niby juz byly coraz krotsze, nastepny poniedzialek, koniec tygodnia za dwa dni i tak do tej pory dobrnelismy. W koncu znalezlismy kogo innego. Chyba ze 4 razy umawialismy sie na budowie, w koncu na budowe dotarl, ale do pracy jednak nie. Mialem nadzieje ze jak dotrze na budowe, obejzy omowi to juz tylko kwestia terminu, ale niestety. Jezeli mialbym kolesiowi wystawiac jakakolwiek opinie to tylko ogromny NEGATYW. Za telefony ktore na niego wydalem polozylbym chyba ze 20 kwadratowych tynku. Wszystkim radze odpuscic sobie tego goscia, bo niewazne czy terminy sa zaklepywane pol roku do przdu, czy od zaraz on wogole nie dociera pozdrawiam Piotr U mnie jednak wczoraj się pojawił razem z ekipą i dzisiaj tez są - mają skończyć do 16:00 A w ogóle to podejrzewam że to syn tego Toporka, o którym były takie dobre opinie, bo pamietam że ktoś mówił że on bardzo schorowany jest, a ten który pojawił sie u nas to tak po 30-tce i bynajmniej na chorego nie wygląda. A jakie bedą końcowe ekekty - zobaczymy. W związku z wylewkami mam pytanko, czy wylewki powinny być super gładkie jak lustro czy też moga być chropowate? Jak to u Was było/jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 21.09.2006 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 trudno okreslic jak to z tymi wylewkami i lustrem u mnie sa gladziutkie ale to w sumie beton i mozna by bylo co nieco z tylu sobie zedrzec ale nie ma zadnych zadziorow mozna klasc na to bez problemu panele lub nawet wykladzine albo pomalowac i tez bedzie ladnie Ogolnie prosto i ladnie az szkoda deptac super robota Wickiego Zapraszam na ogladanie. CMyK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 21.09.2006 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Kolia Daj sobie spokoj z panem Toporkiem, ja na tynki czekalem od 20 lipca, tak bylo umowione w kwietniu przy tym terminie ja zadzwonilem to powiedzial poczatek sierpnia, jeszcze wtedy sie tym nie zmartwilem bo mialem male tyly i bylo mi to na reke. Terminy sie coraz to przesuwaly, niby juz byly coraz krotsze, nastepny poniedzialek, koniec tygodnia za dwa dni i tak do tej pory dobrnelismy. W koncu znalezlismy kogo innego. Chyba ze 4 razy umawialismy sie na budowie, w koncu na budowe dotarl, ale do pracy jednak nie. Mialem nadzieje ze jak dotrze na budowe, obejzy omowi to juz tylko kwestia terminu, ale niestety. Jezeli mialbym kolesiowi wystawiac jakakolwiek opinie to tylko ogromny NEGATYW. Za telefony ktore na niego wydalem polozylbym chyba ze 20 kwadratowych tynku. Wszystkim radze odpuscic sobie tego goscia, bo niewazne czy terminy sa zaklepywane pol roku do przdu, czy od zaraz on wogole nie dociera pozdrawiam Piotr U mnie jednak wczoraj się pojawił razem z ekipą i dzisiaj tez są - mają skończyć do 16:00 A w ogóle to podejrzewam że to syn tego Toporka, o którym były takie dobre opinie, bo pamietam że ktoś mówił że on bardzo schorowany jest, a ten który pojawił sie u nas to tak po 30-tce i bynajmniej na chorego nie wygląda. A jakie bedą końcowe ekekty - zobaczymy. W związku z wylewkami mam pytanko, czy wylewki powinny być super gładkie jak lustro czy też moga być chropowate? Jak to u Was było/jest? Toporek zdrowy jak byk kawał chłopa z niego jest. Wylewki były gładkie jak lustro. Przynajmniej moje. A z maszyny leja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts